50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaninnnnnnnnnnnnnnnnn kim gelmis azulossfsghjadghjargkahdfghjdf hosgeldin canim yaaaa bu hafta burdasin deeeeeeeeeeeeeemi O ZAMAN YARIN GECE 12DEN SONRAKI HAFTANIN KOCUNU ACIKLIYORUM AYAGININ TOZUYLA

AZULOSCUROCASJHJSGJSDHFJZSFHJZSFH

TEBRIKLER CANIM :))

karın harektini yazmayı unutmuşuj oğlum buray oturur oturmaz basıyor yaygarayı..
bugün 80 tane mekik çektim..akşam üzeirde oğlum sağolsun müzkle o kucağımda hopaldık zıpşadık 15 dk kadar ..delikafadulden-tatlicadiarzu-

bu gece burdayım o zaman
kaç gibi e
:
12den sonra canim :)))) o zaman iyi oluyor heheh:)

ayy canim herkeslerin kandili mubarek olsun evet kacamak yaptim asiri sistim var yaa yemek yemekten offffff

hiç kaşırmıyor ama hep pusudaaa akannehir

kacirirmiyim hicc ama sen de masallah her gun var yani bi sey olmaz ki bolee ayy azicik dinleneyim de ben de iki hareket neyim yapayim offf sisim soylemismiydim hehhe:)

amaninnnnnnnn kimler gelmis soylemismiydim:)) YENI KOCUMUZ SENSIN CInimmmm:)

afferin kuzum menun sahane de kullanici adin rezalet:)) hehe ayy dur sana gercekten bi ad bulmak lazim bole olmaz yaww ama valla bulamiyorum canim :)) sahaneyimsahane olsun iyk:))

:afferin kuzum menun sahane de kullanici adin rezalet:)) hehe ayy dur sana gercekten bi ad bulmak lazim bole olmaz yaww ama valla bulamiyorum canim :)) sahaneyimsahane olsun iyk:))

saol cnm benim kiz nasil yapcaktim profili degistirmeyi dulcinea yami msj atcam omu yapio bir el at yaa hadiiikaydirigubbakcemile3

saol cnm benim kiz nasil yapcaktim profili degistirmeyi dulcinea yami msj atcam omu yapio bir el at yaa hadiiikaydirigubbakcemile3

ehhehe yok canim dulciye deeeel de forumda gorevli birilerine dur aksam soylerler sana ya da onlar degistirmisti kime ozel mesaj attilar bakalim:)) songul ya da kazen olabilir ama emin deeeeeeeelim:)

=))

biliyom canlar çok özlediniz beni =)
yettim yettim. gelir gelmez koç olarak açığı kapatıcam inşallah =)

ooooooooo super olacak yarin gece 12den sonraki kocum :)))

amaninnnnnnnnnnnnnn BABYMOMCUM yaaaaaa o nasil soz beni hic taniyamamissin :))

MENUM GELIYORRR
sabah
iki dilim ekmek bal azicik yag

ogle
2 dilim ekmek az peynir minnacik domates salatalik marul kereviz :)
elma
armut

ara
cezalik:) (bi de guluyor hay Allahim:)

aksam
2 tane firinda sosis
patates puresi
beyaz fasulye
meyveli bi sey:)

masallh masallah daha ne olsun eferün:)) nekaa kalori var hepsi menude püüüü

alohaaaaaaa ben geldim:)) babycim bizim topicikte sizi meth edince, tikanip kaldigim kilolalari burda vermeye devam edeyim ddim..62 de takili kaldim, insallah sizinle gaza gelip veririm..selamlar herkese...

bugun son kacamaklarimi yaptim yarindan itibaren bende gunluk rapor vericem, bugunku rapor tam dayaklik olur cunku:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…