50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nurkiiiiiiiiiiiiiiiiii girise bak bayildim yawwww:)) tamamdir yarindan itibaren yaz direkt basinin etini yicem ceza ceza diye:))) hosgeldin kuzum tekrardan

BABYMOMCUM yaaaaa bugun start it upa ek olarak baska bi sey daha yapayim ben o zaman demi:)) eet evet:)

Biri(kimdi hatırlamıyorum) her gün soğan suyu içtiğini söylemiş. Emin değilim ama regl olunca soğan suyu içmek zararlıymış sanırım. Haberiniz olsun da, benden söylemesi :) .

Sevgilim_benim canım şekerim birtanem minik kuşum... pardon, insan böyle bir isim görünce kendini kaptırıyor . Yani sevilimbenim adlı üyemiz, ben sana bir-iki isim önermiştim birkaç yüz sayfa önce, ama boşver bulamayız şimdi. Sen ıngilizce falan mı istersin ismini yoksa Türkçe mi? Bir de okumuştum ki, 3 seçenek yazman gerekiyormuş kullanıcı ismi olarak. Yani 1 tane değil 3 tane düşünmen lazım. Kolay gelsin .

Yesa cadısının üstüne gitmeyin yahu-tabi o da sizin üstünüze gelmesin -. Ben size eski bir menümü yazayım da menü nasıl olurmuş görün:

"Bu sabah yanlış hatırlamıyorsam 1 haşlanmış yumurta yedim. Birkaç yeşil zeytin yedim. Peynir-ekmek ve tereyağı-ekmek yedim. Nutella-ekmek yedim. 10 kiraz ve bir magma yedim.
Akşam yemeğinde spagetti ve tavuk vardı(tavuk domatesli, biberliydi). 1,5 bardak hazır meyva suyu içtim.
Daha sonra krem şanti-çilek yedim. Bir çay bardağı çay içtim."

hhheheeh deli nutcase guldurdun beni yaaa cok az kaldi kalkip sporumu yapacagim insallah :)

nutcase pardon da canim yemediklerini yazsan daha kolay olurdu hehehhehe:)))

gelsinler canim da teker teker gelsinler :)))

hoslar bulduk canlar:))yarindan itibaren pisikletede yeniden basliyim bari..hadi bakalim kolay gele bana ve herkese..

ooooooooooooooooo sirf pisiklet olmaz canim baska seyler de sart START IT UP baslasana sen sen de zayifla sitesinde videolar linkler basligi altinda biraz arastir bakalim:))

Gerçekten yemediklerimi yazsam daha kolay olurmuş . O zamanki koçumuzu şoktan şoka sokmuştum . Kahvaltıda ayvalık tostu maceram falan da vardı zaten sonradan baktım bende bir değişiklik yok, bıraktım yazmayı menüyü. Ama yazsaymışım iyi olurmuş, sizinkiler göze batmazmış di mi .

Teker teker gelsinler ama sen üçlü beşli saldırıyorsun. Ne demişler, alma Melahat ile Yaseminin ahını... böyle değildi bu galibafisfisfis.

ooooooooooooooooo sirf pisiklet olmaz canim baska seyler de sart START IT UP baslasana sen sen de zayifla sitesinde videolar linkler basligi altinda biraz arastir bakalim:))

benim sipadan pek zaman kalmiyor ama yinede bakayim bi, linki varmi??

hehhe nutcase yaw:_)) evet cok saldirganimdir ama valla sevdigimden bak:)) ayi sevdigi postu yerden yere vururmus hesabi :)))

canim link vereyim de yildizli cikiyor sanki ne paylasiyorsam tovbe tovbe kandil gunu:))

http://www.*****************/showthread.php?t=11075

o yildizli yerlere sendezayifla yazilacak canim

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kacaro spora :)) donusum muhtesem olacak herkesler hey masallah yesaya bak sen yaa keske ben de yesa gibi olabilsem diyecek heheh:)

Postu yerden yere vururmuş lafına çok güldüm .

Hadi arkadaşlar garibanı sevindirelim.
AYYYYY BEN DE YESA GıBı OLSAAMMMMMMMMboshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol:

yesa ben senin suanki kilona insem milyon euro kazanmis gibi olurum heralde:))keske bende yesa gibi olsam, keske bende yesa gibi olsam, heheheheee...

mrbb ,bağlantımm gitmiştii,gerizealı ttnettei salak kızlarla konuşuyorumm,,ayyyyyyyyyy resmen 2 saatir onlarla uğraşıyorum ya,,,inanır mısınız tam 7 kere adsl numaramı sorduu ,salak şeyyy,ay nasıll alıyolar öyllelrini işe yaa...iş değil çiş yapıyolar valaa,,başka bir seçeneğim olsa hemen bırakırdım ttentii,ama mahkumuz.........

50 mekik yap madem yada 100 ip atla sen sec bebeemm

canim olur valla supermis kaydirigubbakcemile3

tamam canim ben dusuneyim ozaman 2 tane daha haber verem sana soraopuyorumnanaktanzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…