iyi akşamalr yazdım ama,tek ben varım,yalnızımm ben çok yalnızım....
az olmak şartıyla bitter ye bence,çok ta kasma kendini,ya da yesanın tarçınlı sütünden iç o da tatlı ihtiyacını gideriyomuş.ben çok çok canım çektiğinde 1 parça bitter yiyorum,ben de çikolata canavarıydım,mutfak çekmecemizin biri çik ve abur cuburla doluydu,eve gelen misafir çocuklar direk oraya el atardı,ama şimdi yine el atıyolar,bakıyolar ki,sadece folyo,kağıt,peçeete v.b var....inan 2 aydır,hiç sütlü çik.falam yemedimm.ben başardıysam emin ol sen de başarırsın canımm,düşünsene okulda her teneffüs yanımda çikolatalar yiyen çocuklar görüyodumm,,amaa yememdim.....
kizlar yetisin
burda ilk haftam süper gecti, cikolata hic aramadim nerdeyse
ama ne olduysa regl olmamla oldu, cikolata krizlerim tutuyor mafoldumben
hele bugün cok kötüydü cook, bisey yapmam lazim yoksa böyle devam ederim
yarin detoks yapayim diyorum, tok tutan bi detoks önerebilirmisiniz bana :a015:
yarın inş.akç ere heveslenip te yapmadığım ayran detoksunu yapcam,ama bizde yeşil mercimek yok mercimek katmıycam,,bulgur yerine de haşlanmış buğday katcam,bulgur var da,diğeri daha doğall...itirazı olan varsa,şimdi konuşsun...komşudan mercimek isteyim...
nasil yapiliyor kizlar bu ayran detoksu
bulgurun zayıflatma yönünde çok yararlı oldugunu duydum canım hatta yazı bulgur yiyerek geçirenler bile var ama buğday dersen hiç bir fikrim yokkbilmiyorumkismile
iyi akşamlarrr kızlarrr
iyi akşamlarrr kızlarrr
bulgur buğdayın kaynatılmasından elde edildiği için,hiç işlenmeiş buğday sanki daha iyidr,diye düşündüm de..en iyiis ben bulgurla yapayım,tarifindeki gibi........
ay bu 2 günlük mü?ben sıklırım ama...vazgeçtimmmmmm
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
iyi akşamlarrr kızlarrr
tskler canim
yarin calismiyorum yapabilirim ama sali günü isteyken 2 saate bir nasil yerimki, ögle tatilinde ve aksam yesem corbadan olurmuki
birde bulgur,nohut ve mercimek birlikte haslasak olur demi
hoşgeldinn ya yanlış hatırlıyosam lütfen kusura bakma,gelinlik deneyen sendin demi,hayırlı olsunn canım..
komşuya çocuk yolladım yeşil mercimeğim geliyoooooo...yapcammm ay ne kadar kararsızım ya,,yapim yapmayım o piti piti......aa kahvaltı da yapılıyomuş ya o güzel....
tskler canim
yarin calismiyorum yapabilirim ama sali günü isteyken 2 saate bir nasil yerimki, ögle tatilinde ve aksam yesem corbadan olurmuki
birde bulgur,nohut ve mercimek birlikte haslasak olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?