aaaaaaaaaaaaa icelim kocum simdi bitirdim bardagimi ayy bi de yoruldum ki ben mekiklerimi cekip yatsam mi acaba yahuu
=waterspider;13714871]bugunde herkes temızlık yapmıs heralde. hersey cok guzel menu cok guzel ama 2 dondurma ısı bozdu 1 tane olsa anlıyacagım bu hafta baska dondurma yok anlastıkkaydirigubbakcemile5:
cektim canim 50 tane 30 normal mekik 10 ayaklar 90 10 ayaklar daha da havada
operim herkesleri al yanaktan
ben yatarooo yarin daha guzel olsun insallah
tembel ZUKSEDDIN naptin vurup kafayi yatmistir ben deyim:)
Zporlarımı yaptım geldim offf .... bugün de aradan çıktııı heyyttttttttt beaaaaaaaaa :)))
sensecıgım harıkasın ama kendınızı sıkıp bıktırmayın zevk alarak yapın yoksa işkence olur. bırde canım sen super kılo vermıssın bunu ne kadar surede verdın yaa 46 super bır kılo
bırde olculerın ne canım
Canım benim sürekli sıkıntı halinde olabiliyor çünkü sabah 6 da çıkıp İzmir den çeşmeye gidiyorum çalışmaya eve döndüğümde saat nerdeyse 8 oluyo o yüzden zorlama ile oluyo çoğu zaman...
canım 5 ayda verdim...
ölçülerim göğüs : 86
bel :67
kalça: 83 cnm bel sorunum var benim kalça dar olunca boru gibi duruyorum doğal olarak :)))
kocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ceza verirsen raziyim ben sporumu yaptim ama ZUKSEDDIN gibi degilim ben heheh:)
tamamdir kocum 50 sana feda olsun 1050 cekerim ben ZUKSEDDIN gibi degilim heheh:)
sen çalışkan bir öğrencisin yesam zaten bılıyrdm severek cekecegını zukseddin tembellik yapıo sen ona uyma
hadi üstüne yeşil çay içelim:içelim:
cektim canim 50 tane 30 normal mekik 10 ayaklar 90 10 ayaklar daha da havada
operim herkesleri al yanaktan
ben yatarooo yarin daha guzel olsun insallah
tembel ZUKSEDDIN naptin vurup kafayi yatmistir ben deyim:)
supersin yesa tebrikler:lepi: yapacagım demıs ama bılmyrm artık yarın sorarz yapmısmı yoksa yatmısmıkaydirigubbakcemile3
aaa yesa bak sana ne dıyecektım bugun belımı olctum 68 senle aynı heralde ama kalca 94 ıle 95 arası
goğüs 85 84 arası bırseyn
hepsine komple cvp vereyim bakalım
çok saygılı ve sevgili yesa kardeşim bakınız saaat kaç ?saat tam 2,30 ?peki ben gecenin bu saati nie yazıorum?sporceğizlerimin hepiciğini bitirdimde ondan(slim pack slim start artı selülit kremi ve masajı):lepi:
yani sevgili watercım ve sevgili yesacım neymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşş?
ben tembel totoyu vurup deviren biri değilmişim:jeyyar:aklinialirimsmile:sm_cool:
havamıda atayım iki dakikada hıhhhhh
yattım ben herkes kendine ii baksın,iiki varsınız heeee:1hug:
yesacım geldim artık aranızdayım ama günlük hangi sporları yapıyorsunuz bana da anlatıverin..
bende ölçülerimi yazayım...
kilo en son 63 dü ..
göğüs 95.
bel 73 ..
kalça 97..
SLIM IN 6 ILE ILGILI BILGILER (alintidir)
Forumlarda dolaşırken beachbody koçlarının programı daha farklı önerdiklerini gördüm. Onlar Slim in 6'in;
1. Hafta: Start It Up
2. Hafta: Ramp It Up
3.,4.,5. ve 6. Haftalar: Burn It Up yapılmasını öneriyolarmış
bu arada Ramp It Up 47 dakika, Burn It Up 59 dakikaymis honk:)
günaydın kk güzelleri
yesa cadısı nasılsın bakalım
sıcakmı oralarda burası çok sıcak bunaltıcı yağmır yağacak bi yağsada rahatlasak
yaa ben 25 dk da ölüp bitiyoru 47-59 dk larda napıcaaamm
bu arada bugün yine çalışıyorum ve çalışıyoken olmuyo
yani yapsam bile duş alma imkanı yok o yüzden
terli terli kokmak istemmem millete dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?