Bravo sana,eşin çok şanslı bir adam bence..alkisalkisalkisyok ya esim eve gelcek ya soyle havalı havalı geziom evde sac makyaj kılık kıyafet:)
kızlar bende gelldimmmmm:) 52 kiloyum 2-3 kilo vermem gerek. Galiba desteğinize ihtiyacım var:)
bence oku cnm,
ben cok begendim;
3 gundur, aksam olsa da eve gidip kitabimi okusam diye dusunuyorum gun boyu.
ya nedendir bilmem piraye ile anchusayi ozdeslestirdim ben..
ask kitabi nasil? ben onu da almayi dusunuyorum da..
yaa kızlar ben bişey yaptımi
öfff kazıkmı yedim yoksa.
ben geçen sene koşu bandı almıştım.800 e.
burdan da annesi ablası hasta bi sekreter kız annesi dışarı çıkıp yürüyemediği için koşu bandı alcam bana sat dedi.
tamam dedi. şöleydi böleydi . 500 e verdim.
aslında ben 650 düşünüyordum . çünkü özellikleri iyi ben de indirimden almıştım hepsi buradadan normalde 1200 dü. anlık bi indirm olmuştu öyle 800 e almıştım.
üstünede sayıyla çıktım.
neden sattın derseniz. bizim bu sene tayinimiz çıkabilir evlendiğimizde amn aman eşye almamıştık. sadece beyaz eşyalar var.yani bi nakliyat tutmıcaz tayin çıkarsa .
oneden le birde onu taşımayalaım diye sattım.
nasıl vermişim sizce?
ulkerk cok gecmis olsun cnm. umarim daha iyisindir.
anchusa cnm buralarda misin?
ben bi kitap okuyorum son gunlerde (tatilde basladim daha dogrusu okumaya )
tarzimin disinda bi kitap ama tatilde okumasi kolay bi kitap olsun istedim;
(normalde turk ve dunya klasiklerini okumayi severim bir de tarihsel romanlari )
neyse,
kitabin adi: piraye- canan tan yazmis.
lise yillarinda idealist, ozgurluk-esitlik savunucusu hatta solcu olarak kendini nitelendiren, nazim hikmet hayrani, siire edebiyata duskun, oyuncu olmak isteyen bir gec kizin, ailesinin yonlendirmesiyle dis hekimligi fakultesine girmesiyle yasadiklari, okul yillarinda asik oldugu kisiyle evlenmesi ,diyarbakira gelin gitmesine kadar uzaman hayati ...
seninle alaksi yok ama bu kitabi okurken piraye hep senin fotolarindaki halin olarak gozumde canlaniyor.. cok enteresan....
pirayenin konusma tarzi, giyimi, dis gorunusu (kitapta betimlendigi kadariyla ) sana cok benziyorrr.
bunu sana soylemek istedim.
ilginc diy mi?
ayy saol peppercimmm. içimi rahatlattın. kurtuldum o hantaldan desem de üzldümm yinedee
doğru benim videolarım varr hıh.
sizce kızlarrr iyi etmişmiyim koçunuzzz soruyorrr????
yaa zukseddin burda değilmi çok komik bişey oldu kızlar yaaa.kaydirigubbakcemile3
bi tane müteahhit var adamın adı ziyaddin nasıl bi isimse artık.
yanımdaki arkadaşa diyorum ki yarın zukseddin beyi arayalımda bizi inşaata götürsünn..... falan demişim.
arkadaş da bana dönmüş zukseddin kim ya diyorrrkaydirigubbakcemile3
anchusa yiyin canim tabi yaa..
cnm avrupa yakasinda meksika restauranti biliyo musun? anad. yakasinda bagdat caddesinde var da, bizim isyerleri avr.yakasinda ya.
esim bayiliyor meksika yemeklerine.
ben de kizarmis dondurma'ya bitiyorum. sirf onun icin gidiyorum meks. rest.inaaa ..
yaa aklima geldi simdi, offf
bu aralar benim de ustumdeler...
cok fazla derslere sinavlara takinca ben de abuk subuk ruyalar gorurum, atlat su sinavi eminim rahatlayacaksin
herkes kpss den sikayet ediyor,birtek sen degilsin korkma...ay ben girmekten bile kaciyorum acikcasi. bu yastan sonra oturup tarih vatandaslik bilgisi falan mi ogreneyim.Matematik falan hallederim de sosyal bilimle rkasar beni.. en son ortaokulda okumustum, o derece yani...
ayy coook merak ettim.. ben de okuyayim....nazimin pirayeye askini herkesler bilir....
senin benzetmen de cok enteresan... nasil bir izlenim birakmisim sizde anlamis olurum. Insallah kitapta piraye sinir bozucu bir karakter olarak anlatilmamistirrr
klikcim
insallah yarin cd yi cekip postalayacagim. bugun hic vaktim olmadii
LACHESIS im canımmm çok az kaldı az biraz gevşet programını daha önceden de bana aynı şey olmuştu konuştuk hatta senle de insan sıkılınca soruyu geçebilmek için acele ediyo yeter ki bitsin diye ondan düşük alıyosundur bi de hangi denemeyi çözüyosun ??? bazıları çok zor yargı falan çözüyosan ciddi zorr canımmm :teselli:
kizlar ben esimle bulusmaya gidiyorum... iyi aksamlar yarin devam ederiz laklak a...
lachesis canim guzel guzel yorumlar yazmissin butun fotolarima, sagol cnm benim.
nasil icin acildi mi biraz)))) insallah siz de gittiginizde cok cok eglenirsiniz cnm benimm
ıyy orhan pamuğun masumiyet müzesini okumuştum .okuduğum ilk orhan pamuk kitabıydı. aman bi daha da asla aa
Masumiyet müzesini duyunca içim kıpır kıpır oldu yine muhteşem bi kitap bitmemesi için çok dua etmiştim, ayrıca müzesini de gezmek çok istiyorum şiddetle tavsiye nasıl oluyosa ondan ediyorum
Aşk 'ta güzel
Elif Şafak'ın yine siyah süt kitabı da güzeldi bayanlara tavsiye edilir,
bence oku cnm,
ben cok begendim;
3 gundur, aksam olsa da eve gidip kitabimi okusam diye dusunuyorum gun boyu.
ya nedendir bilmem piraye ile anchusayi ozdeslestirdim ben..
ask kitabi nasil? ben onu da almayi dusunuyorum da..
aaaaaaaa konusu neydi leylacım merak ettim şimdi??
ben hiç orhan pamuk okumadım, dilini de bilmiyorum bi ara başlamak lazım seri halinde...
Şu an baktım da yazılış süreci biraz sancılı olmuş Orhan Pamuk açısından ilginç bi aşk hikayesine benziyor edinmek lazım
sağol leylacım
klikcim
insallah yarin cd yi cekip postalayacagim. bugun hic vaktim olmadii
Ben Orhan Pamuk'un Cevdet Bey Ve Oğullarını,Kar ve Masumiyet Müzesi romanlarını okudum ve üçünede bayıldım doğrusu..Hiç bitmesinler istedimm
Elif Şafak'ında Siyah Süt ve Baba Ve Piç adlı kitaplarını okudum..Beğendim sayılır..Orhan Pamuk'unkiler kadar olmasada..
Aşk'ada yeni başladım ama ilerlemeye bir türlü zamanım olmadı..Daha ilk 20 li sayfalardayım yanii..inşallah zaman bulurda bitiririmm
Öncelikle pepperım resimlerine bayıldım, çok tatlı bir çiftsiniz ayrıca.
Aşk kitabını sakın okuma, ben zaten best seller okumaya tövbe etmiştim, tasavvufla ilgilendiğimden getirmişti bir arkadaşım, elif şafaktan nefret etmeme rağmen okudum ve daha da nefret ettim, herşeyi çalmış, tasavvufun üstünden milyonlar yedi.........
Burda yazamadığımdan nokta nokta koydum, aşkı pazara çıkardı resmen hatun, bak yine aşırı sinirlendim şimdi elif şafak yazar değil benim gözümde hırsız.
pegem canım en kolayı:)
iyi akşamlar canım afiyet olsun:)
vallahi açıldı, biz de iyi bir yer bulursak ve eşimin iznini de ayarlayabilirsek haftaya gitmeyi düşünüyoruz. Her yer dolmuş yahu, herkez erken rezervasyon yaptırıyor galiba
Aşk'ı okuma onun yerine sana 3 tane kitap gönderiyim:) tiksindim elif şafaktan resmen.
Sömürücü hatun.
lachesiscim yaa. budurum bende de var rüya görmesemde bazen geceleri yatarken hele bir de regl öncesi hayatımın kötü anlarını hayıflanıyorum.tabi düşününcede rüyama giriyorlarSelam kızlar nasılsınız, ben çok yorgunum okuldan geldim, bir de hiç keyfim yok, kpss denemelerinden hep kötü puanlar alıyorum, bir de her gün geçmişimin çok kötü bir dönemine ait insanları rüyalarımda görüyorum, aynı şeyleri yeniden yaşıyorum resmen yıllar sonra mafoldumben
canım 3 kupa yeşil çay bana fazla geldi kahvaltıda. çünkü normalde günde 3-4 kupa için diyorlar. bunu gün içine yay canım.Bugün yediklerim ve yiyeceklerim:
Sabah:
1 domates
Biraz kaşar peynir
1 dilim light ekmek
3 kupa şekersiz yeşil çay
Ara:
3-4 tane badem
2 tane hint fıstığı (akajumu deniliyordu ona)
Öğlen
Canım birşey istemedi
Hala canım bir şey istemiyor (Gidip 1 bardak light süt içeyim bari)
Akşam da:
Bir tane ızgarada tavuk kalça
Salata
1 dilim light ekmek
Yeşil çay tüketmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?