kizlar yesil cayi soguk icsem bisey olurmu sicak icemiyorum havalardan dolayi
selam kızlar nasılsınız bakalım
bugünkü menümü sayıcam ama ben bugün diyetten şaştım biraz
sabah biraz yumurta haşlanmış,biraz zeytin.biraz zeytin ve 1 bardak çay biraz ekmek
öğlen işte en kötüsü bu bi porsiyon kaşarlı pide, yanında 1 bardak ayran ve domates salatası
akşam yarım kase çorba,ardndan taze fasulye ve pataesli marullu karışık salata ve biraz ekmek
üstüne 5-6 kiraz
1 litre su
ve şimdide yeşilçay içiyorum
öğlen yemek istemedim ama dışarda arkadaşlarla yemek zorunda kaldığım için onları kıramadım malesef
nasıl sizce?
herkese günaydınnn:)
günlerdir yazamıordum izmirdeydim ordaki eve neti daha bağlatamadım.
şuan yoldayım ani haberle istanbula gidiormm
yarışmanın yarı finali için benim için dua edinn şans dileyin :Saruboceq:
otobus yolculugu sonrası ödemler, regl döneminin ortasına gelen yarı final elemesi şansım zordaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
teşekkürler nesmekaya yorumların için
patatesin var mı kilo yapıcı etkisi
ben bide doğum kontrol hapı da kullanıyorum düzenszilik için
o da kilo aldırı die çok korkuyorum
aaa yedimm,ama yazmamışımmmmmm,unuttummmm patates salatası yediyidmm yumurtalı+bol otluu,,,,aayy canım yaaa , usura ba ma ,yollayım sana arpuz....
ul er ciğimi,san arpuz resmi e lemeye çalıştım,ama beceremedimmmm.....
demek K diyetindesin..
evvveeettttttt,te yapabildiğim diyett..............
amaanin nedir benim bu yesadan çektiğimm bilmiyorumkismile .baksana şimdi de ekmeğin 1 dilimi geçmesin diyorrr.2 dilimdi 1,5 dilime indirdimm sabahh.valla korkudan yiyemiyorum.ama sayesinde incecik kalcam inşalllah olumunekankayizsmi
hahaha valla daha ne isteyesin ....yesacım bende 2 dilimi geçmiyorum tambuğday ekmeğimi
yesa su videoları yukledim ebru sallıyı ama acılmıo gomlada denedim media playerlda .. winaptta acılıo ondada sesi gelio.. nası accaz kuuzum sen bilirsin .. hepsini yukledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?