164 canim
tamam canim pazartesinden beri senin dedigin gibi beslenmeye calistim yani 3 gundur arada bazen limonlu suda ictim suyu gunde 2 litre sporuda ilk iki gun 500 kez ip atladim birde nivea body cdsini indircem simdi bugunde 1000 kez atladim ipi ayriyetten bugun 2 saat yurudum suan bacaklarim tutmuyotam gaz devam ediyorum hayirlisi insallahopuyorumnanaktan
1 HURMA KAC KALORIDIR ACABA DIYE MERAK EDENLER bu yazimizi kacirmayin:))
275
MELAHAT CAN bugun 3 hurma goturdu o zaman kac kalori aldi:)) hesaplayin canlar:))
NESMECİM april senden kabak detoksu tarifini bekliyo
yesa he ins onunlada tanisiriz tmm n
Afiyet bal ŞEKER olsun tatlı cadı seni :)) Başta sporu yazmandan belli ettin menünü zaten
yolladımm canımmm....geç gördümm de.....
Hedefinde güzelmiş o zaman kaydirigubbakcemile5 yesa çok kızıyo boy kilo 10 farktan fazla olanlar
İp atlamaya dikkat ama canım, ayakkabısız çok sakat... Nivea body çok güzel oluyo ama kaydirigubbakcemile2
Bi de menülerini yaptığın sporları yazmayı ihmal etme her gün, zaten vakit az, cozutmak falan yok sana aklinialirimsmile canın tatlı istediğinde tatlı meyveler ye yerimseniben
Hedefinde güzelmiş o zaman kaydirigubbakcemile5 yesa çok kızıyo boy kilo 10 farktan fazla olanlarn
benim annemde istah kesiyor die habire yiyodukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İşte ama bende kahvaltı da bozuluyor bir süre sonra :) . Çünkü annem öğle yemeğini falan yapmış oluyor bende direk onu yiyorum, peynirdi ekmekdi uğraştırmıyorum(ve uğraşmıyorumNutcasecim, benim de uyku düzenim çok bozuk, kalkınca kahvaltı yapma alışkanlığını bozmadıkça çok bi sorun olmuyoSen motivasyon eksikliği var benim gibi kaydirigubbakcemile3 Kilondan memnun musun değil misin önce ona karar ver yerimseniben Lak lak da edek, kilo da verek :lepi:
Ne güzel işte kol kası yapıyorguclubacismile. Daha kuvvetli oluyoz fena mı. Ayrıca şınavın çoook yararı vardı yanlış hatırlamıyorsam, bir ara bulursam netten buraya da yazarım. Siz mMerak etmeyin yahu öyle erkek kaslarına sahip olmazsınız birkaç şınavla. O iş o kadar basit olsaydı yurdumun erkekleri günde 300 şınav çekip vitamin tozları falan almazlardıayyyy ,anancımmm sen koç olmaa,,,,benn şınavdan nefret ederimm,bi de kol kasıı yapıyoo ooooooo
hehhe cozmus beni yaa:)) ya aslinda menum iyiydi de ta kiiiiiiii okulda babalar gunu icin bi dukkan actik:)) bi sey satiyoduk hediye olarak cikolata da vardi dedim alayim da yiriz beraber ama sirf ben yedim hehe:) anaaa koc burda mi iki gundur isittigim azar :)
tanisalim canim:)) 1.64 e 63 evet sole 55-54 neyim olsan var yaa sahane olursun kocu ben seciyorum da en fazla kilo vereni koc yapmiyoruz o zaman DULCI hic koc olamaz heheheh:)) eskilerden herkes yaptigi icin bu hafta yenilerden gidecegiz bakalim cuma aksami aciklarim da aklimda bu hafta isim yok laelaelaelaelae
olumunekankayizsmile Senin çocuklar napıyo, msn adreslerini sevdiler mi kaydirigubbakcemile3 şifrelerde sorun çıktı mı
aaaaaaaa ben de simdi ictim tarcinli sutumu
ilk aferinin benden olsun sevgilim benim ne bicim kullanici adi bu yaw:)) eeee bi de sporlarindan hareketlerinden bahset bakalim:)[/
Tamam tamam, sana yaptırmam o zaman. Geri kalan cadı sürüsüne yaptırırım, oldu mu?vereliniortak Bunu duyunca belki değişirsin aniden NUTCASE'İ KOÇ YAPALIMMMMM falan dersinama nutcase ben korkarım kastan.............
Oh oh, iyi yapmışsın cimcimem, senin çocuklar da mı böyle , paylaşmak nedir bilmez kaydirigubbakcemile3 :roflol: Çiko dışında menün iyiyse bişi olmaz bence TATLIM Şeniz
Beni daha ilk geldiğim hafta koçluğa önerdiydin sırnaşık şeyZaten koç olmasam da menülerine yorum da yaparım, ceza da veririm bayanssulusmile lülülülülülü
evet ins 54 55 olurum tok karnina 55 geliyim baska bisi istemicem valla sizlerin sayesinde basarcam ins arkadarlar cok saolunzemuszemusa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?