50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevindim senin adına...kaç kilo verdin...

çok sevindim senin adına...kaç kilo verdin...

doğum yapmadan önce 65 kiloydum 9-10 kilo aldım 75 ile doğuma girdim doğum sonrası zaten 5-6 kilo gitti çok fazla dikkat etmeden 65 'e indim nerdeyse 11 aydırkaydirigubbakcemile3 şu son 10 gündür dikkat ediyorum 2,5 kilo verdim şuan 62,5 'umhihoyyyt hedefim ise 57-58 inşallah:lepi:

şekrcim 10 kilo çok iyi almışsın tabi doğumla hemen gider.waaaaw hatun 10 gündemi verdin 2.5 kiloyu..boyun kaç ???

ben spor yapamıyorum malesef kızmasın bana koçumuz... sabah 7 de evden çıkıyorum eve varmam ise 6,5 oluyor yemek ye çocukla ilgilen onu doyur uyut derken en erken 11 oluyor o sattan sonra bırakın spor yapmayı kımıldamaya halim kalmıyor uyuyorum... bende en azından spor yapamıyorum diye dün akşamdan beri termal korse giymeye başladım ve arkonun selülüt + sıkılaştırıcı kreminden sürüyorum bakalım inşallah oda biraz toparlar inşallahhh...

selam herkese ..uzun zamandır uğramadım buraya..pazartesi metabolizma hızlandırma yöntemine başvurdum...bugün cuma..ilk tartıya çıktığımda 52,5 tum ..şuan 51,5 im...5 günde 1 kilo vermişim...spor yapmıyorum hiç artık ..ama bu ara çok koşuşturmalarım oldu hastahande filan ..onlar spor yerine geçer galiba :)) artık eski pantolonlarımın içine girmeyi bırakın onlar da bol geliyor :)) kime bildirim yapacağız ..sayfalr çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum ...

şekrcim 10 kilo çok iyi almışsın tabi doğumla hemen gider.waaaaw hatun 10 gündemi verdin 2.5 kiloyu..boyun kaç ???

evet valla hiç dikkat etmedim ama 10 kilo aldım hamileliğimde zaten kızımda aceleci çıktı 1 ay erken doğdu genelde son ay daha fazla kilo alınırmış sanırım birazda ondan 10 kiloyla kaldım....

boyum 1,68 evet 10 günde verdim 2,5 kiloyu.....

SENSE cnm benim verdigim tatilde aldigim kilolardi,
uzerime yapismadi herhalde daha ondan 600 gr verebildim bu hafta

ama sporun da etkisi vardir kesin diy mi..

spatz cnm masallah; 53 lere sabitledin kilonu, ben de bi 53 lere sabitlesemm.
ama sporla basaricam, cok inancliyimmalkisalkisalkis

peppermint dun sana mesaj yazmistim ama galiba offline olmussun gormedin

e tabi canım vardır kesinnnn olumunekankayizsmile

Lanchesise yapıyoruz bildirimi...nasıl 5 günde 1 kilo verdin..metabolizma hızlandırma programı ne anlatırsan sevinirim

sense, babymom ve pepprmint tebrikler...
spatz bir kac gune anlarsin gercek kilonu.. fazla cikmiyorsun uzulmene gerek yok. haftaya hizli bir dusus yasayacaksin gibime geliyor eger bu siskinlikse... pes etmeden devam.

ben ayniyim bu hafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…