50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi de ben hala adet olamadım kızlar yaaa:) şiştim şiştim. şimdi biraz daha iyiyim. artık olsam diyorummm.

maşşallah kız sabah sabah tam pazar kahvaltısı,karbonhidrat yüklemesi yapmışınklava:
slim konusunda sana katılıorum,başlaması bi mesele yalnız başlayınca gerisi zevkle geri gelio ama,bende şimdi tamamladım slimi,4 .günüm bitti ramp ıt up ta sempatiksalakcinni
gece yatmadanda mutlaka packımı yapmam lazım bi üşeniom bi üşeniom ki sormayın gitsin
bu aralar forum çok yavaş ilerlio herkes kiloları verdi mezun oldu galibadelikafadulden

merhaba arkadaşlar bugun kahvaltımla öğlen yemeğim benimde karıştı yani 11 buçukta yedim 1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin ve salatalık yedim arada 3 kayısı 1 küçük tabak nesfit zaten pek yiyemedim beğenmedim tdını :umursamaz: değişik almış annem bu sefer akşam yemeğimdede sebze yemeği ve 4 tane kçük ızgara balık yedimmmopuyorumnanaktan nasıl koçum beğendinmi menümüsositososito

azulosum kocum nemim:)) sabah ve oglen guzel ama aksamı sorma..azeri dostlarımıza davetliydik kebaplar meyveler dondurmalar havada ucustu...hayırda diemiosun ama azar azar yedim hepsinden. sporuda yapmıstım sabah ama yatmadan bisiler yapmam gerek.yoksa sabah agır kalkıcam kesin.pofff

ben de yatayım bari, yarın işten dönünce okurum artık buraları, malum işyerinde yasak forumlar bloglar. sakın kaçamak yapmayın cezalar gelir yoksa. lmaz: önce kendime tabi

MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ben geldimmmmmmmmmm

1-RAMP IT UP

2-pack yapacagim ama zukseddin yapacaksa heheh

3-AYSENURRRRRRRRRRRRRR gercekten de zayiflaman gerek kuzum onun icin bugunden basla yediklerini ictiklerini hareketlerini sporlarini yazmaya hadi durmak yok yola devamm

4-KOCCCCCCCCCCCCCCC menulere kiz ceza neyim ver yaaaa

5-NORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hani annen gelince bebegini ona birakip spor neyim yapacaktin da kilolari verecektin de falan da fisman da dir dir dir :)

6-bi tane guzel menu gordum ama 4 kucuk balikla biten afferin bi tane de biraz fazla bi menu gordum ama olur o kadar davettelermis bi de BABYMOM az yedim dediyse az yemistir ona guvenim sonsuz :) avuc ici kadar ekmegini yirim heheh :)

kizlar yetisin
burda ilk haftam süper gecti, cikolata hic aramadim nerdeyse
ama ne olduysa regl olmamla oldu, cikolata krizlerim tutuyor mafoldumben
hele bugün cok kötüydü cook, bisey yapmam lazim yoksa böyle devam ederim

yarin detoks yapayim diyorum, tok tutan bi detoks önerebilirmisiniz bana :a015:

iyi akşamalr yazdım ama,tek ben varım,yalnızımm ben çok yalnızım....
az olmak şartıyla bitter ye bence,çok ta kasma kendini,ya da yesanın tarçınlı sütünden iç o da tatlı ihtiyacını gideriyomuş.ben çok çok canım çektiğinde 1 parça bitter yiyorum,ben de çikolata canavarıydım,mutfak çekmecemizin biri çik ve abur cuburla doluydu,eve gelen misafir çocuklar direk oraya el atardı,ama şimdi yine el atıyolar,bakıyolar ki,sadece folyo,kağıt,peçeete v.b var....inan 2 aydır,hiç sütlü çik.falam yemedimm.ben başardıysam emin ol sen de başarırsın canımm,düşünsene okulda her teneffüs yanımda çikolatalar yiyen çocuklar görüyodumm,,amaa yememdim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…