WATERCIM GÜZEL KOÇUM bugünkü menümü yazsam mı yazmasam mı kararsızım, güne detoks niyetiyle başlayıp peynirli gözlemeyle (yağsız) nokta koydum :kedi: Ama dün 50 mekik çektim (ama koltukta, dün geceki uçan karınca istilasından dolayı yere yatmak istemedim)
Menümü yazam:
5 iri kiraz
1 büyük muz
1 yeşil çay
5 kaşık kadar zeytinyağlı fasülye (fiziksel olarak kötü hissettiğimden detoksu bozma kararı aldıydım)
2 dilim kadar karpuz
3 kaşık fasülye
Bolca gözleme eyvahedigeldismile (saat 8 e gelmişti)
süpersinn dulcii,,,saatt 8den sonra gözlmee,,,aaaa sanan yakıştıramadımmmmmmmm,hareett yap taa gözlemelerii gölgede bırak...
melahatt kilolalarımız birbirine çok yakınmış seni kendime rakip seçtim...haberin olaa:))
Uçan karınca istilası mı? O ne?WATERCIM GÜZEL KOÇUM bugünkü menümü yazsam mı yazmasam mı kararsızım, güne detoks niyetiyle başlayıp peynirli gözlemeyle (yağsız) nokta koydum :kedi: Ama dün 50 mekik çektim (ama koltukta, dün geceki uçan karınca istilasından dolayı yere yatmak istemedim)
Yardım edeyim diyeceğim ama belki istemezsin şifrelerin bilinmesi başkası tarafından :) .yokk canımm geçmişiii ouudmm öncedenn,, çocuklaraa msn adresii alıyorummmm,tam 3 saattir......halal bitmedii,sayfa donuyoo süreklii son 6 kişi kaldı.....canla başlaaa teknolojiyle cebelleşiyorum...
Yardım edeyim diyeceğim ama belki istemezsin şifrelerin bilinmesi başkası tarafından :) .
Güzel yöntem. Fakat yine de arkadaşına söyle şifreleri biraz olsun değiştirsin, belli olmaz çünkü, iki çocuk isteyerek şifrelerini birbirine verirse aynı olduğu anlaşılır. O zaman diğerleri de aynıdır diye düşünebilirler. Ben uyarayım da :) .
Teldeydim kızlar, o yüzden geç kaldım, hızlıca menülere baktım, kaçırdıklarımı koça havale ediyom
Nesmecim menün de sporun da çok güzel alkisalkisalkis Sanki kilo fazlalılığı olan ben değilim de sensin sempatiksalakcinni Ayağın geçti sanırım, geçmiş olsun opuyorumnanaktan
sağol canımm,,beğenemne sevindimm.ayağım geçtii ama tek başıma ip atlamadım,,çocuklar salaldıı öyle atladımmmm..korkuyomm tekk atlamaya...ben de koruyumm kilomuu istiyorummmmm..verme kaygımm kalmadıı açıkçası ama korumakk sankii daha zor....
YESAAAAAAA imzandaki 2 boyutlu herife aşık olan sen misin diye sordum bir cevap alamadım. Görmemişsindir diye farzediyorum yoksa kızıcam küsücem alınıcam falan filan...:dilcikar:
Merhaba kızlar
YESACIM SEKSı CADICIM hoşgeldin cimcimem yaw, nirdesin sen kaydirigubbakcemile3yt
ama yesa sen benihiç sevmiyorsun........ bak start it up ı yaptım geldimm..şişko olayım diyeee daha kiloları yolluyorsun. zükseddinle bize yazık değil miiiii
Yesa cadısı çıkmış sanırım. O zaman sana sorayım, çizelgesindekini erkek sanan kişi kimdi burada? Bir türlü hatırlayamıyorum.
Yesacım cadıcım zaten akşam menün iyi olsa şaşarım kaydirigubbakcemile3 Dondurma yetmiyormuş gibi tatlı haaa :mymeka: Zaten sağlam akşam yemeği yiyon, tatlı eksik kalsın tatlı cadı kaydirigubbakcemile3cinni
yokk canımm geçmişiii ouudmm öncedenn,, çocuklaraa msn adresii alıyorummmm,tam 3 saattir......halal bitmedii,sayfa donuyoo süreklii son 6 kişi kaldı.....canla başlaaa teknolojiyle cebelleşiyorum...
Uçan karınca istilası mı? O ne?
Bu arada senin foton yokmuş, şimdi farkettim. Kınıyorum senilmaz:. Bu konuda en son laf söyleyebilecek kişi benim aslında .
Yesa cadısı çıkmış sanırım. O zaman sana sorayım, çizelgesindekini erkek sanan kişi kimdi burada? Bir türlü hatırlayamıyorum.
spor olarak 20ser düz, sol yan ve sag yan mekik cektim, 20sag, 20sol bacak kaldir hareketi yaptim dulcicim
aksam yemegi cok gec oldu diye yemedim, birde öglen sarma yiyince ki hala bilmiyorum sarma okmi iyi degilmi CADIARZU
Kiloyla ilgili mesajına baktım da canım, cidden haklısın kızmakta, 60 lı kilolardan 50 li kilolara geçmişsin hihoyyyt :teytey: Hızlıcanak hedefine ulaşman dileğiyle kaydirigubbakcemile3
iyi olur valla leylaela..benim de bir rakibe ihtiyacım varrr olumunekankayizsmile
ben çıkıyorum kızlar,iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?