anchusa k.valide faktoru varsa tasinmayi hic dudunme cnm, huzurun kacar
bosver kendi evinizmis hem de, rahat rahat huzurla otur,
uzak ol daha tatli olur
işim yok oturuyorum canım yaa.
kitapmı okuyosun ders mi çalışıyorsun
bende işyerine getirmiştim bi kitap aylardır sürünüyor.
hergün yarım sayfa anca
:) sarmayınca öyle oluyor
ders değil cnm roman ...
sıra öğle yemeğime geldi... küçük bi parça ekmek yada sabahtan kalan simidim var onu yemeği düşünüyorum... 1 domates, zeytin ve salatalık.... nerdeyse sabit hergün aynı şeyleri yiyorum.... yanlışma yapıyorum acaba(((
geçmişler olsun canımmmm..çok çekmişimdir doğumdan önce bilirim birde miyomum varken bayılacak gibi olurdum ağrıdangünaydın kızlar
dün çok sancılandım (adet)
size bile yazamamdım
ama özledimde sizi
waaaaaaaaawww tebrikleryanınıza 63 kiloyla geldim ve yesanında tetiklemesiyle spor +diyet ve burdaki enerji sayesinde 1.5 kilo vemiş bulunuyorum bu sabah 61.5 çıktım..:lepi:hihoyyyt
şekercim kilo çizelgeni düzltsenesabah 52,600 çıktım
akşamda haşlanmış pates yemiştim
ama gece o kadar saçmaladım ki
yarım çikolata
2 bardak süt
1 bardak çikolata
5-6 ceviz
saçmaladımda saçmaladım yani
TEŞEKKÜRLER...alttaki linke tıklarsan daha önce de yazmıştım ...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-4557.html#post13781686
canım geçmiş olsun ,
artık iyi misin:uhm:
biz de özledik seniopuyorumnanaktan
bende çok özledim roman okumayı ama vaktim olmuyor... iş yerined okuyamıyorum boş vaktim olsada göze batıyor çünkü... evdede zaten başımı kaşımaya vaktim yok.... ama ben böyle sürükleyici duygusal romanları daha çok seviyorum... mavea binchy mesela çok güzel kitapları loğusayken boş vaktimde 4 tane kitabını devirdim.... sonra bir daha kitap alamadım elime
bence ekmek ye canım cunku sımıt cok bence bol domates salatalık falan yersın hatta versa karpuz bende sabah karpuz peynır yedım
okursun canım yaa yolda gidip gelirken de okuyabilirsin belki?
ben de sabah ebru ile pilates yaptım hamilelik pilatesi o demi....
normal plates önceden de aynısıydı, şimdi yapabildiği kadar hareketi yapıyor hala, yapamadıklarını yanındakilere yaptırıyor. yapabildiklerinde de zorlanıyor yüzünden anlaşıldığı kadarıyla, ben o kadar yapamam ya, hadi bacak, kol neyse de hamileyken karnını sıkıp sıkıp çalıştırmak bana hiç iyi bir fikirmiş gibi gelmiyor.
yanınıza 63 kiloyla geldim ve yesanında tetiklemesiyle spor +diyet ve burdaki enerji sayesinde 1.5 kilo vemiş bulunuyorum bu sabah 61.5 çıktım..:lepi:hihoyyyt
normal plates önceden de aynısıydı, şimdi yapabildiği kadar hareketi yapıyor hala, yapamadıklarını yanındakilere yaptırıyor. yapabildiklerinde de zorlanıyor yüzünden anlaşıldığı kadarıyla, ben o kadar yapamam ya, hadi bacak, kol neyse de hamileyken karnını sıkıp sıkıp çalıştırmak bana hiç iyi bir fikirmiş gibi gelmiyor.
lachesis kilo bildirmim geldimi 2.ye yolladım
evet özellikle karın hareketlerinde karın kasıldığı için bebeğe oksijen ve kan gitmezmiş..ama ben hepsini yapmadım
lanchesis ben msj gonderemıorum cnm 50 msjım olmadı daha bende 63.9 dan 63.2 ye dustum:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?