canım hediyelik eşya dükkanlarında işlemeleri tahta kutular var, kendin boyamak verniklemek istiyorsan bauhaus da falan var.
günaydın hayatımopuyorumnanaktan
Şeniz
ya eşimin kendi işyeri içinde başka birime geçme ihtimali var, terfi yani, o istiyor ama yeri anadolu yakasında olduğundan pek sıcak bakamadık bir türlü, alışmışız buralara, o yüzden ya karşıda ya da trafik sorunu yaşamamak için avrupa yakasının köprüye yakın şişli mecidiyeköy falan gibi yerlerinde ev bakmamız lazım
evet birtanem çok seviyorum, ama işte yazdığım sebepten taşınabiliriz, tabi eşim işi kabul etmezse taşınmayabiliriz de, eşimin kararına bağlı. beni bağlayan bir şey yok şuan çünkü.
çok sağol canım benim, hiç bilmiyorum ya ben oraları, başka şehir gibi benim için anadolu yakası:) levent taraflarını falan maslak da çalıştığımdam biliyorum da, iş merkezlerini biliyorum yaşanan yerleri neresi hangi semtinde ev tutulması uygundur falan onları araştırmak lazım. internetten bakıyım dedim hiçbir mahalleyi tanımıyorum
ay ne feciiiiii...canım , bugün yolculuk ,
saat 12'den sonra aranızda olmayacağım..
yalnız sabah sinir bozucu bir haber aldım ,
büyük bir ihtimalle haftaya müfettiş gelebilirmiş ,
eğer öyle olursa iznimi yarıda kesmek zorunda kalabilirimmafoldumben
canım hediyelik eşya dükkanlarında işlemeleri tahta kutular var, kendin boyamak verniklemek istiyorsan bauhaus da falan var.
günaydın hayatımopuyorumnanaktan
Şeniz
ya eşimin kendi işyeri içinde başka birime geçme ihtimali var, terfi yani, o istiyor ama yeri anadolu yakasında olduğundan pek sıcak bakamadık bir türlü, alışmışız buralara, o yüzden ya karşıda ya da trafik sorunu yaşamamak için avrupa yakasının köprüye yakın şişli mecidiyeköy falan gibi yerlerinde ev bakmamız lazım
evet birtanem çok seviyorum, ama işte yazdığım sebepten taşınabiliriz, tabi eşim işi kabul etmezse taşınmayabiliriz de, eşimin kararına bağlı. beni bağlayan bir şey yok şuan çünkü.
çok sağol canım benim, hiç bilmiyorum ya ben oraları, başka şehir gibi benim için anadolu yakası:) levent taraflarını falan maslak da çalıştığımdam biliyorum da, iş merkezlerini biliyorum yaşanan yerleri neresi hangi semtinde ev tutulması uygundur falan onları araştırmak lazım. internetten bakıyım dedim hiçbir mahalleyi tanımıyorum
bizde osmanbeyden acibademe arabayla 10-15 dk da gidiyoruz. bakirkoye gitmek daha zor oluyor acibademe gitmekten. altinda araban(ve tabii trafik yoksa) varsa karsiyla ulasim gercekten cok kolaycanim hayirlis olsun sizin icin.
sirf ev meselesinden esin isiyle ilgili firsati tepmesin..
neyse dedigin gibi o sizin icin iyi olacak sekilde kararini verir.
azicik bilgi vereyim sana;
anadolu yakasinda cok nezih semtler var, erenkoy, suadiye gibi (bagdat cd. uzerindeki tum semtler nezihtir, kadikoyden bostanciya kadar )
ama oralarda oturmak lukstur gercekten pahalidir.
bir de yeni yapilanan yerler, sitelerin cok oldugu semtler var;
atasehir, kozyatagi gibi..
hem anadolu hem avr. yakasini ortalayan bir semt kavacik ; kopruye ulasim 5-10 dk. burdan,
hem de ucuk fiyatlar yok,
biz ev almasaydik eger kirada otursaydik kavacigi dusunmustuk evlenmeden once.
orayi onerebilirim..
aslinda anadolu yakasi daha duzenli, daha yesil...avrupada oturan biri olarak buralarin cok telasli oldugunu hissediyorum... cocugun olsa disari cikaracagin park bulmak bile sorun,apartmanlar dipdibe.... ama bende seviyorum oturdugum yeri cok.. heryere yuruyebiliyorum.gece 12 de disari ciksam civil civil sokaklar
benim esimde anadolu yakasindan bir ev alma taraftari.orada evler hem daha ucuz hem daha yeni...kosuyolu acibadem cengelkoy civarindan. ama ben kayinvalide faktorunden cok sicak bakmiyorum ve otuirdugumuz evimiz cok guzel ne gerek var diye gecistiriyorum...birde benim isim gucum belli olsun istanbulda ona gore tasinalim diyorum tasinmak istiyorsan illa ki....
spatza katiliyorum;
oturulacak yer olarak anadolu yaasi bana hep daha cazip gelmistir, daha sakin, trafigi (nispeten) daha rahat, daha az kalabalik. avr. yakasi bana hep is alani gibi gelmistir;
cocuklugumdan bei anad. yakasinda oturup, avr. yakasinda okumam ve calismamdan da kaynaklanabilir bu tabi.
canim hayirlis olsun sizin icin.
anadolu yakasinda cok nezih semtler var, erenkoy, suadiye gibi (bagdat cd. uzerindeki tum semtler nezihtir, kadikoyden bostanciya kadar )
hem anadolu hem avr. yakasini ortalayan bir semt kavacik ; kopruye ulasim 5-10 dk. burdan,
orayi onerebilirim..
bizde osmanbeyden acibademe arabayla 10-15 dk da gidiyoruz. bakirkoye gitmek daha zor oluyor acibademe gitmekten. altinda araban(ve tabii trafik yoksa) varsa karsiyla ulasim gercekten cok kolay
evet kızlara tamamen katılıyorum. karşı diye bir şey yok artık aslında. ben evimden işime yarım saatte geliyorum(farklı yakalarda)
ama pepperciğima kavacık konusunda katılmıyorum. benim eski işyerim kavacıktaydı, istanbula ilk geldiğim zaman orda ev bakmıştım hep. ama sonra iyiki de orda tutmamışım dedim. çok sapa bir yer. yani araba varsa daha kolay tabi ama onun dışında ulaşım çok çok zor. bence kozyatağı,acıbadem, koşuyolu,suadiye, erenköy ve biraz daha uzaklaşırsak maltepe civarları çok güzel yerler yaşamak için.
kizlar yaa,
klik yok..
kotu bisey olmasa bari :-(((
benim de aklimdan gecti....belki calisiyordur mesguldur, ya da evde dinleniyordur. evde internetinin olmadigini soylemisti..
Bu saydigin semtlerde evler daha da yeni, site zihniyetinde, genelde bahceli, otoparkli ve daha ucuz avrupa yakassindan...Burada cok eski evlere bile inailmaz rakamlar soyluyorlar.Esim cok istiyor karsiya tasinmayi...Her gun muhabbeti oluyor.
benim de aklimdan gecti....belki calisiyordur mesguldur, ya da evde dinleniyordur. evde internetinin olmadigini soylemisti..
kilk sabah varmış galiba.
yazdığını görmüştüm sanki
bende merak ediyorum ınu sabahtn beri bakıyorum aşşaya
evet genelde daha yeni ve söyledğin gibi site içinde, bahçeli evler oluyor oralarda. daha sakin, daha yaşanası ama sen de çok haklısın söylediğin kayınvalide faktorunde. kayınvaliden acıbademde oturuyor anladıgım kadarıyla ?
benim de aklımda klik. umarım yolundadır her şey...:kedi:
kayinvalidem kosuyolunda....ona yurume mesafesi olmasin istiyorum.....sempatiksalakcinni
birde su anda oturdugumuz ev kendimizin. O yuzden rahatiz, cok acil gormuyorum tasinmayi , icine de bir suru masraf yaptik,o yuzden bahaneler bulup bir kac sene sallamayi planliyorum..
canım ,
bizim kişisel sicil fişlerimizi müfettiş doldurduğu için o geldiğinde burada bulunmak zorundayım
canım anadolu yakasına da kısa zamanda alışırsın. daha sakin, daha sıcak, daha güvenli..
bana öyle geliyor yani...:lepi: en başta tabiki zor alıştıgın yerlerden kopmak.
canim hayirlis olsun sizin icin.
orayi onerebilirim..
aslinda anadolu yakasi daha duzenli, daha yesil...avrupada oturan biri olarak buralarin cok telasli oldugunu hissediyorum... cocugun olsa disari cikaracagin park bulmak bile sorun,apartmanlar dipdibe.... ama bende seviyorum oturdugum yeri cok.. heryere yuruyebiliyorum.gece 12 de disari ciksam civil civil sokaklar
benim esimde anadolu yakasindan bir ev alma taraftari.orada evler hem daha ucuz hem daha yeni...kosuyolu acibadem cengelkoy civarindan. ama ben kayinvalide faktorunden cok sicak bakmiyorum ve otuirdugumuz evimiz cok guzel ne gerek var diye gecistiriyorum...birde benim isim gucum belli olsun istanbulda ona gore tasinalim diyorum tasinmak istiyorsan illa ki....
spatza katiliyorum;
oturulacak yer olarak anadolu yaasi bana hep daha cazip gelmistir, daha sakin, trafigi (nispeten) daha rahat, daha az kalabalik. avr. yakasi bana hep is alani gibi gelmistir;
cocuklugumdan bei anad. yakasinda oturup, avr. yakasinda okumam ve calismamdan da kaynaklanabilir bu tabi.
evet kızlara tamamen katılıyorum. karşı diye bir şey yok artık aslında. ben evimden işime yarım saatte geliyorum(farklı yakalarda)
ama pepperciğima kavacık konusunda katılmıyorum. benim eski işyerim kavacıktaydı, istanbula ilk geldiğim zaman orda ev bakmıştım hep. ama sonra iyiki de orda tutmamışım dedim. çok sapa bir yer. yani araba varsa daha kolay tabi ama onun dışında ulaşım çok çok zor. bence kozyatağı,acıbadem, koşuyolu,suadiye, erenköy ve biraz daha uzaklaşırsak maltepe civarları çok güzel yerler yaşamak için.
kizlar yaa,
klik yok..
kotu bisey olmasa bari :-(((
sesnsemmmm napıyosun fıstımmm
burdasın da sesin hiç çıkmıyorr.
ses ver biii
burdayım tatlım yaaa kitaba kaptırdım kendimi :)
sen napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?