Merhaba kızlar
Gripinin selamı var herkese, bulantıları sebebiyle buraya giremiyormuş sempatiksalakcinni bizim yemek muhabbetlerini midesi kaldırmıyo yaniBunun dışında gayet iyiymiş ve sadece 2 kilo almış :lepi:
TRUFCUM nerdesin yaw, özlettin kendini iyice :2:
Umarım tekrar o günlere dönüş yaparsın yerimseniben
kızlar bende spor yapmadım ama yınede bayagı kalorı yakmısımdırkaydirigubbakcemile3 ama cezamı yapacagım ayy ben banyo yapmalıyım yarın karne verecegz gec kalkacagım ama en guzel yanı bu heralde neyse hadı sız gıdın bende banyoya gıdeyım
dulciii
canım naber yaaa
sıcakmı bastı
1 haftalğına gelsene buraya
nöbetteyim dışarı çıktım ve dondummmmm
hırkasını montunu giydi millet
sanmayınki grönlanddayım
orta karedenizdeyim
bırrrrrrrrrrr
waaawww 2 kilo haaa
ben de son 10 gündür full nöbet tutuyorum canım
9 günlük bi ara oluşturdum kendime
düğün var 2 tane
ankaraya gidiyoruz pazar günü
şimdiden
truuuuuuuuuf (burda ağızlar açık, gözler faltaşı, biraz da çatlıyolar):1shok: ne kadar zayıflamışsın
ama hiç yakışmamış
kilo sana yakışmıştı
bıdı bıdı bıdı
waterim spiderim
bıcı bıcı yap mis gibi kok sositososito
:roflol::roflol: Tabe ki benim başımdan çıktı ne sandınnutcaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ya sendin demi annem beni burda gorur de ben oldugumu bilir de aksam aksam zopayi yemeyim diyen hehehhhehe o yuzden koca ozel mesajla menulerini gonderiyordun hehehheh ayyy yarildim burdaaaa menulerinden sen oldugunu anlayacaklar diye tirsiyodun simdi de bi photoshop konusu almis yurumus yine kesin senin basinin altindan cikmistir ayyy hehehhe:_))
Bunda olacağını sanmam. Çünkü bildiğin surat boyama olacak bu, hem fotoyu çekeceğim şey de bildiğimiz webcam yani hiç bir ayrıntı belli olmuyor. Ama zaten bir uzmanın buna bu kadar vakit harcayacağını da sanmam, o kadar meraklı biri varsa suratıma, varsın görsünkaydirigubbakcemile3. Ama güzel uyarıydı teşekkürler, benim gibi takıntılıya güzel bir bilgi olduopuyorumnanaktanCanım baktım şimdi, photoshop da diyelim ki yüzünü tanınmaz hale getirdin, işin uzmanları onu eski haline getirebiliyor. Bi kez haberlerde o şekilde bi suçluyu yakaladıklarını duymuştum da, orda biliyorum, yoksa pek anlamam photoshoptan
Haklısın canım, bunu kafamda tutmaya çalışacağım :) .Diğer yazdıklarının hepsine katılıyorum, umarım dediğin gibi olur opuyorumnanaktan Beline de dikkat et ayrıca, ihmale gelmez orası, yaş ilerledikçe başa bela oluyo...
Zaten ben artık avatarı da geçtim, yazma şekillerinizden kim olduğunuzu çıkarıyorum. Yesa direk belli ediyor kendini:roflol: :roflol: :roflol: doğrusunu sen yaz istersen kaydirigubbakcemile3
Yok koçummmmm o benim eski bir menümdü. Bugün yemedim yani. Hoş bugün de daha iyi şeyler yememiş olabilirim bilemeyeceğim, dikkat etmedim yaninutella o magma nedır magnummu yoksa yada cıkolata gıbı bırsey herlde tereyag ekmek komple ceza yanı spor yapılmıstır ınsaallah
...
ama yazmazsan ıyıce cozutursun hbrın olsun sporlar nerde
Ay ben umursarım neden bilmem takıntılıyım. Arkadaşım da iyi doldurdu yaniNUTCASECıM buarada o dediğin hareket baya zora benziyo, aslında pek anladığım da söylenemez sempatiksalakcinni işe yarar mı bi fikrim yok o yüzden. Bi de bence arka planı umursama hiç kaydirigubbakcemile3
Gözler yerde ne demek? Yukarı bakıp da çekilen şınav şekli mi var?evet mekıkler ve gozler yerde olacak sekılde sınav cekılmıstır
:roflol::roflol: Tabe ki benim başımdan çıktı ne sandın. Ama ben sadece suratımı güzelcene sil dedim arkidişe, bir de uf ya puf ya odam dağınık mağınık nasıl yapsam nerde foto çeksem stüdyo mu kiralasam(çüş) diye düşünüyordum o da arkaplanı değiştiririz merak etme dedi, benim de işime geldi, kendime güzelce bir oda beğeneyim şimdi arkaplan olarak .
Bunda olacağını sanmam. Çünkü bildiğin surat boyama olacak bu, hem fotoyu çekeceğim şey de bildiğimiz webcam yani hiç bir ayrıntı belli olmuyor. Ama zaten bir uzmanın buna bu kadar vakit harcayacağını da sanmam, o kadar meraklı biri varsa suratıma, varsın görsünkaydirigubbakcemile3. Ama güzel uyarıydı teşekkürler, benim gibi takıntılıya güzel bir bilgi olduopuyorumnanaktan
Haklısın canım, bunu kafamda tutmaya çalışacağım :) .
Zaten ben artık avatarı da geçtim, yazma şekillerinizden kim olduğunuzu çıkarıyorum. Yesa direk belli ediyor kendini.
Yok koçummmmm o benim eski bir menümdü. Bugün yemedim yani. Hoş bugün de daha iyi şeyler yememiş olabilirim bilemeyeceğim, dikkat etmedim yani... Ama ben demiştim ya zaten ben bugünlerde yazmıyorum çizmiyorum diye. Beni kilo vermeye çalışıyor saymayın, ben sohbete geliyorum bugünlerde sadece. Ya zaten cozutmuşum cozutacağım kadar, merak etmeyin bi şi olmaz, ben kaç aydır böyleyim. Hatta her zaman böyleyim. Ben şimdiye kadar hiç kilo verme girişiminde bulunmadım kiiiii . Ama yani o güne öyle denk gelmiştir her gün her gün de o kadar sağlıksız yemiyorum. Şimdi fasulyemi yiyeceğim mesela. Üstüne de dondurma. Ama hava sıcak napiyim .
Magma dondurma değil, marketten aldığımız hazır küçük bir kek. Tadı da güzel, yiyin. Fındıklısı da var o da çok güzel, öneririm.
Kıçıma bir tekme gelecek gibi hissediyorum:uhm:...
ben de kaçarooooooo
öpüyorum canım hadi kolay gelsin yarın bir yılı daha deviriyosun
herkese iyi geceleeeeeeeeeeeer
Ay ben umursarım neden bilmem takıntılıyım. Arkadaşım da iyi doldurdu yani. Yoksa sizin ailemden biri olma ihtimaliniz sıfır. Yani şimdi kim ailesinde Yesa gibi biri olsa anlamaz ki?kaydirigubbakcemile3.
O hareket çok kolay aslında da ben anlatamadım. Neyse bir ara videosunu bulup koyarım.
Bir de waterspider, dediğim gibi o yazdığım benim eski menümdü. Menüye gelen cevabı da koyayım da tam olsun, KahveKokusundan geliyooorrrr:
"kuşum ,
tereyağı olmaz bu bir,
nutella ve ekmek de neyin nesi bu iki,
hazır meyva suyu çok kötü bir tercih keşke maden suyu ile karıştırıp içseydin bu üç,
çileği yanında şanti olmadan yiyemez misin bu dört..
hayatım sen bu menüyle kilo almadığına dua etmelisin"
Gözler yerde ne demek? Yukarı bakıp da çekilen şınav şekli mi var?
Babymom günaydın canımmmm
kızlar ben de 46.4 kg ım 300 gr. gitmiş aslında korumaya aldım ama vücudum bunu bekliyomuş sanırım sempatiksalakcinni
mutluyum yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?