ekliycem canım yeni kalktım kahvaltıdan sonra ekliyim, eşim yemek bekliyor
kaplumbağa falan yoktu ya, dönemi değil demek ki :1no2:
deniz güzeldi ama öğleden sonra 3-4 gibi hafif çırpıntı oluyordu o zamana kadar denizde yüzüp ondan sonra havuza geçtik bizde, yediklerimi yakıyım diye çok yüzdüm, vücudumdan kilo aldığımı da zannetmedim ama tartı affetmedi
kilodur ama gerçekten yemeği normal yedim ama çok tatlı yedim, tatlılar çok güzeldi.
alacartelara işte sizin söylediğiniz köy kahvaltısı ile meksiyaya gittik bir de çin lokantasına gittik üçüde çok güzeldi.
resimleri eklerim kahvaltıdan sonra şimdi şimdi gidiyim gelirim sonra opuyorumnanaktan
anchusacğım günaydınn
cd ler şimdi geldi..sana nasıl teşekür ederim bilemiyorum inan..
hem hazırlamasıyla uğraşmışsınn..birde ödemesinide kendinden yapmışsınn...
keşke karşı ödemeli gönderseydin...çok çokkkk sağolasınn opuyorumnanaktan
şu an bakmaya vaktim yok ama..hemen akşam cdlere bakıcam inşallahh..vede uygulamaya başlayacağım..
ay ne cabuk gelmis..
anlamadigin birsey olunca sor tamam mi?? maalesef hepsi ingilizce. ama aylara gore egzersizler var ilk 3 ay ikinci uc ay ucuncu uc ay diye.....onlara dikkat edip ayina gore uygularsin bazi egzersizleri...
bir tanesi de hamilelik sonrasi egzersizler ve normal pilates iceriyor.
Valla şimdiden aşırı bir heves geldi bana
inşallah akşam heyecanla bakacağım cd lere..
vede uygulamaya başlayacağım.
Merhaba çıtır kızlar
ULKERKCıM teşekkürler opuyorumnanaktan.. Geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla hamilesin gözün aydın, hayırlı olsun opuyorumnanaktan
SENSECıM teşekkürler önerilerin için olumunekankayizsmile Canım ya sen kilo vermeyesin de kim versin, çok sağlıklı ama az yiyorsun, akşamları biraz daha yemek namına bişiler ye bence, böyle miden buna alışacak, 12 den sonra azcık ağır bişi yiyince rahatsız olacan gibime geliyo. Çok yemesen de biraz sindirim sistemi zorlucak bişiler ye yerimseniben
kızlarrr selammmmmmmmmmm herkesler ıyımı:
kusura bakmayın eskısı gıbı gelemıorummm
ama ınanın hayattan bezdım artıkkkk hıc tadımm yokk
allah sızın huzurunuzu bozmasın huzur bozan ınsanları uzak tutsun
kızlarrr selammmmmmmmmmm herkesler ıyımı:
kusura bakmayın eskısı gıbı gelemıorummm
ama ınanın hayattan bezdım artıkkkk hıc tadımm yokk
allah sızın huzurunuzu bozmasın huzur bozan ınsanları uzak tutsun
Merhabalar,
bu hafta koptum biraz buralardan yoğunluktan ama,
Haftasonu detoks yapamadım malesef sebze meyve dışında gün içinde 3 dilim kepekli ekmek yedim, yapcam ama aklımda,
bu arada Lachesis cim resimlerine baktım canımı tatil çektirdinnn çok güzel kilon falan da yok ayrıca
gerçi bo topikte ki tüm arkadaşların kilosu yok az bi fazlalığımız var, o kadar,
nülifert, truf, ulkerk, ve sensewitch hazır başlamışken sizlerinde resimlerin baktım:) hepiniz çok güzelsiniz fiziklerinizde güzel,
Evlilik çocuk muhabbetleri dönmüş buralarda, yapmayın kızlar yaaa yakın bi arkadaşım evleniyo ev hazırlığı düğün hazırlığı balayı derken nasıl heveslendim bi bilseniz tuttum bi de erkek sevgilimden çıkardım acısını bende evelenmek istiyorum artıkkk
Neyse asıl konumuz diyetti dime menülerimi yaamadım ama dikkat ediyorum dünü saymazsak geç saatlere kadar çalışmak zorunda kaldım dün yiyecek bişi bulmak sorun şehire uzak bi yer çünkü malesef tost yedim üstüne 45 dk yürüdüm pişmanlığımı almadı tabii
gün içinde bile artık tartıda 52 53 leri görmüyorum oda yetiyo yetmemesi lazımmm
Canlar kendinize iyi bakın forum sürekli açık oluyo ara ara gö atıyorum yazmaya pek vakit bulamasamda
kızlar yaa alakasız ama bu bulaşık makinalarının çamaşır makinalarının yüzü sararıyor yaa
sararmaması için ne yapmak lazım yada niye saararıyor bunlar. bende öle bi sorun yokda dün arkadaşımınkine baktım 6 yıllık hep sararmış
makinayı temizlediği kimyasallardan kaynaklanıyor olabilir mi kuşum:uhm:
günaydın...önce sabah kahvaltımı yazayım
kalkarkalkmaz iki bardak oda sıcaklığında su
1.5 dilim etimek form
yarım yumurta
3 yeşil zeytin..
2 parmak genişliğinde yarım yağlı beyaz peynir..
form+yeşil çay..
şu ana kadarda 1 litre su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?