Eğer titiz insanlarsanız, tozlu halıdan falan acayip rahatsız oluyorsanız bence kesinlikle temizlikçi tutun. Bizde yok ama öyle çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Ya da eğer ben tozdan falan rahatsız olmam diyorsa kocan(ya da sen) o zaman sorun yok yerimseniben.bu arada temizlikçilerle ilgili muhabbeti takip ediyorumda
valla ben evleneli 7 ay oldu.5,5 aydır da çalışıyorum ama evin temizliğini hep ben yaptım,
eşimde bazen yardım eder,ama söyleyince maalesef..ayrıca dışardan temizlikçi getirelim desem hiçde olumlu karşılayacağını sanmam,işi ben yapmama rağmen,maalesef ki..
o yüzdende zaten uzun ömürlü çalışmayı düşünmedim hiçç..
bebeğim olunca iş hayatım bitecek,ev hayatım başlayacak.evde oluncada zaten işimi yaparımm..yani bu şartlar altında benim çalışmamam daha hayırlı bence..e kendimide düşünmem lazım dimi..
bide canım senin şimdi ialç kokularına yani temizlik maddelrinin kokularınada maruz kalmaman gerekiyo aklında olsun.hamileliğin yeniymiş hayırlısı olsun allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin seni çok güzel şeyler bekliyo ben doğuralı 8 ay oluyo ama hala sarhoş gibiyim mutluyum yani..sen ayına göre diğer annelerle hemen tanış diğer topicte canım
Eğer titiz insanlarsanız, tozlu halıdan falan acayip rahatsız oluyorsanız bence kesinlikle temizlikçi tutun. Bizde yok ama öyle çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Ya da eğer ben tozdan falan rahatsız olmam diyorsa kocan(ya da sen) o zaman sorun yok yerimseniben.
Bir de bir şey aklıma takıldı da. Aslında konumuzla ilgisi yok. Buradaki anneler Klik'in hamile olduğunu duyunca bir şey önermişlerdi, F harfiyle başlıyordu ama adını unuttum. Fi-bilmemne... İlk üç ay alınması mı ne gerekiyormuş. O ne acaba? Biri beni cahillikten kurtarsın...
evet anchusacğım yaa yapıyorum bende arada dediğin gibi
geçen cumartesi kontrolden gelince beraber giriştik işe,ben süpürdüm,eşim yerleri kapıları,kanepelerin üzerlerini sildi,bende tozları aldım,banyoyu yıkadım,birde üzerine menemen yaptı bana.yaa eşim iyidir aslındada birtek eve temizlikçi alma konusuna olumlu bakacağını düşünmüyorum,,asortikmiyiz biz der
ama bir keresinde fena patlamıştım..cumartesi misafirliğe gittiğim için evi temzileyememiştim..pazara kalmıştı..kahvaltıdan sonra eşim tv karşısına geçti..ben de nevresimleri değiştirmenin başına ve daha bir sürüde iş var yapılacak..benim cinler geldi tabii..başladım ağlamaya..dedim sende çalışıyorsun bende..seninde pazar dinlenme günün benimde.. ama sen yatıyorsun ben temizlik başına geçtim.adaletmi bu diye isyan etmiştim..garibim ben ağlayınca çok üzülmüş,hemen kovaya su doldurup yerleri silmeye başlamıştı..ama yer sildiği bezle tv standının tozunu da aldığını görünce pişman olmuştum doğrusu..ya eşim evde değilken iş yapmak zoruma gitmiyorda..dinlenme günümüzde o dinlenirken ben iş yapınca zoruma gidiyor doğrusu ve patlıyorum böyle bazen..
ammada çok yazdım beee
Ne işe yarıyor acaba? İlk defa bu forumda duydum da, ilginç geldi. Hap şeklinde falan mı yoksa şurup mu nedir?folik asit nutcaseciğim..
zaten doktorda ben söylemeden yazdı bana onu
şu anda kullanıyorum
Eğer titiz insanlarsanız, tozlu halıdan falan acayip rahatsız oluyorsanız bence kesinlikle temizlikçi tutun. Bizde yok ama öyle çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Ya da eğer ben tozdan falan rahatsız olmam diyorsa kocan(ya da sen) o zaman sorun yok yerimseniben.
Bir de bir şey aklıma takıldı da. Aslında konumuzla ilgisi yok. Buradaki anneler Klik'in hamile olduğunu duyunca bir şey önermişlerdi, F harfiyle başlıyordu ama adını unuttum. Fi-bilmemne... İlk üç ay alınması mı ne gerekiyormuş. O ne acaba? Biri beni cahillikten kurtarsın...
Ne işe yarıyor acaba? ılk defa bu forumda duydum da, ilginç geldi. Hap şeklinde falan mı yoksa şurup mu nedir?
iyi iyi... bir de klikcim nasil alistirirsan oyle gider benden soylemesi..evet anchusacğım yaa yapıyorum bende arada dediğin gibi
geçen cumartesi kontrolden gelince beraber giriştik işe,ben süpürdüm,eşim yerleri kapıları,kanepelerin üzerlerini sildi,bende tozları aldım,banyoyu yıkadım,birde üzerine menemen yaptı bana.yaa eşim iyidir aslındada birtek eve temizlikçi alma konusuna olumlu bakacağını düşünmüyorum,,asortikmiyiz biz der
ama bir keresinde fena patlamıştım..cumartesi misafirliğe gittiğim için evi temzileyememiştim..pazara kalmıştı..kahvaltıdan sonra eşim tv karşısına geçti..ben de nevresimleri değiştirmenin başına ve daha bir sürüde iş var yapılacak..benim cinler geldi tabii..başladım ağlamaya..dedim sende çalışıyorsun bende..seninde pazar dinlenme günün benimde.. ama sen yatıyorsun ben temizlik başına geçtim.adaletmi bu diye isyan etmiştim..garibim ben ağlayınca çok üzülmüş,hemen kovaya su doldurup yerleri silmeye başlamıştı..ama yer sildiği bezle tv standının tozunu da aldığını görünce pişman olmuştum doğrusu..ya eşim evde değilken iş yapmak zoruma gitmiyorda..dinlenme günümüzde o dinlenirken ben iş yapınca zoruma gidiyor doğrusu ve patlıyorum böyle bazen..
ammada çok yazdım beee
folik asit ama hamileligi planlamadan once almaya baslamak lazim. onu.. ben simdilik aklima geldikce gunde bir tane atiyorum...Eğer titiz insanlarsanız, tozlu halıdan falan acayip rahatsız oluyorsanız bence kesinlikle temizlikçi tutun. Bizde yok ama öyle çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Ya da eğer ben tozdan falan rahatsız olmam diyorsa kocan(ya da sen) o zaman sorun yok yerimseniben.
Ok, teşekkürler yardımlarınız için :) . Nihayet kavradım ne olduğunu.
Ben haplardan hoşlanmam da, folik asiti başka bir şekilde alamaz mıyız diyecektim, o açıdan biraz tuhaf geldi açıkçası. Ama hamilelerde fazlaca alınması gerekiyormuş sanırım, demin nette arayınca öyle okudum.
Anchusa sen neden alıyorsun? Hamilelik için mi yoksa yararı var diye mi?
ayy kizlar, yemegimi yedim, sakinlestim geldim.
sakin kafayla bi dusundum, bir de beni ve evimi bilen yakin arkadasimla konustum.
ben zaten h.ici temizlik falan yapmiyorum, sadece yemek.
cmr-pazar evdeyiz, cmr. kahvaltidan sonra bi girisiyoruz esimle, o supurup siliyor, ben tozlari aliyorum, banyo tuvaleti temizliyorum, oglene isimiz bitiyor. 2-3 saatimizi aliyor bu isler
camasir deseniz biriktirip 2 haftada bir yikiyorum ben. her h.sonu yaikamiyorum, kurutma makinemde ver, asma toplama derdi de yok.
yani rutin temizlik icin temizlikci tutmama gerek yok diye dusundum.
halilarim-perdelerim de yepyeni daha, zaten perdelerimi birkez yikadik annemle..
evimin boyasini yenileticem temmuz gibi, ondan sonra buyuk temizlige alicam yardimci.
sonra da cam silme-perde yikama gibi , mutfal dolabi temizligi gibi buyuk temizlige alirim arada bir birini yeter bana.
son kararimi boyle verdim.
cunku ben anahtar birakamam kimseye, h.sonu cagirsam o da anlamsiz olur, yarim gunde esimizle yapacagimiz icin kadin getirip tum gun oyalanmis olucaz.
neyse iste son dusuncem bu.
bu aksam doktok sonrasi esim dedi ki bulusalim, disarda yemek yiyelim eve gec gidelim biraz.
simdi ben napicam kizlar yaaa?
tum gundur detok yapiyorum.. aksam ne yicem ben disarlarda??
offf
Ok. Ne güzel, kıçı bezliler yani bebişler forumda büyüyecek desenehamilelik iicn on hazirlik canim.. bol miktarda folik asit almak lazim onceki uc ay ve sonraki uc ay..
Ok. Ne güzel, kıçı bezliler yani bebişler forumda büyüyecek desene.
Bu arada Anchusa, sana bi şi sormak istiyorum ama fazla özele kaçarsa cevap vermeyebilirsin, ben bu konularda insanları sıkmaktan çekinirim hep, ama çenemi tutup sormamazlık da edememohaoldumsmile. Geçen haftasonu valida hanımla görüşeceğini yazmıştın, görüştün mü? Bir sorun çıktı mı görüşmede merak ediyorum? Foruma yazıldıysa görmedim de...
Bir de hamile kalınca bebeleri aç bırakmayın, doya doya yiyin ablalarım cokacimcoook . Abartmayın tabi ama Ebru Şallılık da yapmayın, hiç hoşlanmam:jeyyar:.
ayy kizlar, yemegimi yedim, sakinlestim geldim.
sakin kafayla bi dusundum, bir de beni ve evimi bilen yakin arkadasimla konustum.
ben zaten h.ici temizlik falan yapmiyorum, sadece yemek.
cmr-pazar evdeyiz, cmr. kahvaltidan sonra bi girisiyoruz esimle, o supurup siliyor, ben tozlari aliyorum, banyo tuvaleti temizliyorum, oglene isimiz bitiyor. 2-3 saatimizi aliyor bu isler
camasir deseniz biriktirip 2 haftada bir yikiyorum ben. her h.sonu yaikamiyorum, kurutma makinemde ver, asma toplama derdi de yok.
yani rutin temizlik icin temizlikci tutmama gerek yok diye dusundum.
halilarim-perdelerim de yepyeni daha, zaten perdelerimi birkez yikadik annemle..
evimin boyasini yenileticem temmuz gibi, ondan sonra buyuk temizlige alicam yardimci.
sonra da cam silme-perde yikama gibi , mutfal dolabi temizligi gibi buyuk temizlige alirim arada bir birini yeter bana.
son kararimi boyle verdim.
cunku ben anahtar birakamam kimseye, h.sonu cagirsam o da anlamsiz olur, yarim gunde esimizle yapacagimiz icin kadin getirip tum gun oyalanmis olucaz.
neyse iste son dusuncem bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?