dulcinea cim hosgeldinnnnnnnnnopuyorumnanaktan
Postu yerden yere vururmuş lafına çok güldüm.
Hadi arkadaşlar garibanı sevindirelim.
AYYYYY BEN DE YESA GİBİ OLSAAMMMMMMMMboshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol:
yesa ben senin suanki kilona insem milyon euro kazanmis gibi olurum heralde:))keske bende yesa gibi olsam, keske bende yesa gibi olsam, heheheheee...
keske bende yesa gibi olsam 50 olsam cıtır olsam:)
vay anasını bir zamanlar hep 48 ile 52 arası gidip gelirdim. daha yukarısına çıkamazdım bile.
ben de yesa gibi olsam:)ı??
:roflol: :roflol:saolasin dulcim beni senden bunu duymak cok guzel sempatiksalakcinni
hadi ben yatarooo
Aaaaa o yüzden demek kiii, bende düşünüyorum "herhalde ben Dulcinin böyle bi şi yazdığını kaçırdım" diye. O kadar da dikkatli okuyorum her yazılanı çok şaşırmıştım o anda. Tabi bir de bozuk yazmış nasıl olmuşsa o kadar imla kurallarına dikkat eden Dulci(NESMECİM son alıntı dersini yesadan almalısın, nasıl başkasının yazmadığı mesaja alıntı yaparım diye, başka türlü anlatmak gerekirse: "nasıl totomdan alıntı uydururum" :roflol: )
Dulci, 4.556. sayfaya gidebilirsen orada roman gibi bir mesaj yazmıştım. Bir de sana bi şi sormuştum photoshopla ilgili bir şey. Bir zahmet bakıversen diyecektim ben de boşuna yazmış olmayayım. Ama mesajını hatırlayabilirsen tabi.
Aaaaa o yüzden demek kiii, bende düşünüyorum "herhalde ben Dulcinin böyle bi şi yazdığını kaçırdım" diye. O kadar da dikkatli okuyorum her yazılanı çok şaşırmıştım o anda. Tabi bir de bozuk yazmış nasıl olmuşsa o kadar imla kurallarına dikkat eden Dulci.
MELABAAAAAAAA ben geldim ama hemen gidiyorum bilin bakalim ne yaptim
1-RAMP IT UP (valla start it up i iki kere ustuste bi de daha hizli yapmis gibi :)) ama ben cok begendim :)) YASASIN RAMP IT UP:)))
duyuyorum hala ben de yesa gibi olsam dediginizi heheh:)
koçum,akşama kabak çorbası içecem demiştimm ama içmedim,salatalık yedimmmm....
amaninnnnnnnnnnnnnn BABYMOMCUM yaaaaaa o nasil soz beni hic taniyamamissin :))
MENUM GELIYORRR
sabah
iki dilim ekmek bal azicik yag
ogle
2 dilim ekmek az peynir minnacik domates salatalik marul kereviz :)
elma
armut
ara
cezalik:) (bi de guluyor hay Allahim:)
aksam
2 tane firinda sosis
patates puresi
beyaz fasulye
meyveli bi sey:)
alohaaaaaaa ben geldim:)) babycim bizim topicikte sizi meth edince, tikanip kaldigim kilolalari burda vermeye devam edeyim ddim..62 de takili kaldim, insallah sizinle gaza gelip veririm..selamlar herkese...
Yesa cadısının üstüne gitmeyin yahu-tabi o da sizin üstünüze gelmesin-. Ben size eski bir menümü yazayım da menü nasıl olurmuş görün:
"Bu sabah yanlış hatırlamıyorsam 1 haşlanmış yumurta yedim. Birkaç yeşil zeytin yedim. Peynir-ekmek ve tereyağı-ekmek yedim. Nutella-ekmek yedim. 10 kiraz ve bir magma yedim.
Akşam yemeğinde spagetti ve tavuk vardı(tavuk domatesli, biberliydi). 1,5 bardak hazır meyva suyu içtim.
Daha sonra krem şanti-çilek yedim. Bir çay bardağı çay içtim."
Gerçekten yemediklerimi yazsam daha kolay olurmuş. O zamanki koçumuzu şoktan şoka sokmuştum . Kahvaltıda ayvalık tostu maceram falan da vardı zaten sonradan baktım bende bir değişiklik yok, bıraktım yazmayı menüyü. Ama yazsaymışım iyi olurmuş, sizinkiler göze batmazmış di mi .
Teker teker gelsinler ama sen üçlü beşli saldırıyorsun. Ne demişler, alma Melahat ile Yaseminin ahını... böyle değildi bu galibafisfisfis.
sevgilim benim hala mi ayni nick yaw:))) degistir artik :))
oooooooo waterim spiderim :))) gordun demi ne yaptim ben bugun:)))
valla son mesaj yattim ahanda:))
afferin dulci aynen bole bunu tum gun tum gece yapinca bi kac kilo gidiyormus sikilasma neyim oluyormus hehehhe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?