al yanagini yirim de ne elestirisi kuzum yaw ben ne zaman elestirdim ki seni ask olsun heheh:)
selam fıstıkımm hoşgeldiinnolumunekankayizsmile
sağada selam boncukkk yesa hakkında çok doğru bir teşhiş koymuşsunnalkisalkisalkis
Hoşgelsin tontişkom kaydirigubbakcemile3 Naber?
ya bu konuyu kapatabilirmiyiz hehe:)) valla Allahim nazarlardan saklasin da duzenli sporumu yapiyorum da bugun yeme olayim pek hos deeeeldi valla:))
elimde tarcinli sutum icelim guzelleselim:)
Yok yok anladım ne demek istediğiniyerimseniben. Tuhaf bir durum tabi. Ama ben de kilo verme amacıyla katıldım zaten. De işte uyku düzenim falan çok bozuktu(gece gece sapıtıyordum hatırlarsan) hiç bir şey yapamadım ben de en iyisi kökten bırakayım dedim. Ki buna bırakmak bile denmez başlamamıştım zaten.
Birkaç hafta sonra düzene girersem foto falan da çekip buraya güzelce yazarım diye düşünüyorum. Şimdi de yazıyorum ama lak lak(sohbet) amaçlı yazıyorum.
Ohhh ne güzelcokacimcoook. Sağlıklı beslencez diye hayatta hiç börek makarna dondurma falan filan yemeyeceğiz diye kasmaya gerek yok. Tadında olsun yeter sositososito.
1 HURMA KAC KALORIDIR ACABA DIYE MERAK EDENLER bu yazimizi kacirmayin:))
275
MELAHAT CAN bugun 3 hurma goturdu o zaman kac kalori aldi:)) hesaplayin canlar:))
tanisalim canim:)) 1.64 e 63 evet sole 55-54 neyim olsan var yaa sahane olursun kocu ben seciyorum da en fazla kilo vereni koc yapmiyoruz o zaman DULCI hic koc olamaz heheheh:)) eskilerden herkes yaptigi icin bu hafta yenilerden gidecegiz bakalim cuma aksami aciklarim da aklimda bu hafta isim yok laelaelaelaelae
hehhe cozmus beni yaa:)) ya aslinda menum iyiydi de ta kiiiiiiii okulda babalar gunu icin bi dukkan actik:)) bi sey satiyoduk hediye olarak cikolata da vardi dedim alayim da yiriz beraber ama sirf ben yedim hehe:) anaaa koc burda mi iki gundur isittigim azar :)
spor ayakkabisiyla atliyorum canim ozaman bugunki menumu yazim zemuszemus sabah: 3 zeytin bir dilim peynir ve salatalik ogle ise bir kucuk tabak menemen ve bir kase çorba içtim arada bir dilim karpuz yedim aksam yemegindede bir parca kepekli ekmek ve 3 tane dolma biber yedimm yatarkende tarçinli sut icmeyi dusunuyorum canimopuyorumnanaktan
ay napiyim bisi bulamadimkikaydirigubbakcemile3 hep kullanici adi kullanimda dedikaydirigubbakcemile3 yazmistim canim sporlarida ama gozden kacti herhaldeiki gundur 500 kez ip atliyorum bugunde 1000 kez atladim ve ayriyetten 2 saat yurudum simdide nivea body cdsi inio yarin onada basliycam ins hem zayiflayim hemde sIkIlasiyimkaydirigubbakcemile2
kizlar sürekli ayni seyi soruyorum ama yine sorcam
SIMITLERIME CARE ARIYORUM; LÜTFEN EGZERSIZ ÖNERISI BAGISINDA BULUNUN hihoyyyt
kızlarrrr selammmm
ramp it up yapıyim dedim çok sakat hareketler vardı start it updan devam ettim kızlarrr
eklemler çok sakat yaaa bi de hızlı yaptırıyo dikkat edemiyosunnn ben yapmıycam yaza uygun da gözükmüyo kalbi çok yoracak gibi...
siz neler yaptınızzz???
yesam bi özet geçer şimdi bana :)))))))))))))
sempatiksalakcinni sırnaşık şey senin yerinde ayrı, ne de olsa geldiğimden bu yana yerinde sayan başka kim var ki aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :tomato:
Koş olayını sen bilirsin canım, aaa nesme koç oldu mu????? nesme olsun bence :lepi:
Doğru diyon cimcimem yaw, zaten 10 kilodan fazlası olanları menüleri de süper oluyo ki, örnek: nesmebu yüzden onlar zayıf bi tontişiz sempatiksalakcinni
ağır topun yesiin senii emiiiiikaydirigubbakcemile3Şeniz
sağada selam boncukkk yesa hakkında çok doğru bir teşhiş koymuşsunnalkisalkisalkis
Hoşgelsin tontişkom kaydirigubbakcemile3 Naber?
Ay cimcimem o legs çok zor yaw, ama iyi hatırlattın kaydirigubbakcemile3 Canım sence o bacakları çok kaslı bi görünüme kavuşturmaz mı, o yüzden çekindiydim onu yapmaya bilmiyorumkismilen
tamam yesacim ben ozaman simdi start it up indirmeye calisiyorum, dakikasini söylersen o hareketi agirlikli yaparim gün boyu
selam yasuşum nabersinnn????
sabah yazamdım 56 olmuşsunnn süperrrrrrrrr
yav sen eleştimiyon zatenn motive ediyonhaa bu arada bugün bişey oldu baştan söyliyeyim kötü duruyor 27 beden kot giriyor ama dışarı çıkarsam bidaha eve dönememlaelaelaelaelaeohaoldumsmile
sporlar
slim in 6
40 dakıka plates
bırde yesacım bu slimler bacakda kas yapmasın yaa cok yuklenıyor bacaklara . bacaklarım agrıyarak yaptım bugun
KOCUMMMMMMMMMMMMMMMMMM sen yanlis hurmaya bakmissin MELAHATCIGIN yedigi hurmalar yas hurma hani oruc acariz ya o hurmalardan onlar 275 kalori bi tanesi kucucuk disimin kovuguna sigmayanlar
KOCUMMMMMMMMMMMMMMMMMM2 canim valla yaa bu hafta nedense cok fena geciyor regl neyim de olmayacagim ama valla sporlarimi birakmiyorum
KOCUMMMMMMMMMMMMMMMMM3 kizma yaw valla duzeltcem soz:))
SENSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE demek ramp it up zor haa ben gececegim insallah canimm ya daha 2inci haftadayim ama cok asiri sicak degil buralar ama baktim hiiiiiiiiiiiiic olacak gibi deeeeeeeel napiyim ilkine donerim yanina bi sey daha eklemeye calisirim
ayyy canim benim de amacim o zaten valla bak motive etmek seni yaa var ya citir annesin sen yaa kaparlar seni ben deyim heheh:))
waterim spiderim bacaklarinin agrimasinin sebebi kesinlikle esneme yapmaman ben ilk gun agridan geberdim ama su an hiiiiiiiiiiiic bi sorunum yok ama esnemeyi kesin yapiyorum bi de kas yapmaktan korkmayin canlar yaa ole bacak kasi kolay yapilmiyor benim ic bacak su an CIVIK BABAM AFEDERSIN heheh (kim hatirladi bu repligi bakalim:)) onlar sertlesecek de selulitler gidecek de kas olacak daha dininin didisi akannehir
Tamam tamam, sana yaptırmam o zaman. Geri kalan cadı sürüsüne yaptırırım, oldu mu?vereliniortak Bunu duyunca belki değişirsin aniden NUTCASE'İ KOÇ YAPALIMMMMM falan dersin.
ayyy canim benim de amacim o zaten valla bak motive etmek seni yaa var ya citir annesin sen yaa kaparlar seni ben deyim heheh:))
akannehir
Ramazan ayının simgelerinden biridir hurma. Hurmanın faydaları nelerdir? Hurmanın şifa kaynağı olduğunu biliyor muydunuz?
Hurmanın yararlarını merak ederken, Bugün gazetesinde tam da Hurmanın faydalarını anlatan bir yazı kaleme alınmıştı. Onu sizinle paylaşmak istedik. Ama önce size hurmanın kalorisi ve besin değerleri hakkında bilgi verelim.
Hurmanın kalorisi nedir? Bir hurma kaç kalori?
1 adet hurma yaklaşık 15 kaloridir.
Hurmanın Besin Değerleri
100 Gr. Hurmanın Besin Değeri
Besin Birim Değer
Protein 1.5 Gram
Karbonhidrat 50 Gram
Kalori 275 Kcal
100 Gr. Kuru Hurmanın Besin Değeri
Protein 3 Gram
Karbonhidrat 75 Gram
Kalori 275 Kcal
Mehmet Altan’ın Altınburç Yayınevi’nden
canım 100 gr mı 275 tanesı 15 dıyor tanesı 275 olmaz yaa ben gecen hafta nerdeyse 10 tane yedım sımdıye kıloların fırlaması gerekıyorduama evde kalmadı artık hepsını bıtırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?