Yok ya, o kadar beklettim fotoyu bir güzel özenerek çekeyim en azından. Ama suratım görünmeyecek ha ona göre, sölemedi demeyin sonra. Photoshop bilen arkadaşım da arkaplanı değiştirecek. Onun fikriydi beni de ikna etti, gelmeyin üstümeyasakkelime.
Esneme hareketleri gerçekten rahatlatıyor insanı. Bir de devamı daha kolay gelir diye düşünüyorum, yani hadi biraz esneyeyim diye kalkarım, sonra araya şınav falan da sıkıştırırım, sonra da bir bakmışım doğru düzgün spora başlamışımkaydirigubbakcemile3.
Burada kilo veren bir-iki kişi(sense ve truf sanırım) göğüsler çok küçülüyor falan demişti de, ben de özendim. Bu arada şınav dikleştiriyormuş diye okumuştum bu forumda ama ne kadar işe yarıyor bilemeyeceğim ben sadece bilgi aktarıyorum :) .
Simit ne yahu? Tam olarak neresi oluyor biri açıklayabilir mi lütfen?
Pembetopuklar gibi bi şi olabilir, imzandan öyle çıkardım. Ama pembe ismiyle başlayan başka bayağı kişi var sanırım, karıştırmasınlar sonra. Pink_heels falan da koyabilirsin İngilizce istersen. Ay senin nikin benim derdim oldu anidenkaydirigubbakcemile3.
Ben de mekik konusunda gelişeyim o zaman. Size yetişmem lazım di mi. Slim'i de yükleyeyim bir ara, unuttum onu. Yalnız dediğim gibi o tarz videolarda bayağı iyi şınav çekiyorlar(en azından Pump it Up'ta öyleydi), siz onlar gibi yapmaya çalışmayın, başta zorlanırsınız ama zamanla oturur. Bir de dizlerinizi yere koyabilirsiniz başlangıçta, öyle daha rahat çekersiniz, geliştikçe de ayak uçlarınızı yere koyarsınız.
Tabi tabi katılıyorum koçumolumunekankayizsmile. Hoş bana göre gözleme Dulcinin yaptığı normal bir şey, yani istediği kiloda olduktan sonra arada böyle kaçamaklar yapabilir, iki üç gün de sürebilir sonra da ona göre birkaç hafta yemesine içmesine devam eder ya da daha fazla spor yapar. Ama hedef kiloya gelene kadar dişi sıkmak lazım bu konuda katılıyorum. Ben yapmıyorum ama katılıyorum, en azından napacaamı biliyom di mi, bu da bir şeykaydirigubbakcemile2.
:sinifsinif: Kolay gelsin canım yaw, zor valla :sinifsinif:
Ben deher türlü destek oluyoz birbirimize olumunekankayizsmile Annen nasıl buarada? Baban hala aynı mı?
WATERCIM canım koçummm sendin galiba hem detoks hem spor yapan geçmişi okuyamadım tam tatlımm..
canım detokstayken spor sana kas kaybettirir vücudunu sarsar yarardan çok zarar verir ...
kasların spordan sonra kendini onarıma geçer, spordan 2 saat sonradan 12 saat sonraya kadar bu arada besin arar bulamazsa kendi içindeki karbonhidrat ve protein yıkıma uğrar ve spora devam ettiğinde sürantrene denen şeyden olabilirsin ki bu durum senin kilo almana neden olabilir çünkü kasların yapılanamaz ve fazla kalori yakamaz böylece yediklerin yaktıklarından fazla gelir yerimseniben
ama yine sen bilirsin tatlımm karar senin tabi olumunekankayizsmile
Sen rahatlamayacak da kim rahatlayacak kaydirigubbakcemile3 topiğimizin minik kuşu kaydirigubbakcemile3 46 kilo ne demek yaw -tatlicadiarzu-DULCİCİM zorlamıcam artık canım slow motion herşey :.) rahat rahat yavaş yavaş...
Ben gece pek spor yapamıyom ya, o yüzden de ağır geldi canım, yat artık sen, uykucu, bu sefer sevk de alamazsın kaydirigubbakcemile3 Tatlı rüyalarcanım yaa yuklenmeyınce olmuo ınan bakalım yarında devam ettırecektım ama pes edyr gıbıyım dolapta yemegım var bozulacak bozulmadan yarın yıyeyım kalan detoksa haftaya devam edermkaydirigubbakcemile3
annem iyi canım yarın kontrolü var ondan sonrada bir süre korursa kendini pekte sorun kalmaz bi bugün gitmedim CADIARZU
dün bayyaaaa tartıştık annemle ama suçlu benim kadınıda üzdüm :sinifsinif:bi insanı değiştirmek helede yaşını başını almış birini dünyanın en zor işi birde eski takıntılı mevzular aklıma gelince tutamadım kendiimi
senin anlıycaaan bayaa saçmaladım:çok üzgünüm:
Sevindim canım, zaten çok da ağır bi ameliyat değil, içiniz ferah olsun yerimseniben
Anne kız arasında hep öyle şeyler oluyo canım yaw, annen de bunu böyle biliyordur ve uzatmaz zaten, çoktaaan unutmuştur o tartışmayı kaydirigubbakcemile3
kızlaaar iyi geceleerrrr çok uykum geldiiiimirmirmirmir :a015:
sensewitch yaa sana cok ozenıyrm 46 kılo super bısey sen bunun hepsını bu topic de mı verdın 5 ayda 10 kılo ayy benım bunye ımkanı yok bırakmaz 5 ayda 10 kıloyu. neyse bende hedefıme ulasacagım ınsaallah
sac kremi kullanmiomusun kocum, nie kabariyor sacin
iyi geceler kocum,
iyi geceler sense ( kilon süpeeeeerr)
Canım ben verdiysem hey haydi haydi verirsin hepsini bu topikte verdimmmm :)
başta gitmez çok direnir benim 53-50 arası inletti resmen sempatiksalakcinni
canım bu arada spordan sonra ilk 2 saatte beslemen lazım kaslarını ....
süper bi vücudun olucak bunu düşünürsen en kısa zamanda olur
KIZLARRRR hepinizi çok öpüyorummmm ben yatıyim yavaştan kendinize iyi bakınnnnn yarın görüşürükkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?