Lachesis'e nasıl ulaşacağız.....
Peppermint
bizim burda zuccaciyelerde bile var artik.. ama lachesis onlarin orda cok zor buldu. sonunda hatirladigim kadariyla migrostan aldi. ona bir sor istersen.... bitki caylari icinde kullaniyoruz french press i.... ayni methodla bitki cayi demliyoruz icinde...
Valla ben de bu mikrodalga teknigi almanlardan ogrenmistim. benden habire turk kahvesi istiyorlardi.(onlar da pek tuketmiyorlar nescafe) bizim gibi pisirmek zor geldiginden boyle iciyorlardi, ben de denedim ve tadi nescafeden guzel geldi. (tabii gercek turk kahvesinin tadinin yanindan gecemez). simdi pratik diye yapiyorum her zaman. bitki cayindada yni methodu deniyorum. bitki cayini atip n1 dk mikrodalgada psiiriyorum..
waterspider
dun yediklerimi yazmistim
aksam yaptigim sporumu da yazayim
45 dk winsor pilates top egzersizlerini yaptim
bu arada anchusacigim, top egzersizleri daha kolay geldi bana, hem de zevkli.
ama benim kesin denge problemim var, topun uzerine yan yatilan hareketlerde dengemi saglayamadim; bir elimle yerden destek aldim.
bu cdnin basinda gosteriyor cnm baslangic seviyesi olanlar su kizi takip etsin diye, soyledigin gibi.
ama o kiz da cok cok baslangizta, ben o kadar da geride degilim, pilates yapmisligim var 3 ayda olsa
ben yine digerleri gibi yaptim.
cnm cok sagol,
yine usenmeden ince ince anlatmissin.
migrosa bakarim ben canim.
ya da senin gibi mikrodalgada yaparim;
nasildi, filtre kahve -sicak su bardaga koy, mikrodalgaya at... oyle miydi cnm?
SENSE cnm benim verdigim tatilde aldigim kilolardi,
uzerime yapismadi herhalde daha ondan 600 gr verebildim bu hafta
ama sporun da etkisi vardir kesin diy mi..
spatz cnm masallah; 53 lere sabitledin kilonu, ben de bi 53 lere sabitlesemm.
ama sporla basaricam, cok inancliyimmalkisalkisalkis
herkese gunaydin
kilomu koruyabildim bu haftada... Hala 51.1 im kaydirigubbakcemile2
kesinlikle anchusacigim;
bunlardan sonra ebru cok basit geliyor..
ebru salli da programinda diyordu, bigun stretch yapmasam kapaniyorum diye, gercekten de hemen esnelkik kayboluyor yapmayinca ..
yalniz bir de sunu sorucam cnm, pilates yoga gibi yavas yavas yapilmaz mi? bu winsorda hareketleri cok arka arkaya dinlenmeden yapiyorlar sanki.
sence ben onlara uyayim mi, biraz dura dura m yapayim (belim acisindan )
tabiki vardır sporun etkisi nanecik.ne zamandır hiç spor yapmıyordun birdenbire hızlandırdın.
ben 53lere sabitledim de yetmiyor bana. bir an önce 51'leri de görmek istiyorum:kedi:
tebrik ederim canım gerçekten çok güzel sabitledin kilonu
ya kızlar siz ikiniz buluşucağınız zaman bana da haber verin olur mu? ben pepper'a çok uzak sayılmam, öğle arası filan olursa ben de musait olursam mutlaka gelirimopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
dün çok sancılandım (adet)
size bile yazamamdım
ama özledimde sizi
tabiki vardır sporun etkisi nanecik.ne zamandır hiç spor yapmıyordun birdenbire hızlandırdın.
ben 53lere sabitledim de yetmiyor bana. bir an önce 51'leri de görmek istiyorum:kedi:
tebrik ederim canım gerçekten çok güzel sabitledin kilonu
ya kızlar siz ikiniz buluşucağınız zaman bana da haber verin olur mu? ben pepper'a çok uzak sayılmam, öğle arası filan olursa ben de musait olursam mutlaka gelirimopuyorumnanaktan
molalarla yapabilirsin bence.. bir de power yoga kopyalamistim cd ye... bence bir de ona bak.... o da sagligin icin cok faydali. hatta pilatesten bile iyi olabilir...
spatz senin is yeri ve ev nerelerde??
evet sabitledim kilomu cok sukur.. cok az da yemiyorum inan ki...her turlu kacamak yapiyorum gun icinde...ama ana ogunleri cok abartmiyorum.
Lanchesise yapıyoruz bildirimi...nasıl 5 günde 1 kilo verdin..metabolizma hızlandırma programı ne anlatırsan sevinirim
günaydın kızlar
size bile yazamamdım
ama özledimde sizi
yanınıza 63 kiloyla geldim ve yesanında tetiklemesiyle spor +diyet ve burdaki enerji sayesinde 1.5 kilo vemiş bulunuyorum bu sabah 61.5 çıktım..:lepi:hihoyyyt
günaydın kızlar
size bile yazamamdım
ama özledimde sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?