50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben kalabalık ortama girince ailemin yanına gidince yada misafirliğe boğazıma sahip çıkamıyorum güzel yemek görünce sizde öylemisiniz ?

kahvee kokusu ne güzel yaa
aslında bende çikolataymış büskiviymiş çok sevmezdim . amaders çalışırken çayın yanına almazsam yapamam bede.
bende tatlıdan çok meze tarzı kısırmış salata öle şeyleri çok seviyorm

ya ben kalabalık ortama girince ailemin yanına gidince yada misafirliğe boğazıma sahip çıkamıyorum güzel yemek görünce sizde öylemisiniz ?

benim de hayir diyemeyecegim seyler var tabii ki.. ama bu cok sik olmadigi surece bir sakincasi yok.. yani hafta ici cok duzenli beslenip spor yapiyorum, hafta sonu diyeti kesin birakiyorum, canim ne isterse yiyorum ama yine de veriyorum kilo..birde hep diyorum bunu ama biz robot degiliz. elbette yapacagiz kacamak. onemli olan bu kacamaklari haftada 1-2 gune dusurmek...tamamen silmek mumkun degil..

off aynennn

ben eskiden az yemek yerdim ki bisküvi hamur işi yanında çay yiyebiliyim diye

yine olsa yine öyle yerim ama çok seviyorum napıyim

mezeleri de az yagla hatta yagsiz yapinca cok sakincasi yok be nilufertcim.onlara ben de bayilirim.
ben sarap cok severim, artik onu bile icmiyorum eskisi kadar cok...hos iyi oldu duzne girdim biraz..

işte ben de öyleyim ,
ki bu aralar çokça girdim öyle ortamlara , hala da devam etmekte nilüşüm:gitme:

kısır,patates salatası,mercimek köftesi görünce dayanamıyorum ,
iyi mi kötü mü bilemedim:uhm:

ayyy hamur işini bende seviorumm hele gözleme.

hımmm sense sen soruyodun ya hani kiraz sapı nı nasıl içelim diye dün bi diyetisyen demleyin dedi. kaynatmadan yani
ödemi atıyormuş

afiyet olsun
buldun mu borulce...
nefis oluyor o salata... ben de sevdim..simdi deneyecegim bir kac salata daha var. basarili olursa veririm tariflerini

evet hemde zorlanmadan..
süper olur vallaa

çok güzel olur o börlce salatası.

bak birde taze fasulyeyyi yazdan kuruturmusunuz .onuda haşlayıp saoğan maydonoz sumak ... oda süper oluyor

taze fasulyenin tanelerinimi kurutuyoruz nilüfertcim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…