50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlı rüyalar kızlar

Yasemincim gözün aydın canım, hedefine ulaştın :lepi: :teytey: hihoyyyt
evet tek sorun korumak ve sağlamlaştırmak oda şu an kolay kışaa garantilemiş olrum kaydirigubbakcemile5 sağolasın canım yatıyormusun ?? sanada iyi geceleerolumunekankayizsmile

evet tek sorun korumak ve sağlamlaştırmak oda şu an kolay kışaa garantilemiş olrum kaydirigubbakcemile5 sağolasın canım yatıyormusun ?? sanada iyi geceleerolumunekankayizsmile

Yok yahu, yatanlara iyi geceler dediydim, ama öyle anlaman normal kaydirigubbakcemile3

Rahat ol o konuda canım, burayı takibe devam et, düzenli olarak tartıl, haliyle korursun kilonu, hatta verirsin. Şu an odaklanman gereken şey spor bence. Daş gibin olmanın zamanıdır bayanssulusmile :lepi:

dnemeee11
start it up slim6 mi oluyor kizlar bulamadim bi türlü :bbo:
deneem222
geceleri bayaa eğlenceli burasııı kaydirigubbakcemile3canım

bide sıcaklardaa berbattt yapışak yapışak her yanımızzz:sm_confused:
denem33
ben şimdii start it deyim dee,,rumpa geçmesemm mii,hep bunu yapsamm nolur,bu güzel..........

deneme44

ayyyyyy ne kadaaannnnnnn mikemmmmlimmmmm yawwww,ne kadar sevindirik oldumm anlatamam...kaydirigubbakcemile3

dulciii sağollll süpersinnn:lepi: daha önce kim hatırlamıyorumm,birii anlatmıştıı bana çok karışık geldii ve yapamöammıştımmi,,,ay ne kadar kolaymış.........ee anlatann benim dilimde anlattıııııı...teeşkürler...

Sorma canım yaw :sinifsinif: Sizin oraların havası da mı çok nemli :sinifsinif: zeytin ağaçları falan yok mu orda, o nemi baya alıyo...

yok canım yaa bizim burada spil dağının sıcağı şehre vuruyor bide evler birbirine çok yakın ee ben birde çatı katındayım düşün halimi bugün dolmuşta derece 41 i gösteriyordu:1shok:

aynen canım zaten burası olmadımı kendimi eksik hissdiyorum kaydirigubbakcemile5
ölçülerimde değişti bu giden son kilolarla dediğin gibi sporla bayaaa yoluna girer vücudummdelikafadulden

burasıı gecec güzel oluyoo ama ne yazık kii ben sabahın 7sinde kalkma zorundayım bu gecee güzle uyuycamm,2 aydan sonra çok alıntıyıı öğrendiğim içinn,ekndimlee barışıkkııınmmmmmm....herkese ii gecelrr,endinize e ii bakınnnnn öptmmm byeeeeeeeeee..

bravoo tatlışıımmm yerimseniben

iyi geceleeerrrr Şeniz

bu aradaa,nutcaseenin de hakkını yememk lazımmm,banaa öğretecekiti çok alıntıyııı,benim o günelrde kafamm basmıyoduuu erteeldimm,sonra da yapamamm diyee uğraşmadımmmmm....

iyi geceler canim

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile çok sevindim canım sevindirik olmana kaydirigubbakcemile3 he valla aynı dilden konuşuyoz Tatlı rüyalar canım

:sinifsinif: Kolay gelsin canım yaw, zor valla :sinifsinif:
Ben de her türlü destek oluyoz birbirimize olumunekankayizsmile Annen nasıl buarada? Baban hala aynı mı?
yaz geldi acele etmem lazim :teytey:
Ooo ooooo geç bile kalmışsın cidden kaydirigubbakcemile3 Sen de yarın erken kalmıcan mı

DULCİCİM zorlamıcam artık canım slow motion herşey :.) rahat rahat yavaş yavaş...

YESAM en kısa sürede olursun inşallah canım seni etli pie lar mahvetti ben diyim :)

START IT UP gayet güzel kızlar valla yaz için daha fazlası kasar bence ben hiç terlemediğim kadar terledim bugün vücudum halsizleşti ki 2 gündür dinleniyorum...

canım yaa yuklenmeyınce olmuo ınan bakalım yarında devam ettırecektım ama pes edyr gıbıyım dolapta yemegım var bozulacak bozulmadan yarın yıyeyım kalan detoksa haftaya devam edermkaydirigubbakcemile3

Yok ya, o kadar beklettim fotoyu bir güzel özenerek çekeyim en azından. Ama suratım görünmeyecek ha ona göre, sölemedi demeyin sonra. Photoshop bilen arkadaşım da arkaplanı değiştirecek. Onun fikriydi beni de ikna etti, gelmeyin üstümeyasakkelime.
Esneme hareketleri gerçekten rahatlatıyor insanı. Bir de devamı daha kolay gelir diye düşünüyorum, yani hadi biraz esneyeyim diye kalkarım, sonra araya şınav falan da sıkıştırırım, sonra da bir bakmışım doğru düzgün spora başlamışımkaydirigubbakcemile3.
Burada kilo veren bir-iki kişi(sense ve truf sanırım) göğüsler çok küçülüyor falan demişti de, ben de özendim. Bu arada şınav dikleştiriyormuş diye okumuştum bu forumda ama ne kadar işe yarıyor bilemeyeceğim ben sadece bilgi aktarıyorum :) .
kizlar sürekli ayni seyi soruyorum ama yine sorcam
SIMITLERIME CARE ARIYORUM; LÜTFEN EGZERSIZ ÖNERISI BAGISINDA BULUNUN hihoyyyt
Simit ne yahu? Tam olarak neresi oluyor biri açıklayabilir mi lütfen?
arkadaslar ben kactim yesaaaaaaa yarina kadar bana profil ismi bul tamammi kaydirigubbakcemile3gorusuruz kizlar ben burayi cok sevdimmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Pembetopuklar gibi bi şi olabilir, imzandan öyle çıkardım. Ama pembe ismiyle başlayan başka bayağı kişi var sanırım, karıştırmasınlar sonra. Pink_heels falan da koyabilirsin İngilizce istersen. Ay senin nikin benim derdim oldu anidenkaydirigubbakcemile3.
Ben de mekik konusunda gelişeyim o zaman. Size yetişmem lazım di mi. Slim'i de yükleyeyim bir ara, unuttum onu. Yalnız dediğim gibi o tarz videolarda bayağı iyi şınav çekiyorlar(en azından Pump it Up'ta öyleydi), siz onlar gibi yapmaya çalışmayın, başta zorlanırsınız ama zamanla oturur. Bir de dizlerinizi yere koyabilirsiniz başlangıçta, öyle daha rahat çekersiniz, geliştikçe de ayak uçlarınızı yere koyarsınız.
canım yıyecegızde dulci gıbı ıkı gun ust uste hemde aksam yemegınde gozleme yemıyecegz degılmı herseyı ayarında yapmalıyız
Tabi tabi katılıyorum koçumolumunekankayizsmile. Hoş bana göre gözleme Dulcinin yaptığı normal bir şey, yani istediği kiloda olduktan sonra arada böyle kaçamaklar yapabilir, iki üç gün de sürebilir sonra da ona göre birkaç hafta yemesine içmesine devam eder ya da daha fazla spor yapar. Ama hedef kiloya gelene kadar dişi sıkmak lazım bu konuda katılıyorum. Ben yapmıyorum ama katılıyorum, en azından napacaamı biliyom di mi, bu da bir şeykaydirigubbakcemile2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…