50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar,
Bende bugün itibariyla tartıda 50.100 çıktım 2 haftada 1 kilo gayet uygundur diğmi yavaş yavaş sindire sindire kalıcı olur hem diğmi yanılıyor muyum?

:
oo canım supersın tebrıkler:lepi:
Babymom günaydın canımmmm

kızlar ben de 46.4 kg ım 300 gr. gitmiş aslında korumaya aldım ama vücudum bunu bekliyomuş sanırım sempatiksalakcinni

mutluyum yahuuuu

oo canım cok guzel ıhtıyacın yok zaten ama gıdenlerede kal dıyemeyız degılmıkaydirigubbakcemile3 ama fazla abartma artık

gunaydin kizlar,

54.40

gecen haftaya gore 600 gr verdim..

oo peppercım cok guzel

kızlar gunaydin...

aynıyım ben 53.3...bu hafta bi kaç kere 52'leri gördüm ama bugun kendimi gaz topu gibi hissediyorum.
daha ağır çıkmaktan bile korktum bugun.

spatzcım bende de aynı bır hafta boyunca 50.5 dım bugun yıne 51.2 anlamıyrm bana detoks ıse yaramıyor yemek yemegı azalttımmı yada duzenımı bozdummu kılo alıyrm nasıl bırsey anlamadım ama sanırım vucut dırenıyor hala benımkı cok dırenclıdır sagolsun yanı aldıgım kıloyu vermek ıcın catlıyorum resmen ama bu hafta kararlıyım detoks falan yapmıyacagım ve 49 lu rakamı gormelıyım artık 2 hafta sonra eve gıdecegım ısım daha zorlanacak

canım kahvaltında cok guzel kılon ıcınde tebrıkler:lepi:

canım tamam bugun ızınlı ol ama yemegını duzenlı ye kı agırlık hıssetme

cok guzel yaa 5 gunde 1 kılo benım bu hafta 1.5 kılo vermem gerekıyor bu haftakı kocun desteklerını beklıyorum

herkese gunaydin
kilomu koruyabildim bu haftada... Hala 51.1 im kaydirigubbakcemile2

ooowwww masaallah forum harıka kılolar vermıs kaydirigubbakcemile3 sız verınce kendım vermıs gıbı sevındım ınan

canım sporun cok guzel

hezamankı gıbı super bır kahvaltı harıkasın:lepi:
bugünkü sporum slim in 6- 4 numerosunu yapacağım leslie yavaş gelmeye başladı..

onceden spor yapamıyrdun bak sımdı hafıf gelmeye baslamıs cok sevındım

yanınıza 63 kiloyla geldim ve yesanında tetiklemesiyle spor +diyet ve burdaki enerji sayesinde 1.5 kilo vemiş bulunuyorum bu sabah 61.5 çıktım..:lepi:hihoyyyt

canım zaten bu saglıklı ve duzenlı beslenmeyle beklıyrdum kılo vermenı 1.5 kıloda harıka yanı

sabah 52,600 çıktım
akşamda haşlanmış pates yemiştim
ama gece o kadar saçmaladım ki
yarım çikolata
2 bardak süt
1 bardak çikolata
5-6 ceviz
saçmaladımda saçmaladım yani

ooo olsun kılo vermıssın ya ama bugun dıkkat etkı dunku yedıklerın kılo olmasın

arkadaşlar baskülün dijital olup olmadığını nerden anlıycaz CADIARZUfisfisfis

canım dıgerlerı ıbrelı olur dıgıtal dırek kılonu ekrana yazar

kızlar ilk kez kafeinsiz kahve deniycem yapılışına bakıyorum şimdi nasıl kafeinden arındırıyorlarmış bakiiim :)

istediğimiz kadar içebilir miyiz acaba kafeinsiz olunca?? :))))

abartıyomuşum di mi günde 10-15 bardak içerek sempatiksalakcinni

selam lar herkese bir cuma gününde de birlikteyiz.......

çok yoğun bir hafta geçridiğim için pek uğrayamadım ...şimdide tatil girdim fazla uğrayamam malesef.....

klikcim çok geçmiş olsun inş bebişine bir şey olmadna atlatırsın bu günleri......

kiloya gelince sil baştan başladığım için herşeye 54.2 çıktım 100 gr vermişim napalım hiç yoktan iyidir buna bile sevinir oldum.......

bolgesel bir problemin var mi? sirf gobek icin var gobek prob. varsa..
toplu seviyorsan toplu winsor var..
ya da genel olarak ta bir suru programi var
neleri buldun??

canım basen ve gobek bel yaa ısmı yazmyr ama winsor plates yazım bırcok vıdeo cıktı hangısını ındırecegımı sasırdım

gobek icin intensive abdominales diye bir videolari var.. gobegin cidden tahta gibi oluyor hergun yapinca..
butun vuvut icinde accelerated body sculpturing var.
nereden bakiyorsun sen??

gobek icin intensive abdominales diye bir videolari var.. gobegin cidden tahta gibi oluyor hergun yapinca..
butun vuvut icinde accelerated body sculpturing var.
nereden bakiyorsun sen??

rapid sifren varsa sana cok iyi bir lastikli pilates oneririm ama winsor degil o.. hep lastikle calisiyor

accelerated body sculpturing i indireyım ben canım google winsor plates ********** yazdım 15 adet egıtım vıdeosu cıktı ama hepsı winsor degıl

hihhh 10- 15 bardak allah seni ne yapmasın
kizlar bu mecit efendinin sac yagi cok guzel yaaaa.
saclarimi cok degistirdi 1 ayda..ve de bayagi uzatti..
yaa benimde ihtiyacım var öle bişeye .aktarlardamı var canım o

ya 6 haftalık aylık değil:)

aaaa süpermiş ya çok sevindim canım çok heyecanlı, darısı başıma:)
canım sen dikkat et o zaman spor falan yapma, bak klikin kanaması olmuş sen de spor yapma bence. yürü bol bol. 3 aydan sonra spor yaparsın.

kizlar bu mecit efendinin sac yagi cok guzel yaaaa.
saclarimi cok degistirdi 1 ayda..ve de bayagi uzatti..

ben de hiç işe yaramamıştı o, saçlarım uzun ve boyalı olduğu için herhalde, ben de amladan baya memnun kaldım.

lastikle calısılan varsa bıldıgın o da olabılır ben lastıgı daha cok sevyrm

ben de ben de guclubacismile

rapid sifren varsa sana cok iyi bir lastikli pilates oneririm ama winsor degil o.. hep lastikle calisiyor

bana da bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…