50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

al yanagini yirim de ne elestirisi kuzum yaw ben ne zaman elestirdim ki seni ask olsun heheh:)

yav sen eleştimiyon zatenn motive ediyon haa bu arada bugün bişey oldu baştan söyliyeyim kötü duruyor 27 beden kot giriyor ama dışarı çıkarsam bidaha eve dönememlaelaelaelaelaeohaoldumsmile

selam fıstıkımm hoşgeldiinnolumunekankayizsmile

sağada selam boncukkk yesa hakkında çok doğru bir teşhiş koymuşsunnalkisalkisalkis

selam yasuşum nabersinnn????
sabah yazamdım 56 olmuşsunnn süperrrrrrrrr

yasuşum soğan suyu bende sökmedi 3 gün önce yaptığım ağda sonucu tüylerim çıktı yine :)

bıktım valla kurt kadın gibiyim yaaa insanın poposunda da tüy çıkar mı ya canımdan bezdim valla :)))))))

ya bu konuyu kapatabilirmiyiz hehe:)) valla Allahim nazarlardan saklasin da duzenli sporumu yapiyorum da bugun yeme olayim pek hos deeeeldi valla:))

elimde tarcinli sutum icelim guzelleselim:)

oo yesa sende hergun bır bahane sen bu hafta kılo vermek ıstemıyorsun heralde zaten uzun suredır saplandın 50 ye nasıl 10 fark olacak bukaydirigubbakcemile3 3 gundur hep kacamak kacamakeyvahedigeldismile spor neler var ıyıkı onları yapıyorsunsempatiksalakcinni

canım yıyecegızde dulci gıbı ıkı gun ust uste hemde aksam yemegınde gozleme yemıyecegz degılmı herseyı ayarında yapmalıyız

1 HURMA KAC KALORIDIR ACABA DIYE MERAK EDENLER bu yazimizi kacirmayin:))

275

MELAHAT CAN bugun 3 hurma goturdu o zaman kac kalori aldi:)) hesaplayin canlar:))

Hurmanın kalorisi nedir? Bir hurma kaç kalori?

1 adet hurma yaklaşık 15 kaloridir.

melahatcimmkorkma canım ben buldum 15 dıyor canım senın baktıgın cennet elması da denıyor hurmada denıyor o sanırım onun cok kalorılı oldugunu bılıyrm hatta cok sevmeme ragmen hıc yemem bu yuzden

evet yesa azarın yukarda okumussundurlmaz: ben ceza vermekten bıktım artık sen kacamaklardan bıkmadın

aksam emegı ıcın fazla canım bıber dolması 1 adet olacak yanına da salata sebze olmalı hemde ekmek aksamları ekmek yemeyın

ooo super hadı bakalım muhtesem sporlarını beklıyrz

kizlar sürekli ayni seyi soruyorum ama yine sorcam
SIMITLERIME CARE ARIYORUM; LÜTFEN EGZERSIZ ÖNERISI BAGISINDA BULUNUN hihoyyyt

canım mekıkde yana mekık vay ya o yanlara ıyı gelıo bırde yuz ustu yatıp gerıye mekık var ama belını sakatlayabılırsın dıkkat et yanlara egılme var hergun yap 50 kere sag tarafa 50 kere sol tarafa egıl kalk

geceyim canim ayip edion da cok bi eksin yok bugun topikte herkesler ayni DULCI YINE GOZLEME YEMIS BEN DE YINE MANDALINA :)) YASEMNICIGIM DE YINE GUNE GITMIS GOTURMUS PASTA BOREK MELAHAT DE HURMA HURMA DIYE TUTTURMUS TRUF ISTEDIGINE KAVUSMUS HAMILE KALMIS PEPPER DE EVE TEMIZLIKCI TEYZE ALMIS COK HEYECANLIYMIS BUGUN ELI AYAGI BIRBIRINE GIRMIS HEHHEE:))

dulciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii FORUM DISLAYIN noluyor yawwww ikiniz birden yok canim nesme olmadi da dur bakalim:)) olabiling supriz olsun bi cumaya cikalim:))

ağır topun yesiin senii emiiiiikaydirigubbakcemile3Şeniz
sağada selam boncukkk yesa hakkında çok doğru bir teşhiş koymuşsunnalkisalkisalkis

anammm birlik olmus bunlar bana karsi yawww klava:

ya canim guldurme adami biz kim kas yapmak kim daha neler 4 yil hergun duzenli yaparsak belkiiiiiiiiii o da belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zor neyim de degil ya ben cok severek yapardim aman 8dkcik yaw ne olacak:) ama tabii sana hersey zor hem yattigin icin hehhee:)

offfffffff SPATZCIM nerde yaaaaaaaaaaaa onunla konusurken ekranimda bocek oldurmustum hala duruyor orda simdi gozume takildi heheh:))

tamam yesacim ben ozaman simdi start it up indirmeye calisiyorum, dakikasini söylersen o hareketi agirlikli yaparim gün boyu

indir canim da ben de sen de bu 6 haftalik programa basla sirf o hareketle olmaz hepsi birbirini tamamlar insallah Şeniz

selam yasuşum nabersinnn????
sabah yazamdım 56 olmuşsunnn süperrrrrrrrr

yaa evet sabah tartıldım aç karnınaa akannehir
sen neler yapıyorsun ???:ecrin_bebek:

ya ben sporda aşırı terliyorum birde rengim bir kaçıyor duştan yarım saat sonra normale dönüyorum sabah saatinde yapıcam artık galibaa
sende spor olayını minik minik azalt ondan sonrada o kararda gita.s

yaa benim bacaklardada işe yeramadı ( malüm yere denemedim kol altında çok etkili olduğu kesin ama yılmıyacağım dicemde çok pis kokuyoo(

Son düzenleme:
bende detoksdayım ama sporumu da yaptım kocluk bu olsa gerek kaydirigubbakcemile3

sporlar
slim in 6
40 dakıka plates

bırde yesacım bu slimler bacakda kas yapmasın yaa cok yuklenıyor bacaklara . bacaklarım agrıyarak yaptım bugun

KOCUMMMMMMMMMMMMMMMMMM sen yanlis hurmaya bakmissin MELAHATCIGIN yedigi hurmalar yas hurma hani oruc acariz ya o hurmalardan onlar 275 kalori bi tanesi kucucuk disimin kovuguna sigmayanlar

KOCUMMMMMMMMMMMMMMMMMM2 canim valla yaa bu hafta nedense cok fena geciyor regl neyim de olmayacagim ama valla sporlarimi birakmiyorum

KOCUMMMMMMMMMMMMMMMMM3 kizma yaw valla duzeltcem soz:))

SENSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE demek ramp it up zor haa ben gececegim insallah canimm ya daha 2inci haftadayim ama cok asiri sicak degil buralar ama baktim hiiiiiiiiiiiiic olacak gibi deeeeeeeel napiyim ilkine donerim yanina bi sey daha eklemeye calisirim

yav sen eleştimiyon zatenn motive ediyon haa bu arada bugün bişey oldu baştan söyliyeyim kötü duruyor 27 beden kot giriyor ama dışarı çıkarsam bidaha eve dönememlaelaelaelaelaeohaoldumsmile

ayyy canim benim de amacim o zaten valla bak motive etmek seni yaa var ya citir annesin sen yaa kaparlar seni ben deyim heheh:))

sporlar
slim in 6
40 dakıka plates
bırde yesacım bu slimler bacakda kas yapmasın yaa cok yuklenıyor bacaklara . bacaklarım agrıyarak yaptım bugun

waterim spiderim bacaklarinin agrimasinin sebebi kesinlikle esneme yapmaman ben ilk gun agridan geberdim ama su an hiiiiiiiiiiiic bi sorunum yok ama esnemeyi kesin yapiyorum bi de kas yapmaktan korkmayin canlar yaa ole bacak kasi kolay yapilmiyor benim ic bacak su an CIVIK BABAM AFEDERSIN heheh (kim hatirladi bu repligi bakalim:)) onlar sertlesecek de selulitler gidecek de kas olacak daha dininin didisi akannehir

Ramazan ayının simgelerinden biridir hurma. Hurmanın faydaları nelerdir? Hurmanın şifa kaynağı olduğunu biliyor muydunuz?
Hurmanın yararlarını merak ederken, Bugün gazetesinde tam da Hurmanın faydalarını anlatan bir yazı kaleme alınmıştı. Onu sizinle paylaşmak istedik. Ama önce size hurmanın kalorisi ve besin değerleri hakkında bilgi verelim.

Hurmanın kalorisi nedir? Bir hurma kaç kalori?

1 adet hurma yaklaşık 15 kaloridir.

Hurmanın Besin Değerleri

100 Gr. Hurmanın Besin Değeri
Besin Birim Değer
Protein 1.5 Gram
Karbonhidrat 50 Gram
Kalori 275 Kcal
100 Gr. Kuru Hurmanın Besin Değeri
Protein 3 Gram
Karbonhidrat 75 Gram
Kalori 275 Kcal

Mehmet Altan’ın Altınburç Yayınevi’nde
n

canım 100 gr mı 275 tanesı 15 dıyor tanesı 275 olmaz yaa ben gecen hafta nerdeyse 10 tane yedım sımdıye kıloların fırlaması gerekıyordu ama evde kalmadı artık hepsını bıtırdım

bu havalarda yüzmek dışında spor yapılmıyor ya, hareketleri ezberlesem duşta yapıcam start it up'ı ama ezberleyemiyorum bu sebepten spor da yapamıyorum

ınsaallah dedıgın gıbı olur. kızlar ben banyoya gıdıyrm gorusurz sonra

ayyy canim benim de amacim o zaten valla bak motive etmek seni yaa var ya citir annesin sen yaa kaparlar seni ben deyim heheh:))

akannehir

he hehh gel bii öpemm seniii yavvvv kaydirigubbakcemile Şenizbu hafta sonu foto ekliyeyim bakalım ne diceksiniz tabii sizin yanınızda halaaa ve hallaaaa tontiş kalırım ama bende çok fazla vermek istemem zatende veremem benim ideal kilom 53 ile 56 arasıymış yerimseniben
benimde iç bacak kaldıışakkıdı

bide geçen sana ölçü vermiştim yaa onlar yalan olduuu!!!!!!:sm_confused:

nesmecim dur bakalim bi cumaya cikalim keyfimin kahyasi ile karar verecegiz :))

yasemncigim fotolarini merakla bekliyroumm canim benimmm optum en kocaman bye

koçuum ben menüü yazmıyorum ama kızmıyon dimi
bikerem hurma çok sağlıklı herşeyin azı karar çoğu zararyerimseniben

yaaa water yaa ustume gelme ben diyorum hala mandalina yiyorumm daha kiraz yemedim bu yil karpuz yemedim sen diyosun menu hehhe:)) ben gideyim de kaderime aglayim biraz kac kalori yakarim acaba aglayaraktan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…