50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar light cola hakkinda ne düsünüyosunuz
yani icinde 0 kalorisi olan

günde 1 bardak icsem olurmu cok seviyorumm

o kolalar tamamen bağımlılık . ne zerosu şubusu

ben içmiyorum çok çok arada.
serinlemek istiyorsan buz gibi suya azıcık meyve suyu koy ben öle yapıyorum

kesin günlere gitmiştir o ben sana diyim
:roflol: :roflol: ya kızın arkasında çok dedikodu yapıyoz valla sempatiksalakcinni :roflol:

Annaştık canım ama dikkat et, fazla zayıflama diye şey ediyom ben yerimseniben Pzt den cumaya kadar dediğin raporları veririm watercım ama bugün ve önümüzden 2 gün vermem biraz zor :kedi: ama herşey kontrol altında :lepi:

Sevindim canım, yaban ellerde iyi bak kendine kaydirigubbakcemile3
O da doğru cimcimem ama iki türlü de aynı miktar verdiğimi gördüm ben sempatiksalakcinni
:roflol: Hiç de bilem, kolayı bıraktım ben lülülülülülü

olursun canim olursun senin neyin eksik bizden masallahin var :)))

dulcicim hadi insallah kuzum yaa veririz herturlusunden

ayy valla MELAHATTA yok takilacak adam kalmadi:) YASEMNCIGIM gelse de iki ugrascam canim cekti:)) off odam da bi kelebek var agzima burnuma girecek yaa:))

DULCIMMMMMMMM belim simdi yani en son olctugumde ki bu turkiyedeyken oluyor 1 aydan azicik fazla 68di bilmem degisti mi insallah bakalim cekeyim cekeyim ben mekikleri durmak yok yola devam:)))

Ooooo maşallah canım... opuyorumnanaktan Sen kilo vermedin ama beslenme şeklin sağlıklı olduğu ve spor yaptığın için vücudun çok değişmiştir :lepi: İnan ben de öyle oldu, nerdeyse 1 aydır kilo vermiyom, spor yapmıyom ama göbişteki yağlarım azaldı bayanssulusmile

cok disiplinlisiniz kizlar, ins bende öyle olabilirim :enbuyukkk:

Eğer kilo vermeyi gerçekten çok istiyorsan ve sağlam bi motivasyon kaynağın varsa, emin ol sen de iradeli olabilirsin. Ama başta çok zorlama, hele bi miden küçülsün yerimseniben

zemuszemus kararliyim disiplinli olup cola cikolata vb hayatimdan cikaracagim zemuszemus

gidip biraz ip atliyim opuyorumnanaktan

bgunku menum

uyanınca ceviz suyu ve kahvaltı oncesi
greyfurt suyu

kahvaltı: 1haslanmıs yum, 1 dom,1 salatalık,renkli biberler,1 etimek
ara:5erik
oglen:hamurger ekmegine kasarlı tost ayran
ara:biravuc kiraz ve1 kayısı
aksam:2kasık makarna 2 kasık patates yemegi kepce corba

misafirlige gittim 1 dilim pasta cok zor yedim

ebruyla plates,callan karın,kendi egzersizlerimi yaptım
yesilcay içtim bide 2lt su

canım yok bendede hersey kontrol altında daha belımın ıncelmesı karnımın dumduz tahta gıbı olması gerekıo bunu evlenıp hamıle kalmadan once yapmalıyım yoksa ıcımde kalır
bugun bırde elbıselerı denerken yan kabınde kılolu bır bayan vardı kız cok guzel ama kılolu ve gıydıgı hıcbısey olmadı uzuldu gıttı dıger kabındede fıstık gıbı bır hatun vardı elbıseyı bır gıysı mukemmel oldu ve ben bu fıstık hatunu gorunce daha da azımlendım yaa psıkopata mı bagladım bılmem ama hem saglıklı hem guzel nesı zararlı bu arada bu ıkı gun kacamak yapsanda ben gormek ıstyrm ozele atarsın ıstersen nasıl kontrol edyrsn gorelım bakalım

aaa babymom bende tam yesaya senden konuşacaktım
süper menü babymom 1,4 vermiş diye. hatta foruma yazdım. dah alisteyi açoıklamadım ama.

canımmm senin koclugununda onemi buyuk..cok tskler bende inanamıyorum hala..cok tskler

daha kocluguma 1 saat 15 dakıka var ama yınede senı uyarayım sımdıden kahvaltı super ogleyın hem hamburger ekmegı hem kasarlı tost hıc yakısmadı tostlar kepeklı ekmekden olsa ve yaptırırken yagsız olsun dıye rıca etsek ne kadar ıyı olur dımı bırde ustune aksam hem makarna hem patates hem pasta sen bugun tum nısastayı yuklemıssın bunyeye aksamı sebze yemelıydın olmadı ıyı barı egzersız yapmıssın ama yınede affedılır degıl bence

evet canim benim tartida gram oynamayip sikilasma oluyor ya o da iyi aslinda ama yine de insan tartida da degisiklik gormek istiyoru hayirlisi

watercigimmmmmmmm benim de karnim hic dumduz olmadi belimde 68in altini gormedi 64 olsa da yeter gibi ama bakalim artik hayirlisi

evet aynen oyle..sebzem kalmadı ondan ya..yarın alırım kocum..pastada yedim poff..free takıldım biraz sanki..ama tostum yagsızdı

Ama ama komple tahta gibi olmaz mısın öyle, öyle olunca çirkin durmaz mı :sm_confused:

Benim çekindiğim tek nokta aslında şu anda da çok güzel fiziğin olduğu halde kendine kilolu gözükmen canım, yoksa tabi istediğin fiziğe ulaşmalısın olumunekankayizsmile

Annaştık eyvahedigeldismile Bugünü yazsam kovardınız beni zaten Ama spor yapamam, şimdiden söyleyem sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…