50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız, ben yarın ayran detoxu yapıcam var mı eşlik edecek, gözü pek, yiğit pehlivan guclubacismile

Bence hiç atlamasan daha iyi olur aslında canım yaw, yapcak spor mu bulamadım başka kaydirigubbakcemile2 Beslenmek bi kenara bu sporla çok rahat korursun. Düzenli tartılsan bile kilonu korumana yeter yerimseniben

A aaaaaaaaaa cadıya bak yaw, ben gece 4 de yatıyom, sen kaçta yatıyon mayalı süt bebeğeee kaydirigubbakcemile3

Valla doğru diyon cimcimem, böyle gidersem kötü olacak ama sıfır yap vardı gözlemede cokacimcoook

Yatmadan önce mekik çekcem :1closedeyes:

Son düzenleme:

aaaaa,ne kadar da a laıngansınn,,güzelimm bizim yazılarımıza da her zamnn yorum gelmiyoo,ki sen yazına KOÇUM diye başlamışın,koç yakında girdii ve geçmişi okuduğu için,henüz yorum yapamadı,sadece san değil,bize de yorum yapmadıı..burda kimse 60 mış 50 miş diye bakıp yorum yazmıyooooo...bence fazla alınganlık göstermişsinnn ........

yok cnm ben sadece şimdiyi bahsetmiyorum bir kaç gündüür öyle ama belki yeniyim aranizda ondandır

sağoll dulcii...
ya bu karıncalrra raidin karınca yemi varrr,etkili bir ilaçç,ama uçanlara etiis olur muu bilmemm...
Yok canım ya, bu çok acaip bişi, eskiden yoktu zaten böyle bişi buralarda. Gece 1 den sonra çıkıyorlar ışığa çarpıp yere düşüyorlar ve de ölüyolar genelde aşırı şapşal olduklarından. Bi de iriler..

Fala nasıl bakcaz ki kaydirigubbakcemile3

Gözden kaçmıştır canım ama sadece yorum beklemekle de olmaz ki, sen kimlere yorum yaptın bugün? Böyle isyan edebilmek için başkalarına yorum yapmak gerekiyo bence yerimseniben

selam kızlar nasılsınız, ben yarın ayran detoxu yapıcam var mı eşlik edecek, gözü pek, yiğit pehlivan guclubacismile

:sinifsinif: Kıııız midem ekşidi valla lafı bile geçince :sinifsinif:

Nassın canım kaydirigubbakcemile3

canım aksama kadar hersey super gıtmıs ama o bolca gozlemede de neyın nesı ınsaallah bolca sporda yapılmıstır dulci yapmadıysan cezalardan ceza begen

aşk olsun kızlar verdiğim 1 kilocuğuma kimse yorum yapmamış:umursamaz:
bende bu 1 kiloyu gramlara bölüp bölüp hepinize yolluyorum işte ohhh olsunn sizelülülülülülü

canım ınan gormemıstım yoksa gorsem kocun olarak senı tebrık eder desteklerdım nolur o kılolardan bana verme zaten zor kılo veryrm. bu arada tebrıkler cumaya bırazdaha verırsın bakarsın 1. olursun alkisalkisalkis
kooccc nerdesinnnn
menüme biri yorum yapsin, sarma öglen yasakmi cokmu, ona göre anneme diicem neleri yiyecegimi

canım 5 yada 6 adet sarma ye fazlası olmaz yanına bolca salata yogurt ooo mıssss

koç sorar ya hareketinn yok mu diyey ben sen öncedenn hazırlann diyeee şeyeyttiydiidmmmmm....benim 8.canım 2002de başladımm,yaşlıyımmmm benn......
hoş geldinn yesa....

ıste gorevını yerıne getren sorumlu ogrencı budur. kocu dusunerek spor yapması gerektıgını bılır aferımmmm

oooo yıyıp ıcıp spor yapılırmı o yedıgını sporla veremezsınkı yemegı duzenleyıp spor yapacaksınkı yaptıgın spor ıse yarasın

canım sımdı muz yedın ıste onu engellemek ıcın ama tatlı da nedır acaba dondurmanın yanında bırde oooffff yesa o kadar spor yapıyrsun hem muz hem dondurma bu magnumdur belkı o da yazılmamıs sonra tatlı sen yap bakalım spor hangısını yakacaksın ceza 100 mekık her seferınde cezan artacak haberın olsun
nesmekayacım bugün sadece bol bol yürüdüm.meslekte 4.yılım.senin?

aaa yesa gelmişşş

canım yuruyusde ıyıdır tempolu olsun bırde

canım ugradıgında sen menunu yıne yaz koc kızınca kendını toparlarsın belkı yaz geldı oooo sız neyı beklıyrsunuz daha herkes ortada ıncecık dolansın sız bakın lmaz:

yok canım bence menun gayet guzel kacamak yok duzenlı beslenılmıs sporda yapıldıysa ve pılav gercekten azsa sorun yok:lepi:

ayy gecende kım oldugunu hatrlamıyrmda bırı aaa magnum yuzunden aldım bu kıloları dıye dertlenıyrdu sız duymuyrmusunz yaa o kadar dondurma cesıdı var seınlemek ıstyrsanız daha az kalorılı buzlu dondurmalar var onlardan yıyın ama haftada 1 soda ıcın ıcıne lımon sıkıp ama ogunlerın cok guzel super beslenmıssın ama magnumlmaz:

koçum bugün kızımın isteği üzere dondurma yedim 186 kcl cik balkonda keyif yapıyorduk evcilik oynarken dondoda götürüverdik ana kız...onun içinde elma yemedim 60 kcl sini bari kurtarak dedim..

canım senın menulerın zaten harıka o yuzden bu kucuk kacamagı gormezlıkten gelıyrm hakettın sen hıc kacamak yapmamıstın anne kız karsılıklı ooohhhh nede guzel olmustur

tamam seker olabılır kucuk bır kacamak ama sarmaları yemekle bırlıkte yemıssın acaba kac taneydı yarım tanak cok gorecelı bır kavram evet sporlar nerde canım?

nesmecım super menu senın menunu bugunun 1. sı sectım:hooray: tebrıkler

koçum,waterspiderimm ve babymoon benimle arkadaş olur musunuz?siz benii davet eder misinzi?fotoları merak ettim de....
evet davet ettım canım

canım gecmıs olsun ayy sımdı nazlanırda ınsan gorunce kıyamaz. menun guzel canım sorun yok

canım sporda yapıldıysa menun harıka ayyy bugun genelde menuler cok guzel cok sevındım bır opeyım sızleriopuyorumnanaktan

yok burda 50-59 arası kilo vermek isteyenler varya bence 50-59 arası kilo iyi yani vermeye gerek o yüzden şaşırdım

canım boy kısa olunca ıyı bır kılo olmuo

hergun yapıyrsun canım ben ıkı gundur gec yorumluyrm ama artık ıdare edın kusura bakmayın

bendemi var bir gariplik 52 kiloyum, bu kiloya gelene kadar öldüm, dahada almak istiyorum çok zayıfmışım gibi geliyor boyum 162 falan heralde

bence dur artık sonra pısman olursun vermekde zor olur kılo almıyorsan ne zorluyrsun 10 fark ıste super

kizlar benim yatiyorum iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan

bu aradaa lütfeeeen benim su simitlere care bulun , hangi egzersizler iyi gelir
sabah okurum yorumlari

yaaa boyle giderse kotu olacak demissin de canim sen hep boyleydin ki hehheh hep 0 cektin valla spor desen muallak herkeslerin agzina bi dolanmis zaten yatmadan bi mekik cekerim artik heee oldu yatmadan cektigin o 50 mekik herseyin dermani hehehhe gozlemeci dulcii olsun senin adin bundan sonra ya da hapur hupur gotur dulci :)) dur gece gece beynim durdu sabaha daha otantik bi isim bulayim ben sana heheh mayali sut de icemiyorumm ya kac gundur baslasam keske demiiiii :bbo:

anammmmmmmmmmmmm durup dururken (!) koctan azar isittik haa yok kocum magnum degildi valla canim yaaa yeminle tatli tam bi lokma dolusuydu ki benim agzim kucuktur :)) amaninnn sabahin korunde yedigim muza da kizmissin yaa kocum yaaaaaa(( ben gidiyom kustum:))

kocum spor olarak 20ser düz, sol yan ve sag yan mekik cektim, 20sag, 20sol bacak kaldir hareketi yaptim
yorumun icin tskler
yarin görüsürüzzzz kizlar byeee

canım pılav ve patates bır arada olmasın bırdahakı sefer hemde ekmek var olmaz 2 kasık pılav olacak yanınada bır sebze yemegı sulu yemegınde suyu yenılmeyecek gerı kalan menun guzel

yesacım sana kızdımkı bır daha yapma dıye ben muza bırsey demedım ustune eklemeler yapıysun ya ona kızdım bırde aslında senın hastalıga patates haslamasıda ıyı gelır eger devam ederse onu da dene canım hadı opeyım kusmeopuyorumnanaktan

mrb,hoş geldinnn,,iyiiiz sağoll sen nasılsın? ben ayranı çok sveerimm yapabilrimm amaa nasıl?zor değilse yaparımmmmmm...

canım sabah normal kahvaltı yapıyorsun içeriğini yazarım, sonra 1.5 litre ayrana 4 kaşık nohut 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık bulgur ve 2 salatalık koyuyorsun 2 saatte bir kase içiyorsun.
İlk gün kolay geçiyorda 2 gün zor, ben o yüzden tek gün yapıcam:)

:sinifsinif: Kıııız midem ekşidi valla lafı bile geçince :sinifsinif:

Nassın canım kaydirigubbakcemile3

iyiyim bebekim napıyım tatilde aldığımda kiloları nasıl veririm diye kara kara düşünüyorum sen nasılsın?

ayran detoks nasıl oluo canım anlat bakalım uyarsa yaparım

yukarda yazdım uyarsa ayrıntıları da yazarım.

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…