ooooooooooooooooo sirf pisiklet olmaz canim baska seyler de sart START IT UP baslasana sen sen de zayifla sitesinde videolar linkler basligi altinda biraz arastir bakalim:))
ay kizlar bugün regl oldum free takildim, cok merak ediyorum yarin sabah tarti kac kg gösterecek
nurkiiiiiiiiiiiiiiiiii girise bak bayildim yawwww:)) tamamdir yarindan itibaren yaz direkt basinin etini yicem ceza ceza diye:))) hosgeldin kuzum tekrardan
BABYMOMCUM yaaaaa bugun start it upa ek olarak baska bi sey daha yapayim ben o zaman demi:)) eet evet:)
Pembetopuklar gibi bi şi olabilir, imzandan öyle çıkardım. Ama pembe ismiyle başlayan başka bayağı kişi var sanırım, karıştırmasınlar sonra. Pink_heels falan da koyabilirsin İngilizce istersen. Ay senin nikin benim derdim oldu anidenkaydirigubbakcemile3.
Sevgilim_benim canım şekerim birtanem minik kuşum... pardon, insan böyle bir isim görünce kendini kaptırıyor. Yani sevilimbenim adlı üyemiz, ben sana bir-iki isim önermiştim birkaç yüz sayfa önce, ama boşver bulamayız şimdi. Sen İngilizce falan mı istersin ismini yoksa Türkçe mi? Bir de okumuştum ki, 3 seçenek yazman gerekiyormuş kullanıcı ismi olarak. Yani 1 tane değil 3 tane düşünmen lazım. Kolay gelsin .
ulkere,,ne güzel menünnnnn...bence tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?