Hoşgeldin opuyorumnanaktan Hemen ilk bilgileri verem sana, cuma günleri kilo bildirim yapıyoz, Lachesis e özelden mesaj gönderiyoz, onun dışında her hafta bi kişiyi koç seçiyoz, o menülerimiz yorumluyo, ceza falan veriyo, bu hafta koçumuz waterspider.
20 temmuzun özelliği ne kaydirigubbakcemile3
ben kaçıyorum kızlar temizliğe devam..
öpüyorumopuyorumnanaktan sizi
dulci bu arda bugun tartıda 50.5 geldim detokslada ınsallah bunu sabıtlerım
Nesme biliyo canım, birazdan yazar yerimseniben
cok saol canim pazartesinden beri tartilmadim ozaman cuma sabahi tartilirim bende en cok kilo verenmi koç oluyo yoksa sizmi seçiyorsunuz? 20 temmuzda askima kavuscam ondan karsisina cita gibi cikmak istiyorum 6 aydir canli gormedik birbirimizi gecen sene yazin 67 kiloydum bomba gibiydim yaninda teyzemin kizlarida cok zayiflar yanlarinda hep dombilik kaliyodum cok gucume gidiyodu onun icin bu sene zayif gitmek istiyorum :gitme::sinifsinifnlar gibi olmak istiyorummmm
Çizelgede hiç değişiklik yok gerçekten. Hala 55'im sanırım. Aslında buraya yazdıktan sonra bir çizelgeyi yapmak için tartıldım, bir de kilom değişmiş mi diye birkaç gün önce tartıldım. Pek takmıyorum anlayacağınkaydirigubbakcemile3.Sen kaç kilosun bakalım aklinialirimsmile Ne zamandır burdasın, çizelge yerinde sayıyo kaydirigubbakcemile3 İlk zamanlar motive olmucan da ne zaman olucan yahu, ben şubatta beri debelendiğimden bu hale geldim (makarnayı hiç bi zaman bırakmadım ama)
Suyla ilgili ne bilgisi verdim onu da unuttum ya çok pardonsuyla ilgili falan bilgi vermişin ya ..ödemi anladımmm canımm alıntı olduğunu....alıntı yapamasam da,,anlayabilirm............kötükedihüso
gozleme dulci naber yaaa:)))
Yok yok anladım ne demek istediğiniyerimseniben. Tuhaf bir durum tabi. Ama ben de kilo verme amacıyla katıldım zaten. De işte uyku düzenim falan çok bozuktu(gece gece sapıtıyordum hatırlarsan) hiç bir şey yapamadım ben de en iyisi kökten bırakayım dedim. Ki buna bırakmak bile denmez başlamamıştım zatenNutcasecim genelde buraya kilo vermeye amacıyla katılıyorlar, sen de hiç kilo vermedin ya, o yüzden garipsedim yerimseniben
Ohhh ne güzelcokacimcoook. Sağlıklı beslencez diye hayatta hiç börek makarna dondurma falan filan yemeyeceğiz diye kasmaya gerek yok. Tadında olsun yeter sositososito.Yok yaw, niye öyle düşüneyim, seni en iyi anlayanlardan biriyim hatta cokacimcoook bi de lachesis çok iyi anlar seni :)) Şahsen evde börek vs olursa affetmem sempatiksalakcinni
Bizim bi tane yesa diye cimcime var, şu ana kadar hiç koç olmayan en eski arkadaş kimse onu seçiyo koç olarak yerimseniben
(bi de sabah wc den sonra aç karınla cıbıldanak tartılıyoz :))
Oooo senin motivasyon sağlam :lepi: Şimdiden gözün aydın canım, sakın buralardan ayrılma, hedefine el birliğiyle ulaştırak seni kaydirigubbakcemile3
Benim de motivasyonum seninkine çok benziyodu bi zamanlar, şubatın başından 16 mayısa kadar 7 kilo verdim (6 sını burda verdim). Son 1 aydır da yerimde sayıyom, hatta alıyom sempatiksalakcinni
Ben çok vaktim olsa isterdim ama şimdilik kalsın.amaninnnnnnnn sorcam sorcam unutuyorum ESKILERDEN OLUP BEN KOC OLMADIM BENI KOC YAPIN BU HAFTA DIYEN VAR MI bana bi ozel mesaj ativerin gari :) sanirim eskilerden herkesler bitti BU HAFTA YENILERE GECELIM DIYORUM ARTIK HADI HAYIRLISI:))
Aynen kaydirigubbakcemile5Ohhh ne güzelcokacimcoook. Sağlıklı beslencez diye hayatta hiç börek makarna dondurma falan filan yemeyeceğiz diye kasmaya gerek yok. Tadında olsun yeter sositososito.
Benim patlamak üzere olan pantolonum bol geliyo şimdi, belimden düşcek yakındayesa he ins onunlada tanisiriz tmm canim bende oyle tartilcam ozamankaydirigubbakcemile3 ins canim ins zayiflarim vallahi okadar cok istiyroumki zayiflamayi gecenlerde bir pantolon gordum bir tane kalmis aldim dar geliyo onun icine girmeyi okadar cok istiyorumki hayallerimde hep:sinifsinifpuyorumnanaktan
Ben çok vaktim olsa isterdim ama şimdilik kalsın.
Belki ileride olurum. Ama uyarmadı demeyin, ceza olarak mekik değil şınav çektirmek istiyorumsempatiksalakcinni.
164 canimsevgilim_benim boy kaçtı buarada?
Benim patlamak üzere olan pantolonum bol geliyo şimdi, belimden düşcek yakındayani sen yeter ki iste, ben şu an liseye başladığım kilodayım, şaka gibi geliyo bana hihoyyyt
Bi de 20 temmuza kadar çok da vakit yok, o yüzden çok disiplinli davranmalısın yerimseniben Aklıma gelen öneriler:
1. Kahvaltıyı aksatma
2. Yeşil çay iç
3. Fast food, abur cubur, meşrubat vs yasak, meyve suyu istiyorsan kendin kaynat ve sık suyunu :))
4. Öğün atlama, münkün oldukça ara öğün yap
5. SPOR kaydirigubbakcemile2
6. Aç kalma yerimseniben
7. Akşam belli saatten sonra yeme bişi.
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?