50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçtım kızlar, kahvaltıyı unuttuim yine, bişeyler yiyim, muhabbetinize doyum olmuyor, ayrılamıyorum valla, çok öpüyorum opuyorumnanaktan

anchusa k.valide faktoru varsa tasinmayi hic dudunme cnm, huzurun kacar

bosver kendi evinizmis hem de, rahat rahat huzurla otur,

uzak ol daha tatli olur

cocuk olunca zor buralarda......bebek arabasina atip yuruyus yapabilecegin bir mekan bile yok....ya da cocuk parki icin baya bir yurumen lazim.. Cocuk olunca tekrar oturup dusunuruz.

kızlar bende karnelerı dagıttım geldım ogleden sonra yola cıkacagım sevgılımın yanına buraya tekrar ugrayamam buyuk ıhtımalle bugun koçluk yapamıyacagım yanı sızler bırbırınızı ıdare edersınız degılmı cezalarla yesa ılgılenır zaten zevk alıokaydirigubbakcemile3

sıra öğle yemeğime geldi... küçük bi parça ekmek yada sabahtan kalan simidim var onu yemeği düşünüyorum... 1 domates, zeytin ve salatalık.... nerdeyse sabit hergün aynı şeyleri yiyorum.... yanlışma yapıyorum acaba (((

:) sarmayınca öyle oluyor
ders değil cnm roman ...

bende çok özledim roman okumayı ama vaktim olmuyor... iş yerined okuyamıyorum boş vaktim olsada göze batıyor çünkü... evdede zaten başımı kaşımaya vaktim yok.... ama ben böyle sürükleyici duygusal romanları daha çok seviyorum... mavea binchy mesela çok güzel kitapları loğusayken boş vaktimde 4 tane kitabını devirdim.... sonra bir daha kitap alamadım elime

bence ekmek ye canım cunku sımıt cok bence bol domates salatalık falan yersın hatta versa karpuz bende sabah karpuz peynır yedım

günaydın kızlar
dün çok sancılandım (adet)
size bile yazamamdım
ama özledimde sizi
geçmişler olsun canımmmm..çok çekmişimdir doğumdan önce bilirim birde miyomum varken bayılacak gibi olurdum ağrıdan
yanınıza 63 kiloyla geldim ve yesanında tetiklemesiyle spor +diyet ve burdaki enerji sayesinde 1.5 kilo vemiş bulunuyorum bu sabah 61.5 çıktım..:lepi:hihoyyyt
waaaaaaaaawww tebrikler
sabah 52,600 çıktım
akşamda haşlanmış pates yemiştim
ama gece o kadar saçmaladım ki
yarım çikolata
2 bardak süt
1 bardak çikolata
5-6 ceviz
saçmaladımda saçmaladım yani
şekercim kilo çizelgeni düzltsene

TEŞEKKÜRLER...alttaki linke tıklarsan daha önce de yazmıştım ...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-4557.html#post13781686

canım geçmiş olsun ,
artık iyi misin:uhm:
biz de özledik seniopuyorumnanaktan

ben de sabah ebru ile pilates yaptım hamilelik pilatesi o demi....

okursun canım yaa yolda gidip gelirken de okuyabilirsin belki?

bence ekmek ye canım cunku sımıt cok bence bol domates salatalık falan yersın hatta versa karpuz bende sabah karpuz peynır yedım

bakalım canım işte olduğum için malasef yanımda kavun karpuz getiremiyorum artık salatalık ve domatesle idare edicem.... küçük bi kıyıcık ekmeğimi yiyeyim bakalımyerimseniben

okursun canım yaa yolda gidip gelirken de okuyabilirsin belki?

keşke okuyabilsem ama otobüste flan kitap okuyunca midem bulanıyor benimde tuhaf bi huyum var iştekafamçokkarıştı

ben de sabah ebru ile pilates yaptım hamilelik pilatesi o demi....

normal plates önceden de aynısıydı, şimdi yapabildiği kadar hareketi yapıyor hala, yapamadıklarını yanındakilere yaptırıyor. yapabildiklerinde de zorlanıyor yüzünden anlaşıldığı kadarıyla, ben o kadar yapamam ya, hadi bacak, kol neyse de hamileyken karnını sıkıp sıkıp çalıştırmak bana hiç iyi bir fikirmiş gibi gelmiyor.

+111111kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar bende bugun 63.2 çıktım 700 gr gitmiş bendende inş böyle devam eder herkesi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişşiniz a.s. bende bugun ayran detoxsuna başladım sabah kafama esti öyle dedim içimdeki ödemi atım daha çok zayıflayımopuyorumnanaktan

evet özellikle karın hareketlerinde karın kasıldığı için bebeğe oksijen ve kan gitmezmiş..ama ben hepsini yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…