50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa ben hepsini bir tencereye koydum 20 dk da piştilerkafamçokkarıştı

canım önemli olan ödem atmak şuan çok rahatladım ben gerçekten hem detoxs yapmak zayıflamana daha çok yardımcı oluyormuş ondan yaptım ben ençoktazemuszemus

sağol canım, ödem atıyor olması güzelll ben sırf meraktan yapcamm zayıflama kaygım kalmadı artık,istediğim kıvamdayımm...bayanssulusmile

kızlar görüşürüz ben ipimi atlayım geç olmadannzemuszemusopuyorumnanaktan

iple ilgili acı bir gerçek öğrendimm bugün:ip atlarken dizi bükmeden ayak ucuyla atlamakk çok kalori yaktırıyomuş,beni,m gibi normal atlamak maalesef sadece yorup az enerji harcatıyomuşşşşşş..ben bugün 400 kadar atladım diye sevşniyodumm,yeğenim (kendisi minik futbolcu)hala o kadar çok nasıl atlıyosun flan dedii,gösterdimmm yanlış dedi,hocalarının bunun sadece oyun olduğunu asıl ip atlamanınn diğer şkeilde old.söylemiş..........onun dedeğii gibi de sadece 15 atlayabildimmmmmm

start it up yaptım 100 ip atladım geldim..ama start it up kesmii beni bi ust kademeye gecmem gerek..tibettede 7ye geciorum yarın uyyyyyyyyyyy

ben yıgeninin dedigi sekilde hayali ipsiz ip atlıorum ins ise yaarıodur

napıcaksın canım sıcacık güzel güzel yemekler konunca önümüze bugünlük yiyim yarın az yerim diosun dolduruosun mideyi demi hepimiz aynıyız aslındakaydirigubbakcemile3
sicak yemekten ziyadde sicak ispanakli peynirli borek desek, hemde burada turk yufkasina hasretken trden getirmis(yidim ben de(
nurcikim gozun aydın canım cok sevindim annene kavusmana
sagol cnm

ben yıgeninin dedigi sekilde hayali ipsiz ip atlıorum ins ise yaarıodur

ne güzel,,yarıyodur ya,bcaklar kasılıyoo ozamna,ben çok zor atladım öyle,ipim de uzun değil,ipsiz yap önce dedi,onu da zor yaptımmmmm.......çok beceriksizliğimemi yanayım,yoksa pat pat atladığım o kadar iplere mi......

kızlar geldim 500 kez atladım şimdi bacaklarım tutmuo valla

sicak yemekten ziyadde sicak ispanakli peynirli borek desek, hemde burada turk yufkasina hasretken trden getirmis(yidim ben de(

aa sen nerdensin cnm hangi ülkedesin bilirim gurbette olunca insan görnce türk malını saldırıo hemen geçen ay babamlarda gitti almanyaya puf böreklik almiş yaptım 10 tane çıkıodu 6sını yemiştim bendeklava:

aa gerçektenmi canım dediğin çok ii oldu benim için çok saol valla bende karışık atlıorum yorunca büküpte atlıyorum ozaman yavaş yavaş bükmeden atlarım şimdiden itibaren çok saoll gerçektenzemuszemus

@BABYMOMMMMMMMMMMMMM canim START IT UP da artik ben rahat yapiyorum zorlanmiyorum diyorsan RAMP IT UP gecebilirsin ki zaten kendi sitelerinde 1 hafta start it up 1 hafta ramp it up geri kalan 4 hafta BURN IT UP deilmis o biraz zorlar ama kendine guvendigin an RAMP IT UP gecebiling bkn:ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…