50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

böle diyetler benide bozar hurma incir.
ama kızlar bi organize olalımda 1 günlük detoks yapalım bi ara

evet yapalım yaaa...ben yerimde sayıyorum kaç haftadır. işin kötüsü de bıraktım ipin ucunu.

nilufertcim sen 52'lere inmiştin en son, şu anda ne durumdasın ?

LACHESİS teşekkür ederim canım copy paste yaptım.... güncelleme yaparken yine yardım alırım senden :))))

BABY simiti seviyorum birde ne bilim ya kolayıma geliyor... burda işyerined tostu güzel yapamıyorlar tavuk yani büfe sucuğu kullanıyorlar bende onu sevmiyorum, kaşarı zaten sevmem sadece yapışsın diye bir iki parça koyuyorlar o kadar geriye birşey kalmıyor onlarıda çıkartsam tost diye yavan ekmek yemiş olacağım:))))))

diyete baktım tatlım ama ne bilim canım hep hurma, kayısı vs. ile durulmazki ya..... birde 4 gün acaba 4 günün sonunda normal yine sebze vs. yemeye başlayınca kilolar geri gelmesin sonra kafam karıştı..... :uhm:

evet yapalım yaaa...ben yerimde sayıyorum kaç haftadır. işin kötüsü de bıraktım ipin ucunu.

nilufertcim sen 52'lere inmiştin en son, şu anda ne durumdasın ?

canım sabah 52,700 çıktım ama daha sabitleyemedim.
50-51 olmadan izne tatile çıkmayıda düşünmüyorum .aslında bana 52 uygun ama biraz yiyince hemen kilolu olmamak için 50-51 olayım ki garantileyi dyorum

diyete baktım tatlım ama ne bilim canım hep hurma, kayısı vs. ile durulmazki ya..... birde 4 gün acaba 4 günün sonunda normal yine sebze vs. yemeye başlayınca kilolar geri gelmesin sonra kafam karıştı..... :uhm:

Bende baktım ama yok ya kuru - taze meyveler falan insanın içi bayılır bee,

hem onlar 70 kilo ve üstü için hazırlanmış bi diyet listesi
bizler kendi irademizle porsiyonlarımızı küçülterek
biraz hareket ve sporla veremiyomuyuz,
yavaş yavaş daha sağlıklı veriyoruz hemde,
hiç kasmayın bence kendinizi

selam anchusacigim..

haftasonu ben de kacirdim;

bu sabah korkudan tartilmadim :-((

günaydın tatlılar pzartesi sendromu yaşıyorum resmen.
sizi göreyimki moralim düzelsin
hafta sonu çok yemedim ama kahvaltıları abrttımbu hafta 51 e inmem lazın
yalniz degilim demekki...
kızlar neler yaptınız h. sonu
anchusacım gittinmi barbekü partisine?
evet gittik. barbekude cok abartmadim. cok kontrollu yedim. ama gece yemekte ve ertesi sabahki acik bufe kahvaltida biraz abarttim. ustelik oglen yemegine ablama davetliydik, gece de kayinvalideme.. kayinvalidem de yemek hazirlamis ve yiyemedik diye bize kustuu... ama aksam artik istifra etmek uzereydim....

annen yanindaysa yandin sen.. gidene kadar unut diyeti miyeti..
ben de 1 kilo fazlayım
noldu bu hafta sonu boyle yaaaaa.

kızlar gunaydın baktıgım kadarıyla herkes haftasonu kılo almıs bende tam tersı sabah tartıldım 50.700 dum ama kızlar cmtsıden berı bırde kabızlık var ona ragmen vermısım bu kabızlık ıcın ne yapacagım bılmıyrm bu sıcakda yesilçayda hıc gıtmıyor

bi zahmet canım okadarda olsun..s,imit cok kalorili yagsız beyaz peyirli tost olsa ii olur sen bilirsin gerci..

bi zahmet canım okadarda olsun..s,imit cok kalorili yagsız beyaz peyirli tost olsa ii olur sen bilirsin gerci..

ok tatlım teşekkür ederimolumunekankayizsmile tam sopalığım biliyorum ama ben süt, peynir ve türevlerini + yumurta yiyemiyorum:kedi: ne olacak benim halim böyle pervinim yabilmiyorumkismile

bi ara MSNyi açınca haber verirmisin canım birşey sorcağım sana....

canım sabah 52,700 çıktım ama daha sabitleyemedim.
50-51 olmadan izne tatile çıkmayıda düşünmüyorum .aslında bana 52 uygun ama biraz yiyince hemen kilolu olmamak için 50-51 olayım ki garantileyi dyorum

aynen ya zarla zorla kiloları veriyoruz ama bende sabitleyememekten korkuyorum.... bende senin gibi düşünüyorum hedefimin biraz altına ineyim kilo alırsamda yine ideal kiloma gelirim diyorum ama bakalım ne derece başarılı olabilirimguclubacismile

slm kizlar nasilsinizzzzz opuyorumnanaktan
ayy bende cok üzülüyordum h.sonu cok kötü gecti kilo aldim diye, demekki yanliz degilmisim
aslinda bugün ayran detoksu yapacaktim ama kilo hemen geri aliniyor dediler bende vazgectim...
simdiye kadar sade 1 kupa yesil cay ictim, hala baska bi detoks yapma sansim var
akliniza bisey gelirse yazin lütfen

yanlız değilsin arkadaşım.... ben ve çoğumuzun hafta sonu bu şekilde geçti... insan evde olunca yemeden edemiyor yada bir kaç yere gidince güzel cazibeli mamaları görünce hayır diyemiyoruz malesef..... detoks bende birtek ayranlı yapılanı biliyorum başkada bilmiyorum.....

klik persembeden beri siteye girmemis arkadaslarrr :-((((

ay inşallah iyidir ya, belki izin alma probleminden dolayı işten çıkmıştır, ya da eşi çalışmasını istememiştir fenalaştığı için, evinde de internet yok ya o yüzden girememiştir. inşallah kötü bir şey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…