50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor leslie sansone ile 3 mil yaptım..
sabahki ara öğün
1adet yeşil elma
öğle zeytin yağlı taze fasulye 4 yemek kaşığı kadar
yağsız iki kaşık yoğurt..
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim karpuz..
ikindi ara yeşil çay 1 kase kiraz..
ikinci ara yarım girisini 1 dilim karpuz..
akşam yemeği yine taze fasulye yedim ve yoğurt salata canım istemiyor bunları bile zor yedim..
akşam ara öğün belli değil..

canım sende cok zorlama kendını yemegını ye sonra bol su ıc ufacık porsıyon meyve ye. bu sıcaklarda yemek cekılmıyor gercekten

bu arada kızlar kesın bellı degıl ama yarın sabahtan okulda olacagım ogleden sonra sevgılımın yanına gıdebılırım gıdersem aksam buraya ugramaya calısacagım ama ugrayamazsam sızler bırbırınızı yorumlarsınız sanırım yesada cezaları verır buyuk bır zevklekaydirigubbakcemile3 ama gıdemezsem sevgılım gelecek o zaman ben burdayım bunu da unutmadan soylıyeyım dedım

selam kızlar ben geldim yeniden. bağlantımızı iptal ettirmiştik, o yüzden giremedim. iş yerinde de forumlar, bloglar, her bi yer yasaklandı, ordan da giremedim.:S
ama eve yeniden bağlattık , geldim artıkın kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bugünki menüm sabah 1 dilim peynir ve bugday ekmegi ve 3 zeytin arada bir erik öğle bir tabak kepekli makarna arada bir dilim karpuz akşam ise bir tabak ılık çorba ve ızgara tavuk 500 kez ip atladım ve nivea body yaptım yesa okursan bana profil ismini bulmayı unutmaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben 51 kiloyum ama şikayetçi değilim bu durumdan
sizce zayıflamalımıyım :)
boyum 160 fln
bu başlıktaki arkadaşlar çok da kilolu değiller bence

su filtre kave yapma seyinin adi da french pres 'mis demek, bak onu bilmiyodum, alayim ondan da, nerde bulabilirim;
migrosta o da var midir ?

.

ben migrostan aldım canım, ama yeni bir tane daha almam gerekebilir:)

o aldığım french pressin makinaya attığımdan mı musluk altında uzun süre tuttuğumdan mu bilmem vidlardan biri uçtu biryerlere, press değil artık yani kaydirigubbakcemile3
vidasından bulur muyum bilemiyorum olmadı yenisini alıcam yine

bu arada bitki çayını pişiriyor musun, o nasıl oluyor ki, normalde ben bitki çaylarını kaynar suya atıp demlendiriyorum, sen pişiriyor musun, kaynatınca etkisi kayboluyor diyorlar onda da aynı şey olmuyor mu? çok soru sordum evet

@waterım koçum ben detoxla 200 gr verdim sadece, diğeri şişkinlikti herhalde önceden gitmişti zaten:)

boyum 160 fln

canım bence sadece 1 kılo fazlan var onuda versene olur vermesende tbı vucut yapınlada alakalı

canım menu harıka sporlarda muhtesem senı bugunun menu ve spor bırıncısı seceyım basta şevk verır sana:hooray:

heyt be en büyük kaçak geri döndü desene

boyum 160 fln

evet kilolu değiliz
zayıfız daha zayıf olucaz
sen kendini iyi hissediyorsan iyidir
kilonu koru yeter sadece

bernardonun internet sitesine baktınmı
fiyatı 39 lira sen kaça almıştın
4 tane de bardağı var

oooo zuzu gelmiş
5 kilon kalmış
sen onu eylüle kadar 5 kere verirsin
:teytey:

evet trufum sorma bulutlardayım...:dance:
tam umudu kesmişken zank diye düştüm..
görenler 52 kilo falan sanıyo hep..
çizelgemide yaniledim.. 60lı bi rakam görmek istemiyorum bidaha...
hamileleiğimde olabilir hatta ozamanda olmasın 59la doğurayım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…