kızlar geldim 500 kez atladım şimdi bacaklarım tutmuo valla
aa sen nerdensin cnm hangi ülkedesin bilirim gurbette olunca insan görnce türk malını saldırıo hemen geçen ay babamlarda gitti almanyaya puf böreklik almiş yaptım 10 tane çıkıodu 6sını yemiştim bendeklava:
bişey değil............az da benimm yerime atla.....
belcikadayim cnm..sen??
italyadayım canım 6 sene olcak aralıktaopuyorumnanaktan babamın işleri düzelmesse fransaya geçmeyi düşünüyoruz
aa hangi sehir??ben 1.5 sene once romaya gelmistim 1 haftaligina..benimde burda 5 sene olucak, donmek istiyorum artik........
yaz gelsin koşuya çıkıcam diyordum meğer bu havalarda hiç çıkılmıyormuş
kızlar ıyıgeceler
sızlere serın serın soda getırdımm
evet cnm havalar çok sıcakmış orda bizde televizyondan takip ediyoruz burda 3 gündür yağmur yagıo azar azar serin hava ondan detoxsum fazla zor geçmedi evt cnm dediğin gibi detoxsla verilen kilo alınıo ben sadece ödem atmak için yaptımmmopuyorumnanaktan
kızlar ıyıgeceler
sızlere serın serın soda getırdımm
afıyet olsunn sekercımmaaa saol cnm süper serinlettin vallaopuyorumnanaktan
prensesim hoşgeldin, çok süpermiş bunlar:)
ay çok fena gökk gürlüyor yağmur yağcak galiba:) her yer sinek olur şimdi de
ayy görüonmu gidebilicen demekki komşuya sıcakda olmuosa serinlikte gidersin sende dimi amakaydirigubbakcemile3
koşuya gitcem tatlım komşu yazmışsın ben de şaşırdım hiç te komşum yok çünkü
her yer sel oldu ya, bu havada da koşulmaz ki suyun içinde şappidi şuppidi kaydirigubbakcemile3
tibette ben 19dayım,çarş.21e gececcemmmmm
ayran detoksu 2. gun cok zor gecmisti benim icin, ama 1.5 kilo gitmisti, daha cokda odem..ama bir daha yapabilirmiyim bilmiyorum iyi gaza gelmem gerek..birde bu detoks ayda 1 kez yapiliyor bildigim kadariyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?