50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar inanın sizi kıskanıyorum ne güzel muhabbet ediyorsunuz,hızınıza da yetişilmiyor hani..

Geçmişi biraz okuyabildim.Fıstık gibi spor yapanlar var aranızda,kutlarım vallahi.
Benim belim bu sene yürümeme bile izin vermiyor,çok fena ancak üç gün önce aldğım mekik aletim mükemmel bir şey,hemen karın ve bel bölgem şekillenmeye başladı..Günde 400-450 tane yapıyorum (ara vererek tabi).Belimden dolayı pek ümidim yoktu aslında ama omurlarımı arkadan desteklediğinden sanırım şimdilik bir sorun yaşamadım..

yok ya esim eve gelcek ya soyle havalı havalı geziom evde sac makyaj kılık kıyafet:)
Bravo sana,eşin çok şanslı bir adam bence..alkisalkisalkis

kızlar bende gelldimmmmm:) 52 kiloyum 2-3 kilo vermem gerek. Galiba desteğinize ihtiyacım var:)

Hoşgeldina.s..Fakat neden kilo yazarken boy uzunluğuna hiç değinilmez anlamam...Boyun kaçtı canımcım..(Başka bölümde yazmışsan affola ama geçmişin hepsini okumama inan vaktim yok)

bence oku cnm,
ben cok begendim;
3 gundur, aksam olsa da eve gidip kitabimi okusam diye dusunuyorum gun boyu.

ya nedendir bilmem piraye ile anchusayi ozdeslestirdim ben..

ask kitabi nasil? ben onu da almayi dusunuyorum da..

Ben beğenmiştim..Eğer tasavvufa ilgi duyuyorsan çok daha fazla keyif alacağına inanıyorum..

Arkadaşın için düşeş olmuş bence ama sen de zararda sayılmazsın kanımca.
Bu tür şeyleri satmak istediğinde de bir türlü alıcı bulamazsın çünkü,çok düşünme artık,hayırlısı olsun...hihoyyyt

Son düzenleme:

ayy coook merak ettim.. ben de okuyayim....nazimin pirayeye askini herkesler bilir....
senin benzetmen de cok enteresan... nasil bir izlenim birakmisim sizde anlamis olurum. Insallah kitapta piraye sinir bozucu bir karakter olarak anlatilmamistirrr

klikcim
insallah yarin cd yi cekip postalayacagim. bugun hic vaktim olmadii

ayy saol peppercimmm. içimi rahatlattın. kurtuldum o hantaldan desem de üzldümm yinedee
doğru benim videolarım varr hıh.
sizce kızlarrr iyi etmişmiyim koçunuzzz soruyorrr????

canım gayet iyi seninki iyi olabilir ama şu an kampanyadaki sıfır olanların fiyatı 650 - 800 arası seninki sonuçta ikinci el oluyo daha yüksek desen almazdı belki o zamanda kullanmadan evde durur 500 den de olurdun canım yaa

ii etmişsin akıllı koçum benim sempatiksalakcinni

sırnaşık şey:roflol::teytey::dance::sm_cool: herşekilde güldüm yaaa ofisin kapısı açıktı iyi genel müdür falan geçmiyodu bi kahkaha attım ki sorma ...

LACHESIS im canımmm çok az kaldı az biraz gevşet programını daha önceden de bana aynı şey olmuştu konuştuk hatta senle de insan sıkılınca soruyu geçebilmek için acele ediyo yeter ki bitsin diye ondan düşük alıyosundur bi de hangi denemeyi çözüyosun ??? bazıları çok zor yargı falan çözüyosan ciddi zorr canımmm :teselli:

ay benim esim de hastasidir meksika mutfaginin.. astoria da var.... biz 3 kere falan ona gittik. ama bendede bir suru tarif var. vereyimm de musait oldugunda esine yap...
ben meksika mutfaginin ccooook delisi degilim, gercek meksika mutfagi cok agirdir. kullandiklari yagdan mi nedir, bir hafta meksikada kaldim bir ay ulserden kivrandim sonra....ki midem bayagi saglamdir. ama buradakiler turklestirilmis meksika yemekleri oldugundan pek bir hosuma gidiyor....afiyetle yiyorum herbirseyi...

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim:

Sabah:

1 domates
Biraz kaşar peynir
1 dilim light ekmek
3 kupa şekersiz yeşil çay

Ara:

3-4 tane badem
2 tane hint fıstığı (akajumu deniliyordu ona)

Öğlen
Canım birşey istemedi

Hala canım bir şey istemiyor (Gidip 1 bardak light süt içeyim bari)

Akşam da:
Bir tane ızgarada tavuk kalça
Salata
1 dilim light ekmek
Yeşil çay tüketmeyi düşünüyorum

ben sözelciyim sözde ama genel kültür yok yapamıyorum, o kadar okuduğum aklımda kalmıyor tarihler, ezberleyemedim. matematik bile yapmaya başladım ama tarihte tıkanıyorum ales gibi mantık sınavı olsaydı keşke, o çok güzel.

hayir canim, hic sinir bozucu bi karakter degil,
arkadaslariyla vakit gecirmeyi seven, ozgurlugune duskun, modern bir kiz, siir okuyan, okumayi seven, cekici, guzel bir kiz..... fazla da anlatmayayim, okursun sen de.

lachesis canim guzel guzel yorumlar yazmissin butun fotolarima, sagol cnm benim.

nasil icin acildi mi biraz )))) insallah siz de gittiginizde cok cok eglenirsiniz cnm benimm

Öncelikle pepperım resimlerine bayıldım, çok tatlı bir çiftsiniz ayrıca.
Aşk kitabını sakın okuma, ben zaten best seller okumaya tövbe etmiştim, tasavvufla ilgilendiğimden getirmişti bir arkadaşım, elif şafaktan nefret etmeme rağmen okudum ve daha da nefret ettim, herşeyi çalmış, tasavvufun üstünden milyonlar yedi.........
Burda yazamadığımdan nokta nokta koydum, aşkı pazara çıkardı resmen hatun, bak yine aşırı sinirlendim şimdi elif şafak yazar değil benim gözümde hırsız.

pegem canım en kolayı:)

kizlar ben esimle bulusmaya gidiyorum... iyi aksamlar yarin devam ederiz laklak a...

iyi akşamlar canım afiyet olsun:)

lachesis canim guzel guzel yorumlar yazmissin butun fotolarima, sagol cnm benim.

nasil icin acildi mi biraz )))) insallah siz de gittiginizde cok cok eglenirsiniz cnm benimm

vallahi açıldı, biz de iyi bir yer bulursak ve eşimin iznini de ayarlayabilirsek haftaya gitmeyi düşünüyoruz. Her yer dolmuş yahu, herkez erken rezervasyon yaptırıyor galiba

ıyy orhan pamuğun masumiyet müzesini okumuştum .okuduğum ilk orhan pamuk kitabıydı. aman bi daha da asla aa

bence oku cnm,
ben cok begendim;
3 gundur, aksam olsa da eve gidip kitabimi okusam diye dusunuyorum gun boyu.

ya nedendir bilmem piraye ile anchusayi ozdeslestirdim ben..

ask kitabi nasil? ben onu da almayi dusunuyorum da..

Ben Orhan Pamuk'un Cevdet Bey Ve Oğullarını,Kar ve Masumiyet Müzesi romanlarını okudum ve üçünede bayıldım doğrusu..Hiç bitmesinler istedimm
Elif Şafak'ında Siyah Süt ve Baba Ve Piç adlı kitaplarını okudum..Beğendim sayılır..Orhan Pamuk'unkiler kadar olmasada..
Aşk'ada yeni başladım ama ilerlemeye bir türlü zamanım olmadı..Daha ilk 20 li sayfalardayım yanii..inşallah zaman bulurda bitiririmm

klikcim
insallah yarin cd yi cekip postalayacagim. bugun hic vaktim olmadii

çok sağolasın anchusacığım yaa
ne zaman müsait olursan o zaman gönderirsinn

Aşk'ı okuma onun yerine sana 3 tane kitap gönderiyim:) tiksindim elif şafaktan resmen.
Sömürücü hatun.

şallının dosyaarını yukledim ama winap ta acılıo muzik formatında.. gomla acılmıo bi kod istio onuda bulamıo.. nası acıcam ya acil yardım plss

Orhan Pamuk'un da Yeni Hayat kitabı çok güzeldi, hala aklımdadır. Onu okuyun Aşk'ı okuyacağınıza:)

vallahi açıldı, biz de iyi bir yer bulursak ve eşimin iznini de ayarlayabilirsek haftaya gitmeyi düşünüyoruz. Her yer dolmuş yahu, herkez erken rezervasyon yaptırıyor galiba

cok sagol cnm benim,
siz de esinle cok yakisiyorsunuz.

insallah bulursunuz guzel bir yer.... iyi gelir tatil sana.

ben kactim kizlar,

byeeeeeee

lachesiscim yaa. budurum bende de var rüya görmesemde bazen geceleri yatarken hele bir de regl öncesi hayatımın kötü anlarını hayıflanıyorum.tabi düşününcede rüyama giriyorlar
canım 3 kupa yeşil çay bana fazla geldi kahvaltıda. çünkü normalde günde 3-4 kupa için diyorlar. bunu gün içine yay canım.
ara öğünlerini yap ayrıca öğlen salatalık yoğurt öyle şeylerde yiyebilirdin canın birşey istemiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…