50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

istanbuldaki kizlar
arkadasimin mezuniyeti icin bir hediye dusunuyorum. yapabilmek icin basit tahta bir kutuya ihtiyacim var nerde bulabilirim?? Sisli civarinda tahta esyalar satan bir yer biliyor musunuz???

spatz senin is yeri ve ev nerelerde??
evet sabitledim kilomu cok sukur.. cok az da yemiyorum inan ki...her turlu kacamak yapiyorum gun icinde...ama ana ogunleri cok abartmiyorum.

ozel mesajla yazayım sana canım.

ben de açıkçası 2 haftadır çok dikkat etmiyorum.kaçamaklarım oluyor...

bence yakin zamanda gorursun canim 51leri....

tamam canim haberleselim, ayarlayalim bi ogle arasi; ayy ne guzel olurrr :dance:

evettt kesin haberleşelim

Lachesis in posta kutusu dolu

Lachesis'e nasıl ulaşacağız.....

Ay geldim geldim

Günaydın herkese, mosat kutum dolmuş çok özür dilerim, siz de baya erkencisiniz yani:) ben 3-4 gibi yattaığımdan ancak bu saatlerde kalkabiliyorum.
dün konuşuyordunuz ben geç katıldım, o migrostan aldığım french press mefta oldu

bu arada biz taşınıcaz galiba, ya anadolu yakasına ya da şişli levent gibi biryerlere, ben çok alışmıştım buralara, herkese de yakın, o yüzden biraaz canım sıkkın

günaydın herkese..
forumda buluşma olacak galibaalkisalkisalkis
bol bol resim çekin tamam mı,merak ediyorum hepinizi bir aradabuyrunnnnnnnnn

hayirdir neden tasiniyorsunuz???daha evlenirken tasinmamismiydiniz buraya?
bensiz buluşursunuz demek alsanaalsanasmile
yok canim.. Bulusursak sensiz olur mu hic???
günaydın herkese..
tamam tamam.. yolculuk ne zaman?? bugun mu???

hayırdır canım.niye taşınıyorsunuz.
se seviyordun yaşadığın yeri bi her yere uzak diyordun

lachesiscigimm, tasinirsan da uzulme, bizlere yakina geliyorsunnn.. biz seni yalniz birakmayiz.

cnm sen de gel bulusmaya... bi ogle arasi kahve icimlik simdilik;

sonra daha buyuk organizasyonlar yaparizzz

tamam tamam.. yolculuk ne zaman?? bugun mu???

canım , bugün yolculuk ,
saat 12'den sonra aranızda olmayacağım..
yalnız sabah sinir bozucu bir haber aldım ,
büyük bir ihtimalle haftaya müfettiş gelebilirmiş ,
eğer öyle olursa iznimi yarıda kesmek zorunda kalabilirimmafoldumben

istanbuldaki kizlar
arkadasimin mezuniyeti icin bir hediye dusunuyorum. yapabilmek icin basit tahta bir kutuya ihtiyacim var nerde bulabilirim?? Sisli civarinda tahta esyalar satan bir yer biliyor musunuz???

canım hediyelik eşya dükkanlarında işlemeleri tahta kutular var, kendin boyamak verniklemek istiyorsan bauhaus da falan var.

günaydın herkese..

günaydın hayatımopuyorumnanaktan

ayy sensiz olur mu hiç balböceğim yaaaaolumunekankayizsmile

Şeniz

ya eşimin kendi işyeri içinde başka birime geçme ihtimali var, terfi yani, o istiyor ama yeri anadolu yakasında olduğundan pek sıcak bakamadık bir türlü, alışmışız buralara, o yüzden ya karşıda ya da trafik sorunu yaşamamak için avrupa yakasının köprüye yakın şişli mecidiyeköy falan gibi yerlerinde ev bakmamız lazım

hayırdır canım.niye taşınıyorsunuz.
se seviyordun yaşadığın yeri bi her yere uzak diyordun

evet birtanem çok seviyorum, ama işte yazdığım sebepten taşınabiliriz, tabi eşim işi kabul etmezse taşınmayabiliriz de, eşimin kararına bağlı. beni bağlayan bir şey yok şuan çünkü.

lachesiscigimm, tasinirsan da uzulme, bizlere yakina geliyorsunnn.. biz seni yalniz birakmayiz.

cnm sen de gel bulusmaya... bi ogle arasi kahve icimlik simdilik;

sonra daha buyuk organizasyonlar yaparizzz

çok sağol canım benim, hiç bilmiyorum ya ben oraları, başka şehir gibi benim için anadolu yakası:) levent taraflarını falan maslak da çalıştığımdam biliyorum da, iş merkezlerini biliyorum yaşanan yerleri neresi hangi semtinde ev tutulması uygundur falan onları araştırmak lazım. internetten bakıyım dedim hiçbir mahalleyi tanımıyorum

lachesiscim kilo bildirimlerini senmi alıyorsun ?
geçen haftanın bildirmlerini gönderiyorum sana

çok sağol canım ilgilendiğin için. bu arada şimdi baktım geçmiş olsun niye o kadar ağrın oldu ki acaba, üşüttün mü, doktora gittin mi?

aaa niye ki, yıllık izindesin sonuçta, salla müfettişi sempatiksalakcinni

canım ,
bizim kişisel sicil fişlerimizi müfettiş doldurduğu için o geldiğinde burada bulunmak zorundayım

ayy yavrum kıyamam sana:sinifsinif:
inşallah gelmez müfettiş yaaa...

canım anadolu yakasına da kısa zamanda alışırsın. daha sakin, daha sıcak, daha güvenli..
bana öyle geliyor yani...:lepi: en başta tabiki zor alıştıgın yerlerden kopmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…