50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 HURMA KAC KALORIDIR ACABA DIYE MERAK EDENLER bu yazimizi kacirmayin:))

275

MELAHAT CAN bugun 3 hurma goturdu o zaman kac kalori aldi:)) hesaplayin canlar:))

Hedefinde güzelmiş o zaman kaydirigubbakcemile5 yesa çok kızıyo boy kilo 10 farktan fazla olanlar

İp atlamaya dikkat ama canım, ayakkabısız çok sakat... Nivea body çok güzel oluyo ama kaydirigubbakcemile2

Bi de menülerini yaptığın sporları yazmayı ihmal etme her gün, zaten vakit az, cozutmak falan yok sana aklinialirimsmile canın tatlı istediğinde tatlı meyveler ye yerimseniben

yesa he ins onunlada tanisiriz tmm n

tanisalim canim:)) 1.64 e 63 evet sole 55-54 neyim olsan var yaa sahane olursun kocu ben seciyorum da en fazla kilo vereni koc yapmiyoruz o zaman DULCI hic koc olamaz heheheh:)) eskilerden herkes yaptigi icin bu hafta yenilerden gidecegiz bakalim cuma aksami aciklarim da aklimda bu hafta isim yok laelaelaelaelae

Afiyet bal ŞEKER olsun tatlı cadı seni :)) Başta sporu yazmandan belli ettin menünü zaten

hehhe cozmus beni yaa:)) ya aslinda menum iyiydi de ta kiiiiiiii okulda babalar gunu icin bi dukkan actik:)) bi sey satiyoduk hediye olarak cikolata da vardi dedim alayim da yiriz beraber ama sirf ben yedim hehe:) anaaa koc burda mi iki gundur isittigim azar :)

spor ayakkabisiyla atliyorum canim ozaman bugunki menumu yazim zemuszemus sabah: 3 zeytin bir dilim peynir ve salatalik ogle ise bir kucuk tabak menemen ve bir kase çorba içtim arada bir dilim karpuz yedim aksam yemegindede bir parca kepekli ekmek ve 3 tane dolma biber yedimm yatarkende tarçinli sut icmeyi dusunuyorum canimopuyorumnanaktan

Hedefinde güzelmiş o zaman kaydirigubbakcemile5 yesa çok kızıyo boy kilo 10 farktan fazla olanlar n

heheh 10 FARKTAN FAZLA OLANLARLA ilgilenmiyorum zaten heheh:)) saka saka onlar bizim basimizin taci -tatlicadiarzu- ama tabii ki de 10 farktan az olanlara yani gercekten zayiflamasi gerekenlere oncelik yaparim onlar benim basimin taci bkn MELAHATTTTTTTTTTTTT nirde acaba yine ne yemeye gitti hehhe

benim annemde istah kesiyor die habire yiyodukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oooooooo iyiymis yaaa valla sunacigimm bi tarif yazmis kilo almak isteyenlere icinde bol bol hurma var :bbo:

İşte ama bende kahvaltı da bozuluyor bir süre sonra :) . Çünkü annem öğle yemeğini falan yapmış oluyor bende direk onu yiyorum, peynirdi ekmekdi uğraştırmıyorum(ve uğraşmıyorum ). Yani tek sorun geç yatıp geç kalkmak değil, bir düzenin olmaması. Mesela akşam yemeğine kalktığım bile olmuştur, öğleden sonra 5te yatıp gece 11de kalktığım için. Ama şimdi biraz biraz iyileştim neyse :) . Ve alıştırma olarak esneme hareketlerine başlayacağım bu günlerde. Sonra da yavaş yavaş her şey rayına oturur diye düşünüyorum. Ama sen de haklısın ya, düzen bozuk diye salmamak lazım, kilo vermekle ilgili söylemiyorum bunu sadece, herşeyle ilgili söylüyorum. Saldıkça daha beter düzenim bozuldu sanırım. Oysa düzen bozuk olduğu halde bi şiler yapsaydım belki de o dönemi daha çabuk atlatabilirdim di mi? Herneyse, geçmiş olsun...süprizzzzz

Kilomdan memnunun diyemem, kilo vermek istiyorum tabi ki. Ya aslında benim durum şöyle, ben vücudumdan pek memnun değilim. Eskiden daha inceyken daha rahat hareket ediyordum sanki, şimdi hareket eksikliğinden daha bir hantallaştım. Göğüslerim falan da küçülsün istiyorum söylemesi ayıptır:kedi:. Böyle işte. Yani asıl hedefim spor benim, ama diyorum ki bu sırada da şöyle birkaç kilo gitse fena olmaz(özellikle göğüslerin küçülmesi için kilo vermek gerekir diye okumuştum). Foto koymayı da bir açıdan bundan dolayı geciktiriyorum, şöyle şık birkaç hareket yapabilsem de onları çeksem güzel olur. Bu hedef de bana gaz verir diye düşünüyorum, bilemeyeceğim artık yapabilir miyim yapamaz mıyım:sm_confused:.

ayyyy ,anancımmm sen koç olmaa,,,,benn şınavdan nefret ederimm,bi de kol kasıı yapıyoo ooooooo
Ne güzel işte kol kası yapıyorguclubacismile. Daha kuvvetli oluyoz fena mı. Ayrıca şınavın çoook yararı vardı yanlış hatırlamıyorsam, bir ara bulursam netten buraya da yazarım. Siz mMerak etmeyin yahu öyle erkek kaslarına sahip olmazsınız birkaç şınavla. O iş o kadar basit olsaydı yurdumun erkekleri günde 300 şınav çekip vitamin tozları falan almazlardı. Vaktiyle vücut geliştirenlerin forumunda takılmıştım dayerimseniben...

Oh oh, iyi yapmışsın cimcimem, senin çocuklar da mı böyle , paylaşmak nedir bilmez kaydirigubbakcemile3 :roflol: Çiko dışında menün iyiyse bişi olmaz bence TATLIM Şeniz

Beni daha ilk geldiğim hafta koçluğa önerdiydin sırnaşık şey Zaten koç olmasam da menülerine yorum da yaparım, ceza da veririm bayanssulusmile lülülülülülü

evet ins 54 55 olurum tok karnina 55 geliyim baska bisi istemicem valla sizlerin sayesinde basarcam ins arkadarlar cok saolunzemuszemusa.s.

olumunekankayizsmile Senin çocuklar napıyo, msn adreslerini sevdiler mi kaydirigubbakcemile3 şifrelerde sorun çıktı mı

ayyy ,sorma yaa,,şifrelerini benim ev tell yapmıştımm salaklar gelip kulağıma söylediler,sonra da biribirlerinin kulağınaa....tabiii ben de çokz ahmetli olduğu içinn aynı yaptığımıı,sonra büyüklerine değiştirtebilecekelrinii söyledimm......

yarın daa evimizinn altında piknik yapcaazzz.....

aaaaaaaa ben de simdi ictim tarcinli sutumu

ilk aferinin benden olsun sevgilim benim ne bicim kullanici adi bu yaw:)) eeee bi de sporlarindan hareketlerinden bahset bakalim:)
[/

aaaaaaaa ben de simdi ictim tarcinli sutumu

ilk aferinin benden olsun sevgilim benim ne bicim kullanici adi bu yaw:)) eeee bi de sporlarindan hareketlerinden bahset bakalim:)
[/

ay napiyim bisi bulamadimkikaydirigubbakcemile3 hep kullanici adi kullanimda dedikaydirigubbakcemile3 yazmistim canim sporlarida ama gozden kacti herhalde iki gundur 500 kez ip atliyorum bugunde 1000 kez atladim ve ayriyetten 2 saat yurudum simdide nivea body cdsi inio yarin onada basliycam ins hem zayiflayim hemde sIkIlasiyimkaydirigubbakcemile2

heheh senin yerin ayri kuzum -tatlicadiarzu- ama bu hafta yenilere gececegim ama yenilerin hepsini bi kefeye koydugum icin kim daha az yeni kim daha cok yeni bilmiyorum hehe o yuzden sansli uyemiz koc olacak dur bakalim

yok canim ya onlar melek melek:)) ciko disinda menum guzel canim valla sporumu da yaptim sen ne yaptin spor adina diyecem ama sen cevap vermesen de olur hehehhe ben biliyorum cevabi :)

menulere yorum icin koc olmaya gerek yok icinizden geliyorsa ozellikle gercekten ihtiyaci olan arkadaslara yorum yapilsin derim:)) yani gidip de incecik SPATZCIGIMA yorum yapsak ne olacak yapmasak ne olacak ama YASEMNCIGIME cok acimasiz yorumlar yapabilirsiniz tabii bi de MELAHATA herkes ceza verir eti benim kemigi sizin canlar melahatin hehe

evet ins 54 55 olurum tok karnina 55 geliyim baska bisi istemicem valla sizlerin sayesinde basarcam ins arkadarlar cok saolunzemuszemusa.s.

olursun olursun canim sen takil buraya olursun insallah :lepi:

kizlar nivea body indirmek istiyorum ama 1x6 ve 1x5 partlardan oluyosuyor, dogrumuu, siz spor olarak nivea body yaptim dediginizde 11partmi yapiosunuz yani
biri beni aydinlatsin

@sevgilim benim

canim bi acaip hissediyorum sana yazarken ben :)) baska bi sey bulalim yaa sana isim:)) sporlar iyidir bi de 6 HAFTALIK BIR SPOR PROGRAMINA BASLADIK BIZ (dulciiiiiii haric:)) o baslamadi:))

3 ayri videodan olusuyor

1-SLIM IN 6 START IT UP

2-SLIM IN 6 RAMP IT UP

3- SLIM IN 6 BURN IT UP

video isimleri bunlar her bir video 2 hafta yapilacak haftada bir gun dinlenme var SEN DE ZAYIFLA sitesinde videolar linkler basligi altinda bulunabilir:)

@NESME CAN VE DE DIGER SINAVCILARA:))

valla ben de start it up da hic bi harekette zorlanmiyorum hatta ust uste 3 kere yaparim o start it videosunu :))) ama bi tek sinavda zorlaniyorum var yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…