50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok cnm ben sadece şimdiyi bahsetmiyorum bir kaç gündüür öyle ama belki yeniyim aranizda ondandır

Sen bi çok kişiden daha eskisin ki, haber vermeden gittin hem de lülülülülülü

canım aksama kadar hersey super gıtmıs ama o bolca gozlemede de neyın nesı ınsaallah bolca sporda yapılmıstır dulci yapmadıysan cezalardan ceza begen
:ecrin_bebek: Ver canım istediğin cezayı, bence yatmadan önce mekik çekem, yarın da spor yapam ve sana rapor verem en iyisi eyvahedigeldismile

kizlar benim yatiyorum iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan

bu aradaa lütfeeeen benim su simitlere care bulun , hangi egzersizler iyi gelir
sabah okurum yorumlari
Tatlı rüyalar aprilcim, nivea body nin 4 setlik olan cdsindeki yüzer gibi yapılan hareket simitlere iyi gelir diye düşünüyorum ben.

:1shok: Yaw bi dursana yaw, bu ne şiddet bu celal :2: Bi kerem ben 6 kilo verdim geldiğimden beri, sen kaç kilo verdin, yoksa aldın mı lülülülülülü

Bence de çok eğlenceli tartılmak lülülülülülü evet canım acaip oynuyo, bi de karpuz falan yiyoz ya şimdi daha da bi oynak oynuyo, tartıdan önce 1 bardak su iç, hooop 200 gram sempatiksalakcinni

iyiyim bebekim napıyım tatilde aldığımda kiloları nasıl veririm diye kara kara düşünüyorum sen nasılsın?

Ben de kilo aldım canım, cumaya kadar elimizden geleni yaparız artıkın olumunekankayizsmile Yaw ayran detoksu yerine yarım sebze detoksu yapsana, daha kolay ve daha güzel yerimseniben

canım bugun 100 mekık senınde hergun artırıyrm cezayı yoksa sız yola gelmıyrsunuzkaydirigubbakcemile3 ayy bu kocluk cok zevklıymıs

benimm eee sattimm geldiii,lachessiis yaran detoksuunu yazarasann,sababhh açabilirsemm okur,yaparımmmm...ben perş.kabak detoksuna odaklanmıştımm,ama bunu da merak ediyomm,,ayy ben niye böyleyimm yaaa,,,ne duysamm hemen yapmakk istiyommmmmmmmm.....koç burcuyum maymun iştahlı..........

bende sporlarımı yazıyrm
slım ın 6
slım and pack
plates
carsıya yuruyerek gıdıs ve donus

bugun bırde ev sahıbıne sınırlendım kırayı artırdı ev bakacgım uygun bıryer bulursam hıc usenmeden tasınacagım sempatiksalakcinni

haşlanmışş mı bakliyatlarr,kuru mu?

haşlanmış canım, miktar olarak soruyorsan kuru haliyle ölçersin.

Ben de kilo aldım canım, cumaya kadar elimizden geleni yaparız artıkın olumunekankayizsmile Yaw ayran detoksu yerine yarım sebze detoksu yapsana, daha kolay ve daha güzel yerimseniben

sebze detoksu beni bir günde öldürüyordu resmen, bir de geri aldım tüm verdiğimi.
ayran daha kolaydı ve geri almamıştım, o sebepten ayranı seçtim bir de yaz günü ferah oluyor:)

canım bugun 100 mekık senınde hergun artırıyrm cezayı yoksa sız yola gelmıyrsunuzkaydirigubbakcemile3 ayy bu kocluk cok zevklıymıs

:lepi: annaştık ama karıncalar gelirse koltukta çekerim :ecrin_bebek: koltukta çekmek daha basit oluyo diye 200 çekerim

Çok seviyom böyle koçları valla kaydirigubbakcemile3 Yarın ne kadar kötü menüm olursa olsun herbişini yazcam, buarada itifaf edem yarımşar yufkadan yapılmış 3 gözleme yedim :tomato:

Yoksa 1000 mekik mi çeksem sempatiksalakcinni

ohhhhh 3 tane ama yarım yufka dıyrsun sen cok ıstedın 200 cek canım hem koltuk yumusak olunca daha az zorlanırsın

herkese iyi gceelr,,tatlı rüyalarrrr,asi periii san a daaa.....
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan

Cidden kira olayı da uyuz bişi canım yaw kimmiş o ev sahibi, tüm fazlalıklarımız ona gitsin sempatiksalakcinni :roflol:

Sporların süper canım ama menün nerde aklinialirimsmile ben mi kaçırdım yoksa :kedi:

Canım işte bugün detokstaydım, biraz kötü oldum, ama yarın yine deneyeyim, zaten azcuk tuz koyarım patatese sorun olmaz cokacimcoook
sebze detoksu beni bir günde öldürüyordu resmen, bir de geri aldım tüm verdiğimi.
ayran daha kolaydı ve geri almamıştım, o sebepten ayranı seçtim bir de yaz günü ferah oluyor:)
Sen hiç tuz kullanmadın belki o yüzden hamur canavarı kaydirigubbakcemile3 Doğru diyon aslında, aç da kalmıyon hiç o detoksta.

birde ben detosda olunca kendımı oruc tutuyr gıbı hıssedıyrm bırseyı yemeden once dusunuyrmkaydirigubbakcemile3

Bu detoks aslında hiç zorlamayo bence watercım, sıcakta karpuz kavun yemekten güzel ne olabilir ki cokacimcoook

Yaw watercım şaka bi yana, o yufkalar er ya da geç pişicekti, bi de annem yap koyuyo yaparken, hazır gün içi az yemişken ben yapam, gözüm doyana kadar yiyem, annem yapınca yemem dedim, aslında 1 tanesi de yeterdi de, yapmıştım bi kere :kedi:

Teşekkürler koçum desteğin için, kendime getirdin valla, bu sefer inanıyorum, çok daha iyi olacam önümüzdeki günlerde bayanssulusmile

Aaa watercım sen yat artık, yarın da geç kalacan yoksa

ayyy canim yaa nasil guzel koc once kiziyor sonra da aciklama yapiyor yok kocum yok sen bakma bana carp gitsin yapisayim duvara kaydirigubbakcemile

:1shok: Yaw bi dursana yaw, bu ne şiddet bu celal :2: Bi kerem ben 6 kilo verdim geldiğimden beri, sen kaç kilo verdin, yoksa aldın mı lülülülülülüi

laflara bak helee hehe:)) gonusmaaaaaaaaaaaaaa :))))ben de 50nin altiyimdir diye dusunuyorum ama bakacagiz olumunekankayizsmile

ya varyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne yilin ilk karpuzunu yedim
ne yilin ilk kirazini yedim
ne iyilin ilk kavununu yedim

mandalina var burda hala yemek isteyen :gitme:

yaa vet canım kendısı bendende kısa belkı kucucuk bısy zayıf kaydirigubbakcemile3 yaa tek basıma 450 veryrm yakıt temızlık falan drken ooff dedım artık herkes 300 yada 250 ye kalıo dedım bende arayısa gıreyım canım menumu yazmıyayım bugun dısardaydık sacmaladım ama bolca spor yaptım sabahtan gayet guzeldı ama ev sahıbınden sonra sınırden yedım sımdı koc olarak kotu bır enu yazmaya utandım acıkcası ama 2 gun detoks yapacagm bunu telefı edeyım

ben kacıyrm kızlar yarında sevk alamam tabıkıkaydirigubbakcemile3 zamanında kalkayım opuyorum sızı sızlere doyum olmuo ama gıtmelıyım ıyı geceleropuyorumnanaktan

canım kustum dıyınce kıyamadım sana cımcıme

Aaaaaaaaaaaaay canım cimcimem ya, kıyamam ben sana :teselli: her lokmamda seni düşüncem valla kaydirigubbakcemile3 Ne zaman geliyon memlekete canım??

istanbul dışı yerler için pahalı canım doğru diyon, ama bence çok zorlanmazsın yeni ev bulmada ama güvenli olmasına dikkat et yerimseniben

Aaaa yok öyle, yarın bunun hesabını sorarım ben sana, bak ben yazdım menümü iyi kötü sempatiksalakcinni Ama sen spor yapmışsın vereliniortak

Tatlı rüyalar

canım kustum dıyınce kıyamadım sana cımcıme

ayyy kuzummmm ne kadar iyisin heheh:)) insanlar ne kadar iyi bocekler ne kadar guzel sevelim sevdirelim bu dunya kimseye kalmaz :))

Aaaaaaaaaaaaay canım cimcimem ya, kıyamam ben sana :teselli: her lokmamda seni düşüncem valla kaydirigubbakcemile3 Ne zaman geliyon memlekete canım??:

anammm saolasin canim benim yerime de ye alsanaalsanasmile bilmiyom canim ya birini bulup evlenip coluk cocuga karisirsam hic gelmicem heheh:)

canlar ben de yatarooo hadi operim al yanaklardan muahhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…