evet tek sorun korumak ve sağlamlaştırmak oda şu an kolay kışaa garantilemiş olrum kaydirigubbakcemile5 sağolasın canım yatıyormusun ?? sanada iyi geceleerolumunekankayizsmileTatlı rüyalar kızlar
Yasemincim gözün aydın canım, hedefine ulaştın :lepi: :teytey: hihoyyyt
geceleri bayaa eğlenceli burasııı kaydirigubbakcemile3canım
bide sıcaklardaa berbattt yapışak yapışak her yanımızzz:sm_confused:
start it up slim6 mi oluyor kizlar bulamadim bi türlü :bbo:
evet tek sorun korumak ve sağlamlaştırmak oda şu an kolay kışaa garantilemiş olrum kaydirigubbakcemile5 sağolasın canım yatıyormusun ?? sanada iyi geceleerolumunekankayizsmile
dnemeee11Bence senden süper koç olur nesmecim yaw, geldiğinden beri örnek menülerinde 10 numarasın kaydirigubbakcemile3 Tek derdin alıntı olsun, nickleri kocaman yazınca alıntıya da gerek olmuyo ki :))
Kurabiye ev yapımı olduğunda sayman ben onu yerimseniben
Alıntı yapmak gayet basit canım: Tekli alıntıda alıntı yapa tıklayıp, hiçbişi silmeden yazıyorsun.
Çoklu alıntı için, önce sırayla alıntı yapmak istediğin mesajların sağ altındaki "MQ" butonuna tıklıyon, alıntı yapmak istediğin son mesaja normal alıntı yap butonuna tıklıyon.
"/QUOTE" yazan yerlerden sonra yazacağını yazıyon kaydirigubbakcemile5
Sen yarın erken kalkmayacan mı, hadi bakem yatağa
deneem222start it up slim6 mi oluyor kizlar bulamadim bi türlü :bbo:
denem33geceleri bayaa eğlenceli burasııı kaydirigubbakcemile3canım
bide sıcaklardaa berbattt yapışak yapışak her yanımızzz:sm_confused:
ben şimdii start it deyim dee,,rumpa geçmesemm mii,hep bunu yapsamm nolur,bu güzel..........
start it up slim6 mi oluyor kizlar bulamadim bi türlü :bbo:
Sorma canım yaw :sinifsinif: Sizin oraların havası da mı çok nemli :sinifsinif: zeytin ağaçları falan yok mu orda, o nemi baya alıyo...
Yok yahu, yatanlara iyi geceler dediydim, ama öyle anlaman normal kaydirigubbakcemile3
Rahat ol o konuda canım, burayı takibe devam et, düzenli olarak tartıl, haliyle korursun kilonu, hatta verirsin. Şu an odaklanman gereken şey spor bence. Daş gibin olmanın zamanıdır bayanssulusmile :lepi:
Sen bugün pek bi yoğun çalışıyon kaydirigubbakcemile3 detoks, türlü spor videoları..
Evet canım, slim6 nın başlangıç videosu oluyo.
ayyyyyy ne kadaaannnnnnn mikemmmmlimmmmm yawwww,ne kadar sevindirik oldumm anlatamam...kaydirigubbakcemile3
dulciii sağollll süpersinnn:lepi: daha önce kim hatırlamıyorumm,birii anlatmıştıı bana çok karışık geldii ve yapamöammıştımmi,,,ay ne kadar kolaymış.........ee anlatann benim dilimde anlattıııııı...teeşkürler...
burasıı gecec güzel oluyoo ama ne yazık kii ben sabahın 7sinde kalkma zorundayımbu gecee güzle uyuycamm,2 aydan sonra çok alıntıyıı öğrendiğim içinn,ekndimlee barışıkkııınmmmmmm....herkese ii gecelrr,endinize e ii bakınnnnn öptmmm byeeeeeeeeee..
burasıı gecec güzel oluyoo ama ne yazık kii ben sabahın 7sinde kalkma zorundayımbu gecee güzle uyuycamm,2 aydan sonra çok alıntıyıı öğrendiğim içinn,ekndimlee barışıkkııınmmmmmm....herkese ii gecelrr,endinize e ii bakınnnnn öptmmm byeeeeeeeeee..
ayyyyyy ne kadaaannnnnnn mikemmmmlimmmmm yawwww,ne kadar sevindirik oldumm anlatamam...kaydirigubbakcemile3
dulciii sağollll süpersinnn:lepi: daha önce kim hatırlamıyorumm,birii anlatmıştıı bana çok karışık geldii ve yapamöammıştımmi,,,ay ne kadar kolaymış.........ee anlatann benim dilimde anlattıııııı...teeşkürler...
yok canım yaa bizim burada spil dağının sıcağı şehre vuruyor bide evler birbirine çok yakın ee ben birde çatı katındayım düşün halimi bugün dolmuşta derece 41 i gösteriyordu:1shok:
aynen canım zaten burası olmadımı kendimi eksik hissdiyorum kaydirigubbakcemile5
ölçülerimde değişti bu giden son kilolarla dediğin gibi sporla bayaaa yoluna girer vücudummdelikafadulden
Ooo ooooo geç bile kalmışsın cidden kaydirigubbakcemile3 Sen de yarın erken kalmıcan mıyaz geldi acele etmem lazim :teytey:
Watercım bu saatte hem de detoksta, çok yüklenmiş olmuyor musun kendine :uhm:
Cimcimem, iç bacaklardan bahsetmiyordum ben, benim bacaklar zaten kaslı, alt yapı sağlam, o yüzden çekiniyom :kedi:
Tatlı rüyalar kızlar
Yasemincim gözün aydın canım, hedefine ulaştın :lepi: :teytey: hihoyyyt
Yok ya, o kadar beklettim fotoyu bir güzel özenerek çekeyim en azından. Ama suratım görünmeyecek ha ona göre, sölemedi demeyin sonraEsneme hareketlerini çok iyi düşünmüşsün, vücuda asıl o hareketler şekil veriyo kaydirigubbakcemile5
Sen kendini iyi biliyosun, dediğin gibi, saldıkça beter oluyo, buarada düzenli spor yapmak düzene girmede yardımcı oluyo, ben biraz o şekilde saatleri oturttum ama tekrar bozuldu, çünkü spor yapmıyom sempatiksalakcinni
Evet kilo resmen yaşam kalitesini düşürüyo, benim kilo vermeye başlama sebebim buydu, yaşam kalitesini bırak, hastalık oluyo bi süre sonra... Göğüs bi miktar küçülüyo genelde ama sırt bölgesinin incelmesi de daha çok küçülmüş hissi veriyo.
Hareket yapmadan çeksen fototu kaydirigubbakcemile3 Menünü yazmaya ve düzenli kilo bildirimi yapmaya başladıkça motivasyonun da sağlamlaşır kaydirigubbakcemile5
Simit ne yahu? Tam olarak neresi oluyor biri açıklayabilir mi lütfen?kizlar sürekli ayni seyi soruyorum ama yine sorcam
SIMITLERIME CARE ARIYORUM; LÜTFEN EGZERSIZ ÖNERISI BAGISINDA BULUNUN hihoyyyt
Pembetopuklar gibi bi şi olabilir, imzandan öyle çıkardım. Ama pembe ismiyle başlayan başka bayağı kişi var sanırım, karıştırmasınlar sonra. Pink_heels falan da koyabilirsin İngilizce istersen. Ay senin nikin benim derdim oldu anidenkaydirigubbakcemile3.arkadaslar ben kactim yesaaaaaaa yarina kadar bana profil ismi bul tamammi kaydirigubbakcemile3gorusuruz kizlar ben burayi cok sevdimmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben de mekik konusunda gelişeyim o zaman. Size yetişmem lazım di mi. Slim'i de yükleyeyim bir ara, unuttum onu. Yalnız dediğim gibi o tarz videolarda bayağı iyi şınav çekiyorlar(en azından Pump it Up'ta öyleydi), siz onlar gibi yapmaya çalışmayın, başta zorlanırsınız ama zamanla oturur. Bir de dizlerinizi yere koyabilirsiniz başlangıçta, öyle daha rahat çekersiniz, geliştikçe de ayak uçlarınızı yere koyarsınız.canim ben sinav cekesim gelip cekmiyorum da START IT UP videosunda var onlarla ayni anda onlar nasil yapiyorsa ole yapiyorum nefese dikkat sart gercekten cok iyi bi nokta deginilmis valla mekik benim olayim her turlusunden cekerim o SLIM IN 6 MEKIK videosu var yaa off tam benlik agzimin suyu akti yaw:)
Tabi tabi katılıyorum koçumolumunekankayizsmile. Hoş bana göre gözleme Dulcinin yaptığı normal bir şey, yani istediği kiloda olduktan sonra arada böyle kaçamaklar yapabilir, iki üç gün de sürebilir sonra da ona göre birkaç hafta yemesine içmesine devam eder ya da daha fazla spor yapar. Ama hedef kiloya gelene kadar dişi sıkmak lazım bu konuda katılıyorum. Ben yapmıyorum ama katılıyorum, en azından napacaamı biliyom di mi, bu da bir şeykaydirigubbakcemile2.canım yıyecegızde dulci gıbı ıkı gun ust uste hemde aksam yemegınde gozleme yemıyecegz degılmı herseyı ayarında yapmalıyız
bu aradaa,nutcaseenin de hakkını yememk lazımmm,banaa öğretecekiti çok alıntıyııı,benim o günelrde kafamm basmıyoduuu erteeldimm,sonra da yapamamm diyee uğraşmadımmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?