6-bi tane guzel menu gordum ama 4 kucuk balikla biten afferin
canım,haşlanma süreleri farklıdr,tavsiyem nohutu düdüklü tencere 15dk da hşla,mercimeği de normal tencerede 10d kaynat,bulguru ise kaynamış suyun içnde sadece 5 dk da haşla.bunları sen şimdiden haşla sabahta ayranı yapar,salatalığı rendeler,bunalrı katarsınn..ben nohutumu haşladım da,şimdi de mercimeği koydummmm,
canım önemli olan ödem atmak şuan çok rahatladım ben gerçekten hem detoxs yapmak zayıflamana daha çok yardımcı oluyormuş ondan yaptım ben ençoktazemuszemus
aaa ben hepsini bir tencereye koydum 20 dk da piştilerkafamçokkarıştı
hosgeldin cnm
iyi akşamlar kuzucum hoşgeldin zemuszemus
kızlar görüşürüz ben ipimi atlayım geç olmadannzemuszemusopuyorumnanaktan
iple ilgili acı bir gerçek öğrendimm bugün:ip atlarken dizi bükmeden ayak ucuyla atlamakk çok kalori yaktırıyomuş,beni,m gibi normal atlamak maalesef sadece yorup az enerji harcatıyomuşşşşşş..ben bugün 400 kadar atladım diye sevşniyodumm,yeğenim (kendisi minik futbolcu)hala o kadar çok nasıl atlıyosun flan dedii,gösterdimmm yanlış dedi,hocalarının bunun sadece oyun olduğunu asıl ip atlamanınn diğer şkeilde old.söylemiş..........onun dedeğii gibi de sadece 15 atlayabildimmmmmm
sicak yemekten ziyadde sicak ispanakli peynirli borek desek, hemde burada turk yufkasina hasretken trden getirmisnapıcaksın canım sıcacık güzel güzel yemekler konunca önümüze bugünlük yiyim yarın az yerim diosun dolduruosun mideyi demi hepimiz aynıyız aslındakaydirigubbakcemile3
sagol cnmnurcikim gozun aydın canım cok sevindim annene kavusmana
ben yıgeninin dedigi sekilde hayali ipsiz ip atlıorum ins ise yaarıodur
ayırdıgım son kiraz saplarımı kocacım cop diye atmıs...baska kirazda kalmadı..yesil caya talim
start it up yaptım 100 ip atladım geldim..ama start it up kesmii beni bi ust kademeye gecmem gerek..tibettede 7ye geciorum yarın uyyyyyyyyyyy
sicak yemekten ziyadde sicak ispanakli peynirli borek desek, hemde burada turk yufkasina hasretken trden getirmis(yidim ben de (
iple ilgili acı bir gerçek öğrendimm bugün:ip atlarken dizi bükmeden ayak ucuyla atlamakk çok kalori yaktırıyomuş,beni,m gibi normal atlamak maalesef sadece yorup az enerji harcatıyomuşşşşşş..ben bugün 400 kadar atladım diye sevşniyodumm,yeğenim (kendisi minik futbolcu)hala o kadar çok nasıl atlıyosun flan dedii,gösterdimmm yanlış dedi,hocalarının bunun sadece oyun olduğunu asıl ip atlamanınn diğer şkeilde old.söylemiş..........onun dedeğii gibi de sadece 15 atlayabildimmmmmm
aa gerçektenmi canım dediğin çok ii oldu benim için çok saol valla bende karışık atlıorum yorunca büküpte atlıyorum ozaman yavaş yavaş bükmeden atlarım şimdiden itibaren çok saoll gerçektenzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?