50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldım kızlar bugun cok mutluyum cok alısverıs yaptım yıne ve kılo vermek ıcın daha bır azımlendım kılo verdıkce kıyafetler daha guzel duruo. bugun bırde gecen hafta gorustgm arkadasımla gorustum ve sureklı cok zayıflamıssın ıyıce kemıklerın cıkmıs dedı o dedıkce ben mutlu oldum cıksın cıksın daha cok kemık cıkması lazım dedım. ama kotu bır yanı goguslerın de kuculmus dedı amannn napalım onada careler var nede olsa . once aldıklarımı yazayım sonra yedıklerımı yazarım 1 tane uzun beyaaz elbıse aldım ılk defa uzun bır elbısem oldu bakalım gıyebılecekmıyım ama gelın gıbı oldumkaydirigubbakcemile3bır tane dızde dar elbıse aldım bır tane beyaz body ve ayakkabı yakında iflas edermıyım bılmyrm ama hepsi birbirinden güzel şimdi yedıklerımı yazayım

sabah ve öğle birlesik
1 yumurta
3 dilim peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 cay kasıgı recel
acık cay

aksam
1 bucuk lahmacun(aslında 1 tanesıde yetmıstı ama dıger yarımı gozum kaldıgı ıcın yedım. su soz cok dogru once gozumuz doyacak :)
bol salata
1 ayran

ara
1 kucuk tabak kıraz

ılerleyen saatlerde plates yapacagım bol bol yurudum bugun bırde yesıl cay ıcerım

oooooooooooooooo kimler gelmis kimler gelmisss hobaaaaaaaaaaaa DULCIIIIIIII naber kuzum

PEPPERCIGIMMM hadi ucuz atlattin canim cok sevindim bi sey yokmus

kocummmm yani eski kocum:)) nilufertcigimm sana da gecmis olsun bak gordun mu kocluk yaradi sana valla:))

[

Bu hafta da kırlarda koşmayıver kaydirigubbakcemile3 Sen 50 den sonra kilo vermeyi bırakıyon di mi kaydirigubbakcemile[/QUOTE

süpersinnn valaaaa,,,yok n anacımm şehree inemiyommmmm....kırlara mahum kaldımm yaa ona üzüldüm.....ben bıraktım aslındaa,,çünküüü iyiiiymm şimdiii,çok 50 ye de takılmıycamm,kıyafetelrime sığıyorunmm,,hatat sıkılaşmışım ki 50 kiloluk halimden daha fitim....

kızlarrr kilo bildirimi vermeyenler lachesisi olmadığı için bu hafta ben alıyorum bildirmleri.
geçen haftanınn kilosuyla) hatırlıuyorlar tabi)
bugün sabahki kilolarını göndersinler. sabaha tatrılmayanlar yarın sabah tartılsınlar.özele mesaj atın bana.
yeni olan arkadaşlarda kilolarını göndersinler:hulya:

MENULERE TOPLU YORUM YAPILIR

1- kahve kahve kahve ayyy icim bayildi yawww kac bardak icildi o kahveler 1e dusurulsun YESIL CAY icilsin :))

2- doner neyim goturuyor millet yine 3 GUNDUR 3 SEY GORUYORUM hamburger doner pide canlar dikkat edin ya kilo vermek istiyoruz almak deeeeeeeeeell

3- waterim menun idare:))) saka saka da su aksamki lahmacun ogle olsaydi bari :) aldiklarini da gule gule kullan canim:)

bugun bırde boynum ıcın doktora gıttım 3 gundur agrıyrdu cunku duzlesme vardır dıyrdum ama doktor cok hafıf duzlesme var yasına gore boynun cok ıyı dedı ne demek ıstedı burda anlamadım ama kas gevsetıcı ılaclar ve egzersız verdı sporu boslamıstım bu yuzden ama bu hafta yenıden spora merhaba dıyecegım ayy cok enerjıyım bugundelikafaduldenhihoyyyt

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sira geldi YENI KOCA

oncelikle NILUFERTCIGIM seninle spora tekrar basladim dikkat etmeye de o yuzden sanaa ozel tesekkurlerimi sunuyorum

ve BU HAFTANIN KOCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:))

WATERIM SPIDERIMMMMMMMMMMMMM:)

tatlım aksam dedıgım saat 4 de oyle cok gec degıl ustune cok yurudum bırde o kadar kıyafet gıydım cıkardım erımıstır:) tesekkurler canım senın kılo noldu yesa hıc bıldırım yaptıgını gormedımsempatiksalakcinni bende 2 haftadır aynıyım ayda 1 kılo verıyrm yaa bole bunye olurmu mudahele etmek gerekıo buna

Ben iki türlü de yazı okumuştum ama son karar ne bilmiyom :kedi: Eskiden hep yapar derlerdi. Kahveyle aram olmadığından araştırmadım yerimseniben

Bence öğlenki menün iyi, yoksa gün içinde acıkırsın. Tabi pilavın yağı, makarnanın sosu hafif olmalı.

Afiyet olsun, zaten başta miktar çok oluyo, zamanla azar azar azalt, miden küçülünce de herşey yoluna giriyo zaten kaydirigubbakcemile5

aaaa tabii nescafe selülitin 1 numaralı dostudur.sakınn çok içme,,hatta hiç içme.....sen de btikii çayalrı iç...

ooo saat 4de ise yine idare eder canim:)) saka saka erimistir insallah valla sen dedin diye zaten dustan yeni cikmistim evde de kimse yok tartildim ama aksam yemegimi yedim ve de spordan hemen sonra oluyor o yuzden 51 cikti gercek kilom 50 olabilir hatta kimbilir 50nin alti bile olabilir cunku benim aksam ile sabah pek cok oynuyorrr:))

bu haftanın koçu açıklandığına göre bugünkü menümü yazam hemen
sabah bi kase yağsız sütle nesfit
öğlen sebzeli tavuk dürüm(iş yerindeyim yemeğim yoktu napiim)
akşam biraz patates salatası 1 tanede köfte
bide akşam yemeğinden sonra tatlı krizim geldi 1 avuç nesfit kemirdim leblebi gibi

waterciğim,,cicilerini güle güle kullan,siz alışveriş yaptıkça benim canım çekiyooo,,gidiyorummm bişey bulammadannn geri geliyommmmmmm ya......alışverişle zaten bir sürü enerji harcamışındırr,,umarımm lahmacunudan sonra daa hareket etmişindir....

cektir kuzum cektir agzimizdan burnumuzdan getir sert ol heheh bol ceza ver iyice civimayalim:))

kahveyle sigara pek güzel gidiyordu kizlar yaa :ecrin_bebek:
ama ok maximum günde 1 bardak icecegim artik
yasasin yesil cayolumunekankayizsmile

ZUKSEDDINNNNNNNN

ara ogun yok

yine sendin demi gecen de ya hamburger ya durum ya da pide neyim goturen oooooooooo boyle olmaz ki kuzum ama -20 veriyorum menune heheh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…