50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

WATERCIM canım koçummm sendin galiba hem detoks hem spor yapan geçmişi okuyamadım tam tatlımm..

canım detokstayken spor sana kas kaybettirir vücudunu sarsar yarardan çok zarar verir ...

kasların spordan sonra kendini onarıma geçer, spordan 2 saat sonradan 12 saat sonraya kadar bu arada besin arar bulamazsa kendi içindeki karbonhidrat ve protein yıkıma uğrar ve spora devam ettiğinde sürantrene denen şeyden olabilirsin ki bu durum senin kilo almana neden olabilir çünkü kasların yapılanamaz ve fazla kalori yakamaz böylece yediklerin yaktıklarından fazla gelir yerimseniben

ama yine sen bilirsin tatlımm karar senin tabi olumunekankayizsmile

tabiki canım ne yapman gerektıgını bılmek hedef kıloya gıden yolun %50 sidir kaydirigubbakcemile3 tabı bunları uygularsak %100 e ulasabılırız

:sinifsinif: Kolay gelsin canım yaw, zor valla :sinifsinif:
Ben de her türlü destek oluyoz birbirimize olumunekankayizsmile Annen nasıl buarada? Baban hala aynı mı?

annem iyi canım yarın kontrolü var ondan sonrada bir süre korursa kendini pekte sorun kalmaz bi bugün gitmedim CADIARZU
dün bayyaaaa tartıştık annemle ama suçlu benim kadınıda üzdüm :sinifsinif:bi insanı değiştirmek helede yaşını başını almış birini dünyanın en zor işi birde eski takıntılı mevzular aklıma gelince tutamadım kendiimi
senin anlıycaaan bayaa saçmaladım:çok üzgünüm:

canım yaa sagol faydalı bır bılgı verdın tamam bende detoksdayken yan gelıp yatayım barı o zaman ben hep detoks yaparımkaydirigubbakcemile3 işime gelir yani. neyse sımdı bır meyve yıyeyım de besın arayısında husrana ugramasınlar yada yarın guzel bır kahvaltı yaparım 12 saate kadar demıssın ya 12 saat olmadan super yumurtalı bır kahvaltı hazrlıyayım kendıme

DULCİCİM zorlamıcam artık canım slow motion herşey :.) rahat rahat yavaş yavaş...
Sen rahatlamayacak da kim rahatlayacak kaydirigubbakcemile3 topiğimizin minik kuşu kaydirigubbakcemile3 46 kilo ne demek yaw -tatlicadiarzu-

canım yaa yuklenmeyınce olmuo ınan bakalım yarında devam ettırecektım ama pes edyr gıbıyım dolapta yemegım var bozulacak bozulmadan yarın yıyeyım kalan detoksa haftaya devam edermkaydirigubbakcemile3
Ben gece pek spor yapamıyom ya, o yüzden de ağır geldi canım, yat artık sen, uykucu, bu sefer sevk de alamazsın kaydirigubbakcemile3 Tatlı rüyalar

NUTCASECİM
biraz paranoyak mısın sen yoksa kaydirigubbakcemile3 ama ben sana bişi diyim mi, photoshopta yaptığın değişikliklerin dönüşü de var aklinialirimsmile
Bence müzikle süreli çalış, 5 dk ile başla mesela kafana göre, 10 dk - 15 dk... ama videolarla çalışmak daha eğlenceli oluyo yerimseniben Sporla da küçülüyo, mesela şınav çekince orası sıkılaşıyo, toparlanıp daha güzel şekil alıyo ama küçülüyo hafiften boshayallersmile

Simit belin ordaki yana doğru çıkıntılar, daha çok belin arka kısmının yağ bağlamasından dolayı oluşuyo bence.

Diz yere koyup ayakları kaldırınca şınav çekmek çok güzel oluyo cidden ama benim sağ bilek ağrımak için mazeret arıyo :sinifsinif: Benim için de normal aslında gözleme saati iyi olduktan sonra ama sağlıklı beslenmiş olmuyoruz öyle de...Dediklerin çok doğru ama, ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen ip elden kaçıyo komple.

Sevindim canım, zaten çok da ağır bi ameliyat değil, içiniz ferah olsun yerimseniben
Anne kız arasında hep öyle şeyler oluyo canım yaw, annen de bunu böyle biliyordur ve uzatmaz zaten, çoktaaan unutmuştur o tartışmayı kaydirigubbakcemile3

sensewitch yaa sana cok ozenıyrm 46 kılo super bısey sen bunun hepsını bu topic de mı verdın 5 ayda 10 kılo ayy benım bunye ımkanı yok bırakmaz 5 ayda 10 kıloyu. neyse bende hedefıme ulasacagım ınsaallah

doğru diyon canım neyse kulağıma küpe oldu zaten sempatiksalakcinni
ne karışırım herkezin işineee:sm_confused:
tekrardan iyi geceler canımmopuyorumnanaktan

Canım ben verdiysem hey haydi haydi verirsin hepsini bu topikte verdimmmm :)

başta gitmez çok direnir benim 53-50 arası inletti resmen sempatiksalakcinni

canım bu arada spordan sonra ilk 2 saatte beslemen lazım kaslarını ....

süper bi vücudun olucak bunu düşünürsen en kısa zamanda olur

KIZLARRRR hepinizi çok öpüyorummmm ben yatıyim yavaştan kendinize iyi bakınnnnn yarın görüşürükkkk

canım aynen 53 den sonra resmen benı de ınlettı dun sabah 50. 5 olmustum sonunda
tamam canım verdıgın bılgı ıcınde cok sagol ayy ınsaallah canım yaa bunu hep dusunyrm bende optum ıyı gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…