aynen bir yerine utuyu basarken obur tarafi burusuyor. sinir oluyorum sinir. bir de benim esim beyaz yakali iscidir... surekli takim elbise gomlek giyer.. kacis yok yani utuden... kendim icin hic yapmam utu...
ayy valla kizlar kendimi cok kotu hissettim..
(zaten regliyim ruzgardan nem kapiyorum )
esimi aradim, ayda bir eve temizlikci alalim diye, bu kiz delirdi durduk yerde demistir icinden.
konusuruz cnm , tmm aliriz dedi, ne desin?
valla imkanim olsa su an isten cikip eve gidip, bir de temizlikci tutup evi temizleyesim geldi..
cocuk olunca kadın gerekio cunku yanlız bakıosanız benim gibi ev işiyle ilgilenemiosunuz zırt pırt aglıo sizde cok normal olmuyosnuz dogumdan cıkmıs olarak psk olarak kafada oluyo azcık yani :)) ama ilerleyen zamanda cocugun uykusu beslenmesi duzeene girince haftada 1- 2 haftada ayda 1 seklinde duzenlenio.. bana ilk zaman haftada 2 geliodu... simdi ayda 1 buyuk temizlige alıyorum
esimi aradim, ayda bir eve temizlikci alalim diye, bu kiz delirdi durduk yerde demistir icinden.
valla imkanim olsa su an isten cikip eve gidip, bir de temizlikci tutup evi temizleyesim geldi..
evet canım ilk baslarda oluyo doguma dogruda yanıosun.. ayaklarından corabı eksik etme.. bir bardak suya 1 yemek kasıgı pekmezi karıstırıp hersabah ac karna ic
birde hangi ay dogum yapacaksan 2011in o annelerinin topiği acılmıstır ordada takıl cok faydalanırsın herkes seninle aynı seyleri yasıo cunku.. biz dogurduk hala konusyoruz bulslyoruz telefonlasıoruz guzel paylasımlar oluyo..
belek fena deil merkezide klasik tatil kasabası merkezi .. deniz cok fena bulanık 1 kez girdik hiçgirmedik hep havuda takıldık.. yani eger gittiginiz mekan iiise ozaman sanslısın ama ben biz bidaha belege gitmeyiz emiinim
kotu seyler ogreniyorsun, girme bir daha kk ya diyecek esin.
ya saka bir yana, yarim yamalak ta yapsa temizligi yine yuzde 70 ini yapiyor, sana yuzde 30 u kaliyor.bu da buyuk rahatlik emin ol.. bir tek yemegi dusunursun..
kizlar ben 70 veriyorum fiyati arttirayim mi ki???
kotu seyler ogreniyorsun, girme bir daha kk ya diyecek esin.
ya saka bir yana, yarim yamalak ta yapsa temizligi yine yuzde 70 ini yapiyor, sana yuzde 30 u kaliyor.bu da buyuk rahatlik emin ol.. bir tek yemegi dusunursun..
kizlar ben 70 veriyorum fiyati arttirayim mi ki???
Yok ben ayrılmayacağım kiiiiiiolumunekankayizsmile. Sadece menü falan bildirmeyeyim dedim, çünkü buraya üye olmadan nasıl yiyorsam öyle yiyorum, sporada düzgün başladım. O yüzden beni kilo vermeye çalışıyor saymayın demek istiyorum.canım burdan bi ayrılırsan geri dönüşün 2 kg fazla olabilir
tecrübeyle sabittir laelaelaelaelae
çok sağol babymomcuğum yaa
hemen bakayım ben o topiğee
bu arada temizlikçilerle ilgili muhabbeti takip ediyorumda
valla ben evleneli 7 ay oldu.5,5 aydır da çalışıyorum ama evin temizliğini hep ben yaptım,
eşimde bazen yardım eder,ama söyleyince maalesef..ayrıca dışardan temizlikçi getirelim desem hiçde olumlu karşılayacağını sanmam,işi ben yapmama rağmen,maalesef ki..
o yüzdende zaten uzun ömürlü çalışmayı düşünmedim hiçç..
bebeğim olunca iş hayatım bitecek,ev hayatım başlayacak.evde oluncada zaten işimi yaparımm..yani bu şartlar altında benim çalışmamam daha hayırlı bence..e kendimide düşünmem lazım dimi..
sen artıramıyım mı diyosun ben gene 60 veriyorum ve 3 katlı ev dünya kadar balkon oda cam kapı banyo yani bide hasta benin kadın temizlik hastası yani mükemmelliyetçi akşam 9 lara kadar kalıyo asla yarım yamalak iş yapmıyo geçen artık kovdum nejla yeter artık git dedim ya saat olmuş 8 buçuk bırak istemiyom...temizlediği odaya sokmaz terlik çıkarttırır öle sokar halılara bastırmaz giderkende kirletme evi diye tembihlerde giderdelikafadulden:1shok:
günaydın kızlarr... bu sabah sonunda 59 rakamını tartıda gördüm buçuğumuzda var ama olsun şükür ki 60 ı kırdım zaten 1 aydan fazladır ara vermiştim diyete bu hafta başı başlamıştım dün sabah 60.1 di bu sabah 59.5 umarım devamı gelir..biraz tartı oynadı diye yiyesim gitti kahvaltı falan yapamıyorum yemeden olmaz ama...
Gözün aydın :lepi: Kahvaltı çok önemli yapmazsan günün ilerleyen saatleri kötü beslenirsin ve yarın da bu yüzden çok çıkarsın aklinialirimsmile
canım sen şimdi yaparım diyosun ama ilerleyen zamanda ağırlaşınca hiç yapamıcaksın kendinide zaten yormaman gerekiyo bide bebek olunca hiç olmuyo iş güç ben 8 aylık anneyim hamileleiğimde kadın almaya başladım şimdi 15 te bir alıyorum çünkü kızım asla bırakmıyo beni yada onun işi hiç bitmiyo kalktı altını al iki oyna yemek saati geliyo tekrar iki oyna altını al uyku saati geliyo uykuda kuş uykusu olunca hiçbişey yapamıyon bütün gün bu döngüyle geçip gidiyo biara ütü yapamadığım için eşime habire yeni atllet alıp giydiriyodum yıkanıyolar ama ütülenemiyolardı oda ütüsüz giymez sağolsun...
ya zaten hamileliğim boyunca ev işine tabiki ağırlık vermeyeceğimm..geçen hafta ilk kontrolüme gittik eşimle.6 haftalık olduğunu öğrendim..eve gelincede eşimle yaptık temizliği daha şimdidenn.valla dışardan bayan alamadığıma göre eşimde ya pis evde oturacak (ki bunu diyorum ama ben nasıl yapmadan duracağım bilmiyorum..eğer bir yerin pisliği kafama takıldıysa karnım burnumdada olsa temizlemeye kalkışırım gibime geliyor.).
yada kalkıp işe girişecek..
bebek olduktan sonra artık uykusu düzene girene kadar zorlanacağım mecburen..
elimden gelen kadarını yaparımm..eşimde mecbur kabullenecekkk
sağol canım ya,yaptım biraz zaten biraz nornal ekmek 1 dilim yani 3 yeşil zeytin 4 5 tane bostanımdan organik miniminacık çeri 1 bardakta çay azcıkta kaşr lor.
biraz yaptım dedim ama yemişim gene
klik yorma kendini hic..dikkat etmen lazim...naz yap biraz yaaa esine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?