bu arada kilo çizelgemi güncelleyeyim bi ara. bi türlü altını göremediğim 55.5'e geri döndüm :)
kızlar benim diyet şaştı ya
çok dayanıksızmışım
kızlar benim diyet şaştı ya
çok dayanıksızmışım
:bu gece burdayım o zaman
kaç gibie
cadııı yaa yıne kacamak yaptın heralde orda kıvranıp durduguna gore
bu arada herkesın kandılını kutluyorum ınsaallah dualarınız ve gonlunuzdekı ıyı dıleklerınız kabul olur ınsaallah kıloları en kısa zamanda verırız
hiç kaşırmıyor ama hep pusudaaa akannehir
selam kızlar ben geldim yeniden. bağlantımızı iptal ettirmiştik, o yüzden giremedim. iş yerinde de forumlar, bloglar, her bi yer yasaklandı, ordan da giremedim.:S
ama eve yeniden bağlattık , geldim artıkın kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar bugünki menüm sabah 1 dilim peynir ve bugday ekmegi ve 3 zeytin arada bir erik öğle bir tabak kepekli makarna arada bir dilim karpuz akşam ise bir tabak ılık çorba ve ızgara tavuk 500 kez ip atladım ve nivea body yaptım yesa okursan bana profil ismini bulmayı unutmaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
:afferin kuzum menun sahane de kullanici adin rezalet:)) hehe ayy dur sana gercekten bi ad bulmak lazim bole olmaz yaww ama valla bulamiyorum canim :)) sahaneyimsahane olsun iyk:))
saol cnm benim kiz nasil yapcaktim profili degistirmeyi dulcinea yami msj atcam omu yapio bir el at yaa hadiiikaydirigubbakcemile3
=))
biliyom canlar çok özlediniz beni =)
yettim yettim. gelir gelmez koç olarak açığı kapatıcam inşallah =)
kuzucum,gözün aydınnn,az kalmışşş vereceğin kiloo ....
ehhehe yok canim dulciye deeeel de forumda gorevli birilerine dur aksam soylerler sana ya da onlar degistirmisti kime ozel mesaj attilar bakalim:)) songul ya da kazen olabilir ama emin deeeeeeeelim:)
amaninnnnnnnnnnnnnn BABYMOMCUM yaaaaaa o nasil soz beni hic taniyamamissin :))
MENUM GELIYORRR
sabah
iki dilim ekmek bal azicik yag
ogle
2 dilim ekmek az peynir minnacik domates salatalik marul kereviz :)
elma
armut
ara
cezalik:) (bi de guluyor hay Allahim:)
aksam
2 tane firinda sosis
patates puresi
beyaz fasulye
meyveli bi sey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?