50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa waterimmmmmmmmmmmmmmmm dur

1 taze hurma 275

Maxionline - Diyet - Kalori Cetveli 1

ahanda bura dedi valla bi de MELAHATE soyleme yine de sen yemesin hehe:)

canım o taze hurma kısın yedıklerımızden cennet elması bır adıda onlar ıste melehat kuru hurma yedı ama tabı buda az degıl tabıkı seker deposu

YASEMNCIGIM sen menunu yazsan zaten burda kimse kalmaz bu ne bicim topik diye hehe o yuzden yazma :)) tamam yaw gunde 1 taneye izin var 1den fazla yok ya da sadece MELAHATA OZEL sadece 1e izin var :)) yaw melahat sadece 3 hurma dedi yaw:))) ama haklisin watercigim :))

vallaaa doğruuuu

yesa yasemın gune gıttı dedı dogruysa egerkaydirigubbakcemile3 kotu ornek olacaksan dırek yazmadan 100 mekık cezanı cek bakalım

yok vallah güne müne gitmedim akannehir yesaaaaaaaaa gel buraya çabuk attığını süyleee
ben hasta evine gittim normal öğle yemeği yedimmbilmiyorumkismile
pilav ve patates yemeği yedim oda hadi söyliyeyim 2 servis kaşığı kadar patates yemeği (etli) 1.5 servis kaşığıda pilav bili,yorum uymuyor ama pilav çok güzeldi

Son düzenleme:

yani en azından cıkolata yemedı degılmı yesacım masumane 3 adet hurma ıcınde işlenmiş un yag seker yok herseyı dogal ama tabı cogu zarar 1 tane guzel olur

bu saattelrde ne kadarr hızlıı doluyoo sayfaallrr,geçmişi okuyom tam biiti derken gidiyorumm,geliyorumm yine dolmuş....maşallahh hzızınız yetişemiyommmmm...yesa iyii geceelr canımm...yaseminn hoş geldinn

evt cnm aynen öyle yapıcammm

canım 3 günde evden sor arındırdık o kokuyu hala iç çamaşırlarım kokuyo ıyyykkk

ay sen olmasan napçazzz bizzz??????? kaydirigubbakcemile3

kızlar 1 hurma 15 kaloriden fazladır kalıbımı basarım sadece şeker var çünkü...

ramp it upta dikkat edin kızlar eklemler zarar görürse yürümede bile zorluk olabilirmiş ileriki yaşlarda benim çıtlamaya başladı dizlerim o kadar dikkat etmeme rağmen o yüzden ramp it up a geçmiyorummm

yaa demek sıcaklarda olmuyor sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu- nolcak bizim halcezimizz yaaaaaa:1no2:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa waterim spirderim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamam valla bogazima dizildi yedigim cikolatalar haaaaaaaaaaaaaaa yapmicam bi daha:))

ohhhhh yasemncigim gotur pilavlari gotur :)))

son kez herkeslere iyi gecelere sensecim yaa sen olmasan asil biz napcaz canim yaa :))) ornek aliyorum seni ben de 47 olacagim insallah:)) bi ara tam tarih vermeyim de tutmuyor cunku hehe:)

Doğru diyon cimcimem yaw, ama sonuçta yağ koymuyom ya, ekmek yerine yufka yiyom diye düşünsen cokacimcoook
Seksi cadım benim, sevdiğimizden böyle yapıyoz, sen demiyon mu artık sert davrancam vs diye, kilo vermeye kararlıydın ya kaydirigubbakcemile3
Yarın tekrar 8 dk bacağı denicem canım, bekli dediğin gibi ben abartıyom :kedi: Doğru diyon, çok tembelim ben sempatiksalakcinni

Ağır topcum yasemincim gündüz pek gelmiyom foruma, akşam daha çok seviyom ayıptır söylemesi yerimseniben

Sensecim hoşgeldin opuyorumnanaktan sen kendini biliyon, aşırı zorlama kendini spor konusunda yerimseniben

ben henüzz yapamamm sankii koçlukk,yterlii bilgiye sahipp değilim kii, çok syafaf dolduruurmmm çok alıntıı yapapaıyorumm yaaa,,bu hafta onu öğreneyim deee öyle koç olayımmm çok süper olmuyoo menümm bbeim de kaçamaklar oluyoo ardaaa,bugün kurabiyeellrimm var meselaa...ama yinde çok olmadıı son haftaallr hepp pastalı böreklii aprtilerlle geçtii ama benn dayandımm valaaa,.........

Watercım bu saatte hem de detoksta, çok yüklenmiş olmuyor musun kendine :uhm:

Cimcimem, iç bacaklardan bahsetmiyordum ben, benim bacaklar zaten kaslı, alt yapı sağlam, o yüzden çekiniyom :kedi:

Tatlı rüyalar kızlar

Yasemincim gözün aydın canım, hedefine ulaştın :lepi: :teytey: hihoyyyt

ben şimdii start it deyim dee,,rumpa geçmesemm mii,hep bunu yapsamm nolur,bu güzel..........

Bence senden süper koç olur nesmecim yaw, geldiğinden beri örnek menülerinde 10 numarasın kaydirigubbakcemile3 Tek derdin alıntı olsun, nickleri kocaman yazınca alıntıya da gerek olmuyo ki :))

Kurabiye ev yapımı olduğunda sayman ben onu yerimseniben

Alıntı yapmak gayet basit canım: Tekli alıntıda alıntı yapa tıklayıp, hiçbişi silmeden yazıyorsun.

Çoklu alıntı için, önce sırayla alıntı yapmak istediğin mesajların sağ altındaki "MQ" butonuna tıklıyon, alıntı yapmak istediğin son mesaja normal alıntı yap butonuna tıklıyon.
"/QUOTE" yazan yerlerden sonra yazacağını yazıyon kaydirigubbakcemile5

Sen yarın erken kalkmayacan mı, hadi bakem yatağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…