50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

belcikadayim cnm..sen??

ayran detoxu yapan arkadaşlar verdiğiniz kiloların tamamı kalıcı olmuyor sonra geri alıyorsunuz, amaç sadece detox bunun bilincinde olarak yapın sonradan moraliniz bozulmasın baştan söyleyeyim:)

ayran detoksu 2. gun cok zor gecmisti benim icin, ama 1.5 kilo gitmisti, daha cokda odem..ama bir daha yapabilirmiyim bilmiyorum iyi gaza gelmem gerek..birde bu detoks ayda 1 kez yapiliyor bildigim kadariyla..

aa hangi sehir??ben 1.5 sene once romaya gelmistim 1 haftaligina..benimde burda 5 sene olucak, donmek istiyorum artik........

bolognaya oturuorum cnm uzak düşüo buraya roma bende hiç gitmedim oraya valla sorma cnm ben de çok istiyorum dönmeyi trye gidince türk yazılarını görünce bile okadar çok seviniorumki valla süper bi duygu zaten yaz gelince izin heyecani sarıo içimi helede nişanlım trdeysekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

yaz gelsin koşuya çıkıcam diyordum meğer bu havalarda hiç çıkılmıyormuş

evet cnm havalar çok sıcakmış orda bizde televizyondan takip ediyoruz burda 3 gündür yağmur yagıo azar azar serin hava ondan detoxsum fazla zor geçmedi evt cnm dediğin gibi detoxsla verilen kilo alınıo ben sadece ödem atmak için yaptımmmopuyorumnanaktan

ay çok fena gökk gürlüyor yağmur yağcak galiba:) her yer sinek olur şimdi de

ayy görüonmu gidebilicen demekki komşuya sıcakda olmuosa serinlikte gidersin sende dimi amakaydirigubbakcemile3

koşuya gitcem tatlım komşu yazmışsın ben de şaşırdım hiç te komşum yok çünkü

her yer sel oldu ya, bu havada da koşulmaz ki suyun içinde şappidi şuppidi kaydirigubbakcemile3

koşuya gitcem tatlım komşu yazmışsın ben de şaşırdım hiç te komşum yok çünkü

her yer sel oldu ya, bu havada da koşulmaz ki suyun içinde şappidi şuppidi kaydirigubbakcemile3

aa pardon cnmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yanlış anlamışım ben yaa görüyonmu allahın işini sıcaktan yakınırken serinletiverdi senidekaydirigubbakcemile3

tibette ben 19dayım,çarş.21e gececcemmmmm

ne diosunnn:)) memikler buyudumu seninde

ayran detoksu 2. gun cok zor gecmisti benim icin, ama 1.5 kilo gitmisti, daha cokda odem..ama bir daha yapabilirmiyim bilmiyorum iyi gaza gelmem gerek..birde bu detoks ayda 1 kez yapiliyor bildigim kadariyla..

bende yapmam artık cunku geri aldım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…