50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

MELABAAAAAAAA ben geldim ama hemen gidiyorum bilin bakalim ne yaptim

1-RAMP IT UP (valla start it up i iki kere ustuste bi de daha hizli yapmis gibi :)) ama ben cok begendim :)) YASASIN RAMP IT UP:)))

duyuyorum hala ben de yesa gibi olsam dediginizi heheh:)

Postu yerden yere vururmuş lafına çok güldüm .
Hadi arkadaşlar garibanı sevindirelim.
AYYYYY BEN DE YESA GİBİ OLSAAMMMMMMMMboshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol:

yesa ben senin suanki kilona insem milyon euro kazanmis gibi olurum heralde:))keske bende yesa gibi olsam, keske bende yesa gibi olsam, heheheheee...

keske bende yesa gibi olsam 50 olsam cıtır olsam:)

afferin canlarim benim :))) soylemeyen kalmasin hehehe:) sempatiksalakcinni

vay anasını bir zamanlar hep 48 ile 52 arası gidip gelirdim. daha yukarısına çıkamazdım bile.

amaninnnnnn canim yaaa niye donmeyesin o gunlere insallah delikafadulden

ben de yesa gibi olsam:)ı??

saolasin dulcim beni senden bunu duymak cok guzel sempatiksalakcinni

hadi ben yatarooo

saolasin dulcim beni senden bunu duymak cok guzel sempatiksalakcinni

hadi ben yatarooo
:roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ayy keşkeeeeee, nerde bende o enerji, o çıtırlık sempatiksalakcinni Adak falan adamalı yesa gibi olsam diye kaydirigubbakcemile3

Tatlı rüyalar cimcimem opuyorumnanaktan

(NESMECİM son alıntı dersini yesadan almalısın, nasıl başkasının yazmadığı mesaja alıntı yaparım diye, başka türlü anlatmak gerekirse: "nasıl totomdan alıntı uydururum" :roflol: )

hehheheh dulci yaaaaaaaaaaaa :)))) off guldurdun beni :))) son kez yazip gidiyorum:"_))

YESANIN YAPTIKLARI:))

1-RAMP IT UP:)) duymayan kalmasin aradaa yazin haa duydun mu yesa ne yapmis diye:)) hehe

kactim son kez hadi operim al yanaktan:))

Dulci, 4.556. sayfaya gidebilirsen orada roman gibi bir mesaj yazmıştım. Bir de sana bi şi sormuştum photoshopla ilgili bir şey. Bir zahmet bakıversen diyecektim ben de boşuna yazmış olmayayım. Ama mesajını hatırlayabilirsen tabi .

(NESMECİM son alıntı dersini yesadan almalısın, nasıl başkasının yazmadığı mesaja alıntı yaparım diye, başka türlü anlatmak gerekirse: "nasıl totomdan alıntı uydururum" :roflol: )
Aaaaa o yüzden demek kiii, bende düşünüyorum "herhalde ben Dulcinin böyle bi şi yazdığını kaçırdım" diye. O kadar da dikkatli okuyorum her yazılanı çok şaşırmıştım o anda. Tabi bir de bozuk yazmış nasıl olmuşsa o kadar imla kurallarına dikkat eden Dulci.

nutcaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ya sendin demi annem beni burda gorur de ben oldugumu bilir de aksam aksam zopayi yemeyim diyen hehehhhehe o yuzden koca ozel mesajla menulerini gonderiyordun hehehheh ayyy yarildim burdaaaa menulerinden sen oldugunu anlayacaklar diye tirsiyodun simdi de bi photoshop konusu almis yurumus yine kesin senin basinin altindan cikmistir ayyy hehehhe:_))

sevgilim benim hala mi ayni nick yaw:))) degistir artik :))

oooooooo waterim spiderim :))) gordun demi ne yaptim ben bugun:)))

valla son mesaj yattim ahanda:))

Canım baktım şimdi, photoshop da diyelim ki yüzünü tanınmaz hale getirdin, işin uzmanları onu eski haline getirebiliyor. Bi kez haberlerde o şekilde bi suçluyu yakaladıklarını duymuştum da, orda biliyorum, yoksa pek anlamam photoshoptan

Diğer yazdıklarının hepsine katılıyorum, umarım dediğin gibi olur opuyorumnanaktan Beline de dikkat et ayrıca, ihmale gelmez orası, yaş ilerledikçe başa bela oluyo...

Sıcaktan pek girmedim foruma bugün, yoksa daha uzun kalırdım boshayallersmile

AAA kızlar duydunuz mu YESA ramp it up yapmış, hemi de hiç zorlanmamış, ne kadan mikemmel, ne kadan üstün bi şahsiyet

afferin dulci aynen bole bunu tum gun tum gece yapinca bi kac kilo gidiyormus sikilasma neyim oluyormus hehehhe :))

:roflol: :roflol: :roflol: doğrusunu sen yaz istersen kaydirigubbakcemile3

ay nasıl başardın ya, ben bugün start it up ı bile bitiremedim, çeyreğinde bıraktım ateşler astı.
yesa gibi üşenmeden bıkmadan bezmeden spor yapabilsem keşke

diyorum ve ders çalışmaya gidiyorum, öpüldünüz opuyorumnanaktan

hehehe ayyy keske bende yesa gıbı olsam :) ceza noldu yaptınmı

koçum,akşama kabak çorbası içecem demiştimm ama içmedim,salatalık yedimmmm....

olsun salatalıkda detoksa bır nevı

ooo sosis var ceza var o meyveli seyde cezalık bence tatlıya benzıyor

alohaaaaaaa ben geldim:)) babycim bizim topicikte sizi meth edince, tikanip kaldigim kilolalari burda vermeye devam edeyim ddim..62 de takili kaldim, insallah sizinle gaza gelip veririm..selamlar herkese...

hosgeldın canım

nutella o magma nedır magnummu yoksa yada cıkolata gıbı bırsey herlde tereyag ekmek komple ceza yanı spor yapılmıstır ınsaallah

ama yazmazsan ıyıce cozutursun hbrın olsun sporlar nerde

sevgilim benim hala mi ayni nick yaw:))) degistir artik :))

oooooooo waterim spiderim :))) gordun demi ne yaptim ben bugun:)))

valla son mesaj yattim ahanda:))

gordum canım menunude gordum

dulci yıne menu yok kesın cezalıksındır sende gozlemeler bıtmedımı yoksa

yesa ramp it up yapmıss yaa ne kadar mukemmel ve hıc zorlanmamıs keske bende yapabılsemkaydirigubbakcemile3

kızlar bende spor yapmadım ama yınede bayagı kalorı yakmısımdırkaydirigubbakcemile3 ama cezamı yapacagım ayy ben banyo yapmalıyım yarın karne verecegz gec kalkacagım ama en guzel yanı bu heralde neyse hadı sız gıdın bende banyoya gıdeyım

NUTCASECİM buarada o dediğin hareket baya zora benziyo, aslında pek anladığım da söylenemez sempatiksalakcinni işe yarar mı bi fikrim yok o yüzden. Bi de bence arka planı umursama hiç kaydirigubbakcemile3

WATERCIM dikkat ettim bugün, ama bugün de makarna ve 3 adet kandil simidi vardı :kedi:

Kızlar bana felaket sıcak bastı, kaçıyom o yüzden, öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…