gunaydın..
ottu saptı derken 700 gr gitmis hayret ettim..1 haftadır tartı yukseği gosterirken bu sabah dusus gosterdi emin olamadım bikac kez tartıldım ama dogru cıktı..cok sevindirik oldum ama gecen haftaki hatayı yapıp kendime ödül vermiycem tamgaz devam
Babymom günaydın canımmmm
kızlar ben de 46.4 kg ım 300 gr. gitmiş aslında korumaya aldım ama vücudum bunu bekliyomuş sanırım sempatiksalakcinni
mutluyum yahuuuu
gunaydin kizlar,
54.40
gecen haftaya gore 600 gr verdim..
kızlar gunaydin...
aynıyım ben 53.3...bu hafta bi kaç kere 52'leri gördüm ama bugun kendimi gaz topu gibi hissediyorum.
daha ağır çıkmaktan bile korktum bugun.
günaydın..... bu sabah mutlu bi şekilde işe geldim doğum öncesi bile olmayan bi kotum vardı olsada göbeğim acayip pötlüyordu üstten ama bugün tam bir şekilde üstüme oturdu okadar mutlu oldum ki anlatamam sizin verdiğiniz kiloların yanında benimkinin lafı olmaz ama 2,5 kilo bile epey farkediliyor....
bugün 62,5 kiloyum.....
sabah: yarım simit ve zeytirn yedim... 500 gr dan fazla su içmişimdir..
ara öğün saat 10 gibi kiraz yemeği düşünüyorum.... çalışınca zor oluyor beslenme çantası getiriyorum artık işe:)))))
ben spor yapamıyorum malesef kızmasın bana koçumuz... sabah 7 de evden çıkıyorum eve varmam ise 6,5 oluyor yemek ye çocukla ilgilen onu doyur uyut derken en erken 11 oluyor o sattan sonra bırakın spor yapmayı kımıldamaya halim kalmıyor uyuyorum... bende en azından spor yapamıyorum diye dün akşamdan beri termal korse giymeye başladım ve arkonun selülüt + sıkılaştırıcı kreminden sürüyorum bakalım inşallah oda biraz toparlar inşallahhh...
selam herkese ..uzun zamandır uğramadım buraya..pazartesi metabolizma hızlandırma yöntemine başvurdum...bugün cuma..ilk tartıya çıktığımda 52,5 tum ..şuan 51,5 im...5 günde 1 kilo vermişim...spor yapmıyorum hiç artık ..ama bu ara çok koşuşturmalarım oldu hastahande filan ..onlar spor yerine geçer galiba :)) artık eski pantolonlarımın içine girmeyi bırakın onlar da bol geliyor :)) kime bildirim yapacağız ..sayfalr çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum ...
herkese gunaydin
kilomu koruyabildim bu haftada... Hala 51.1 im kaydirigubbakcemile2
waterspider
dun yediklerimi yazmistim
aksam yaptigim sporumu da yazayim
45 dk winsor pilates top egzersizlerini yaptim
bu arada anchusacigim, top egzersizleri daha kolay geldi bana, hem de zevkli.
ama benim kesin denge problemim var, topun uzerine yan yatilan hareketlerde dengemi saglayamadim; bir elimle yerden destek aldim.
bu cdnin basinda gosteriyor cnm baslangic seviyesi olanlar su kizi takip etsin diye, soyledigin gibi.
ama o kiz da cok cok baslangizta, ben o kadar da geride degilim, pilates yapmisligim var 3 ayda olsa
ben yine digerleri gibi yaptim.
günaydın.......nasılsınız zarif bayanlar..bugün kilo bildirim günü değilmi ?Ne zaman bildiriyoruz akşamı sabahmı?
sabahki menüm ..
1 dilim uno denge ekmek
yarım yumurta
2 parmak büyüklüğünde y.yağlı peynir
1 domates 1 salatalık..
form plus çay+yeşil çay..
bugünkü sporum slim in 6- 4 numerosunu yapacağım leslie yavaş gelmeye başladı..
yanınıza 63 kiloyla geldim ve yesanında tetiklemesiyle spor +diyet ve burdaki enerji sayesinde 1.5 kilo vemiş bulunuyorum bu sabah 61.5 çıktım..:lepi:hihoyyyt
sabah 52,600 çıktım
akşamda haşlanmış pates yemiştim
ama gece o kadar saçmaladım ki
yarım çikolata
2 bardak süt
1 bardak çikolata
5-6 ceviz
saçmaladımda saçmaladım yani
arkadaşlar baskülün dijital olup olmadığını nerden anlıycaz CADIARZUfisfisfis
.
aaaa sen hamile miydin canım bilmiyordum, hayırlı olsun o zaman, kaç aylık ay ne güzel
Merhabalar,
Bende bugün itibariyla tartıda 50.100 çıktım 2 haftada 1 kilo gayet uygundur diğmi yavaş yavaş sindire sindire kalıcı olur hem diğmi yanılıyor muyum?
anchusacım geldınmı bu winsor ın hangısını yapıyrsunuz yada tavsıye edersınız bırcok buldum da
bolgesel bir problemin var mi? sirf gobek icin var gobek prob. varsa..
toplu seviyorsan toplu winsor var..
ya da genel olarak ta bir suru programi var
neleri buldun??
canım bence harıka tebrıkler:lepi:
lastikle calısılan varsa bıldıgın o da olabılır ben lastıgı daha cok sevyrm
gobek icin intensive abdominales diye bir videolari var.. gobegin cidden tahta gibi oluyor hergun yapinca..
butun vuvut icinde accelerated body sculpturing var.
nereden bakiyorsun sen??
rapid sifren varsa sana cok iyi bir lastikli pilates oneririm ama winsor degil o.. hep lastikle calisiyor
hihhh 10- 15 bardak allah seni ne yapmasınkızlar ilk kez kafeinsiz kahve deniycem yapılışına bakıyorum şimdi nasıl kafeinden arındırıyorlarmış bakiiim :)
istediğimiz kadar içebilir miyiz acaba kafeinsiz olunca?? :))))
abartıyomuşum di mi günde 10-15 bardak içerek sempatiksalakcinni
yaa benimde ihtiyacım var öle bişeye .aktarlardamı var canım okizlar bu mecit efendinin sac yagi cok guzel yaaaa.
saclarimi cok degistirdi 1 ayda..ve de bayagi uzatti..
ya 6 haftalık aylık değil:)
kizlar bu mecit efendinin sac yagi cok guzel yaaaa.
saclarimi cok degistirdi 1 ayda..ve de bayagi uzatti..
lastikle calısılan varsa bıldıgın o da olabılır ben lastıgı daha cok sevyrm
rapid sifren varsa sana cok iyi bir lastikli pilates oneririm ama winsor degil o.. hep lastikle calisiyor
hihhh 10- 15 bardak allah seni ne yapmasın
yaa benimde ihtiyacım var öle bişeye .aktarlardamı var canım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?