kizlar light cola hakkinda ne düsünüyosunuz
yani icinde 0 kalorisi olan
günde 1 bardak icsem olurmu cok seviyorumm
:roflol: :roflol: ya kızın arkasında çok dedikodu yapıyoz valla sempatiksalakcinni :roflol:kesin günlere gitmiştir o ben sana diyim
Annaştık canım ama dikkat et, fazla zayıflama diye şey ediyom ben yerimseniben Pzt den cumaya kadar dediğin raporları veririm watercım ama bugün ve önümüzden 2 gün vermem biraz zor :kedi: ama herşey kontrol altında :lepi:dulcim uzun suredır olcmedım bu hafta daha dıkkat edeyım haftaya cuma bıldırım yaparım
dulcim bu hafta senden tam rapor ıstyrm menulerın sporların sen bıraz kacamaklar yapıyrsn bunları engelleyelım artık
amaninnnnnnnnnnnnnnn yazmayi unuttum
30GR KURU UZUM de vardi:))
canim benim kahvaltilik gevregimin icinde findik var badem var:))
saolasin canim benim dedigin gibi abartmadiktan sonra olabilir ama su istedigimiz kiloya ulasalim ondan sonra daha serbest olabilir bence yani korumaya gecince ki ben hic gecmedim nedir bilmem koruma neyim -tatlicadiarzu-
yok canim kola neyimm light da yok zero da yok:)) once istedigimiz kilolara ulasalim o zaman dusunuruz eger topikte birinden duyarsan bence bir bardak normal diye ha boy ile kilo arasindaki farki 10dan fazladir ya da dulcidir hehehe
cok disiplinlisiniz kizlar, ins bende öyle olabilirim :enbuyukkk:
DULCIMMMMMMMM belim simdi yani en son olctugumde ki bu turkiyedeyken oluyor 1 aydan azicik fazla 68di bilmem degisti mi insallah bakalim cekeyim cekeyim ben mekikleri durmak yok yola devam:)))
cok disiplinlisiniz kizlar, ins bende öyle olabilirim :enbuyukkk:
:roflol: :roflol: ya kızın arkasında çok dedikodu yapıyoz valla sempatiksalakcinni :roflol:
Annaştık canım ama dikkat et, fazla zayıflama diye şey ediyom ben yerimseniben Pzt den cumaya kadar dediğin raporları veririm watercım ama bugün ve önümüzden 2 gün vermem biraz zor :kedi: ama herşey kontrol altında :lepi:
Sevindim canım, yaban ellerde iyi bak kendine kaydirigubbakcemile3
O da doğru cimcimem ama iki türlü de aynı miktar verdiğimi gördüm ben sempatiksalakcinni
:roflol: Hiç de bilem, kolayı bıraktım ben lülülülülülü
kızlar ben geldimmm.
kilo bildirimleriniz aldım teşekkür ederim.
yalnız mesaj kutum dolmuş gün içinde
gönderipde gelmemiş yada göndermemiş olanları birazdan açıklayacağım.
bu arada babymomun verdiğiği kiloyu görünce çok sevindim. babymom okuyormusun beni.
çünkü geçen hafta acayip güzel menüler çıkarmıştı . emeğinin karşılığını görmek çok mutlu etti beni
zemuszemus kararliyim disiplinli olup cola cikolata vb hayatimdan cikaracagim zemuszemus
gidip biraz ip atliyim opuyorumnanaktan
bgunku menum
uyanınca ceviz suyu ve kahvaltı oncesi
greyfurt suyu
kahvaltı: 1haslanmıs yum, 1 dom,1 salatalık,renkli biberler,1 etimek
ara:5erik
oglen:hamurger ekmegine kasarlı tost ayran
ara:biravuc kiraz ve1 kayısı
aksam:2kasık makarna 2 kasık patates yemegi kepce corba
misafirlige gittim 1 dilim pasta cok zor yedim
ebruyla plates,callan karın,kendi egzersizlerimi yaptım
yesilcay içtim bide 2lt su
aaa babymom bende tam yesaya senden konuşacaktım
süper menü babymom 1,4 vermiş diye. hatta foruma yazdım. dah alisteyi açoıklamadım ama.
daha kocluguma 1 saat 15 dakıka var ama yınede senı uyarayım sımdıden kahvaltı super ogleyın hem hamburger ekmegı hem kasarlı tost hıc yakısmadı tostlar kepeklı ekmekden olsa ve yaptırırken yagsız olsun dıye rıca etsek ne kadar ıyı olur dımı bırde ustune aksam hem makarna hem patates hem pasta sen bugun tum nısastayı yuklemıssın bunyeye aksamı sebze yemelıydın olmadı ıyı barı egzersız yapmıssın ama yınede affedılır degıl bence
canım yok bendede hersey kontrol altında daha belımın ıncelmesı karnımın dumduz tahta gıbı olması gerekıo bunu evlenıp hamıle kalmadan once yapmalıyım yoksa ıcımde kalır
bugun bırde elbıselerı denerken yan kabınde kılolu bır bayan vardı kız cok guzel ama kılolu ve gıydıgı hıcbısey olmadı uzuldu gıttı dıger kabındede fıstık gıbı bır hatun vardı elbıseyı bır gıysı mukemmel oldu ve ben bu fıstık hatunu gorunce daha da azımlendım yaa psıkopata mı bagladım bılmem ama hem saglıklı hem guzel nesı zararlı bu arada bu ıkı gun kacamak yapsanda ben gormek ıstyrm ozele atarsın ıstersen nasıl kontrol edyrsn gorelım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?