yuppi
kzı water hazır sen de bende burdayken devir teslim töreni yapalım
saygıdeğer yeni koçum bu şerefli gururlu koçluk madalyasını senin gibi değerli bir arkadaşıma sunmaktan gurur duyar görevinde başarılar dilerim
vereliniortak
kutlamalar başlasınnn:dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Kız seksi cadı, elbisenle fotonu bilem gördüm, uzun ince bişidin valla kaydirigubbakcemile3 daha nolsun hihoyyyt Slimler çok zormuş, tebrikler canım vereliniortakayyy canimm agzindan damlayan bali yirimm balin kalorisi nedir bu arada heehhe insallah insallah su 6 haftalik slim in 6 programi tam amcamin kizinin dugunune yakin bitiyor dugune sahane olurumm insallah kaydirigubbakcemile5 Şeniz
yesacım sen benden sonra başladın die hatırlıom,ben böle şeleri başlarken pc ye not ediyorum
benim başlama tarihim 2 haziran ve ben 6 gün yaptım 2 gün ara verdim dün gene başladım.ilk videoyu 2 hafta yapacam ben kalçaya hakikaten ii gelio,bide ben ekstra 11dklık mekik videosunuda yapmaya çalışıom hergün.
aaaaa şimdi hatırladım şu ödem için hemen maydonoz suyu yapayım
kızlar siz nası yapıonuz maydonoz suyunu haşlanmış suya maydonoz atıp bekletionuz mu? yoksa maydonozu suyla haşlıonuz mu
dulcimmmmmmmmmmmm saolasin kuzum yaaaaaaaaaaaa ben de operim al yanaktan da ya okulda bizim ogretmenler odasinda her daim cikolata biskuvi off hic eksik olmuyor cok fena(
bu arada YASEMNCIIGMI goren oldu mu yaaaaaaa kac gundur kayıplarda 60 olmadan donse barı hehe :)
dulcimmmmmmmmmmmm saolasin kuzum yaaaaaaaaaaaa ben de operim al yanaktan da ya okulda bizim ogretmenler odasinda her daim cikolata biskuvi off hic eksik olmuyor cok fena(
ayy yaızk sanaaa,,bizimi şimdii meyve DOLU SAYEMDE.....
bu arada YASEMNCIIGMI goren oldu mu yaaaaaaa kac gundur kayıplarda 60 olmadan donse barı hehe :)
Kız seksi cadı, elbisenle fotonu bilem gördüm, uzun ince bişidin valla kaydirigubbakcemile3 daha nolsun hihoyyyt Slimler çok zormuş, tebrikler canım vereliniortak
koçluğun için teşekkürlerr koçum.....
waterciğim san da başarılar yeni görevinde....
WATERCIM en kötü günün bugün olsun o zaman, güle güle kullan cicilerini opuyorumnanaktan ama kemiklerin çok çıkmasın yaw, dur artık zayıflama, ölçülerin kaç alış veriş canavarı aklinialirimsmile???
Göz doyma olayı çok doğru, artık yediğimin yarısında doymuş oluyom aslında ama yiyom, o kadarcıkla doyulur mu diye
Menün bence gayet güzel. vereliniortak
Geçmiş olsun canım.
YESACIM CADICIM seni gördü gözlerim, şenlendim valla kaydirigubbakcemile3 Sen de menün yaz bakalım.
NESMECİM çok sevindim canım hedefine ulaşmana opuyorumnanaktan Bi süre daha dikkat et yediğine sporuna, sonra daha rahat yemek yiyip, spora devam edersin kaydirigubbakcemile5
Kırların, gelincik tarlalarının kıymetini bil lülülülülülü
ZUKSEDDİNCİM menünde yeşil çay göremedim hiç kaydirigubbakcemile
waterciğim,,cicilerini güle güle kullan,siz alışveriş yaptıkça benim canım çekiyooo,,gidiyorummm bişey bulammadannn geri geliyommmmmmm ya......alışverişle zaten bir sürü enerji harcamışındırr,,umarımm lahmacunudan sonra daa hareket etmişindir....
canim yani bugun 9uncu gunun senin diyelim evet ben senden sanirim 3 gun sonra baslaidm ya da 4 neyse bakalim cumartesi pazar da yapip pazartesi 1 gunluk ara verip yine START IT UP yapacagim canim senin gibi 2 hafta yapip diger videoya gececegim
ayyyyyyyyy o mekik videosu da muhtesem nasil yakiyor acitiyor demi canim karni off off ben de yapsam ne guzel olur insallah
canim ben de maydonozu suya koyup kaynatiyorum hani ikincisi maydonozu suyla hasliyorum ama ilki de olur bence :lepi:
kizlar light cola hakkinda ne düsünüyosunuz
yani icinde 0 kalorisi olan
günde 1 bardak icsem olurmu cok seviyorumm
Cimcimem ben şu an kilomu çok sorun etmediğimden daha rahat besleniyorum ya, kendimi gözlemliyorum, çikoları erken saatte yedikçe sorun yok, tabi genel olarak menüye özen göstermek şartıyla. Biz uzun zamandır dikkat etmeye çalıştığımızdan bu şekilde beslenebilmeliyiz bence. Bi de sonuçta çalışıyorsun, o yediğin bi parça çiko olmasa açlığın çok artar ve akşama abartırsın. Ama senin menülerinde ceviz fındık falan da görmek istiyorum canım cokacimcoook onların da ayrı faydası var ya...
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız şom ağızlılık yapmayak :roflol:
evet ya ,hiçç yokk yasemin..tatile falan mı çıktıı acaba?burdan ayrılanlar hep kilo alıp mı dönüyooooo .....
canim benim yaaaa cooooo....ookkk saolasin da sen bole deyince ben rahvete kapiliyorum bi seye kapiliyorum iste:)) birakiyorum sporu dikkat etmiyorum onun icin de ki evet canim spora devam et gobegin cikmis yanlarin cikmis yuhhh falan de :bbo:
SLIMLERI abarttilar canim zor neyim degil 24dklik bi sey zaten aslaniz biz slim viz gelir tiris gider -tatlicadiarzu- olumunekankayizsmile :asigim:
kesin günlere gitmiştir o ben sana diyim
karın videosuda çok güsel evet,yaparken hoşumada gidio benim ama karın beni zorlamıo nedense karın kaslarım ii durumda herhaldeboshayallersmile bacaklarım var yaa ama felaket hala ağrıo yaaaaaa,dün yaptım bugün yapmaya korkuom bacaklarım acıcak dieeyvahedigeldismile
ay sen de nerde selülit yapan şey var onu tüketmek isitoysunnn.light kola değil de zero olanların daha masum olduğunu duymuştumm,şekerii az olduğu için.,ama bence onu da içmemey çalışşşşş.hiç kalorisinin 0 olacağını snamammm,,
karın videosuda çok güsel evet,yaparken hoşumada gidio benim ama karın beni zorlamıo nedense karın kaslarım ii durumda herhaldeboshayallersmile bacaklarım var yaa ama felaket hala ağrıo yaaaaaa,dün yaptım bugün yapmaya korkuom bacaklarım acıcak dieeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?