50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar nivea body indirmek istiyorum ama 1x6 ve 1x5 partlardan oluyosuyor, dogrumuu, siz spor olarak nivea body yaptim dediginizde 11partmi yapiosunuz yani
biri beni aydinlatsin

canim ben tek link olanini indiriyorum digerlerinde hep sorun yasiyorum ve uzun suruyo partlari istersen siteyide verem googleye nivea body cd tek link yazarsan cikar sende zayifladan zemuszemus

@NIVEA BODY :"))

canim degisik nivea bodyler var

BENIM YAPTIGIM

zenci ali ile itici neslihan:) videosuydu 45dk suruyordu isinma ana hareketler karin hareketleri gevseme gibi bolumlerden olusuyordu valla part neyim bilemedim ben onuuuuuuuuuuuuu bilemedim ben onuuu:)

tamam canimkaydirigubbakcemile3 nasil degistirebilirim adiimi bisi bul hadi bana ozaman senkaydirigubbakcemile3 tamam canim onlarida indircem hemen ozaman ben ancak opuyorumnanaktaninioopuyorumnanaktan

sevgilim_benim akşam yemeği pek iyi olmamış bence, zaten 3 dolma yeterince karbonhidrat, yanında ekmeğe gerek yoktu. Bi de kepek ekmek kansızlık yapıyomuş, tam buğday ve çavdar ekmeği öneriyolar.. Bi de bundan sonra yeşil çay eksik

Doğru diyon CİMCİMEM valla, mesela ben, hala 10 fark olmadı, zaten hedefim 10 fark bilem değil sempatiksalakcinni ama sana niye hala yetişemedim ben yahu kaydirigubbakcemile3

Nutcasecim en büyük hatan kahvaltı cidden, ben de senin gibiydim, kilo vermede en radikal değişikliğim kahvaltıydı, çok da yardımı dokundu. Onun dışında ben de senin gibi, hiç bi düzen yok, gün içinde kaçta yemek yiyom, o bile muamma...

Esneme hareketlerini çok iyi düşünmüşsün, vücuda asıl o hareketler şekil veriyo kaydirigubbakcemile5
Sen kendini iyi biliyosun, dediğin gibi, saldıkça beter oluyo, buarada düzenli spor yapmak düzene girmede yardımcı oluyo, ben biraz o şekilde saatleri oturttum ama tekrar bozuldu, çünkü spor yapmıyom sempatiksalakcinni
Evet kilo resmen yaşam kalitesini düşürüyo, benim kilo vermeye başlama sebebim buydu, yaşam kalitesini bırak, hastalık oluyo bi süre sonra... Göğüs bi miktar küçülüyo genelde ama sırt bölgesinin incelmesi de daha çok küçülmüş hissi veriyo.

Hareket yapmadan çeksen fototu kaydirigubbakcemile3 Menünü yazmaya ve düzenli kilo bildirimi yapmaya başladıkça motivasyonun da sağlamlaşır kaydirigubbakcemile5

:roflol: ay ne bıcırlar kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun canım, bigünlük izin ver artıkın kendine, şu ana kadar 1 kez bile cozuttuğunu hatırlamıyom

@LESLIE DISINDA AYAKTA YAPILAN VIDEOLAR

1-8 min legs

2-8 min arms

operim al yanaktan:)

heh canim bana bole diyin cok dikkat ediyim kaydirigubbakcemile3 bundan sora dikkat edicem soz anneme bugday aldirtiyim ozaman yesil calayada yarin basliyorummmm sozzopuyorumnanaktan

kizlar sürekli ayni seyi soruyorum ama yine sorcam
SIMITLERIME CARE ARIYORUM; LÜTFEN EGZERSIZ ÖNERISI BAGISINDA BULUNUN hihoyyyt

@NESME CAN VE DE DIGER SINAVCILARA:))

valla ben de start it up da hic bi harekette zorlanmiyorum hatta ust uste 3 kere yaparim o start it videosunu :))) ama bi tek sinavda zorlaniyorum var yaa:))
Arada soluklanın bence. Ben genelde nefes almayı unuturum, siz dikkat edin. Arada bir duraksarsanız gerçekten çok kolay olur. Mesela ilkinde 20 tane birden çektin, sonra otur 10-20 saniye dur, bir de kollarını oturur pozisyondayken arkanda birleştirip geriye doğru uzatabildiğin kadar uzat, bu kadar saçma bir cümleden ne demek istediğimi anlamadıysan tekrar düzgün bir şekilde anlatmaya çalışırım :) . Herneyse, bu germe hareketinden sonra tekrar şınava devam et, daha rahat edersin herhalde. Bir de çok fazla göğsünüz yere değene kadar gitmenize gerek yok şınavda, yapabildiğiniz kadar eğilin çok kasmayın.

Ben de mekikte zorlanıyorum. Şınav tek vazgeçmediğim spor hareketidir, ne zaman spor yapsam ya da hareket etsem araya onu da sıkıştırmaya çalışırım, herhalde o yüzden böyle bir dengesizlik oldu .

arkadaslar ben kactim yesaaaaaaa yarina kadar bana profil ismi bul tamammi kaydirigubbakcemile3gorusuruz kizlar ben burayi cok sevdimmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam canimkaydirigubbakcemile3 nasil degistirebilirim adiimi bisi bul hadi bana ozaman senkaydirigubbakcemile3 tamam canim onlarida indircem hemen ozaman ben ancak opuyorumnanaktaninioopuyorumnanaktan

evet canim adini degistirebiliyorsun bkn: dulci bi mesaj atman gerekiyor ama tabii once yeni bi isim bulman gerekiyor:))) kolay gelsin canim indir indir

[

Doğru diyon CİMCİMEM valla, mesela ben, hala 10 fark olmadı, zaten hedefim 10 fark bilem değil sempatiksalakcinni ama sana niye hala yetişemedim ben yahu kaydirigubbakcemile3

hehhe bu gidisle cok super yetisirsin bana GOZLEME GOZLEME icim bayildi yaw bu arada ben bugun mandalina yedim yaa aglicaktim nerdeyse mandalina mi kalir ya bu mevsimde hay Allahim :bbo: afferin kuzum senin menune de yorum yaparim ben sen de bana yap ben de daha 10 fark olamadim -tatlicadiarzu-

iyi gecelerr minik kuşşlaaarrr

AHANDA TOPIGIN AGIR TOPU GELDI hehehhe kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr selammmm

ramp it up yapıyim dedim çok sakat hareketler vardı start it updan devam ettim kızlarrr

eklemler çok sakat yaaa bi de hızlı yaptırıyo dikkat edemiyosunnn ben yapmıycam yaza uygun da gözükmüyo kalbi çok yoracak gibi...

siz neler yaptınızzz???

yesam bi özet geçer şimdi bana :)))))))))))))

Son düzenleme:
sempatiksalakcinni sırnaşık şey senin yerinde ayrı, ne de olsa geldiğimden bu yana yerinde sayan başka kim var ki aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :tomato:
Koş olayını sen bilirsin canım, aaa nesme koç oldu mu????? nesme olsun bence :lepi:
Doğru diyon cimcimem yaw, zaten 10 kilodan fazlası olanları menüleri de süper oluyo ki, örnek: nesme bu yüzden onlar zayıf bi tontişiz sempatiksalakcinni

selam fıstıkımm hoşgeldiinnolumunekankayizsmile

sağada selam boncukkk yesa hakkında çok doğru bir teşhiş koymuşsunnalkisalkisalkis

canim cevap vercem ben sana START IT UP in bi hareketi var o direkt simitleri hedef aliyor da anlatmakla zor ben sana kacinci dk oldugunu soylesem hatta baslamisken direkt start it up yap sen bi de bu konuyu sense de cok acikladi bugun yine aciklattiralim hehe:)

gız al yanak al yanak didin didin bu sıcaklarda yanıyoz bi al bi morrr-tatlicadiarzu-
hemide ne eleştiri yapıcakmışın sen bağaaaa bakemmkötükedihüso

al yanagini yirim de ne elestirisi kuzum yaw ben ne zaman elestirdim ki seni ask olsun heheh:)

canim ben sinav cekesim gelip cekmiyorum da START IT UP videosunda var onlarla ayni anda onlar nasil yapiyorsa ole yapiyorum nefese dikkat sart gercekten cok iyi bi nokta deginilmis valla mekik benim olayim her turlusunden cekerim o SLIM IN 6 MEKIK videosu var yaa off tam benlik agzimin suyu akti yaw:)

arkadaslar ben kactim yesaaaaaaa yarina kadar bana profil ismi bul tamammi kaydirigubbakcemile3gorusuruz kizlar ben burayi cok sevdimmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaaaa isim gucum yok bi de profil ismi bulcam hehe:)) yarina bakariz canim sen gel de bi :)) kaydirigubbakcemile5

iyi gecelerr minik kuşşlaaarrr

Hoşgelsin tontişkom kaydirigubbakcemile3 Naber?
@LESLIE DISINDA AYAKTA YAPILAN VIDEOLAR

1-8 min legs

2-8 min arms

operim al yanaktan:)
Ay cimcimem o legs çok zor yaw, ama iyi hatırlattın kaydirigubbakcemile3 Canım sence o bacakları çok kaslı bi görünüme kavuşturmaz mı, o yüzden çekindiydim onu yapmaya bilmiyorumkismile

heh canim bana bole diyin cok dikkat ediyim kaydirigubbakcemile3 bundan sora dikkat edicem soz anneme bugday aldirtiyim ozaman yesil calayada yarin basliyorummmm sozzopuyorumnanaktan
Yeter ki istediğin bu olsun kaydirigubbakcemile3 Daha :mymeka: klava: bu ikonları kullancam sempatiksalakcinni

Aprilcim ben sana söylememiş miydim, niveanın 4 setlik cd sinde mekikten sonra karın üstü yere yatılarak yapılan hareketler o bölgeye yönelik bence yerimseniben

tamam yesacim ben ozaman simdi start it up indirmeye calisiyorum, dakikasini söylersen o hareketi agirlikli yaparim gün boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…