50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok guzel .. benim detoksum igrenc ol.du... sozde evde calisiyom ama bugun ogle yemegi yemeye vakit bulamadim.. sabah bir avuc kiraz, 4 erik, 3 kayisi yedim. oglen de 1 seftali.... aralardada biberiye cayi ve yesil cay ictim...utaniyorum menulerimden artik... o yuzden hic yazamiyorum...

yag ve tehlikeli soslar koymadigin surece dil;edigin kadar yiyebilirsin...bir de misira dikkat et.. kalorisi baya yuksek...

kuru pasta yedim yok canım acayip tatlı istiyo

yemeğe gidicem buradan yemiyim ben tatlı falan di mi yemiyim yemiyim :)

kuru pasta yedim yok canım acayip tatlı istiyo

yemeğe gidicem buradan yemiyim ben tatlı falan di mi yemiyim yemiyim :)

o kadar mukemmel menulerin var ki, aramizda en cok kacamagi hak eden sensin....
cok canin istiyorsa kasma o kadar, biz robot degiliz, hep saglikli yemek yemege programlanmadik. unutma bunu

yokk canim nerde , tok tutmuyor ama 1 ya da 2 gun dayaniyoruz.

cok cesitli detokslar var, bu meyve sebze detoksunu biz arkadaslar aramizda tartisarak fikir uretrek cesitli detokslari inceleyerek bulmustuk (yesa arkadasimiz bulmustu daha dogrusu sagolsun)
gecen ay 2 gun hepberaber yapmistik.

sadece sabah 1 dilim kepek ekmegi var onu da aslinda yemezsen daha iyi olur. ben regl olddugum icin tansiyonum dusuk, o yuzden yedim bugun.

ana ogunlerde cig ya da haslanmis sebze, salata,
aralarda da meyve ve taze sikimis meyve sulari var.
kuru meyveye (1 avuc) izin var, ya da onun yerine yine birkac ceviz yenebiliyor.

peynir, sut, yogurt, ayren, et, tavuk.... hayvansal gidalar yasak.

vucudumuzdaki zehirli maddeleri yapmak icin her ay 1 kere yapmak lazimmis..

ayy cnm fazla da yorma kendini,
hic bisey yememissin... hadi bi salata yap da ye bari cnm benim..

ha bir de kabakli detoks corbasi tarifimiz vardi (yagsiz tuzsuz )ondan icilebiliyor ogle ve aksam.
ben iste oldugum icin yapamadim o corbadan..

tarif yesa da var.

evet yemem lazim birsey.. sandal sefasindada peynir var. peynir yogurttaq yoktu detoksta di mi????ouuufffffff..

yoktu canim evet..

sen en iyisi bugun bosver detoksu, sonra adamakilli yaparsin,
ben eslik ederim yine sana.

simdi de kalk kepekli bi tost falan bisey yap ye,
sonra bayilip kalacaksin Allah korusun

semerta
yarin detos yapacaksan yol gosterebilir, gecen ay ki detoksta yediklerimi kopyalayayim sana

gerceklesen- 06/05 /2010

08.30
domates salatalik, 1 tutam maydonoz
limonlu yesil cay

10.30
1 bardak elma suyu

11.40
1 avuc kiraz
1 fincan yesil cay

12.30
1 kase haslanmis karnibahar, brokoli, misir, kirmizi biber
(tuzsuz)
3 kasik salara (yagsiz, tuzsuz)

14.30
5-6 ad. Cilek

15.30
yarim muz

17.30
1 avuc kuru meyve

19.30
2 parca karnibahar haslamasi
1 avuc nohut haslama
domates,
3 fincan bitki cayi

21.30
yesil erik

07/05/2010 (yarim kalmis ama olsun)

gerceklesen- 07/05

06.30 2 bardak su

09.00
domates salatalik, 1 tutam maydonoz
limonlu yesil cay

10.30
1 bardak elma suyu

11.30
1 avuc kiraz

12.00
natural kirmizi biber corbasi (yagsiz, salcasiz,katkisiz)
1 tabak haslanmis brokoli
1 kasik kirmizi lahana salatasi (yagsiz, tuzsuz)

14.30
1 kase cilek

15.30
yarim muz

16.30
1 avuc kuru meyve

o kadar mukemmel menulerin var ki, aramizda en cok kacamagi hak eden sensin....
cok canin istiyorsa kasma o kadar, biz robot degiliz, hep saglikli yemek yemege programlanmadik. unutma bunu

robot değiliz doğru söylüyorsun anchusacım ben bazen o kısımda yanılıyorum işte...
iradeyi, hırsı robotlaşmayla karıştırıyorum :)
bence de ye sensewitccigimmm... o kadar kilo verdin, hakettinnn

yemeyi yiyim bari ondan sonra arada yiiicemmmmm

teşekkürler kızlarrrrrrrrrrrrr Şeniz

Son düzenleme:
anchusa canim sana son bir kez daha sormak istiyorum,

o kadar pilates- yoga dersleri almissin yillarca.

simdi bana doktor pilatesi cok dikkatli yap dedi ya, mumkunse hoca esliginde,

bugun arastirdim da bana saatleri uyan yakinlarda bi salon bulamadim (birtane vardi, pilates seanslari h.ici aksamlari 19-20 arasiymis, yetismem imkansiz, ben 19.15 gibi ancak evde oluyorum ))

videolara mecburum,

canim sence ebru salli pilatesi dogru duzgun yapiyor diy mi? bir de yaptirdigi (sectigi ) hareketler pilatesin guzel hareketleri mi, uydurmasyon degil diy mi?

çok sağol canım yarın hazır evdeyken yapayım ama 2 günse dayanama ya pazar denize gidicem halsiz kalır hiç bi tat alamam sonra, 1 gün yapsam faydası olmazmı, anladığım kadarıyla sadece taze - kuru meyveler, bitki çayları ve haşlanmış sebzeler serbest

1 gunde yeter cnm,

ben dun yaptim ama aksam esimle disarda bulusunca bozuldu detoksum, aslinda 1 gun yapacaktim..

o yuzden bugun de yapiyorum.

dogru anladin cnm,
cig-haslanmis sebzeler, yagsiz tuzsuz sebze corbalari, meyveleri meyve sulari serbest ;-)
bir de bol su+ bitki cayi

semertacım ben 1 günlük yaptım geçen hafta 1 kerede 800 gr. gitti...
ama benimkinde pişmiş ürün yoktu ...

kendine uygun bişiy seç yanım ama tek tip beslenme önemli olan o bi de bol sıvı tüket detoksun mantığı bu zaten

kolay gelsinnnnn

Sağol bir günde 800 gr düşününce yapılmak için heveslendim zatem meyve sebzeyi her haliyle yerim hadi bana kolay gelsin o zaman aslında perşembe günleri yapmak var bu detoksuaklinialirimsmile

ben power yoga ve yoga ile basladim 7 sene once... donem donem ara verdim ama egitmenle calistim hep. sonra evde pilatesi kesfettim ve kendi kendime pilates yapmaya basladim. ebru salli cok elestiriliyor dogru ama biraz da bana ebru salli oldugu icin elestiriliyor gibime geliyor. benim iki tane power yoga hocam oldu. onlarda surekli birbirlerinin uzerinden atip tutarlardi..o yanlis yapiyor benimkisi dogru diye....
kurallari guzel acikladigini dusnuyorum ama bir sure sonra ebrunun yaptigi hareketler bayiyor.(kadin da cok antpatik) hem degisiklik olmasi acisindan hem de farkli kaslari calistirmak acisindan videoyu degistirme ihtiyaci duyarsin... dedigim gibi pazartesi klike yollarken sana da elimdeki guzel pilates videolarini yollayabilirim.

cnm kaç kilo verdin bu detoxsla menün süper duruoCADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…