kızlar gunaydin...
aynıyım ben 53.3...bu hafta bi kaç kere 52'leri gördüm ama bugun kendimi gaz topu gibi hissediyorum.
daha ağır çıkmaktan bile korktum bugun.
gunaydin kizlar,
54.40
gecen haftaya gore 600 gr verdim..
sense bravo,
babymom tebriklerrr
günaydın..... bu sabah mutlu bi şekilde işe geldim doğum öncesi bile olmayan bi kotum vardı olsada göbeğim acayip pötlüyordu üstten ama bugün tam bir şekilde üstüme oturdu okadar mutlu oldum ki anlatamam sizin verdiğiniz kiloların yanında benimkinin lafı olmaz ama 2,5 kilo bile epey farkediliyor....
bugün 62,5 kiloyum.....
sabah: yarım simit ve zeytirn yedim... 500 gr dan fazla su içmişimdir..
ara öğün saat 10 gibi kiraz yemeği düşünüyorum.... çalışınca zor oluyor beslenme çantası getiriyorum artık işe:)))))
şekercim 46.4 çok az değilmi yaaaaa...
çok sevindim senin adına...kaç kilo verdin...
cnm boyum 153 benim ve korumadayım artık kilo vermiyorum sadece sporla koruyorum...
SPATZ IM günaydınnnnn çok sağol :)
doğum yapmadan önce 65 kiloydum 9-10 kilo aldım 75 ile doğuma girdim doğum sonrası zaten 5-6 kilo gitti çok fazla dikkat etmeden 65 'e indim nerdeyse 11 aydırkaydirigubbakcemile3 şu son 10 gündür dikkat ediyorum 2,5 kilo verdim şuan 62,5 'umhihoyyyt hedefim ise 57-58 inşallah:lepi:
koruma nasıl oluyor... yeniyim kusura bakmayın:kedi: spor yapıyorsun ama diyetmi yapmıyorsun nasıl oluyor:uhm:
şekrcim 10 kilo çok iyi almışsın tabi doğumla hemen gider.waaaaw hatun 10 gündemi verdin 2.5 kiloyu..boyun kaç ???
SENSE cnm benim verdigim tatilde aldigim kilolardi,
uzerime yapismadi herhalde daha ondan 600 gr verebildim bu hafta
ama sporun da etkisi vardir kesin diy mi..
spatz cnm masallah; 53 lere sabitledin kilonu, ben de bi 53 lere sabitlesemm.
ama sporla basaricam, cok inancliyimmalkisalkisalkis
SENSE cnm benim verdigim tatilde aldigim kilolardi,
uzerime yapismadi herhalde daha ondan 600 gr verebildim bu hafta
ama sporun da etkisi vardir kesin diy mi..
spatz cnm masallah; 53 lere sabitledin kilonu, ben de bi 53 lere sabitlesemm.
ama sporla basaricam, cok inancliyimmalkisalkisalkis
selam herkese ..uzun zamandır uğramadım buraya..pazartesi metabolizma hızlandırma yöntemine başvurdum...bugün cuma..ilk tartıya çıktığımda 52,5 tum ..şuan 51,5 im...5 günde 1 kilo vermişim...spor yapmıyorum hiç artık ..ama bu ara çok koşuşturmalarım oldu hastahande filan ..onlar spor yerine geçer galiba :)) artık eski pantolonlarımın içine girmeyi bırakın onlar da bol geliyor :)) kime bildirim yapacağız ..sayfalr çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?