günaydın ..sabah kahvaltım
1 dilim uno denge
1 yumurta
domates salatalık
2 parmak kalınlığına yarım yağlı beyaz peynir..
form çay+yeşil çay ..şu ana kadrada yarım litre su içtim.
bugün sporumuda yapacağım..kuzucuyklar beni bekliyor fıstıklar bi onlara el atayım tekrar güzel sohbetinize katılmayı düşünüyorum..
spor leslie sansone ile 3 mil yaptım..
sabahki ara öğün
1adet yeşil elma
öğle zeytin yağlı taze fasulye 4 yemek kaşığı kadar
yağsız iki kaşık yoğurt..
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim karpuz..
ikindi ara yeşil çay 1 kase kiraz..
ikşnic ara yarım girisini 1 dilim karpuz..
akşam yemeği yine taze fasulye yedim ve yoğurt salata canım istemiyor bunları bile zor yedim..
akşam ara öğün belli değil..
su filtre kave yapma seyinin adi da french pres 'mis demek, bak onu bilmiyodum, alayim ondan da, nerde bulabilirim;
migrosta o da var midir ?
.
bizim burda zuccaciyelerde bile var artik.. ama lachesis onlarin orda cok zor buldu. sonunda hatirladigim kadariyla migrostan aldi. ona bir sor istersen.... bitki caylari icinde kullaniyoruz french press i.... ayni methodla bitki cayi demliyoruz icinde...
Valla ben de bu mikrodalga teknigi almanlardan ogrenmistim. benden habire turk kahvesi istiyorlardi.(onlar da pek tuketmiyorlar nescafe) bizim gibi pisirmek zor geldiginden boyle iciyorlardi, ben de denedim ve tadi nescafeden guzel geldi. (tabii gercek turk kahvesinin tadinin yanindan gecemez). simdi pratik diye yapiyorum her zaman. bitki cayindada yni methodu deniyorum. bitki cayini atip n1 dk mikrodalgada psiiriyorum..
arkadaşlar ben 51 kiloyum ama şikayetçi değilim bu durumdan
sizce zayıflamalımıyım :)
boyum 160 fln
bu başlıktaki arkadaşlar çok da kilolu değiller bence
merhaba arkadaşlar bugünki menüm sabah 1 dilim peynir ve bugday ekmegi ve 3 zeytin arada bir erik öğle bir tabak kepekli makarna arada bir dilim karpuz akşam ise bir tabak ılık çorba ve ızgara tavuk 500 kez ip atladım ve nivea body yaptım yesa okursan bana profil ismini bulmayı unutmaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
canım menu harıka sporlarda muhtesem senı bugunun menu ve spor bırıncısı seceyım basta şevk verır sana:hooray:
canım bence sadece 1 kılo fazlan var onuda versene olur vermesende tbı vucut yapınlada alakalı:
selam kızlar ben geldim yeniden. bağlantımızı iptal ettirmiştik, o yüzden giremedim. iş yerinde de forumlar, bloglar, her bi yer yasaklandı, ordan da giremedim.:S
ama eve yeniden bağlattık , geldim artıkın kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben 51 kiloyum ama şikayetçi değilim bu durumdan
sizce zayıflamalımıyım :)
boyum 160 fln
bu başlıktaki arkadaşlar çok da kilolu değiller bence
ben migrostan aldım canım, ama yeni bir tane daha almam gerekebilir:)
o aldığım french pressin makinaya attığımdan mı musluk altında uzun süre tuttuğumdan mu bilmem vidlardan biri uçtu biryerlere, press değil artık yani kaydirigubbakcemile3
vidasından bulur muyum bilemiyorum olmadı yenisini alıcam yine
bu arada bitki çayını pişiriyor musun, o nasıl oluyor ki, normalde ben bitki çaylarını kaynar suya atıp demlendiriyorum, sen pişiriyor musun, kaynatınca etkisi kayboluyor diyorlar onda da aynı şey olmuyor mu? çok soru sordum evet
@waterım koçum ben detoxla 200 gr verdim sadece, diğeri şişkinlikti herhalde önceden gitmişti zaten:)
heyt be en büyük kaçak geri döndü desene
iyi akşamlar kızlarrgamyoncuiremsu
oooo zuzu gelmiş
5 kilon kalmış
sen onu eylüle kadar 5 kere verirsin
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?