50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu regl mahvetti beni ya acilen toparlanmam lazim

yarın inş.akç ere heveslenip te yapmadığım ayran detoksunu yapcam,ama bizde yeşil mercimek yok mercimek katmıycam,,bulgur yerine de haşlanmış buğday katcam,bulgur var da,diğeri daha doğall...itirazı olan varsa,şimdi konuşsun...komşudan mercimek isteyim...

canım ben dün bitirdim ayran detoxsumu soguk soguk nohutlu felan tok tutuyo valla 2 saat çok çabuk geçio onu öneriirim sana pirinçli detoxs pek güzel olmuo ayran detoxsu süper 1 kilo 400 gr verdim ben süper rahatlatıo bende 1 hafta sora regl olcam yine yapıcam detoxsu inş bende krize girmemeyvahedigeldismile

bulgurun zayıflatma yönünde çok yararlı oldugunu duydum canım hatta yazı bulgur yiyerek geçirenler bile var ama buğday dersen hiç bir fikrim yokkbilmiyorumkismile

nasil yapiliyor kizlar bu ayran detoksu

2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

bulgurun zayıflatma yönünde çok yararlı oldugunu duydum canım hatta yazı bulgur yiyerek geçirenler bile var ama buğday dersen hiç bir fikrim yokkbilmiyorumkismile

bulgur buğdayın kaynatılmasından elde edildiği için,hiç işlenmeiş buğday sanki daha iyidr,diye düşündüm de..en iyiis ben bulgurla yapayım,tarifindeki gibi........

tskler canim
yarin calismiyorum yapabilirim ama sali günü isteyken 2 saate bir nasil yerimki, ögle tatilinde ve aksam yesem corbadan olurmuki
birde bulgur,nohut ve mercimek birlikte haslasak olur demi

iyi akşamlarrr kızlarrr

hoşgeldinn ya yanlış hatırlıyosam lütfen kusura bakma,gelinlik deneyen sendin demi,hayırlı olsunn canım..

komşuya çocuk yolladım yeşil mercimeğim geliyoooooo...yapcammm ay ne kadar kararsızım ya,,yapim yapmayım o piti piti......aa kahvaltı da yapılıyomuş ya o güzel....

tskler canim
yarin calismiyorum yapabilirim ama sali günü isteyken 2 saate bir nasil yerimki, ögle tatilinde ve aksam yesem corbadan olurmuki

evet canım olur olur bende hepsini bir haşladım kahvaltını güzelce yap sabah salatalık domates çok ye tok tutsun gün boyunca seni bi çalışan arkadaşta kavonoza koyup götürmüş işe orda yemiştikaydirigubbakcemile3 ama senin öyle durumun yoksa çok çok yede dayan bari yoksa sıcakta acıkırsınopuyorumnanaktan

canım önemli olan ödem atmak şuan çok rahatladım ben gerçekten hem detoxs yapmak zayıflamana daha çok yardımcı oluyormuş ondan yaptım ben ençoktazemuszemus

tskler canim

canım,haşlanma süreleri farklıdr,tavsiyem nohutu düdüklü tencere 15dk da hşla,mercimeği de normal tencerede 10d kaynat,bulguru ise kaynamış suyun içnde sadece 5 dk da haşla.bunları sen şimdiden haşla sabahta ayranı yapar,salatalığı rendeler,bunalrı katarsınn..ben nohutumu haşladım da,şimdi de mercimeği koydummmm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…