50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam koçummboshayallersmile
vereliniortak kolay gelsin şimdiden

evet tatlım yaa yaz geldı bıkını mevsımı acılıo oooo bız daha kacamakların derdındeyız sızı hemen sıkayım ben

yaa evet canım elbıselerle super gozukuo ozellıkle bır 64 olsun duruma gore hareket ederızkaydirigubbakcemile5

evet aynen oyle..sebzem kalmadı ondan ya..yarın alırım kocum..pastada yedim poff..free takıldım biraz sanki..ama tostum yagsızdı

canım bu hafta super kılo vermıssın neyse bu da odulun olsun ama bundan sonra yok

canım yok verdıgımı hıssedıyrm ama gercekten belde belın arka kısmında fazlalıklar var bırde ben voleybol oynamıstım onceden sırtım kaslı gıbı genıs duruo onu nasıl duzeltecegım bılmıyrm bırde onun ıcın ugrasyrm merak etme sen hasta degılım :) bu arada dumduz karın super gozukuo yanı benım hosuma gıdıo eteklerle elbıselerle cok hos duruo tabı zevkler tartısılır

kocum kızma yatmadan 100 ip atlasam kesermi

tamam canım bugun atlamasanda olurdu bırcok kılo vermıssın fakat cok ıstedın atla bakalım ama dıkkat et
haklısın canım..birden gidiomus walla bende sasırdım..surahinin icine 1 dilim limon ve bir tutam nane atıorum artık..ferah oluyo suyum

watercım baku saatine gore coktan kocumsun :) saat00)

ok canım bugunluk yeter sen yat artık yarın gorusurz

yalana bak yalanaa :)) noluyor topik :) aranizdaki en melek benim aslinda da iste kiymetimi bilmiyorlar hehe:)

evet dulcim yaa beraber 47 olalim sensiz olmaz sensiz olmazzzzzzzzzz

yasemnicigim gecmis okuma canim yaa ben sana ozet gecerim:))

Tatlı cadımızsın sen bizim opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3

Hele bi 50 olam canım, bakem nasıl oluyo vücut, gerisen sonra bakaruk, ben en çok bacaklarımdan rahatsızım, nisandan bu yana 57 den 55 e inmiş ancak boshayallersmile Eğer hala çok kalın olursa, mecbur kilo verecem.

kocum ben calistigim günler aksam saat 8de evde oluyorum ancak..
ozaman aksam yemegi olarak sade meyvemi yesem, ne yapim??

çalıştığın için zaten acıkmış olcaksın;o yüzden meyve hafif kalırr,,hafif sebze yeöemği yersinnnn+yoğurt falan yersin+salata yersinnn.sadece ekmeği az ye akşam ağır yemek yemeee....sen azimlisinn inann rahat verirsinnn...

Karın konusunda sana katılıyorum canım da, bunun için sıfır yağ olmasına gerek yok diye düşünüyorum, senin belki şu an düzdür ama sen kusurlara odaklandığından bunu farkedemiyorsundur Tabi oturun azcuk pırtlayabülü :))) Benim bile ayakta iken çok kötü durmuyo çünkü... Bel arkasındaki yağlanma çok önemli tabi, nivea nın 4 setlik cd sindeki oraları çalıştıran güzel hareketler var :lepi: Bariz oraya odaklanıyo cidden...

Buarada sırtın bence o şekilde hoş duruyordur.

hoş geldinn kahve kokusuuuuu... ya teeşşkkür edemedim sana göremedimm çünkü arkadaşımla görüştümmm sayende teşekürler...

YASEMNCIGIM ICIN GECMISTEN HABERLER

1- peppercigim tatilden dondu cok super gecmis yemis icmis kilo almis ama olsun dedi aman yemegin salcalisi kadinin kalcalisi dedi:)) bi suru de fotograf koydu

2- valla fotograflari goren ben de tatil isterim diye kocalarinin basinin etini yedi

3- lachesisin cenesine dayanamayan kocasi tamam dedi 3 gecelik tatile gittiler bugun hehhe:))

4- klikcim hamile hamile agliyor surekli kilo aldim diye agliyor asil sevinmesi lazim bbeeebebeeem buyuyor diye:) ben yine koc olacam diye de agliyor :"))

5-yeni kocumuz waterim spiderim oldu

6-babymom cok sahane menulerle karsimiza cikti

7-dun herkes herkesi gaza getirdi herkes evine temizlikci teyzelerden alacak diye liste yaptik evine temizlikci teyze alanlar diye

8- peppercigim almiyormus cok icerlendi bu duruma direkt kocasinin basinin etini yedi ben de temizlikci teyze isterim diye hatta en super temizlikce teyze benim olacak dedi :)))

9-spatz sevgilisiyle kendi arasinda nisan yapti ama bundan haberin vardir belki:")))

10- senaykahraman aramiza katildi onunda boyu 1.60altinda ama menuleri cok fena :)))

yeter 10 tane:))

selam koçummboshayallersmile
vereliniortak kolay gelsin şimdiden

tesekkur ederım canım bu arada sızede kolay gelsın cok sert bır koca denk geldınızsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile
kocum ben calistigim günler aksam saat 8de evde oluyorum ancak..
ozaman aksam yemegi olarak sade meyvemi yesem, ne yapim??

yok meyveylede olmazkı ama az yaglı sebze yemegı yogurt ekmeksız olabılır tabı eve gelmeden once ara ogunde yaparsın 6 gıbı falan boylece hem ac kalıp eve gelınce yemeklere saldırmazsın

şeyyy,koççç ,ayran içelim mi,gündüz serinleme amaçlıııı hem tok ta tutuyoooo....benim yazları favori içeceğim de.......

abartmamak kaydıyla 1 bardak olabılır yogurt yemek yerıne ayran ıcersın onuda tuzsuz yaparsan daha ıyı yada ıcıne salatalık dograrsın cacık olur hem daha doyurucu

ben bastan komutu vereyımde herkes kendını hazrlasın dımısempatiksalakcinnidelikafadulden cezayı hakedersenız verırım tabıkı hıc kacmaz

kahvekokusu hosgeldin canimmm

dulcimmmm 50 ol bi sen de 48 istersin canim bak deyim ben sana ya da spora devam etmen gerekir cunku sirf kilo vermekle de olmuyor valla benim bacaklarim hala fena hala fena:)))

yaa yesa varya sen tam bır cımcımesın ve super ozetlemıssın madde madde sana yakısanı bu zaten laelaelaelaelae

yalana bak yalanaa :)) noluyor topik :) aranizdaki en melek benim aslinda da iste kiymetimi bilmiyorlar hehe:)

evet dulcim yaa beraber 47 olalim sensiz olmaz sensiz olmazzzzzzzzzz

yasemnicigim gecmis okuma canim yaa ben sana ozet gecerim:))

yok geçmişi okumadım tatlım ayy neyseee valla ufak tefek atlat istersen evet meleksiin tatlım sen kim ne dersen desin sempatiksalakcinni
Önce yesa anlatsın, eksik kalırsan ben anlatırım kaydirigubbakcemile3 Hayırdır canım, niye uzak kaldın burdan?

bekliyorum canım şincik anlatıcakkkfisfisfisyesa hanımmaklinialirimsmile

canım annem ameliyat oldu kasık fıtığı vardı çarşamba oldu işte bende bugün eve geldim ama gündüz genelde orada olucam artık inan şu an yazarken bile kelimeleri seçemiyorum yazamıyorum beynim allak bullak sankii annemi değilde babamı bakıyorum her şeyi dert ediyoo helede bugün temelli çıldırdı:1shok: ki sabahtan beri evde 4 döüyorum herşey eksiksiz olsun diyee ve halaaa bişeyler istiyoo:bbo:

kuşlar dedikiii yaseminn 60 la dönerr,kesin güne gitmiştir,,vb...,bunlar öne çıkan başlıklardı..
yok hayatım yaa yemek yemek bile istemiyorum midem almıyor o kadar az yiyiyorum yine aynıyım :çok üzgünüm:
eve gelince hemen tartıldım belkide biraz aldım bilemiyorum şu anda

offffffffffffffffffffffffffffffffffffff:1no2:

yaa yesa varya sen tam bır cımcımesın ve super ozetlemıssın madde madde sana yakısanı bu zaten laelaelaelaelae

hehhe saolasin canim benim evet sanirim oleyim ben -tatlicadiarzu-

yesa hafızana maşallahh yaaa..

saolasin kuzum Şeniz

yok geçmişi okumadım tatlım ayy neyseee valla ufak tefek atlat istersen evet meleksiin tatlım sen kim ne dersen desin sempatiksalakcinni2:

ayyy canimmmmm myirimmmm Şeniz annene de cok gecmis olsun canim benim o hepimizin annesi sayiliri :asigim: ama soylemeden gecemeyecegim sen kesinlikle 56 (elli alti) olamazsin hehe lülülülülülü

bu arada aklıma bır fıkır geldı ben bu hafta uykuma kıyabılırsem yapmayı dusunuyrdm zaten. sabah erken kalkıp spor yapmak yuruyus olabılır 10 yada 20 dakıkalık vıdeolardan olabılır ben plates yapmayı planlıyrm yuruyusde terlıyrz yoruluyrz sonra ıse gıtmek zor olabılır dıye. cunku sabah metabolızmamızı uyandırırsak super olur gıbıme gelıo tabı yorumlarınızıda alırım. ama ıste bunun ıcın erken yatıp erken kalkmak gerekıo.ben yaz tatılınde hergun sabah sahılde yuruyuse cıkıyrm ah bır temmuz gelsede

Geçmiş olsun canım... Belli çok bunalmışsın orda ama o da ameliyat olunca nazlanıyo işte ) Benim bildiğim yasemin hemen kendine gelir, ama bence güzel bi uyku şart sana kaydirigubbakcemile3

Öptüüm

yaa üşenmemişin tatlım beniimmm akannehirmersiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…