50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok saol canim pazartesinden beri tartilmadim ozaman cuma sabahi tartilirim bende en cok kilo verenmi koç oluyo yoksa sizmi seçiyorsunuz? 20 temmuzda askima kavuscam ondan karsisina cita gibi cikmak istiyorum 6 aydir canli gormedik birbirimizi gecen sene yazin 67 kiloydum bomba gibiydim yaninda teyzemin kizlarida cok zayiflar yanlarinda hep dombilik kaliyodum cok gucume gidiyodu onun icin bu sene zayif gitmek istiyorum :gitme::sinifsinifnlar gibi olmak istiyorummmm

ben kaçıyorum kızlar temizliğe devam..

öpüyorumopuyorumnanaktan sizi

Kolay gelsin

dulci bu arda bugun tartıda 50.5 geldim detokslada ınsallah bunu sabıtlerım

:lepi: Harikasın canım, tebrik ederim, e tabi o kadar spora hangi bünye dayanır ki opuyorumnanaktan Ama yetişecem sana en geç 2 ay sonra sempatiksalakcinni

Bizim bi tane yesa diye cimcime var, şu ana kadar hiç koç olmayan en eski arkadaş kimse onu seçiyo koç olarak yerimseniben
(bi de sabah wc den sonra aç karınla cıbıldanak tartılıyoz :))

Oooo senin motivasyon sağlam :lepi: Şimdiden gözün aydın canım, sakın buralardan ayrılma, hedefine el birliğiyle ulaştırak seni kaydirigubbakcemile3

Benim de motivasyonum seninkine çok benziyodu bi zamanlar, şubatın başından 16 mayısa kadar 7 kilo verdim (6 sını burda verdim). Son 1 aydır da yerimde sayıyom, hatta alıyom sempatiksalakcinni

Çizelgede hiç değişiklik yok gerçekten. Hala 55'im sanırım. Aslında buraya yazdıktan sonra bir çizelgeyi yapmak için tartıldım, bir de kilom değişmiş mi diye birkaç gün önce tartıldım. Pek takmıyorum anlayacağınkaydirigubbakcemile3.
Ama ben zaten demiştim birkaç gün önce, artık beni kilo vermeye çalışıyor saymayın diye. Yani çizelgede oynama yok ama zaten bi şi yapmıyorum kiiiii . Ne diyet ne spor. Artık düzene girince başlayacağım, o zamana kadar kilo almam umarım. Ama pek ihtimal vermiyorum, fazla tartılan biri değilim fakat son birkaç aydır sabit kilom sanırım, ya da bir-iki kilo oynama var sadece

Bu arada özellikle zararlı şeyler yiyorum sanmayın, ben şaka yaptım sadece. Ne bulursam yiyorum durumu var bende, mesela şimdi de paşa paşa ıspanağımı yedim yoğurtlu, gıkımı çıkarmadım. Birçok sebze türünü sevmem(ama ıspanak bunlara dahil değil) aslında, fakat yine de yerim. Cici böceğim ben di mikaydirigubbakcemile2.

suyla ilgili falan bilgi vermişin ya ..ödemi anladımmm canımm alıntı olduğunu....alıntı yapamasam da,,anlayabilirm............kötükedihüso
Suyla ilgili ne bilgisi verdim onu da unuttum ya çok pardon. Dalgınım gerçekten. Alıntıyı anlayabilirsin tabiiiii biliyorum onuopuyorumnanaktan.

Bi şi sorcam sen alıntı yapınca QUOTE yazan bir şeyi siliyorsun sanırım. Bırak silme onu kalsın, hiç bir şeyi silmeden mesajını yazman gerekiyor. Olmazsa da boşveeerrrrsositososito.

Nutcasecim genelde buraya kilo vermeye amacıyla katılıyorlar, sen de hiç kilo vermedin ya, o yüzden garipsedim yerimseniben

Yok yaw, niye öyle düşüneyim, seni en iyi anlayanlardan biriyim hatta cokacimcoook bi de lachesis çok iyi anlar seni :)) Şahsen evde börek vs olursa affetmem sempatiksalakcinni

ya bu konuyu kapatabilirmiyiz hehe:)) valla Allahim nazarlardan saklasin da duzenli sporumu yapiyorum da bugun yeme olayim pek hos deeeeldi valla:))

elimde tarcinli sutum icelim guzelleselim:)

Nutcasecim genelde buraya kilo vermeye amacıyla katılıyorlar, sen de hiç kilo vermedin ya, o yüzden garipsedim yerimseniben
Yok yok anladım ne demek istediğiniyerimseniben. Tuhaf bir durum tabi. Ama ben de kilo verme amacıyla katıldım zaten. De işte uyku düzenim falan çok bozuktu(gece gece sapıtıyordum hatırlarsan) hiç bir şey yapamadım ben de en iyisi kökten bırakayım dedim. Ki buna bırakmak bile denmez başlamamıştım zaten .
Birkaç hafta sonra düzene girersem foto falan da çekip buraya güzelce yazarım diye düşünüyorum. Şimdi de yazıyorum ama lak lak(sohbet) amaçlı yazıyorum .
Yok yaw, niye öyle düşüneyim, seni en iyi anlayanlardan biriyim hatta cokacimcoook bi de lachesis çok iyi anlar seni :)) Şahsen evde börek vs olursa affetmem sempatiksalakcinni
Ohhh ne güzelcokacimcoook. Sağlıklı beslencez diye hayatta hiç börek makarna dondurma falan filan yemeyeceğiz diye kasmaya gerek yok. Tadında olsun yeter sositososito.

amaninnnnnnnn sorcam sorcam unutuyorum ESKILERDEN OLUP BEN KOC OLMADIM BENI KOC YAPIN BU HAFTA DIYEN VAR MI bana bi ozel mesaj ativerin gari :) sanirim eskilerden herkesler bitti BU HAFTA YENILERE GECELIM DIYORUM ARTIK HADI HAYIRLISI:))

yesa he ins onunlada tanisiriz tmm canim bende oyle tartilcam ozamankaydirigubbakcemile3 ins canim ins zayiflarim vallahi okadar cok istiyroumki zayiflamayi gecenlerde bir pantolon gordum bir tane kalmis aldim dar geliyo onun icine girmeyi okadar cok istiyorumki hayallerimde hep:sinifsinifpuyorumnanaktan

amaninnnnnnnn sorcam sorcam unutuyorum ESKILERDEN OLUP BEN KOC OLMADIM BENI KOC YAPIN BU HAFTA DIYEN VAR MI bana bi ozel mesaj ativerin gari :) sanirim eskilerden herkesler bitti BU HAFTA YENILERE GECELIM DIYORUM ARTIK HADI HAYIRLISI:))
Ben çok vaktim olsa isterdim ama şimdilik kalsın.

Belki ileride olurum. Ama uyarmadı demeyin, ceza olarak mekik değil şınav çektirmek istiyorumsempatiksalakcinni.

Nutcasecim, benim de uyku düzenim çok bozuk, kalkınca kahvaltı yapma alışkanlığını bozmadıkça çok bi sorun olmuyo Sen motivasyon eksikliği var benim gibi kaydirigubbakcemile3 Kilondan memnun musun değil misin önce ona karar ver yerimseniben Lak lak da edek, kilo da verek :lepi:

Ohhh ne güzelcokacimcoook. Sağlıklı beslencez diye hayatta hiç börek makarna dondurma falan filan yemeyeceğiz diye kasmaya gerek yok. Tadında olsun yeter sositososito.
Aynen kaydirigubbakcemile5

Benim patlamak üzere olan pantolonum bol geliyo şimdi, belimden düşcek yakında yani sen yeter ki iste, ben şu an liseye başladığım kilodayım, şaka gibi geliyo bana hihoyyyt

Bi de 20 temmuza kadar çok da vakit yok, o yüzden çok disiplinli davranmalısın yerimseniben Aklıma gelen öneriler:

1. Kahvaltıyı aksatma
2. Yeşil çay iç
3. Fast food, abur cubur, meşrubat vs yasak, meyve suyu istiyorsan kendin kaynat ve sık suyunu :))
4. Öğün atlama, münkün oldukça ara öğün yap
5. SPOR kaydirigubbakcemile2
6. Aç kalma yerimseniben
7. Akşam belli saatten sonra yeme bişi.

kaydirigubbakcemile5

sevgilim_benim boy kaçtı buarada?
164 canim

tamam canim pazartesinden beri senin dedigin gibi beslenmeye calistim yani 3 gundur arada bazen limonlu suda ictim suyu gunde 2 litre sporuda ilk iki gun 500 kez ip atladim birde nivea body cdsini indircem simdi bugunde 1000 kez atladim ipi ayriyetten bugun 2 saat yurudum suan bacaklarim tutmuyo tam gaz devam ediyorum hayirlisi insallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…