mrbb ,bağlantımm gitmiştii,gerizealı ttnettei salak kızlarla konuşuyorumm,,ayyyyyyyyyy resmen 2 saatir onlarla uğraşıyorum ya,,,inanır mısınız tam 7 kere adsl numaramı sorduu ,salak şeyyy,ay nasıll alıyolar öyllelrini işe yaa...iş değil çiş yapıyolar valaa,,başka bir seçeneğim olsa hemen bırakırdım ttentii,ama mahkumuz.........
=))
biliyom canlar çok özlediniz beni =)
yettim yettim. gelir gelmez koç olarak açığı kapatıcam inşallah =)
ot sap yıyıp ıcmekten helak oldum:)kiraz sapı içtim gece gece:))
ay canim sorma benim nisanlimda hep ayni seyi yasio hep oyle yapiolarrkötükedihüso
ya yazık snaaa......ya bu kiraz sapını ben de dün içmiştimm,gceee bulantıyla uyandımm,limonlu soda içtimmmm geçtii.sabhha bişey kalmadıı ama ben artık hayattta içmemmmmmmmm,küstümm sabhata yediğim kirazların sapını attım çöpe...............
Nerden karıştırdın da buldun eski mesajımı tebrikler yeni üyecanim olur valla supermis kaydirigubbakcemile3
tamam canim ben dusuneyim ozaman 2 tane daha haber verem sana soraopuyorumnanaktanzemuszemus
ya nişanlına söule de dövsünn onlarııııı,yarın telekkoma gitcemm,şikayet etcemmmmmmm........
neyse ben yatıyorum kızlar...bu gece butun iyi dualarınız gercek olsun....
Nerden karıştırdın da buldun eski mesajımı tebrikler yeni üye. Sen karar ver o zaman sonra nasıl yeni isim alındığına bakarız.
Nesme, biz de adam gibi konuşan birini bulunca bu bilgisayar/internet sorunlarında alnından öpesimiz geliyor. Genelde birçoğu çok bilmiş oluyorlar... Yani aslında hiç bilmemiş oluyorlar.
neyse ben yatıyorum kızlar...bu gece butun iyi dualarınız gercek olsun....
kizlar yarin kilo bildirimlerini buraya yazabiliomuyuz yoksa birine msj mi gonderioduk:bbo:
buraya da yaz
lachesis e özelden mesajda gönder
sevgilim benim
""" deyince aklıma kocacım geliyor hala telefonumda sevgilim diye kayıtlı. ben de onunkinde kaydirigubbakcemile5
vay anasını bir zamanlar hep 48 ile 52 arası gidip gelirdim. daha yukarısına çıkamazdım bile.
Merhaba kızlar
Gripinin selamı var herkese, bulantıları sebebiyle buraya giremiyormuş sempatiksalakcinni bizim yemek muhabbetlerini midesi kaldırmıyo yaniBunun dışında gayet iyiymiş ve sadece 2 kilo almış :lepi:
TRUFCUM nerdesin yaw, özlettin kendini iyice :2:
Umarım tekrar o günlere dönüş yaparsın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?