50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canim sorma benim nisanlimda hep ayni seyi yasio hep oyle yapiolarrkötükedihüso

ot sap yıyıp ıcmekten helak oldum:)kiraz sapı içtim gece gece:))

ya yazık snaaa......ya bu kiraz sapını ben de dün içmiştimm,gceee bulantıyla uyandımm,limonlu soda içtimmmm geçtii.sabhha bişey kalmadıı ama ben artık hayattta içmemmmmmmmm,küstümm sabhata yediğim kirazların sapını attım çöpe...............

canim olur valla supermis kaydirigubbakcemile3

tamam canim ben dusuneyim ozaman 2 tane daha haber verem sana soraopuyorumnanaktanzemuszemus
Nerden karıştırdın da buldun eski mesajımı tebrikler yeni üye . Sen karar ver o zaman sonra nasıl yeni isim alındığına bakarız.

Nesme, biz de adam gibi konuşan birini bulunca bu bilgisayar/internet sorunlarında alnından öpesimiz geliyor. Genelde birçoğu çok bilmiş oluyorlar... Yani aslında hiç bilmemiş oluyorlar .

Son düzenleme:
ya nişanlına söule de dövsünn onlarııııı,yarın telekkoma gitcemm,şikayet etcemmmmmmm........

ay tmm solerim ben bi kuru sIkIsi var mermisi olmayan icinde:kaydirigubbakcemile3 cekmecesinde duruo adamlara tutunca gariblerim korkar hizaya gelir belkim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

haklısınn ,yaa benim gibi sakin birini bile sinir edebildilerse,,,diğer insanları ne hale geitriyolardır................konuşmmamın 1.dksından sonra kaydettimmmm,adı da filiz yarın kesinn şiakyetçi olcammmm.............bilmiyomm tabiii yeterii olur muuuu....

neyse ben yatıyorum kızlar...bu gece butun iyi dualarınız gercek olsun....

iyi geceler canım

kizlar yarin kilo bildirimlerini buraya yazabiliomuyuz yoksa birine msj mi gonderioduk:bbo:

buraya da yaz
lachesis e özelden mesajda gönder
sevgilim benim
""" deyince aklıma kocacım geliyor hala telefonumda sevgilim diye kayıtlı. ben de onunkinde kaydirigubbakcemile5

sevgilimbenimm sana benim de isim önerilerimm var:1.detokssssss 2.yeşilçay 3.slimmmmmm buraya sirekli taılacağın için,ismin bizi de motive edicii olabilirr....ben değiştirebilirsemm değiştircemmm kendiminkiniiii...

buraya da yaz
lachesis e özelden mesajda gönder
sevgilim benim
""" deyince aklıma kocacım geliyor hala telefonumda sevgilim diye kayıtlı. ben de onunkinde kaydirigubbakcemile5

tamam canim yarin yazarim ozaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay gercektenmi valla ne bilim aklima bisi gelmedi yahu ins degistiricez arkadaslarin sayesindekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar

Gripinin selamı var herkese, bulantıları sebebiyle buraya giremiyormuş sempatiksalakcinni bizim yemek muhabbetlerini midesi kaldırmıyo yani Bunun dışında gayet iyiymiş ve sadece 2 kilo almış :lepi:

TRUFCUM nerdesin yaw, özlettin kendini iyice :2:

vay anasını bir zamanlar hep 48 ile 52 arası gidip gelirdim. daha yukarısına çıkamazdım bile.

Umarım tekrar o günlere dönüş yaparsın yerimseniben

dulcinea cim hosgeldinnnnnnnnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…