kizlar nivea body indirmek istiyorum ama 1x6 ve 1x5 partlardan oluyosuyor, dogrumuu, siz spor olarak nivea body yaptim dediginizde 11partmi yapiosunuz yani
biri beni aydinlatsin
@sevgilim benim
canim bi acaip hissediyorum sana yazarken ben :)) baska bi sey bulalim yaa sana isim:)) sporlar iyidir bi de 6 HAFTALIK BIR SPOR PROGRAMINA BASLADIK BIZ (dulciiiiiii haric:)) o baslamadi:))
3 ayri videodan olusuyor
1-SLIM IN 6 START IT UP
2-SLIM IN 6 RAMP IT UP
3- SLIM IN 6 BURN IT UP
video isimleri bunlar her bir video 2 hafta yapilacak haftada bir gun dinlenme var SEN DE ZAYIFLA sitesinde videolar linkler basligi altinda bulunabilir:)
@NESME CAN VE DE DIGER SINAVCILARA:))
valla ben de start it up da hic bi harekette zorlanmiyorum hatta ust uste 3 kere yaparim o start it videosunu :))) ama bi tek sinavda zorlaniyorum var yaa:))
ayyy ,sorma yaa,,şifrelerini benim ev tell yapmıştımm salaklar gelip kulağıma söylediler,sonra da biribirlerinin kulağınaa....tabiii ben de çokz ahmetli olduğu içinn aynı yaptığımıı,sonra büyüklerine değiştirtebilecekelrinii söyledimm......
yarın daa evimizinn altında piknik yapcaazzz.....
sevgilim_benim akşam yemeği pek iyi olmamış bence, zaten 3 dolma yeterince karbonhidrat, yanında ekmeğe gerek yoktu. Bi de kepek ekmek kansızlık yapıyomuş, tam buğday ve çavdar ekmeği öneriyolar.. Bi de bundan sonra yeşil çay eksik
gız al yanak al yanak didin didin bu sıcaklarda yanıyoz bi al bi morrr-tatlicadiarzu-@LESLIE DISINDA AYAKTA YAPILAN VIDEOLAR
1-8 min legs
2-8 min arms
operim al yanaktan:)
Arada soluklanın bence. Ben genelde nefes almayı unuturum, siz dikkat edin. Arada bir duraksarsanız gerçekten çok kolay olur. Mesela ilkinde 20 tane birden çektin, sonra otur 10-20 saniye dur, bir de kollarını oturur pozisyondayken arkanda birleştirip geriye doğru uzatabildiğin kadar uzat, bu kadar saçma bir cümleden ne demek istediğimi anlamadıysan tekrar düzgün bir şekilde anlatmaya çalışırım :) . Herneyse, bu germe hareketinden sonra tekrar şınava devam et, daha rahat edersin herhalde. Bir de çok fazla göğsünüz yere değene kadar gitmenize gerek yok şınavda, yapabildiğiniz kadar eğilin çok kasmayın.
@NESME CAN VE DE DIGER SINAVCILARA:))
valla ben de start it up da hic bi harekette zorlanmiyorum hatta ust uste 3 kere yaparim o start it videosunu :))) ama bi tek sinavda zorlaniyorum var yaa:))
tamam canimkaydirigubbakcemile3 nasil degistirebilirim adiimi bisi bul hadi bana ozaman senkaydirigubbakcemile3 tamam canim onlarida indircem hemen ozaman ben ancak opuyorumnanaktaninioopuyorumnanaktan
[
Doğru diyon CİMCİMEM valla, mesela ben, hala 10 fark olmadı, zaten hedefim 10 fark bilem değil sempatiksalakcinni ama sana niye hala yetişemedim ben yahu kaydirigubbakcemile3
iyi gecelerr minik kuşşlaaarrr
sempatiksalakcinni sırnaşık şey senin yerinde ayrı, ne de olsa geldiğimden bu yana yerinde sayan başka kim var ki aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :tomato:heheh senin yerin ayri kuzum -tatlicadiarzu-
yok canim ya onlar melek melek:)) ciko disinda menum guzel canim valla sporumu da yaptim sen ne yaptin spor adina diyecem ama sen cevap vermesen de olur hehehhe ben biliyorum cevabi :)
menulere yorum icin koc olmaya gerek yok icinizden geliyorsa ozellikle gercekten ihtiyaci olan arkadaslara yorum yapilsin derim:)) yani gidip de incecik SPATZCIGIMA yorum yapsak ne olacak yapmasak ne olacak ama YASEMNCIGIME cok acimasiz yorumlar yapabilirsiniz tabii bi de MELAHATA herkes ceza verir eti benim kemigi sizin canlar melahatin hehe
kızlarrrr selammmm
ramp it up yapıyim dedim çok sakat hareketler vardı start it updan devam ettim kızlarrr
eklemler çok sakat yaaa bi de hızlı yaptırıyo dikkat edemiyosunnn ben yapmıycam yaza uygun da gözükmüyo kalbi çok yoracak gibi...
siz neler yaptınızzz???
yesam bi özet geçer şimdi bana :)))))))))))))
sağada selam boncukkk yesa hakkında çok doğru bir teşhiş koymuşsunnalkisalkisalkissempatiksalakcinni sırnaşık şey senin yerinde ayrı, ne de olsa geldiğimden bu yana yerinde sayan başka kim var ki aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :tomato:
Koş olayını sen bilirsin canım, aaa nesme koç oldu mu????? nesme olsun bence :lepi:
Doğru diyon cimcimem yaw, zaten 10 kilodan fazlası olanları menüleri de süper oluyo ki, örnek: nesmebu yüzden onlar zayıf bi tontişiz sempatiksalakcinni
kizlar sürekli ayni seyi soruyorum ama yine sorcam
SIMITLERIME CARE ARIYORUM; LÜTFEN EGZERSIZ ÖNERISI BAGISINDA BULUNUN hihoyyyt
gız al yanak al yanak didin didin bu sıcaklarda yanıyoz bi al bi morrr-tatlicadiarzu-
hemide ne eleştiri yapıcakmışın sen bağaaaa bakemmkötükedihüso
Arada soluklanın bence. Ben genelde nefes almayı unuturum, siz dikkat edin. Arada bir duraksarsanız gerçekten çok kolay olur. Mesela ilkinde 20 tane birden çektin, sonra otur 10-20 saniye dur, bir de kollarını oturur pozisyondayken arkanda birleştirip geriye doğru uzatabildiğin kadar uzat, bu kadar saçma bir cümleden ne demek istediğimi anlamadıysan tekrar düzgün bir şekilde anlatmaya çalışırım :) . Herneyse, bu germe hareketinden sonra tekrar şınava devam et, daha rahat edersin herhalde. Bir de çok fazla göğsünüz yere değene kadar gitmenize gerek yok şınavda, yapabildiğiniz kadar eğilin çok kasmayın.
Ben de mekikte zorlanıyorum. .
arkadaslar ben kactim yesaaaaaaa yarina kadar bana profil ismi bul tamammi kaydirigubbakcemile3gorusuruz kizlar ben burayi cok sevdimmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi gecelerr minik kuşşlaaarrr
Ay cimcimem o legs çok zor yaw, ama iyi hatırlattın kaydirigubbakcemile3 Canım sence o bacakları çok kaslı bi görünüme kavuşturmaz mı, o yüzden çekindiydim onu yapmaya bilmiyorumkismile@LESLIE DISINDA AYAKTA YAPILAN VIDEOLAR
1-8 min legs
2-8 min arms
operim al yanaktan:)
Yeter ki istediğin bu olsun kaydirigubbakcemile3 Daha :mymeka:heh canim bana bole diyin cok dikkat ediyim kaydirigubbakcemile3 bundan sora dikkat edicem soz anneme bugday aldirtiyim ozaman yesil calayada yarin basliyorummmm sozzopuyorumnanaktan
Aprilcim ben sana söylememiş miydim, niveanın 4 setlik cd sinde mekikten sonra karın üstü yere yatılarak yapılan hareketler o bölgeye yönelik bence yerimsenibenkizlar sürekli ayni seyi soruyorum ama yine sorcam
SIMITLERIME CARE ARIYORUM; LÜTFEN EGZERSIZ ÖNERISI BAGISINDA BULUNUN hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?