hımmm zorr.
neyse bigün anlatmak istersen dinlerim. muhtemelen bişeyi beğenmiyorlar.
benim yakın arkadaşıma benziyor senin durumun sanki
daha önceden az şişirmedim kafasını forumdakilerin :))) sen yok muydun o zaman nilüferciğim yaaa??
özet geçiyim: eğitim & yüksek tahsil meselesine çok takıntılılar ve kesinlikle taviz vermiyorlar , mutlu olamayacağını biliyoruz diyorlar...
dhamileyim ama devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum birazdan dr gitcem...çok ani ve beklenmedik birşey oldu...
teşekkür ederim...darısı tüm isteyenlerin başına bu arada darısı ne demek?
[
klik cnm nasilsin?? gecen hafta cok usuyordun simdi de sicakliyosun, cnm ya, dikkat et kendine, dun gazete de okudum harareti en iyi kesen sey su ve caymis. cay icelim bari bu sicaklarda arada.
gerci ben ofiste disardaki havadan bihaberim, aksam cikinca servise gidene kadar buyuk sok yasiyorum..
klikkk cim yaa
hamileliktee çok sinirli duygusal oluyormu insann??
yoksa daha mı ılımlı oluyor insan
eğer hamileyken insan regli gibi durumları yaşıyorsa valla ben 9 aya kalmadan çar çabuk çatlarım
kilikcim ama ben son zamanlarda cok hastaydım ilaçlar kullandım ve tabiiki korkuyorum doğal olaraktan...
zor bir durum sensoşum ,
paylaşmak istersen paylaşırız,her zorluğun muhakkak bir çıkış yolu vardır..
hımm walla arkadaşımla aynı arkadaşım mühendis çocuk lise mezunu tamam bi yerde çalışıyor ama mesleği yok sonuçta.
ailesi istemedi bu da zor zahmet ayrıldı. ailesine de tamam ayrıldım dedi .sonra yine barıştı.
ee tabi şimdi aileside ayrıldığını zannettiği için evlenemiyorda.
ben mesela o arkadaşıma kızıyorum. hazır ayrılmışken barışmayacakın diye.
benim fikrimi almak istersen şimdi ailenin istemediği biriyle evlensen diyelim illaki aranda bi sürtüşme bi tartışma olacak . o zamamn keşke ailemi dinleseydim pişmanlığını yaşamayacaksan tamammdı.
tabiki insan sevdiği insanla evlenmeli ama ailedearkasında olmalı ben ce yaa
nilüfercim aile öenmli tabiki ama eğer seçtiğinle evlenince tartışmalara sorunlara daha cabuk göğüs geriyorsun...
canım bizimkiler istememeyi geçti artık bana da cephe aldılar bi de neye dayandığı belli olmayan konuşmaları var ki beni deli ediyor...
bu konu açılmıyo evde zaten yüksek ihtimal sene sonuna doğru burdan ayrılıyoruz tam olarak zamana bırakmış oluyoruz bu durumda annemlerin düşünmesi için ...
bu kış nelere katlanabildiğime ben bile inanamadım ...
o yanımda olmasa böyle olmazdı...
kesinlikle katılıyorummm sonuna kadar...
ailen onunla gittiğini bilmeyecek ama değil mi?
düşünsünler bol bol..eğitim konusu dışında bir itiraz konuları var mı peki?
evet onun varlığı sana güç veriyordur.Allah ayırmasın sizi!
Spatzcım fiziğini çok beğendim..
ahh ahhh bende okadar olsamboshayallersmile
göbek dediğin nedriki içine çekersin gider delikafadulden
şaka şaka erit tabi tam süper olsun
hayır bilmeyecekler spatzcım
e var tabi tipine, mesleğine, parasının olmayışına, ailesinin durumuna herşeyi itiraz halindeler...
Ben düşünmüyorum artık çünkü beni çok üzdüler bu kadar hassas bir durumda beni böyle arada bıraktıkları ve tek destek olması gereken insan onlarken böyle bana cephe almaları bana neyin ne olduğunu çok iyi anlattı...
artık çok daha güçlüyüm ailem de erkek arkadaşım da olmasa yanımda çooookkk güçlüyüm...
canım benim...
insan böyle yıkıldıkça her defasında daha da güçlenerek ayağa kalkıyor. ne diyim bilemiyorum...inşallah yoluna girer her şey.Allah büyüktür...
ayy canımmm yirimmmkaydirigubbakcemile3
çok sağol!!!
@sensemmmmmmmmm canımmmm herşey yoluna girecek..
allahım herşeyi gönlüne göre verir inşallahhh:Saruboceq:
boy kaçtı sen,in canım..
@sensemmmmmmmmm canımmmm herşey yoluna girecek..
allahım herşeyi gönlüne göre verir inşallahhh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?