50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaaaaa icelim kocum simdi bitirdim bardagimi ayy bi de yoruldum ki ben mekiklerimi cekip yatsam mi acaba yahuu

canım mekiğini cek ve sonra yat tabı yarın içinde enerji gerekli degılmı. afiyet olsun canım tum yaglarımızı şişkinliklerimizi atsın insaallah:dance:

=waterspider;13714871]bugunde herkes temızlık yapmıs heralde. hersey cok guzel menu cok guzel ama 2 dondurma ısı bozdu 1 tane olsa anlıyacagım bu hafta baska dondurma yok anlastıkkaydirigubbakcemile5:

anlaştık cnm valla kaydirigubbakcemile3 bu hafta yokkkkkkk dondurma filannnzemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
cektim canim 50 tane 30 normal mekik 10 ayaklar 90 10 ayaklar daha da havada

operim herkesleri al yanaktan

ben yatarooo yarin daha guzel olsun insallah

tembel ZUKSEDDIN naptin vurup kafayi yatmistir ben deyim:)

kızlar ben gıdıyorum cok yoruldum bugun heryerım agrıyr dınleneyım bıraz. bırde yarın sevgılım gelecek bol bol gezecgz sızlere sabah bakarım yorumlarımı yazarm bırde aksam bakabılırım sakın kacamak yapmayın cezalar gelırkaydirigubbakcemile. sporlarınızı aksatmayın gunluk yuruyus ve bırde plates callan gıbı vucudumuzu sekıllendıren hareketlerıde yapacagz kı karınlarımız dumduz olsun

aaa yesa bak sana ne dıyecektım bugun belımı olctum 68 senle aynı heralde ama kalca 94 ıle 95 arası
goğüs 85 84 arası bırsey

hepinize iyi geceler opuldunuzopuyorumnanaktan

supersin yesa tebrikler:lepi: yapacagım demıs ama bılmyrm artık yarın sorarz yapmısmı yoksa yatmısmıkaydirigubbakcemile3

Zporlarımı yaptım geldim offf .... bugün de aradan çıktııı heyyttttttttt beaaaaaaaaa :)))

sensecıgım harıkasın ama kendınızı sıkıp bıktırmayın zevk alarak yapın yoksa işkence olur. bırde canım sen super kılo vermıssın bunu ne kadar surede verdın yaa 46 super bır kılo
bırde olculerın ne canım

Canım benim sürekli sıkıntı halinde olabiliyor çünkü sabah 6 da çıkıp İzmir den çeşmeye gidiyorum çalışmaya eve döndüğümde saat nerdeyse 8 oluyo o yüzden zorlama ile oluyo çoğu zaman...

canım 5 ayda verdim...

ölçülerim göğüs : 86

bel :67

kalça: 83 cnm bel sorunum var benim kalça dar olunca boru gibi duruyorum doğal olarak :)))

salm arkadaşlar....
acınım kilondan ötürü merak ettim yaş kaç acaba birde boyun

kocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ceza verirsen raziyim ben sporumu yaptim ama ZUKSEDDIN gibi degilim ben heheh:)

tamamdir kocum 50 sana feda olsun 1050 cekerim ben ZUKSEDDIN gibi degilim heheh:)

sen çalışkan bir öğrencisin yesam zaten bılıyrdm severek cekecegını zukseddin tembellik yapıo sen ona uyma

hadi üstüne yeşil çay içelim:içelim:

supersin yesa tebrikler:lepi: yapacagım demıs ama bılmyrm artık yarın sorarz yapmısmı yoksa yatmısmıkaydirigubbakcemile3

hepsine komple cvp vereyim bakalım
çok saygılı ve sevgili yesa kardeşim bakınız saaat kaç ?saat tam 2,30 ?peki ben gecenin bu saati nie yazıorum?sporceğizlerimin hepiciğini bitirdimde ondan(slim pack slim start artı selülit kremi ve masajı):lepi:
yani sevgili watercım ve sevgili yesacım neymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşş?
ben tembel totoyu vurup deviren biri değilmişim:jeyyar:aklinialirimsmile:sm_cool:
havamıda atayım iki dakikada hıhhhhh
yattım ben herkes kendine ii baksın,iiki varsınız heeee:1hug:

yesacım geldim artık aranızdayım ama günlük hangi sporları yapıyorsunuz bana da anlatıverin..
bende ölçülerimi yazayım...
kilo en son 63 dü ..
göğüs 95.
bel 73 ..
kalça 97..

şimdi küçük tosunu banyo yaptırıp uyutacağım..sonrada koşu bandında 35 dk cık yürümeyi düşünüyorum ama sıpam uyursa tabi...

aaa yesa bak sana ne dıyecektım bugun belımı olctum 68 senle aynı heralde ama kalca 94 ıle 95 arası
goğüs 85 84 arası bırseyn

canim benimde belim umarim incelmistir ancak en son olcumde:)

bel 68

gogus 87

kalca 90 idi

burdan da anlasilacagi uzere gogus kalca tamamdir da bel ve gobek sempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyyyyyy yirimmmmmmm afferin kiz at tabiii havani seni gaza getirmek icin soyledik valla saka saka:))) ben icimden dedim hep ZUKSEDDIN 1 numara diye heheh sempatiksalakcinni

yesacım geldim artık aranızdayım ama günlük hangi sporları yapıyorsunuz bana da anlatıverin..
bende ölçülerimi yazayım...
kilo en son 63 dü ..
göğüs 95.
bel 73 ..
kalça 97..

oooooooooooo DETOX kralicem hosgeldin:))))

BU GRUPTA GUNLUK YAPILAN SPORLAR:)))

1-SLIM IN 6 basladik canim 3 ayri videodan olusuyor her videoyu iki hafta yapiyosun bkn ben zukseddin sense spatz waterim spiderim:))

2- CALLANETICS yapanlar var canim biraz eski usul teyzeler falan nuhnebiden kalma olsa da bence coooooook etkili

3-WALK AT HOME leslie yapanlar var canim en az 3mil en fazla 5 mil

4-8 min degisik videolar yapanlar var canim 8min abs 8 min legs neyim

5-plates yapanlar var

6-YAN GELIP YATANLAR VAR BI DE bkn: dulciiiiiiiiiiiii yasemncigimmmmmmmmmmmm

peki ben bunlari nerden bulcam diyorsan da

sen de zayifla sitesine girilecek

videolar linkler tiklanacak ordan istedigin secilecek

HAFTANIN KOCU water spider

CUMA gunleri kilo bildirimi LACHESIS ozel mesaj

SLIM IN 6 ILE ILGILI BILGILER (alintidir)

Forumlarda dolaşırken beachbody koçlarının programı daha farklı önerdiklerini gördüm. Onlar Slim in 6'in;
1. Hafta: Start It Up
2. Hafta: Ramp It Up
3.,4.,5. ve 6. Haftalar: Burn It Up yapılmasını öneriyolarmış

bu arada Ramp It Up 47 dakika, Burn It Up 59 dakikaymis honk:)

günaydın kk güzelleri

yesa cadısı nasılsın bakalım
sıcakmı oralarda burası çok sıcak bunaltıcı yağmır yağacak bi yağsada rahatlasak

yaa ben 25 dk da ölüp bitiyoru 47-59 dk larda napıcaaamm

bu arada bugün yine çalışıyorum ve çalışıyoken olmuyo
yani yapsam bile duş alma imkanı yok o yüzden
terli terli kokmak istemmem millete dimi

günaydın kk güzelleri

yesa cadısı nasılsın bakalım
sıcakmı oralarda burası çok sıcak bunaltıcı yağmır yağacak bi yağsada rahatlasak

iyiyim kusum sen nassin yatagimdayim hala valla sicak degil hatta demin hava durumuna baktim yagis bekleniyor sabah da azicik yagdi 18derece ama yeter bu bana valla cok sicakla isim olmaz:)))

yaa ben 25 dk da ölüp bitiyoru 47-59 dk larda napıcaaamm

bu arada bugün yine çalışıyorum ve çalışıyoken olmuyo
yani yapsam bile duş alma imkanı yok o yüzden
terli terli kokmak istemmem millete dimi

ayyy canim valla 25 dk sonrasinda cok terliyor insan mutlaka dusa girmesi gerekiyor ki dedigin gibi 47de falan ne yapacaksan ama aslaniz biz yaa gelsin bi 47 gitsin bi 47 ne olacak:")) ama senin icin cok zor olur diger iki video da cok uzunmus yaaaaaaaaaaaaaa

canim senin kalca olcun kac normalde 1cm 2 cm inceliyoruz ya senin artmasi lazim hehehhe hosgeldin seker de gitme artik yahuuu bi yerlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…