böle diyetler benide bozar hurma incir.
ama kızlar bi organize olalımda 1 günlük detoks yapalım bi ara
kacırmak ne kelime..200 gr fazla cıktım ben bugun dun sporda yapmıstım yatmadan ama yarın belli olcak ak koyun kara koyun....
simiti bırak sibelcim hiç olmazsa onu tosta cevir canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ler-birlikte-zayifliyor-593.html#post13824641
bu diyeti yapsakmı 4 gun bilemedim yandas arıorum yanıma:)
evet yapalım yaaa...ben yerimde sayıyorum kaç haftadır. işin kötüsü de bıraktım ipin ucunu.
nilufertcim sen 52'lere inmiştin en son, şu anda ne durumdasın ?
diyete baktım tatlım ama ne bilim canım hep hurma, kayısı vs. ile durulmazki ya..... birde 4 gün acaba 4 günün sonunda normal yine sebze vs. yemeye başlayınca kilolar geri gelmesin sonra kafam karıştı..... :uhm:
selam anchusacigim..
haftasonu ben de kacirdim;
bu sabah korkudan tartilmadim :-((
yalniz degilim demekki...günaydın tatlılar pzartesi sendromu yaşıyorum resmen.
sizi göreyimki moralim düzelsin
hafta sonu çok yemedim ama kahvaltıları abrttımbu hafta 51 e inmem lazın
evet gittik. barbekude cok abartmadim. cok kontrollu yedim. ama gece yemekte ve ertesi sabahki acik bufe kahvaltida biraz abarttim. ustelik oglen yemegine ablama davetliydik, gece de kayinvalideme.. kayinvalidem de yemek hazirlamis ve yiyemedik diye bize kustuu... ama aksam artik istifra etmek uzereydim....kızlar neler yaptınız h. sonu
anchusacım gittinmi barbekü partisine?
gunaydin kızlarrrrropuyorumnanaktan
ben okudum canım ve beğendim. elif şafak'ın kitaplarını severek okudum hep (aşk hariç), dili basit değil, hikayeler insanı içine alıyor.
ben de bol yemeli bir haftasonu geçirdim kızlar yaaa...ailem burda ya, yemek için yaşadık resmen haftasonu...
noldu bu hafta sonu boyle yaaaaa.ben de 1 kilo fazlayım
LACHESİS teşekkür ederim canım copy paste yaptım.... güncelleme yaparken yine yardım alırım senden :))))
BABY simiti seviyorum birde ne bilim ya kolayıma geliyor... burda işyerined tostu güzel yapamıyorlar tavuk yani büfe sucuğu kullanıyorlar bende onu sevmiyorum, kaşarı zaten sevmem sadece yapışsın diye bir iki parça koyuyorlar o kadar geriye birşey kalmıyor onlarıda çıkartsam tost diye yavan ekmek yemiş olacağım:))))))
bi zahmet canım okadarda olsun..s,imit cok kalorili yagsız beyaz peyirli tost olsa ii olur sen bilirsin gerci..
canım sabah 52,700 çıktım ama daha sabitleyemedim.
50-51 olmadan izne tatile çıkmayıda düşünmüyorum .aslında bana 52 uygun ama biraz yiyince hemen kilolu olmamak için 50-51 olayım ki garantileyi dyorum
slm kizlar nasilsinizzzzz opuyorumnanaktan
ayy bende cok üzülüyordum h.sonu cok kötü gecti kilo aldim diye, demekki yanliz degilmisim
aslinda bugün ayran detoksu yapacaktim ama kilo hemen geri aliniyor dediler bende vazgectim...
simdiye kadar sade 1 kupa yesil cay ictim, hala baska bi detoks yapma sansim var
akliniza bisey gelirse yazin lütfen
watercım kayısıyı kaynat suyunu iç
klik persembeden beri siteye girmemis arkadaslarrr :-((((
Ay bolognada erkek arkadaşımın abisi oturuyoooo :) görünce heyecanlandım yazıyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?