kızlarr selammmm
ayy ohh pump it up ımı yaptım .sonra soğuk duş yaptım ohhhh
mmmm süper canım yesa saolsunnzeytinleri indirdi sıras geldi ekmeklereselam kızlar..menümü yazayımm yesadan zılgıtı yemişim genee..
sabah:
kalkınca çörek otu ve su
1,5 dilim tam buğday ekmeği,domates,biber,kk peynir 3 zeytin
ara:200 ml süt
öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
yarım kıymalı kabak dolamsı,salata
ara:rezene çayı
akşam:semizotu yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği,yoğurt
sende süpersin canım akiamı yazmamışsın amamrb ızlarrr,
nasıl gidiyo?umarımm herşey yolundadır.
menümü yazıp geçmişi ouyum
sabah:2 ayısı+1 barda yeşil çay+peynir+zeytin+maydonoz+1 haşlanmış yumurta
ara:yeşil elma
öğle:az yağla avrulmuş ıspana +yoğurt
ara1:3 dilim arpuz
ara:1 top dondurma
gün içinde 3lt su+1 lt yeşil çay
hare et:slim in 6 arın hare etleri(yraım saaat)+tibet17li+50 d .yürüyüş+250 ip
+ 1,5 saat boyunca halı yı adım(ma ineylee,ço yoruldum)
kaytarmakk yoookkkk sporları. canım sane daha önceden de çok yazdım. tamam müslini ye ama peynir zeytin deyiyeceksin ekmeğinide yiyeceksinnnnn.bugnkü menüm
sabah
1 kase müsli
ara
1 yulafli misir gevregi gibi bisey diyetlik biseydi
1 nektar
ögle
1 tabak ispanak haslama
3-4 kasik yogurt
1 domates
ara
kahve
aksam
5-6 kasik karisik kizartma
1 bardak cay
10 bardak su
sabah yarim saat yürüyüs
aksam 15 dakka yürüyüs
slim in 6 sadece birkac hareket yapabildim sicakdan fazla yapamadim 35 derece burasi pisiyorum oturdugum yerde
ahhh ahhh. hadi öğlen yedin pideleri. bari akşamıı hafifletseydin.patatesi neden yedin taze fasulyeyi ohh ekmeklede iyi götürmüşsündür.selam kızlar nasılsınız bakalım
bugünkü menümü sayıcam ama ben bugün diyetten şaştım biraz
sabah biraz yumurta haşlanmış,biraz zeytin.biraz zeytin ve 1 bardak çay biraz ekmek
öğlen işte en kötüsü bu bi porsiyon kaşarlı pide, yanında 1 bardak ayran ve domates salatası
akşam yarım kase çorba,ardndan taze fasulye ve pataesli marullu karışık salata ve biraz ekmek
üstüne 5-6 kiraz
1 litre su
ve şimdide yeşilçay içiyorum
öğlen yemek istemedim ama dışarda arkadaşlarla yemek zorunda kaldığım için onları kıramadım malesef
nasıl sizce?
4 gündür Allah nazarlardan saklasınnnbugunku menum
06.00 ceviz suyu akabinde uyku
kahvaltı oncesi yarım greyfurt suyu
kahvaltı: 1 hamburger ekmegine peynirli tost , 1 dom, 1 salatalık, 1er avuc maydonos dereotu bide bebegimin yumurtasının beyazları
ara: 1 elma
oglen: 1 tabak yesil mercimek ve 1 tabak salata
ara: 5 erik
aksam: 3 parca haslanmıs karnıbahar ve 2 kasık makarna sarmısaklı yogurt ile karıstırp yedim
ara: yok
yatmadan yesil cay icip yatıcam
yapılanlar: tibet, callan karın, 100 ip, leslie 2 mil, benim plates hareketlerim
içilenler : 2 bardak yesil , 2 bardak cin cayı, 2lt su
slm hoşgeldinn,ya bu pump it uo ben google yazınca danss çı ıyoo, onumu yapıyosuznuz?ayyy benn çok beceri sizimmm,maşaşllahh her es ne güzel yapıyoo....benim de canımm çe iyo daaaa.....
ya arkadaşlar yardım edin bana nolurrr diyete başlıorum hemen bozuyorum pazartesi başladım bugun gene abarttım napsam olmuyo spor yapasim hiç gelmiyo napabilirim cok sıcak bide bunalıorum habire mafoldumbenmafoldumben ama temmuzun sonuna kadar zayıflamam lazım türkiyeye gitcem nişanlımın yanına ama bu halde gitmek istemiyorummm:umursamaz:senağlama yardım edinnnn lütfennnn nolurrrrr kendimden nefret ediorum annem bugun dio seni bi zayıf görüyorum bi kaç gün sora çok kilolu görüyorum dio 18 mayısda 61 kiloydum şuan 63üm çok kötüyüm arkadaşlarrmafoldumbenmafoldumben
mmmm süper canım yesa saolsunnzeytinleri indirdi sıras geldi ekmeklere
sende süpersin canım akiamı yazmamışsın ama
unutmuşumm yazar en;bol otlu,limonlu,1 yumurtalı 1 patatesli salata yedimm.....
amaninnnnnnnnnnn kocumuz gelmis menumu yazayim cezalik bi sey var ev sahiplerim almislar yoksa ben adimimi atmiyorum bakkala neyim:)) cezama raziyim zaten menumu yazip START IT UP yapmaya gidecegiz MELAHATCIGIMLA aaaa hatta o basladi sanirim dur melahat yetistim:))
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ogle
2 dilim ekmek arasinda az peynir domates salatalik biber
1 muz
1 mandalina
ara
yarim corek hatta ceyrek (okulda turk coregi yaptim da:)
aksam
patates puresi
bi sebze daha (yer lahanasi ya da sari salgam demis cevirisinde aman bi sebze iste saglikli saglikli:)
brokoli
etli tart??
iste bu olmadi (tatlimsi bi sey
canım sende zayıfla pump it up yazacaksın . partlar var rapidde
rapidden indirmeyi biliyormusun
canım sen hep aynı şikayetlerle geliyorsun.
ama takılmıyosunda . sen çalışıyormusun evdemisin. ona göre bi program yapalım sanaa
ama boyunla kilonuda yaz
evdeyim cnm calişmiorum okulu bitirdim geçen sene iş arıorum şuan ama bulamıyorum:sinifsinif: bi türlü beceremiyorum kilo verme işini kaç aydır deli olcam valla okadar çok canım sıkılıyoki bilemessinmafoldumbenmafoldumben
şimdi çalışıpda dışarda yemek zorunda kalanların işi çok zor.
ama sne evdesin . gerçi annemde yapıyor yemekleri görünce yiyorsun. hareket yok evdesin.
bak sabah erken kalk . normal akhvaltını adam gibi yap.
arlarda karnın kazının ca beyaz leblebini yersin. ne bilim düşük kalorili şeyler yersin. öğlen ya salata yoğurt yada yemek varsa al tabağına 3-5 kaşık masada oturma başka yerde ye.pilavından alırsın 3-5 kaşık.
baktın evdesin canın sıkıldıkça yemek yemek istyorsun dışarı çık yürü . evde oldukça canın yemek ister tabi. dışarda çık dolaş.
akşam da aynı öğlen ki gibi.
vee sende şu internetten indir ben 'sende zayıfla pump it up ' ben onu yapıyorum . bak sporunu yapınca iştahın bile kesiliyor.
o lessie calalntes vs. ne hoşuna giderse indir.
bu kadar basittt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?