50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

truf sagol tatlim;

senin de kandilim mubarek olsun,
esinl cocugunla cok kandiller gecirin dilerimm

amin canikom
sen de inşallah

iyi aksamlar hepinize,

spatzi goremedim bugun ???

aaa nerdeki
ben ne zamandır dulcinea ve yesayla da görüşemiyorum

kızlar selammm
sızlerı cok ozledımmm canlar
regaıp kandılınızı kutlar yanacıklarınızdan operım
allah tum dualarınızı kabul etsın ınsallah

canım o güzel gönlünden geçenlerin 2 katı senin olsun bu gece vesilesiyle inşallah

güzel annem süpersin yine

canım bernardonun internet sitesinden girip bak
indirimde şu anda 4 tane de bardağı var benim hoşuma gitmişti

kizlar elbisemi denedim, gobek kismi oturuyordu.. bayagi bol olmus .. napcam bilmem..oyle giycem artik.

ooo bol kıyafet giymek kadar zevkli birşey yok

bir ara da tiramisu yapma için monarc gibii adı olan bi kahve almıştımm nescafe diyee,,o filtre kahve olabilir mi?onun tadı bana acıı gelmiştii....

tiramisumu :1shok: cokacimcoook

canım canımm canımsınnn cok tsk ederımm hayatımmmmm

anammmmmmmmmmmmm canim yaa TRUFCUM valla gorusemiyoruz da biz gececiyiz geceki grup daha matrak:)))

@KLIK canimmmmmmmmmmm umarim en en iyi haberlerini aliriz cok dikkat et kendinee

kandiliniz mübarek olsun kızlarrrrr
nülüfert canım regli sancısına adaçayı öenririm benim için bıçak gibi ağrıyı kesen bir ağrı kesicidir
umarım sendede işe yarar

slm kizlar nasilsinizz bugün

kocumm ben bugün free takildim, tüm gün bi tuhaftim ve sonuc regl oldum
yarin yine menümü yazarim olur dimiiiiiiii

canım cok guzel bır menu sporlarını da yaparsan sorun yok bugun ıcın.

canım sen zaten ulastın hedefıne bole ufak kacamak olur ama sporu bırakma vucudun hemen gevser kendını salar

menunde gayet hos sadece tostundakı salam cok saglıklı degıl peynırde kasar yerıne beyaz peynır kullanabılırsın ama dedm ya sen ıstedıgın kıloya ulastın o yuzden senı cokda sıkmıyrm ama spor yap

cuma yaklasıyr ya herkesın menulerı duzelmeye basladısırnaşık şey pudıng sutlu tatlı hem aksamda az yıyorsun bırsey olmaz ondan . yuruyus yada plates sporunu da mutlaka yap

nesmecim bilirim cocuklarla pıknıgın ne kadar yorucu oldugunu sen orda spor yapmıssın zaten pıde bıraz tehlıkelı ama sonra duzene sokmussun bu arada pıdenın mıktarını yanlıs yazdıgını okudum yoksa cezalardan ceza begenırdınsırnaşık şey

aksam salata corba turu bırseyler yersen ve sporu yaparsan bugunu affedebılırız cunku patlıcanda cok yaglı olur dun de dedıklerımı uygulamıssın tebrıkler :lepi:

sagol peppercım gelen arkadaslara super onerılerde bulunmussun.

hosgeldın aramıza canım sımıtı hergun yeme onun yerıne bır dılım kepek yada tahıllı ekmeklerden ye yesa senın zeytınlerı gormesın zeytın 3 tane olacak dıye bagırırsırnaşık şey zeytınyaglı yemeklerınde tanelerını yersen daha az kalorı alırsn

canım hosgeldın. gereklı bılgılerı arkadaslar vermıs okumussundur sanırım. sogan suyuda ac karnına mıdene zarar vermesın dıkkat et

sporumu yaptım..leslie hatunla 3 mil...

superrrrr:lepi:

hadi kızlar keyiflenelim azıcık ,
koçumuz görmesin:roflol:

sekersız 1 bardak turk kahvesıne bende hayır demem ınan ayrıca turk kahvesı metabolızmayı guzel calıstırır ozellıkle aksam yemegınden sonra faydalıdır

canım kahvaltıların hıc hos olmuo bıraz domates ye slatalık ye peynır ye 2 adet yulaflıdan daha az kalorılı ve besleyıcı olur. aksamda balık ekmek allahtan ıcını aldırtmıssın o ekmekler genelde yarım ekmek oluyor sen evde bugun olmazsa plates yada slimlerden bırını yap ooo cok yorgunum dersen 100 mekık

kızlar ,
sorunluyum bugün..
yarın 20 günlük bir tatile çıkıcaz ve bugün valizimi toparlamam gerekiyor ,
valizie neler koysam ,
bana fikir verin ne olur:dilcikar:

boyle bır konuda en son fıkrı alınacak kısıyımdırkaydirigubbakcemile3 2 gunluk tatıle bıle 1 valızle gıttıgım ıcın her turlu durumu goz alarak herseyı koyarım senınde 20 gun gıdecegın yerlere bulunacagın ortamlara uygun kıyafetler ayakkabılar al yanına ayy bırde makyaj malzemelerı sac ıcın malzemelr yanı bana sorma dedım zatenkaydirigubbakcemile3

yarin tarti gunu cokkk korkuyorum....

kızlar nıye bu kadar kafayı takıyorsunuz saglıklı beslenın kıloda zamanla gıder boyle stres yapınca daha zor verılır rahat olun

Evet arkadaşlar bende sizin gibiyim
hiç çalışasım yok..bir an önce akşam olmasını istiyorum..

yaa benım okuldakıler ıkıgundur melek gıbıler bugunde ogleden sonra bıraktılar eve geldım cok sıcaktı serın bır odada bır yatmısımsırnaşık şey guzel dınlendım. bu sıralar bende bır uyku halı sızde oluyormu aynısı sureklı uyumak yataktan cıkmak ıstemıyrm

canım senın menulerıne cok karısmıyrm zaten karısacak bırsey de yok sen hamurısı ve kızartma yeme gerısı serbest peynır yogurt sut bol bol ye bu arada gecmıs olsun kendıne ve beslenmene dıkkat et sana bugun ceza yan gelıp yatkaydirigubbakcemile3

canım tamam nefsını koreltecek sekılde ufak kacamaklar yap mesela sade dondurmada sıcakda cok ıyı gelır stres yapma alsan ne kadar alırsın 1 kılo alırsın sonra gıder o kıloda sen stres yaptıkca psıkolojın bozulur.beslenmene dıkkat edıp spor yaptıktan sonra bırsey olmaz korkacak bırsey yok bırde ac kalma ac kalırsan sekerın duser meyvenı de ye aralarda bır sorun olacagını sanmıyrm

canım tatilde 2 kilo almıştım da bugün 1 kilosu gitti detox falan geriye kaldı 1 kilo daha :hulya:

ooo super sende detoks cok ıse yaramıs ayy bende sozde detoks yaptım dun 50. 500 dum sabah 200 gr fazlaydım nasıl oluo anlamadım spordan dolayı vucudum mu sıstıkı acaba. ben zaten sureklı spor yapınca kılo vermem daha zorlasıyr arada sporu azaltmam gerekıyor heralde

günaydın ..sabah kahvaltım
1 dilim uno denge 1 yumurta domates salatalık

super kahvaltı detoksda degılsen peynırde olabılırdı

canım yıne kahvaltın cok guzel dıyecek bırsey bulamıyrm

canım öğle yemegını cok demıssın bence o kadar cokda degıl ama aksam salatayla dengelemıssın cok guzel bır menu olmus. daha oncede demıstım sana sporunu bırakma ama yuruyus yada plates bırını yap en azından.

canım hosgeldın 20 kılo vermıssın cok guzel bızımde senden alacagımız cok faydalı bılgıler olabılır. 3 kıloyuda hemen verırsın menulerını yaz sporunu yap ve yorumlara acık olkaydirigubbakcemile3 cezalara dakaydirigubbakcemile3

canım nunun cevabını vermıstım okumussundur plates super bır spor cok guzel sekıllendrıyr. ben ebrudan yapıyrm winsorı bende ındırsem ıyı olacak heralde ebruyu tek gecer demıssın resmen

bende menumu yazayım kızlar
sabah
1 dılım tam tahıllı ekmek
3 dılım peynır
domates

ara
1 adet kucucuk tuzlu bıskuvı

ogle
1 tabakk karpuz

ara
4 adet etı bıskuvı sızde bana ceza verın

aksam
3 kasık fasulye
5 adet yaprak sarması
yogurt
salata bu arada aksam yemegını 17:00 cıvarında yedım

merhaba kızlar kandiliniz kutlu olsunn.

klik umarım yarın iyi haberlerle dönersin.

gelelim bugünkü menümeeee

sabah:

1 dilim tam bupday ekmeği,2 zeytin, 1parça peynir,1 çay kaşığı böğürtlen reçeli,şekersiz çay

öğle:

2 kaşık patlıcan yemeği, 2kaşık pilav,salata

arkadaşlarımla buluştummm

malesef 2 parça pizzaaa ve soda

akşama slim in 6 ve pedal çevireceğimm.

WATERCIGIM sana ceza vermek bugun yaptigim en guzel sey olacak sanirim:))) hazirmisin geliyorrrrrrrr

:)) 40 ayaklar yerde mekik
40 ayaklar 90derece mekik
10 tane de sinav ama diz kapaklarin yerde gozler de yere bakaraktan

gule gule kullan canim:))

aksama kadar hersey guzelmıs ama aksam bıraz bozulmus neyse sporlarını yap affedelımkaydirigubbakcemile5

ben affetmem heheh:)) waterim ya sen de ceza ver ben de hem pedal hem slim in 6 hem de ceza yapsin benceee karari verildi:))

canım senı mutlu ettım ne guzelsempatiksalakcinni ben sana boyle vermıyrdum ceza ama neyse sende yaz bakalım menunu gorelım cezalarım yerıne getırılecektır sen ıste yeter mekıkler sınavlar sana kurban olsunkaydirigubbakcemile2

bi dee ceza mııııı :sinifsinif:

ayrıca ben hani düğüne gitmeden önce 500 gram vermiştim yaaa. sonra onu geri alıp bi de kilo almıştımm. ancak onu toparlayabilidm 500 gram verebildim yanii.

bi de ben hala adet olamadım çok kötü şişim ne yapmam gerekkkk?

ooooooooo super fikir watercim yahuuuu :))

sanirim aynisini benim icin de kopyalamak gerekecek heheh:))

anammmmmmmmmmmmm canim yaa TRUFCUM valla gorusemiyoruz da biz gececiyiz geceki grup daha matrak:)))

@KLIK canimmmmmmmmmmm umarim en en iyi haberlerini aliriz cok dikkat et kendinee

bu gece burdayım o zaman
kaç gibi

yesanın eline koz vermişsin yine

o zaman kesın cezalıksın saka bır yana sıslık olabılır canım ama sen dıkkat et cezanıda cek

ooooooooo super fikir watercim yahuuuu :))

sanirim aynisini benim icin de kopyalamak gerekecek heheh:))

cadııı yaa yıne kacamak yaptın heralde orda kıvranıp durduguna gore

bu arada herkesın kandılını kutluyorum ınsaallah dualarınız ve gonlunuzdekı ıyı dıleklerınız kabul olur ınsaallah kıloları en kısa zamanda verırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…