waterciğim ne güzel sen gezerken çok yemiyon,ben de tam tersidir,evde çok yemem ama dışardayen,gezerkenn hep bişeyler yemek isterimmm..
az yiyen bir sevgilin olmasıı şansın bencee...iştahlı sevgililer maaalesef yağ olarak dönüyo...........
yardım:
bneim rump it up ım açılmıyoooo, hata veriyo,sne dezayıfladan indiridimm,star it,calaln onalrı da ordan rapidle indirmiştimm,sorun yoktu,ama bunu açamadımm...bilen varsa please...............
bencede sanslıyım hatta benım zayıflamak ıcın evlenmem gerekıyr bunu dulciylede konusmustum hersey yer yemek pek ayırt etmez ama doydumu tamamdır hemende doyar zaten yoksa fazlasını asla yemez mıdem coplukmu benım der:) bende ona bakarak ve bır bayan olarak yememı azaltyrm kaydirigubbakcemile3 en azından karsımda ıstahlı yemek yıyıp benımde ıstahımı acmıyor
hoşgeldinn koçummmm,
seni gayet iyi anlıyorumm,ben de okullar kapanmadan akşamalrı evde ancak girebiliyodum,bir sürüü sayfayı okumakkk çok zor oluyodu...Allah kolaylık versin..
hemen evlen canım senn....ben arkadaşıma herşeyi yediği için,miden çöp mü derim.verdiği cevap:ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN....düşünsene,ne kadar zıtlar....
biz bugün boş boş oturduk,yarın da okulda yılsonu toplntımız var,ama seminer konusu faln demedii hiç müdür,yarın verebilir bize de..başka da işimiz yokkk,9-12 arası gidip gidip gelcezzz.....
senınkıde degısık bır durummus ama bu da sana zararlı dusunsene karsında o yıyor ıstahla amann sen sakın ona uyma cok zıtlar yaa kaydirigubbakcemile3 bazı asılması gereken sorunlar vardı onları hallettık gıbı ınsaallah seneye bızde hemen ıstyrz ama olmuo ıste
evt ama uymmaya çalışıyorum,onu kendime uyduruyorumm,öyle yemsine rağmen çok ta zayıff ama......kkıskanıyorummmm benn...inş.olur canımmm halledersiniz.Çok ta eceleye gerk yokk.Herşey yavaş yavaş daha rahat....
ay yeni koçun isimin de sonundaki N**** (Siyahi) çok iştah açaıcı ya..........
(yesa gibi )en iştah açıcılar lisetsii geliyoooooooooooooooorr:
1)kahve kokusu
2)milkshake
3)az....N**** (Siyahi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?