kızlar selammm :) napıyonuz bakiiim bu saatte herkes toplanmışşş
hooop açılın bakemmmm :)))))))))
kızlar selammm :) napıyonuz bakiiim bu saatte herkes toplanmışşş
hooop açılın bakemmmm :)))))))))
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan yediklerimizin hesabını veriyorduk koça sempatiksalakcinni 200 mekik hakkettim ben sırnaşık şey
Sen napıyon?? Yarın erken kalkacan zaten, ne işin var burda bu saatte yerimseniben
amaninnnnnnnnnnnnnnnnn te te tete hobaaaaaaaaaaaaa yandan yandan senseeee hadi canim oturmaya mi geldin valla darilirim -tatlicadiarzu-
ama ben kacaro canim yaa pek cok yorgunum muiahhh
canuuummmmlar nasılsınız???
ben de çektim mekiğimi aldım duşumu yatıcam birazdan şu geceler ne tatlı yaa insanın uyuyası gelmiyo
Önemil de değil aslında. Yeter ki sonra bir kriz falan çıkmasın da, başkasının adına yazışmak falan gibiyerimseniben.haklsıınn aslındaaa,,ama onlara şifrenin kişiye özell olduğunuuu,,hiçbi şeildee payşlaşmamamalrınıı söyeldimmmm,,amam çocukkk söylerleerr birbirlerinneee.....
Tamam önemli değil, kızmadım, küsmedim, alınmadım, barıştımopuyorumnanaktan.
amaninnn kuzum yaaa gecmis neyim hak getire zor girdim valla dun hic girmedim benim kuzum asigim uleynnnnn yirim heheh lülülülülülü
O zaman iyi ki daha önceki mesajımı görmemişsin. Erkek kırması demiştim seninkinekaydirigubbakcemile3. Arkadaşımın lafıdır, hatun görünümlü heriflere der genelde
erkek sanan ne demek yahuu erkek o zaten erkegim ayy iyice sapittim yatsam ben artik daha da gec olmadan -tatlicadiarzu-
Ya şaşırdım şimdi. Bizde de öyle bir durum oldu birkaç gün önce. Hatırlamıyorum daha önce böyle bi şi olduğunu. Ya genel olarak öyle bir durum var artık neden bilemeyeceğim, ya da ben senin ikinci kişiliğinim. Ay ne güzel, tanıştığımıza memnun oldum bölünmüş kişiliğimvereliniortak. Uykum geldi sanırımmirmirmirmir.Uçan karınca istilası işte, nasıl açıklayam ki, uçan karıncalar eve doluşuyo sempatiksalakcinni Gece geç saatte meydana çıkıyo son bi kaç yıldır yaz aylarında bi kaç haftalık süreyle, ışık nerde onlar orda, ben camı kapayana dek baya geliyo ve elek falan da dayanmıyo, nasıl oluyo ben de anlamıyom, lambaya çarpıp yere düşüyolar...
Ben bir denemek istiyorum yine de. Ama kısa süreliğine, olmazsa düzgün beslenicem tabi. Kilo vermek istiyorum ama pek de takmıyorum da o yüzden yemeden içmeden kesme ihtiyacı hissetmiyorum. Bakalım artık nasıl olacak... Zaten asıl spor yapma amacım da vücudum biraz şekle girsin, Notre Dame'ım ay pardon kamburum düzelsin, sırtımda ağrı hissediyorum yavaş yavaş, daha beter olmadan fit olayım falan filan... Ama öyle sağlıklı beslenmeye karşı falan da değilim, diyelim ki sadece sporla 45 kilo oldum(rüyamda), o zaman bile sağlıklı beslenmek isterim, kilo açısından değil sağlık açısından yani. Sadece biraz düzene girmeyi bekliyorumsositososito.oooo yıyıp ıcıp spor yapılırmı o yedıgını sporla veremezsınkı yemegı duzenleyıp spor yapacaksınkı yaptıgın spor ıse yarasın
Ya ben zaten öyle mayo-bikini falan filan giyen biri tip değilim. Daracık giysilerden de çok rahatsız olurum. Genelde bol bol, aşırı bol, gayet bol giyinirim, abimindi babamındı giysileriydi derken böyle oldum sanırım. Kısaca demek istediğim rahatım ben bu konuda:icecream:.canım ugradıgında sen menunu yıne yaz koc kızınca kendını toparlarsın belkı yaz geldı oooo sız neyı beklıyrsunuz daha herkes ortada ıncecık dolansın sız bakınlmaz:
Ne güzel yazmışsın. Belki bana da sıra gelir bir gün koçluk yaparım. Ama ben ceza olarak mekik değil, şınav çektiririmsempatiksalakcinni. Biraz kollarınız güçlensin.canım bugun 100 mekık senınde hergun artırıyrm cezayı yoksa sız yola gelmıyrsunuzkaydirigubbakcemile3 ayy bu kocluk cok zevklıymıs
ayyy bende yarın detoks yapacaktım ama artık çok geç,kayınvalidme gidecem artık o beni yedirirde yedirireyvahedigeldismileselam kızlar nasılsınız, ben yarın ayran detoxu yapıcam var mı eşlik edecek, gözü pek, yiğit pehlivan guclubacismile
allah kolaylık versin canım,bu arada menümü beğenmene sevindim,bende öle bi yazıom ki menüm leş olmamasına rağmen,otomatiğe bağlamışım,sürekli eleştirilmeye alışmışım,gene kötü diom başlangıçtansempatiksalakcinnibende sporlarımı yazıyrm
slım ın 6
slım and pack
plates
carsıya yuruyerek gıdıs ve donus
bugun bırde ev sahıbıne sınırlendım kırayı artırdı ev bakacgım uygun bıryer bulursam hıc usenmeden tasınacagım sempatiksalakcinni
merhaba cnm ve geçmiş olsun..eee zaten 56 gözüküyorsun????
ayyy canim yaa nasil guzel koc once kiziyor sonra da aciklama yapiyor yok kocum yok sen bakma bana carp gitsin yapisayim duvara kaydirigubbakcemile
laflara bak helee hehe:)) gonusmaaaaaaaaaaaaaa :))))ben de 50nin altiyimdir diye dusunuyorum ama bakacagiz olumunekankayizsmile
ya varyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yilin ilk karpuzunu yedim
ne yilin ilk kirazini yedim
ne iyilin ilk kavununu yedim
mandalina var burda hala yemek isteyen :gitme:
bu arada ben ne zaman pişatese baslasam tartida agir geliyorum ???????
bu sabahta 54,9 ciktim :-((
kas mi yapiyorum acaba ?
bu arada ben ne zaman pişatese baslasam tartida agir geliyorum ???????
bu sabahta 54,9 ciktim :-((
kas mi yapiyorum acaba ?
kızlar günaydınnnnn
canım akşam yemeğinin saati de önemli bi saatten sonra hemen ağır çıkıyosun ertesi gün kilo değilde bu ağırlık işte hazmedemiyo olabiliyor...
koçummm menümü yazıyimmm bennnn
bu arada koruma programına geçtim kızlar son 700 gr. ı spor ve düzenli beslenme ile vericem veremesem de kalırrr :)
o yüzden spor programımı da değiştirdim ve yaza da uygun hale getirdim
neyse menümü yazıyimmmm
06:30
2 ceviz
1 avuç kiraz
1 küçük şeftali
06:20 07:15
Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
3 yemek kaşığı çökelek tuzsuz
2 lokma tam buğday ekmeği
20 gr. bal
09:30
Yeşil çay
11:00
Tarçın çayı demledim
12:30
1 kase mercimek çorbası
1 dl. Tam buğday ekmeği
Marul, mor lahana, havuç salatası sirkeli ve z.yağlı tuzsuz
14:30
1 filtre kahve şekersiz y.yağlı süt ile
1 küçük Acıbadem kurabiye
1 avuç kuru dut
17:30
1 kase mercimek çorbası
½ dl. Tam buğday ekmeği
mor lahana, marul, havuç, domates salatası sirkeli ve z.yağlı tuzsuz
19:00 23:00 arası dışarıdaydım sahil yürüyüşü
bu arada
1 espresso bol sütlü
3 etiform meyveli kepekli bisküvi
3 badem
2 fındık
2 açık limonlu çay içtim
23:30
yanlar 100 X 2 set statik
üst karın & mide 15 X 6 set
alt karın 50
diz çekme 30
00 :30
5 i bir yerde çay
2 kiraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?