sağol canımm,,beğenemne sevindimm.ayağım geçtii ama tek başıma ip atlamadım,,çocuklar salaldıı öyle atladımmmm..korkuyomm tekk atlamaya...ben de koruyumm kilomuu istiyorummmmm..verme kaygımm kalmadıı açıkçası ama korumakk sankii daha zor....
ooooooooooooo kuzum hosbulduk benim menumu elestirene bak GOZLEME yemis ama sana da bu yakisirdi hehehe:))
canim yaaa burda bole ama kacta yiyoruz 5.BUCUK EN GEC 6 senin gozlemeleri yedigin saat 8 (SEKIZ) EIGHT heheh:)) yapismistir onlar bi guzel kalcana hehehe:")
ben start it up yaptin sen ne yaptin acaba telde konusmusmus iyi kalori yaktirir o sana kol kasi yaparsin teli tutacagim diye hehehhe
arkadaşlar hep bende bişiler yazıorum ama her baktığımda bir kişi bile yorum yapmamış kimse yorum yapmıo bana :umursamaz: ama burası çok güzel ortam felan hep içiçesiniz demekki benim yerim 69-60 inş görüşürüz ellileri görünce herkese ii kilo vermeler diliyorum hoşçakalınnnnmafoldumbenmafoldumben
selam kızlar nasılsınız, ben yarın ayran detoxu yapıcam var mı eşlik edecek, gözü pek, yiğit pehlivan guclubacismile
aaaaa,ne kadar da a laıngansınn,,güzelimm bizim yazılarımıza da her zamnn yorum gelmiyoo,ki sen yazına KOÇUM diye başlamışın,koç yakında girdii ve geçmişi okuduğu için,henüz yorum yapamadı,sadece san değil,bize de yorum yapmadıı..burda kimse 60 mış 50 miş diye bakıp yorum yazmıyooooo...bence fazla alınganlık göstermişsinnn ........
Yok canım ya, bu çok acaip bişi, eskiden yoktu zaten böyle bişi buralarda. Gece 1 den sonra çıkıyorlar ışığa çarpıp yere düşüyorlar ve de ölüyolar genelde aşırı şapşal olduklarından. Bi de iriler..sağoll dulcii...
ya bu karıncalrra raidin karınca yemi varrr,etkili bir ilaçç,ama uçanlara etiis olur muu bilmemm...
arkadaşlar hep bende bişiler yazıorum ama her baktığımda bir kişi bile yorum yapmamış kimse yorum yapmıo bana :umursamaz: ama burası çok güzel ortam felan hep içiçesiniz demekki benim yerim 69-60 inş görüşürüz ellileri görünce herkese ii kilo vermeler diliyorum hoşçakalınnnnmafoldumbenmafoldumben
selam kızlar nasılsınız, ben yarın ayran detoxu yapıcam var mı eşlik edecek, gözü pek, yiğit pehlivan guclubacismile
WATERCIM GÜZEL KOÇUM bugünkü menümü yazsam mı yazmasam mı kararsızım, güne detoks niyetiyle başlayıp peynirli gözlemeyle (yağsız) nokta koydum :kedi: Ama dün 50 mekik çektim (ama koltukta, dün geceki uçan karınca istilasından dolayı yere yatmak istemedim)
Menümü yazam:
5 iri kiraz
1 büyük muz
1 yeşil çay
5 kaşık kadar zeytinyağlı fasülye (fiziksel olarak kötü hissettiğimden detoksu bozma kararı aldıydım)
2 dilim kadar karpuz
3 kaşık fasülye
Bolca gözleme eyvahedigeldismile (saat 8 e gelmişti)
aşk olsun kızlar verdiğim 1 kilocuğuma kimse yorum yapmamış:umursamaz:
bende bu 1 kiloyu gramlara bölüp bölüp hepinize yolluyorum işte ohhh olsunn sizelülülülülülü
kooccc nerdesinnnn
menüme biri yorum yapsin, sarma öglen yasakmi cokmu, ona göre anneme diicem neleri yiyecegimi
koç sorar ya hareketinn yok mu diyey ben sen öncedenn hazırlann diyeee şeyeyttiydiidmmmmm....benim 8.canım 2002de başladımm,yaşlıyımmmm benn......
hoş geldinn yesa....
Ben ilkinde yeme içmeden kısıtlamayıp sadece spor yaparak vermeye çalışacaktım da. O da belli bir düzen olmadıkça olmuyor maalesef. Yine de alıştırma için bu hafta esneme hareketleri yapayım, gelecek hafta da doğru düzgün başlarım umarım. İlkinde yapacağım spor da çok basit aslında, 20 dakika süren bir şey sadece. Kıçımı bir kaldırsam devamı gelecek biliyorum da işte bazen sorun çıkıyor. Neyse ben bir ara kalkıp esneyeyim, esneyeyim lastik gibi olayım, ki gelecek hafta çok zorlanmayayım.
Belki ileride surat fotomu da koyarım cesaret gelirse. Ve arkadaşım kafamı kırmazsa, çünkü aslında beni nete foto koymamaya ikna eden oydu. Süsümü püsümü de arkadaşım yapar photoshopla, ne güzel kullanıyom arkadaşımı di miolumunekankayizsmile.
MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA canlarim ben geldim ve de cok ozledim sizleri yahuuuu giremedim yogunluktan oncelikle herkesleri operim al yanaktan sonra gelelim bana
DUN
menum cok sahane degildi sabah ogle ara iyiydi ama aksam pek iyi degildi start it up ara gunumdu badminton oynadim
BUGUN
1-START IT UP yeniden basladim :)
MENUM GELIYOR
sabah
kahvaltilik gevregi
1 muz (valla yine bas gosteriyor gibiydi de ondan:) anladin kocum sen onu:)
sut
ogle
2 dilim ekmek az peynir domates salatalik marul
ara
dondurma
aksam
brokoli
patates puresi
et
1 lokmalik bir tur tatli
nesmekayacım bugün sadece bol bol yürüdüm.meslekte 4.yılım.senin?
aaa yesa gelmişşş
Bir de şey diyecektim unuttum. Ben birkaç gün önce yazmıştım zaten, yediğime içtiğime dikkat etmiyorum, spora da başlamadım, ben en iyisi bu konuya artık kilo verme amaçlı yazmayayım diye. Yani vaktim oldukça sohbet etmeye gelirim, yazarım falan ama menümü ya da yaptığım(daha doğrusu yapmadığım) sporu yazmayayım boşuna demiştim. Artık birkaç hafta falan sonra düzene girersem o zaman kilo verme konusunda da yazarım.
selamlar bugünki menüm gayet kötü gene(hiç şaşırtıcı değil demi)
sabah bir kase yy sütle nesfit
ara 3 zeytin 1 tane uzun kraker
öğlen tavuklu sıcak salata(dışarda yedim)
akşam bi tabağın çeyreği kadar azıcık pilav üstü kuru fasulye,salata bide hatrı sayılır karpuz...
karpuzda sınır tanımıyorum bıraksalar 17 kiloluk karpuzu tek başaıma yerim(ki sölemesi ayıp yemişliğim vardır,rekorlar kitabına girerim bu konuda:)
merhaba.bayadır giremiyorum.düğünden döndük ama okulda yıl sonu törenleri falan oluyor,geç geliyorum. bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim ekmek, domates,slatalık,3 zeytin,peynir
ara:2 dilim karpuz
öğle:
tarhana çorbası,2 kaşık zeytinyağlı fasulye,salata
ara:magnum :kedi:
akşam:
2 kaşık pilav, 1 parça ızgara et,cacık
ara:yeşil çay
bu arada yesa yok muuu?
koçum bugün kızımın isteği üzere dondurma yedim 186 kcl cik balkonda keyif yapıyorduk evcilik oynarken dondoda götürüverdik ana kız...onun içinde elma yemedim 60 kcl sini bari kurtarak dedim..
slm kizlarr bugünki menüm
sabah (06:00)
-1avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
-3zeytin, domates, salatalik renkli biber
-1dilim mozarella peynir
-1kupa yesil cay
ara (10:30)
-1kupa az light sütlü filtre kahve
öglen (13:00)
-yarim tabak sarma, 2 kasik mantar-domates-biber-sogan yemegi
ara (14:30)
-1 kupa tarcinli cay
ara ( 19:00)
-2kücük havuc
-1yesil elma
aksam (20:15) eve anca gelebildim isten
- 1kase cacik
bide kocum öglen yemegine cok az kala dayanamadim 1 tane seker yedim 8 kalorisi vardi sadece
nesmecım super menu senın menunu bugunun 1. sı sectım:hooray: tebrıklermrbb ,hereeselerr,,
nasılsınız?umarım güzel gidiyodur....
menüm:
sabah:2 kayısı+1 elma
ara:1 elma
öğle:1 patates+1 biber+1 domates dolma+yoğurt
ara:3 dilim karpuz
ara:10 badem
akşam:salata+1 haşlanmış patates+yoğurt
hareket:60dk yürüyüş+tibet+startit up+150 ip ytarken de inş.topla pilates yapcammmmm
evet davet ettım canımkoçum,waterspiderimm ve babymoon benimle arkadaş olur musunuz?siz benii davet eder misinzi?fotoları merak ettim de....
iyi akşamlar..akşam akşam oğlum düştü dudağı ypatalı dişi kesmiş moralim bozuk menu bildirimi yapıp çıkcam..aslında sizlerlde sohbet etmek güzel .bir ara uzun uzun katılrım artık..hangi araysa ..
ikindi araında 1.5 kepekli grisini 3 adette diyet çubuk kraker..yeşil çay ..
akşam öğünüm
el ayası kadar haşlanmış tavuk göğsü
yanında çay bardağı acılı şalgam suyu
1 dilim beyaz ekmek..
1 küçük prebiyotik yoğurt..
yatmadanda 1 çay bardağı tarçınlı süt içerim..3 litrede su içtim karın içinde 40 mekeik çekebildim ..
şimdilik hepinize iyi akşamlar
kendinize yi bakın...
bugunku menum
uyanınca 1 bardak oda sıcaklıgında su
sonra 1 bardak maydonoz suyu
sonra yarım greyfurt suyu
kahvaltı: aksamdan kalan salata , 1 haslanmıs yumurta,1 diet etimek
ara yok cocuk cok oyaladı yıyemedim bisey
oglen: 1 tabak bulgurlu ıspanak , 2 kasık yogurt
ara: 1 elma
ikindi: 5 badem 1 kuru kayısı
aksam:1 tabak taze fasulye, domates salatalık sogus,1 dilim tavuk
ara: bir avuc kiraz bir avuc erik
yatmadan:kirazların sapını kaynatıp içicem
3 bardak yesil cay , bol su içildi
callan karın, sallının topsuz plates hareketleri, tibet, start it up
yok burda 50-59 arası kilo vermek isteyenler varya bence 50-59 arası kilo iyi yani vermeye gerek o yüzden şaşırdım
merhaBa kizlar, nasil gidiyo ?
bende 2 gün bakamadim buraya, ama aklim sizdeydi
dün dinlenme günümdü, bugün slimi birakip turbo jam programina basladim..
4hafta sürecek.. bakalim nasil sonuc alicam.. cok hareketli cardio agirlikli.
icinizde turbo jam egzersizlerini uygulayan var mi ?
menü paylasimini belirli günlerde mi yapiyoruz ?
bendemi var bir gariplik 52 kiloyum, bu kiloya gelene kadar öldüm, dahada almak istiyorum çok zayıfmışım gibi geliyor boyum 162 falan heralde
A aaaaaaaaaa cadıya bak yaw, ben gece 4 de yatıyom, sen kaçta yatıyon mayalı süt bebeğeee kaydirigubbakcemile3
Valla doğru diyon cimcimem, böyle gidersem kötü olacak ama sıfır yap vardı gözlemede cokacimcoook
Yatmadan önce mekik çekcem :1closedeyes:
Bence hiç atlamasan daha iyi olur aslında canım yaw, yapcak spor mu bulamadım başka kaydirigubbakcemile2 Beslenmek bi kenara bu sporla çok rahat korursun. Düzenli tartılsan bile kilonu korumana yeter yerimseniben
ama çok seviyomm ipi......hemiideeee korkuyomm,hem fodull hem kell....ben tartılmayı hiç sevmezdimm,şimdii günde 5 öğün tarılıyorummmmmmm.....az önce atrtıldımm 51.1 geldimm sbaha 50.6 idimm.. öğlden sonra 51.8 düşünsenne ne kadar oynuyo.....
koçum bende bugun sabah 1 dilim ekmek 1 salata yedim 1 saat sora 1 tane şeftali yedim saat 12 de nivea body cdsi ve 500 kez atladım öğle yemeğindede bir dilim karpuz ve 1 dilim buğday ekmeği yedim saat 2 de bir şeftali ve bir dilim karpuz ve 4 kaşık yoğurt bir parça ısırmalık kepek ekmek yedim akşam ise 3 kaşık barbunya 3 kaşık pilav ve 3 kaşık patates yemeği vede 1 dilim kepek ekmeği yedim:sinifsinif: saat 7 buçukdada 500 kez ip atladım niea body cdsi ve slim in 6 yaptım 2 litrede su içtimmmzemuszemusopuyorumnanaktan
anammmmmmmmmmmmm durup dururken (!) koctan azar isittik haa yok kocum magnum degildi valla canim yaaa yeminle tatli tam bi lokma dolusuydu ki benim agzim kucuktur :)) amaninnn sabahin korunde yedigim muza da kizmissin yaa kocum yaaaaaa(( ben gidiyom kustum:))
canım pılav ve patates bır arada olmasın bırdahakı sefer hemde ekmek var olmaz 2 kasık pılav olacak yanınada bır sebze yemegı sulu yemegınde suyu yenılmeyecek gerı kalan menun guzel
mrb,hoş geldinnn,,iyiiiz sağoll sen nasılsın? ben ayranı çok sveerimm yapabilrimm amaa nasıl?zor değilse yaparımmmmmm...
:sinifsinif: Kıııız midem ekşidi valla lafı bile geçince :sinifsinif:
Nassın canım kaydirigubbakcemile3
ayran detoks nasıl oluo canım anlat bakalım uyarsa yaparım
anammmmmmmmmmmmm durup dururken (!) koctan azar isittik haa yok kocum magnum degildi valla canim yaaa yeminle tatli tam bi lokma dolusuydu ki benim agzim kucuktur :)) amaninnn sabahin korunde yedigim muza da kizmissin yaa kocum yaaaaaa(( ben gidiyom kustum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?