aaaa süpermiş ya çok sevindim canım çok heyecanlı, darısı başıma:)
canım sen dikkat et o zaman spor falan yapma, bak klikin kanaması olmuş sen de spor yapma bence. yürü bol bol. 3 aydan sonra spor yaparsın.
ben de hiç işe yaramamıştı o, saçlarım uzun ve boyalı olduğu için herhalde, ben de amladan baya memnun kaldım.
ben de ben de guclubacismile
bana da bana da
slimsculptpilateswithband yaz rapid library de... cikan videoyu indir.sirf bantli pilates..
hihhh 10- 15 bardak allah seni ne yapmasın
slimsculptpilateswithband yaz rapid library de... cikan videoyu indir.sirf bantli pilates..
lara hudson'ın ki değil dimi bu, onları da indirdim kimbilir kaç tane hiç yapmadım.
çok sağol canım buldum indiriyim hemen. ne zaman görüşceksiniz siz kızlarla.
gel öpeeemmm içimden geldiiii Şeniz sarılam bi de olumunekankayizsmile al bakammm a.s.
şakkıdı şakkıdı şakkıdı kandıramazsın beni bu sözlerle biliyosun tabi suçunuuu.
ihmal ettim seni di mi??? lülülülülülü Şeniz
anchusa, spatz bulusma konusunu hemen ciddilestiriyorum,
temmuzun ilk ve 2. haftasi bizim rapor donemimiz, ben cok yogun olucam, birakin oglen cikmayi, h.sonu mesaim bile olabilir :-((
onmuzdeki hafta ici cok musaitim ama.
pazt- sali- crs, size hani gun uyarsa soyleyin bigun onceden, benim ogle saatim cok uzun degil ama 1 saatligine cikabilirim;
isterseniz alisveris merkezinde bulusuruz, isterseniz isyerime gelin burda guzel yemeklerimiz de var, bir de cafe nero var, yemek de kahve de ismarlayabilirim size.
siz bana gun soyleyin olur mu?
tabi onumuzdeki hafta sizin icin de uygunsa.
yok bidenem ondan değil.
10-15 bardak kahve içmene takıldım ben . keyfine bak sen .
bizim kalplerimiz hep bir
ya kızlar bu ara yemek yapmaktan hiçk zevk almıyorum
daah doğrusu yaptığım yemekleride hiç beğenmiyorummm.
hiç güzel olmuyor
anchusa, spatz bulusma konusunu hemen ciddilestiriyorum,
temmuzun ilk ve 2. haftasi bizim rapor donemimiz, ben cok yogun olucam, birakin oglen cikmayi, h.sonu mesaim bile olabilir :-((
onmuzdeki hafta ici cok musaitim ama.
pazt- sali- crs, size hani gun uyarsa soyleyin bigun onceden, benim ogle saatim cok uzun degil ama 1 saatligine cikabilirim;
isterseniz alisveris merkezinde bulusuruz, isterseniz isyerime gelin burda guzel yemeklerimiz de var, bir de cafe nero var, yemek de kahve de ismarlayabilirim size.
siz bana gun soyleyin olur mu?
tabi onumuzdeki hafta sizin icin de uygunsa.
canın yemek yapmak istediğinde kötü oluyor yemekler, ben de isteksizim yaza uygun yemek seçemiyorum, alelade bişeyler yapıyorum. dün makarna yaptım kötü oldu, makarna alt tarafı:)[/QUOTE
yazın yemek daha mı zor seçiliyor ne.
bii taze fasulye bi kızartma olabilir.
kabak patlıcan ne bilim onlarlada aklıma bişey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?