50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peppermint
bizim burda zuccaciyelerde bile var artik.. ama lachesis onlarin orda cok zor buldu. sonunda hatirladigim kadariyla migrostan aldi. ona bir sor istersen.... bitki caylari icinde kullaniyoruz french press i.... ayni methodla bitki cayi demliyoruz icinde...

Valla ben de bu mikrodalga teknigi almanlardan ogrenmistim. benden habire turk kahvesi istiyorlardi.(onlar da pek tuketmiyorlar nescafe) bizim gibi pisirmek zor geldiginden boyle iciyorlardi, ben de denedim ve tadi nescafeden guzel geldi. (tabii gercek turk kahvesinin tadinin yanindan gecemez). simdi pratik diye yapiyorum her zaman. bitki cayindada yni methodu deniyorum. bitki cayini atip n1 dk mikrodalgada psiiriyorum..

waterspider

dun yediklerimi yazmistim
aksam yaptigim sporumu da yazayim
45 dk winsor pilates top egzersizlerini yaptim

bu arada anchusacigim, top egzersizleri daha kolay geldi bana, hem de zevkli.

ama benim kesin denge problemim var, topun uzerine yan yatilan hareketlerde dengemi saglayamadim; bir elimle yerden destek aldim.

bu cdnin basinda gosteriyor cnm baslangic seviyesi olanlar su kizi takip etsin diye, soyledigin gibi.

ama o kiz da cok cok baslangizta, ben o kadar da geride degilim, pilates yapmisligim var 3 ayda olsa

ben yine digerleri gibi yaptim.

cnm cok sagol,
yine usenmeden ince ince anlatmissin.

migrosa bakarim ben canim.

ya da senin gibi mikrodalgada yaparim;

nasildi, filtre kahve -sicak su bardaga koy, mikrodalgaya at... oyle miydi cnm?

agir gelen hareketlerde arkadaki kizi takip edersin... cok iyi sirt ve gobek kaslari lazim pilates icin. ya da yoksa bile pilatesle bu kaslar gelisiyor. bende dun yaptim toplu pilates ..20 dk da topsuz yaptim..iyice kutuklesmisim. cok zor esnedim.zaten ondeki kizlar gibi esneyemiyordum ama bu kadar da kotu degildim.ne nankor su spor yaaaa...yillarca yap 1 ay yapma odun gibi ol... ebrunun cd sinden cok farkli oldugunu bir kere daha hatirladim

cnm cok sagol,
yine usenmeden ince ince anlatmissin.

migrosa bakarim ben canim.

ya da senin gibi mikrodalgada yaparim;

nasildi, filtre kahve -sicak su bardaga koy, mikrodalgaya at... oyle miydi cnm?

turk kahvesi ve soguksuyu kupaya koyup mikrodalgaya at, filtre kahveyi mumkunse french press le yap...filtre kahve ve sicak suyu french presse koy.. ama ben tembelligimden onu da soguk suyla mikrodalgaya atiyorum.... ama taneler agzina geliyor.

kesinlikle anchusacigim;
bunlardan sonra ebru cok basit geliyor..

ebru salli da programinda diyordu, bigun stretch yapmasam kapaniyorum diye, gercekten de hemen esnelkik kayboluyor yapmayinca ..

yalniz bir de sunu sorucam cnm, pilates yoga gibi yavas yavas yapilmaz mi? bu winsorda hareketleri cok arka arkaya dinlenmeden yapiyorlar sanki.
sence ben onlara uyayim mi, biraz dura dura m yapayim (belim acisindan )

günaydın.......nasılsınız zarif bayanlar..bugün kilo bildirim günü değilmi ?Ne zaman bildiriyoruz akşamı sabahmı?
sabahki menüm ..
1 dilim uno denge ekmek
yarım yumurta
2 parmak büyüklüğünde y.yağlı peynir
1 domates 1 salatalık..
form plus çay+yeşil çay..

tabiki vardır sporun etkisi nanecik.ne zamandır hiç spor yapmıyordun birdenbire hızlandırdın.

ben 53lere sabitledim de yetmiyor bana. bir an önce 51'leri de görmek istiyorum:kedi:

herkese gunaydin
kilomu koruyabildim bu haftada... Hala 51.1 im kaydirigubbakcemile2

tebrik ederim canım gerçekten çok güzel sabitledin kilonu

ya kızlar siz ikiniz buluşucağınız zaman bana da haber verin olur mu? ben pepper'a çok uzak sayılmam, öğle arası filan olursa ben de musait olursam mutlaka gelirimopuyorumnanaktan

molalarla yapabilirsin bence.. bir de power yoga kopyalamistim cd ye... bence bir de ona bak.... o da sagligin icin cok faydali. hatta pilatesten bile iyi olabilir...

spatz senin is yeri ve ev nerelerde??
evet sabitledim kilomu cok sukur.. cok az da yemiyorum inan ki...her turlu kacamak yapiyorum gun icinde...ama ana ogunleri cok abartmiyorum.

yanınıza 63 kiloyla geldim ve yesanında tetiklemesiyle spor +diyet ve burdaki enerji sayesinde 1.5 kilo vemiş bulunuyorum bu sabah 61.5 çıktım..:lepi:hihoyyyt

bence yakin zamanda gorursun canim 51leri....

tamam canim haberleselim, ayarlayalim bi ogle arasi; ayy ne guzel olurrr :dance:

molalarla yapabilirsin bence.. bir de power yoga kopyalamistim cd ye... bence bir de ona bak.... o da sagligin icin cok faydali. hatta pilatesten bile iyi olabilir...

oyle yapayim cnm dinlene dinlene,
aralarda nefes egzerzileri yaparak..
power yogayi da denerim cnm,
zaten
ebru salli
winsor abdominal
winsor top
bunlari donusumlu yapmayi dusunuyorum; yogayi da eklerim. zor degilse tabi.

spatz senin is yeri ve ev nerelerde??
evet sabitledim kilomu cok sukur.. cok az da yemiyorum inan ki...her turlu kacamak yapiyorum gun icinde...ama ana ogunleri cok abartmiyorum.

ana ogunlerin hep saglikli seyler cnm,
guzel yemekler yapiyosun, marifetlisin masallahhyerimseniben

sabah 52,600 çıktım
akşamda haşlanmış pates yemiştim
ama gece o kadar saçmaladım ki
yarım çikolata
2 bardak süt
1 bardak çikolata
5-6 ceviz
saçmaladımda saçmaladım yani

günaydın kızlar
dün çok sancılandım (adet)
size bile yazamamdım
ama özledimde sizi

ayy cnm gecmis olsun.
biz de seni ozledik.

yanınıza 63 kiloyla geldim ve yesanında tetiklemesiyle spor +diyet ve burdaki enerji sayesinde 1.5 kilo vemiş bulunuyorum bu sabah 61.5 çıktım..:lepi:hihoyyyt

tebriklerr..:hooray:
daha nice 1,5 kilolaraa :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…