50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesacım sen benden sonra başladın die hatırlıom,ben böle şeleri başlarken pc ye not ediyorum
benim başlama tarihim 2 haziran ve ben 6 gün yaptım 2 gün ara verdim dün gene başladım.ilk videoyu 2 hafta yapacam ben kalçaya hakikaten ii gelio,bide ben ekstra 11dklık mekik videosunuda yapmaya çalışıom hergün.
dulci haklısın kuzum ama çayım bitmiş alamadım bi türlü aklımda ama en kısa zamanda alacam
aaaaa şimdi hatırladım şu ödem için hemen maydonoz suyu yapayım
kızlar siz nası yapıonuz maydonoz suyunu haşlanmış suya maydonoz atıp bekletionuz mu? yoksa maydonozu suyla haşlıonuz mu

nilifertcim bende öncelıkle bızlerı uyarıp yol gosterdıgın ıcın cok tesekkur edıyrm. ve bu madalyayı buyuk bır gururla alıyrm senın bıraktıgın yerden hakkıyla gorevıme devam edecegım. arkadasım bu madalyayı bana layık gordugunuz cok tesekkur edyrm ıcınsenağlama

cokmu abarttık

dulcimmmmmmmmmmmm saolasin kuzum yaaaaaaaaaaaa ben de operim al yanaktan da ya okulda bizim ogretmenler odasinda her daim cikolata biskuvi off hic eksik olmuyor cok fena (

bu arada YASEMNCIIGMI goren oldu mu yaaaaaaa kac gundur kayıplarda 60 olmadan donse barı hehe :)

ayyy canimm agzindan damlayan bali yirimm balin kalorisi nedir bu arada heehhe insallah insallah su 6 haftalik slim in 6 programi tam amcamin kizinin dugunune yakin bitiyor dugune sahane olurumm insallah kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Kız seksi cadı, elbisenle fotonu bilem gördüm, uzun ince bişidin valla kaydirigubbakcemile3 daha nolsun hihoyyyt Slimler çok zormuş, tebrikler canım vereliniortak

canim yani bugun 9uncu gunun senin diyelim evet ben senden sanirim 3 gun sonra baslaidm ya da 4 neyse bakalim cumartesi pazar da yapip pazartesi 1 gunluk ara verip yine START IT UP yapacagim canim senin gibi 2 hafta yapip diger videoya gececegim

ayyyyyyyyy o mekik videosu da muhtesem nasil yakiyor acitiyor demi canim karni off off ben de yapsam ne guzel olur insallah

canim ben de maydonozu suya koyup kaynatiyorum hani ikincisi maydonozu suyla hasliyorum ama ilki de olur bence :lepi:

Cimcimem ben şu an kilomu çok sorun etmediğimden daha rahat besleniyorum ya, kendimi gözlemliyorum, çikoları erken saatte yedikçe sorun yok, tabi genel olarak menüye özen göstermek şartıyla. Biz uzun zamandır dikkat etmeye çalıştığımızdan bu şekilde beslenebilmeliyiz bence. Bi de sonuçta çalışıyorsun, o yediğin bi parça çiko olmasa açlığın çok artar ve akşama abartırsın. Ama senin menülerinde ceviz fındık falan da görmek istiyorum canım cokacimcoook onların da ayrı faydası var ya...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız şom ağızlılık yapmayak :roflol:

evet ya ,hiçç yokk yasemin..tatile falan mı çıktıı acaba?burdan ayrılanlar hep kilo alıp mı dönüyooooo .....

Kız seksi cadı, elbisenle fotonu bilem gördüm, uzun ince bişidin valla kaydirigubbakcemile3 daha nolsun hihoyyyt Slimler çok zormuş, tebrikler canım vereliniortak

canim benim yaaaa cooooo....ookkk saolasin da sen bole deyince ben rahvete kapiliyorum bi seye kapiliyorum iste:)) birakiyorum sporu dikkat etmiyorum onun icin de ki evet canim spora devam et gobegin cikmis yanlarin cikmis yuhhh falan de :bbo:

SLIMLERI abarttilar canim zor neyim degil 24dklik bi sey zaten aslaniz biz slim viz gelir tiris gider -tatlicadiarzu- olumunekankayizsmile :asigim:

kizlar light cola hakkinda ne düsünüyosunuz
yani icinde 0 kalorisi olan

günde 1 bardak icsem olurmu cok seviyorumm

kesin günlere gitmiştir o ben sana diyim

koçluğun için teşekkürlerr koçum.....
waterciğim san da başarılar yeni görevinde....

tesekkur edıyrm canım

dulcim uzun suredır olcmedım bu hafta daha dıkkat edeyım haftaya cuma bıldırım yaparım
dulcim bu hafta senden tam rapor ıstyrm menulerın sporların sen bıraz kacamaklar yapıyrsn bunları engelleyelım artık

tesekkur ederım canım. evet lahmacunu basta yemıstım ustune bırcok gezdım evede yuruyerek geldım. yaa aradınmı bısey bulunmuo ben bugun ole hava degısıklıgı olsun arkadasımı goreyım dıye gıttım gezerken denk geldı yoksa arasam hıcbırsey bulamam bulsamda begenmem

karın videosuda çok güsel evet,yaparken hoşumada gidio benim ama karın beni zorlamıo nedense karın kaslarım ii durumda herhaldeboshayallersmile bacaklarım var yaa ama felaket hala ağrıo yaaaaaa,dün yaptım bugün yapmaya korkuom bacaklarım acıcak dieeyvahedigeldismile

ay sen de nerde selülit yapan şey var onu tüketmek isitoysunnn.light kola değil de zero olanların daha masum olduğunu duymuştumm,şekerii az olduğu için.,ama bence onu da içmemey çalışşşşş.hiç kalorisinin 0 olacağını snamammm,,

amaninnnnnnnnnnnnnnn yazmayi unuttum

30GR KURU UZUM de vardi:))

canim benim kahvaltilik gevregimin icinde findik var badem var:))

saolasin canim benim dedigin gibi abartmadiktan sonra olabilir ama su istedigimiz kiloya ulasalim ondan sonra daha serbest olabilir bence yani korumaya gecince ki ben hic gecmedim nedir bilmem koruma neyim -tatlicadiarzu-

evet ya ,hiçç yokk yasemin..tatile falan mı çıktıı acaba?burdan ayrılanlar hep kilo alıp mı dönüyooooo .....

valla bilemedim canim 3 gundur bagriyorum yasemncigim yasemncigim diye sesim kisildi artik -tatlicadiarzu- evet canim kim ayrildiysa kilo aldi delikafadulden

yok canim kola neyimm light da yok zero da yok:)) once istedigimiz kilolara ulasalim o zaman dusunuruz eger topikte birinden duyarsan bence bir bardak normal diye ha boy ile kilo arasindaki farki 10dan fazladir ya da dulcidir hehehe

Heee öyle desene aklinialirimsmile Sen benim öyle dediğime bakma, senin belin 72 idi ilk geldiğimde, benim bu kilomla karnımı içine çekince 67 oluyo çekmeyince 69-70 bayanssulusmile bi dee göbişim 77 gibi bişiydi sanırım, hatırlamıyom şu an fisfisfis

Hadi bakem, çek mekikleri, hobaaaa :teytey:

Ben kola çok içerdim veee bıraktım :lepi: Sen de bırak, ancak dışarda içersem içiyom menüye uyum için. Kolayı kilo yaptığı için zararlı olduğu için bıraktıydım ben, sen de aynı sebeple motive ol bence. Ayrıca tatlandırıcılar da çok zararlı o yüzden light ürünler karşıyım ben sempatiksalakcinni

kesin günlere gitmiştir o ben sana diyim

heheh tam ustune bastin kaydirigubbakcemile3

evet canim ben de cok begendim karin videosunu ben de pek zorlanmadim

CALLAN ESNEME HAREKETLERI sart canim ilk 2 gun bacaklarim nasil agridi yuruyusum degisti oturamiyorum merdiven inip cikamiyorum asiri fenaydi 2 gun callan esneme yaptim su an yuzde 90 gecti agri sizi olumunekankayizsmile

afferin bea nesmecigim bravo da hic bi sey icmesin YESIL CAY dururken KOLA DA neymis akannehir bi de gunde 1 bardak demis haaaaaa kaydirigubbakcemile haftada yarim bardak dese neyse ama kaydirigubbakcemile3

yaa ne yapacaksınız kolayı ıcınde asıt var o kadar zararlı kolaları tuvalete dokun asıtı orayı bıle temızler dıyrlar soguk karpuz ye su iç limonata falan yap iç. bircok alternatif var

DULCIMMMMMMMM belim simdi yani en son olctugumde ki bu turkiyedeyken oluyor 1 aydan azicik fazla 68di bilmem degisti mi insallah bakalim cekeyim cekeyim ben mekikleri durmak yok yola devam:)))

ay ne gzel yaa,benim karnımmm çok acıtıyooo hani ayak ayak üstüne yapıp ta çapraz dirsekle değer gibi hareket var yaaa offff karnımı çok acıtıyooooo,benimde bacaklarım hiçç ağrımıyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…