50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canim o zaman,
ne kadar makbule gecer vallaa.. o zaman ben sana adres bilgilerimi yazayim cnm ya karsi odemeli yollarsin,
ya da normal posta ile mi yollayacaksin.

valla sana zahmet olmayacaksa ama...

cnm kaç kilo verdin bu detoxsla menün süper duruoCADIARZUCADIARZU

2 gun yapmistim, 2,2 kg vermistim.
ama onlar kilo degilde vucudumdaki fazla su yani odemdi buyuk olcude.
tekrar tuzlu yemeye baslayinca tekrar ayni suyu tutuyor vucut.

bunlarin cogu geri geldi yani.

ama bu detoksda amac cogunlukla vucudu temizlemek, arindirmak..

anladım cnm çok saollllopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben bugun geç kalktım gece annem rahatsızlanınca acile gittik 4de geldik 11 de uyandım 12 de babam yemeğe geldiği için öğle yedim yemeğimi 2 tabak barbunya 2 kaşık salata ve karpuz yedim yarım saat sorada salim 6 in yaptım aksamada sebze yemeği salata 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum arada gene karpuz yedimm akşam yemeğinden sorada yürüyüş yapıp nivea body ve pump it up yapcammm inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya da netten yazin bakalim belki bulursunuz
5 day fit pilates (5 farkli gun icin videolar var , ben bunu cok sevip yaptim)
core fitness progressive pilates for weight loss (pilatesi cardio ile kombine ediyor, cok da eglenceli, kilo vermeni sagliyor, normalde pilatesle kilo vermek cok zor)
crunch workout , fat burning yoga
gobek problemi olanlara flatten your belly with pilates, sirf gobek calismasi yarim saat kadar suruyor, gbek problemi olanlar icin diger bir video da winsor pilates intensive abdominales.
denise austin pilates for everybody (hareketler guzel de bu kadin da antipatik geliyor
slim sculpt pilates with band. bantla calismayi sevenler icin cok iyi, vucudu cok guzel sekillendiriyor, ama kasici biraz..
the method pilates all in one workout bu da eglenceli, arkada davullar calarken yapiyorlar, ama tipik pilates degil... cardio ile karisim
topla calismayi sevenle ricin winsor pilates ball workout
bir de winsor pilatesin accelerated body sculpturing var. bunu da uzun sure yaptim ve faydasini gordum
stott pilateste de nefis anlatiyor kadin kurallari ama ingilizce.

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmm.
kilo bildirimleriniz aldım teşekkür ederim.
yalnız mesaj kutum dolmuş gün içinde
gönderipde gelmemiş yada göndermemiş olanları birazdan açıklayacağım.

bu arada babymomun verdiğiği kiloyu görünce çok sevindim. babymom okuyormusun beni.
çünkü geçen hafta acayip güzel menüler çıkarmıştı . emeğinin karşılığını görmek çok mutlu etti beni

asiperi sen de
kilonu gönder.bu hafta dan itibaren kaçmıyosun artık burdasın. yalnız burdan yaz tatlım.
mesaj kutum dolu . silmem vakit alabilir

şekercim deneyimlisin anladığım kadarıyla evde pilates ile ilgili kitaplar dvd ler var...hiç denemedim yani çatı güçlendirmesi dışında...fakat sence acaba bir hoca ile çalşmaya başlayarakmı sonra tek başıma çalışayım...bilmiyorumkismile

ya birşey soracam kızlar ben sadece haftada 2-3 kere powerplate gidiyorum 30-45 suruyo...artık yorgunluktan hareketleri yapamadığım zaman bitiyo...hareketler yeterlimi sizce

asiperi sen de
kilonu gönder.bu hafta dan itibaren kaçmıyosun artık burdasın. yalnız burdan yaz tatlım.
mesaj kutum dolu . silmem vakit alabilir

burdayım cnm biraz önce modem geldi herşeyi taktılaar ohh rahatladım valla hergün burdayımkaydirigubbakcemile2 benim kilom hala 63 cnm yuvarlanıp gidiom şuan inş haftaya cuma vercem bişilerolumunekankayizsmile

CANLARIMMMMMMMMMMMMMM YENI KOCU aciklamak icin geldim ama biraz daha bekleyelim :)) sabirsizlanin azcik yahuuu simdi giderim ama donusum muhtesem olacak:))

menüm
sabah
yarım dlm tambuğ. ekmek
5 zeytin
kk peynir

öğlen
yarım kaşarlı sandviç(resimdeydim)
4-5 küçük kuru pasta
veeeeee 1 cola:çok üzgünüm:

ara
1 ceviz

akşam(daha kötü)
yarım hamburger menü-tatlicadiarzu-

merhaba bende zayıflamak istiyorum nasıl bir yarışma bana da anlatır mısınız

ya yarışma değil aslında...herkes hergün menusunu yazıyor...vede hareketlerini..koç seçilen arkadaşımız ogün değerlendiriyo..sonra her cuma tartılınıp kilolar yazılıyor

mrb iyi aşamalr herkesee,
umarım keyfiniz yerindedr.utanark yazıyorumm
sabh:1 yeşil çay+1 dilim çavdar ekm+peynir+zeytin+1 yumurta+maydonoz
ara:1 yşil elma
öğle:1 şeftali+3 kayısı
ara:1 dilim kepek ekmekle peynir zeytin domates salatalık+yumurtadan oluşan kakhvaltımtrak
bişeyy
ara:1 ev yapımı kurabiye+1 mercimekli börek
akşam yemedimmmmm tabii o börekle kurabiyee akşamm yemeğimm sayılsın diyeee..
bugün nöbetçiyidimm,öğlen eve gelemediğimdenn saçma sapan beslendimm,eve gelince saldırdımmmm...Menümm kötü+bugün hareet sadecee tibet var,ip atlarken ayağım burkulduu,o yüzden harekettte yapamadımmmm yediklerimmmm bana yağ olarakk dönecek.........

ya yarışma değil aslında...herkes hergün menusunu yazıyor...vede hareketlerini..koç seçilen arkadaşımız ogün değerlendiriyo..sonra her cuma tartılınıp kilolar yazılıyor

teşekkürler bundan sonra bende hergün yediklerimi yazıcam bakalım bunun bir etkisi lacak mı bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

ULKERKCIM MENUN berbaT hem eski koc hem de yeni koc ceza versin sana hatta ben de vereyim hehe:)) ne kadar durgunmus bugun topik hic ilerlememis sayfalar sabahtan beri gecmisi okudum tek aklimda kalan IDRAR DENSITY si heheheh illa anhchusa yaaa heheh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…