yok cnm ben sadece şimdiyi bahsetmiyorum bir kaç gündüür öyle ama belki yeniyim aranizda ondandır
:ecrin_bebek: Ver canım istediğin cezayı, bence yatmadan önce mekik çekem, yarın da spor yapam ve sana rapor verem en iyisi eyvahedigeldismilecanım aksama kadar hersey super gıtmıs ama o bolca gozlemede de neyın nesı ınsaallah bolca sporda yapılmıstır dulci yapmadıysan cezalardan ceza begen
Tatlı rüyalar aprilcim, nivea body nin 4 setlik olan cdsindeki yüzer gibi yapılan hareket simitlere iyi gelir diye düşünüyorum ben.kizlar benim yatiyorum iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan
bu aradaa lütfeeeen benim su simitlere care bulun , hangi egzersizler iyi gelir
sabah okurum yorumlari
yaaa boyle giderse kotu olacak demissin de canim sen hep boyleydin ki hehheh hep 0 cektin valla spor desen muallak herkeslerin agzina bi dolanmis zaten yatmadan bi mekik cekerim artik heee oldu yatmadan cektigin o 50 mekik herseyin dermani hehehhe gozlemeci dulcii olsun senin adin bundan sonra ya da hapur hupur gotur dulci :)) dur gece gece beynim durdu sabaha daha otantik bi isim bulayim ben sana heheh mayali sut de icemiyorumm ya kac gundur baslasam keske demiiiii :bbo:
Bence de çok eğlenceli tartılmak lülülülülülü evet canım acaip oynuyo, bi de karpuz falan yiyoz ya şimdi daha da bi oynak oynuyo, tartıdan önce 1 bardak su iç, hooop 200 gram sempatiksalakcinniama çok seviyomm ipi......hemiideeee korkuyomm,hem fodull hem kell....ben tartılmayı hiç sevmezdimm,şimdii günde 5 öğün tarılıyorummmmmmm.....az önce atrtıldımm 51.1 geldimm sbaha 50.6 idimm.. öğlden sonra 51.8 düşünsenne ne kadar oynuyo.....
iyiyim bebekim napıyım tatilde aldığımda kiloları nasıl veririm diye kara kara düşünüyorumsen nasılsın?
Sen bi çok kişiden daha eskisin ki, haber vermeden gittin hem de lülülülülülü
:ecrin_bebek: Ver canım istediğin cezayı, bence yatmadan önce mekik çekem, yarın da spor yapam ve sana rapor verem en iyisi eyvahedigeldismile
Tatlı rüyalar aprilcim, nivea body nin 4 setlik olan cdsindeki yüzer gibi yapılan hareket simitlere iyi gelir diye düşünüyorum ben.
:1shok: Yaw bi dursana yaw, bu ne şiddet bu celal :2: Bi kerem ben 6 kilo verdim geldiğimden beri, sen kaç kilo verdin, yoksa aldın mı lülülülülülü
Bence de çok eğlenceli tartılmak lülülülülülü evet canım acaip oynuyo, bi de karpuz falan yiyoz ya şimdi daha da bi oynak oynuyo, tartıdan önce 1 bardak su iç, hooop 200 gram sempatiksalakcinni
haşlanmışş mı bakliyatlarr,kuru mu?
Ben de kilo aldım canım, cumaya kadar elimizden geleni yaparız artıkın olumunekankayizsmile Yaw ayran detoksu yerine yarım sebze detoksu yapsana, daha kolay ve daha güzel yerimseniben
canım bugun 100 mekık senınde hergun artırıyrm cezayı yoksa sız yola gelmıyrsunuzkaydirigubbakcemile3 ayy bu kocluk cok zevklıymıs
Ben de kilo aldım canım, cumaya kadar elimizden geleni yaparız artıkın olumunekankayizsmile Yaw ayran detoksu yerine yarım sebze detoksu yapsana, daha kolay ve daha güzel yerimseniben
:lepi: annaştık ama karıncalar gelirse koltukta çekerim :ecrin_bebek: koltukta çekmek daha basit oluyo diye 200 çekerim
Çok seviyom böyle koçları valla kaydirigubbakcemile3 Yarın ne kadar kötü menüm olursa olsun herbişini yazcam, buarada itifaf edem yarımşar yufkadan yapılmış 3 gözleme yedim :tomato:
Yoksa 1000 mekik mi çeksem sempatiksalakcinni
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktanherkese iyi gceelr,,tatlı rüyalarrrr,asi periii san a daaa.....
bende sporlarımı yazıyrm
slım ın 6
slım and pack
plates
carsıya yuruyerek gıdıs ve donus
bugun bırde ev sahıbıne sınırlendım kırayı artırdı ev bakacgım uygun bıryer bulursam hıc usenmeden tasınacagım sempatiksalakcinni
Sen hiç tuz kullanmadın belki o yüzden hamur canavarı kaydirigubbakcemile3 Doğru diyon aslında, aç da kalmıyon hiç o detoksta.sebze detoksu beni bir günde öldürüyordu resmen, bir de geri aldım tüm verdiğimi.
ayran daha kolaydı ve geri almamıştım, o sebepten ayranı seçtim bir de yaz günü ferah oluyor:)
birde ben detosda olunca kendımı oruc tutuyr gıbı hıssedıyrm bırseyı yemeden once dusunuyrmkaydirigubbakcemile3
yesacım sana kızdımkı bır daha yapma dıye ben muza bırsey demedım ustune eklemeler yapıysun ya ona kızdım bırde aslında senın hastalıga patates haslamasıda ıyı gelır eger devam ederse onu da dene canım hadı opeyım kusmeopuyorumnanaktan
:1shok: Yaw bi dursana yaw, bu ne şiddet bu celal :2: Bi kerem ben 6 kilo verdim geldiğimden beri, sen kaç kilo verdin, yoksa aldın mı lülülülülülüi
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan
Cidden kira olayı da uyuz bişi canım yaw kimmiş o ev sahibi, tüm fazlalıklarımız ona gitsin sempatiksalakcinni :roflol:
Sporların süper canım ama menün nerde aklinialirimsmile ben mi kaçırdım yoksa :kedi:
Canım işte bugün detokstaydım, biraz kötü oldum, ama yarın yine deneyeyim, zaten azcuk tuz koyarım patatese sorun olmaz cokacimcoook
Sen hiç tuz kullanmadın belki o yüzden hamur canavarı kaydirigubbakcemile3 Doğru diyon aslında, aç da kalmıyon hiç o detoksta.
ayyy canim yaa nasil guzel koc once kiziyor sonra da aciklama yapiyor yok kocum yok sen bakma bana carp gitsin yapisayim duvara kaydirigubbakcemile
laflara bak helee hehe:)) gonusmaaaaaaaaaaaaaa :))))ben de 50nin altiyimdir diye dusunuyorum ama bakacagiz olumunekankayizsmile
ya varyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yilin ilk karpuzunu yedim
ne yilin ilk kirazini yedim
ne iyilin ilk kavununu yedim
mandalina var burda hala yemek isteyen :gitme:
laflara bak helee hehe:)) gonusmaaaaaaaaaaaaaa :))))ben de 50nin altiyimdir diye dusunuyorum ama bakacagiz olumunekankayizsmile
ya varyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yilin ilk karpuzunu yedim
ne yilin ilk kirazini yedim
ne iyilin ilk kavununu yedim
mandalina var burda hala yemek isteyen :gitme:
yaa vet canım kendısı bendende kısa belkı kucucuk bısy zayıf kaydirigubbakcemile3 yaa tek basıma 450 veryrm yakıt temızlık falan drken ooff dedım artık herkes 300 yada 250 ye kalıo dedım bende arayısa gıreyım canım menumu yazmıyayım bugun dısardaydık sacmaladım ama bolca spor yaptım sabahtan gayet guzeldı ama ev sahıbınden sonra sınırden yedım sımdı koc olarak kotu bır enu yazmaya utandım acıkcası ama 2 gun detoks yapacagm bunu telefı edeyım
ben kacıyrm kızlar yarında sevk alamam tabıkıkaydirigubbakcemile3 zamanında kalkayım opuyorum sızı sızlere doyum olmuo ama gıtmelıyım ıyı geceleropuyorumnanaktan
canım kustum dıyınce kıyamadım sana cımcıme
Aaaaaaaaaaaaay canım cimcimem ya, kıyamam ben sana :teselli: her lokmamda seni düşüncem valla kaydirigubbakcemile3Ne zaman geliyon memlekete canım??:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?