bgunku menum
uyanınca ceviz suyu ve kahvaltı oncesi
greyfurt suyu
kahvaltı: 1haslanmıs yum, 1 dom,1 salatalık,renkli biberler,1 etimek
ara:5erik
oglen:hamurger ekmegine kasarlı tost ayran
ara:biravuc kiraz ve1 kayısı
aksam:2kasık makarna 2 kasık patates yemegi kepce corba
misafirlige gittim 1 dilim pasta cok zor yedim
ebruyla plates,callan karın,kendi egzersizlerimi yaptım
yesilcay içtim bide 2lt su
hheheh kocluguma 1 saat 15 dk demis ya hehhehe:))
BABYMOMCUGUMM sen bu azimle bu menulerle bu sporla bu ictigin sular daha cooooooooooook 1.4 kilolar verirsin ama tek ricam kilo veremiyorummm offf canim sikiliyor falan filan dememen aglayip sizlamaman bu herkes icin gecerli ben dahil lutfen moral bozmayalimm tam gaz devam edelim gun gelecek emegimizin karsiligini alacagiz:)
hheheh kocluguma 1 saat 15 dk demis ya hehhehe:))
BABYMOMCUGUMM sen bu azimle bu menulerle bu sporla bu ictigin sular daha cooooooooooook 1.4 kilolar verirsin ama tek ricam kilo veremiyorummm offf canim sikiliyor falan filan dememen aglayip sizlamaman bu herkes icin gecerli ben dahil lutfen moral bozmayalimm tam gaz devam edelim gun gelecek emegimizin karsiligini alacagiz:)
bişey sorcam;ceviz suyu kolestrol düşürücü etkisi olduğunu duymuştumm.kabuklu cevizi akşam kırıp bi çay bardağına koyup üstünü suyla bekletip sbah ta suyunu içip cevizi yeniyodu..bunu mu yapıyosun,yoksa suyla mı kaynatıyosun?ne amaçla yiyosun?
ay canimmmmmmmm guldurdun beni gece gece:))) VALLA CANLAR aglayan sizlayan karsisinda beni bulur ASLANLAR KAPLANLAR istiyorum ben topigimizde :))
aaaaaaaaaaaaaaaa nesme cadisina bak yaa hemen ispiyonlamis beni:))
ben kii cici bi kızdımm ta ki yesayla tanışana dek......
haydi kactım guzeller..bebegim mızıklamadan uyanmadan uyku oncesi ipimi atlayıp az etrafı toplayım..misafirlikteydik gec kaldık bebek ksutu tekrar gıydır yedir..ev yasanmıslıkla dolu..derlemem lazım:)oda bir nevi spor dimi..kalorisiz geceler diliorum
INANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMM O KADAR KONUSTUK bakin kim gelmisss YASEMNCIIGMMMMMMMMMMMMM kulaklarin mi cinladi canim yaa:)
not: canim burdaki saate gore de biraz daha cok beklemen gerekecek:))
oooo kimler gelmişşşşş,hoşgeldinnn yaseminnnnnnnn,ispiyonculuk yapayımm yesa var yaaaa,,senin dedikodunuuu yaptı......dah doğrusu başlatttı.....
:ecrin_bebek:kafamçokkarıştıbilmiyorumkismileanlamadım çaktırmayınmirmirmirmiray canimmmmmmmm guldurdun beni gece gece:))) VALLA CANLAR aglayan sizlayan karsisinda beni bulur ASLANLAR KAPLANLAR istiyorum ben topigimizde :))
aaaaaaaaaaaaaaaa nesme cadisina bak yaa hemen ispiyonlamis beni:))
dulciimmmm vvalla bi 64 goreyim ya da 60i heheh ya da bi 47yi goreyim 10 fark da kalayim baska bi sey istemeyecegim canim:)) 10 fark fazlasinda gozum yok benim:)
boncuğuuum napıyo bu gacılarr yaa anlatıverin bakemmmŞenizAaaaaaaaaaaa YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :lepi: Dedikodunu yaptı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?