50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koçum bugünki menüm :

sabah : 1 kayısı-2 bardak su
kahvaltı : 3 s.z eytin-3 y.zeytin-1 tane kırmızı biberli peynir-1 domates-1 salatalık-2 dilim k.ekmeği-1 fincan şekersiz çay
ara : 1 fincan elmalı yeşil çay-1 havuç
öğlen : 3 tane köfte-4-5 kaşık amerikan salatası-1 dilim kepek,1 dilim normal ekmek
ara : çok az tavukgöğsü tatlısı
ara : 1 tane havuç
akşam : yeşil fasulye-pilav
ara : erik

yaz gelincede şu yeşil fasulyeden başka da bişey olmuyo yaa. şimdi benikide pişiyor. her menüde mutlaka var yeşil fasulye.
canım çok güzel menün . kahvaltın herzamanki gibi 10 numara. ara öğünlerin tam.
keşke amerikan salatsından 2 kaşık alsaydın
cevizini yedinmiiiiiii

yarın başlayacağım koçum cevizime
fasulyeyide dün yaptım ama bitiremedik

kızlar hepiniz işten çıkıp evinize gittiniz dimiiii? cadılar sizi kimseler kalmamış burda...

bense...:gitme:

mesaideyim hala. pffff!

canlar naber yaa yorgunluktan geberiyorum azicik uyusam 45 dk kadar sonra yemek yesem sonra spor yapip sonra yine uyusam nasil fikir off off

MELAHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT menunu gormedim kuzum kacamak yapdiysan halin fenadir benden soylemesi duymadim gormedim yok :)

YASEMNCIGIM cadisi nerde gormedim hic

TRUFFFCUM kac kilosun sen simdi yaaa bi de hamilemisin hehe:)

Merhaba kızlar

Bugün çizelgemdeki kiloma tekrar ulaştım :lepi:

TRUFCUM niveayı da yaptım ama son kalçanın bi kısmından sonra bırakmak zorunda kaldım

ıyi uykular CıMCıME

selam kızlar..menümü yazayımm yesadan zılgıtı yemişim genee..
sabah:
kalkınca çörek otu ve su
1,5 dilim tam buğday ekmeği,domates,biber,kk peynir 3 zeytin
ara:200 ml süt

öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
yarım kıymalı kabak dolamsı,salata

ara:rezene çayı

akşam:semizotu yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği,yoğurt

Son düzenleme:
ay ben bayıldım bu gruba :1rolleyes: muhabbet süper ... bugünkü yediklerimi yazacamda utanıyorum felaket mide fesadı geçirecem bu gidişle ama gaza getirdiniz yarın dikkat edip yazıcam buraya :lepi:

MELAHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT GUNLUK EKMEK NORMALDE 2 DILIM GECMESIN YA sana ozel 1 dilim sen biraz 1 dilim devam et sonra 2ye cikartiriz kusum:)) onun disinda menun sahahe operim kocaman:)) sahane :))

bence çok güzel koç değilim ama yesacım seni korkutmuş bastıra bastıra 3 zeytin demişsin çok güldüm....

mrb ızlarrr,
nasıl gidiyo?umarımm herşey yolundadır.
menümü yazıp geçmişi ouyum
sabah:2 ayısı+1 barda yeşil çay+peynir+zeytin+maydonoz+1 haşlanmış yumurta
ara:yeşil elma
öğle:az yağla avrulmuş ıspana +yoğurt
ara1:3 dilim arpuz
ara:1 top dondurma
gün içinde 3lt su+1 lt yeşil çay
hare et:slim in 6 arın hare etleri(yraım saaat)+tibet17li+50 d .yürüyüş+250 ip
+ 1,5 saat boyunca halı yı adım(ma ineylee,ço yoruldum)

bence çok güzel koç değilim ama yesacım seni korkutmuş bastıra bastıra 3 zeytin demişsin çok güldüm....

amaanin nedir benim bu yesadan çektiğimm bilmiyorumkismile .baksana şimdi de ekmeğin 1 dilimi geçmesin diyorrr.2 dilimdi 1,5 dilime indirdimm sabahh.valla korkudan yiyemiyorum.ama sayesinde incecik kalcam inşalllah olumunekankayizsmi

hahaha valla daha ne isteyesin ....yesacım bende 2 dilimi geçmiyorum tambuğday ekmeğimi

akşam daha yememişsin sanırım...ufff cnm karpuz cekti...

bugnkü menüm
sabah
1 kase müsli

ara
1 yulafli misir gevregi gibi bisey diyetlik biseydi
1 nektar

ögle
1 tabak ispanak haslama
3-4 kasik yogurt
1 domates

ara
kahve

aksam
5-6 kasik karisik kizartma
1 bardak cay

10 bardak su
sabah yarim saat yürüyüs

aksam 15 dakka yürüyüs

slim in 6 sadece birkac hareket yapabildim sicakdan fazla yapamadim 35 derece burasi pisiyorum oturdugum yerde

orası nere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…