50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar bugün 8 buçukta kalktım babamın randevusu vardı doktorda hemen gel sıra gelio dedi bende kalkar kalkmaz giyindim koştum azda hastahaneye gidince midem felan bulandı tansiyonum düştü galiba cafeden kahve ile bir tane çikolatalı börek gibi bişidi ondan yedim boş yokmuş kremalı vardı sevmiorum kremalı midemi bulandırıo die çikolatayı aldım mecbur ama onuda yiyince midem dahada bulandı kaç aydır doğru dürüst yememiştim çikolata artık midem kaldırmıo gecen ayda böyle olmuştu artık sevmemeye başladım çikolatayıda nese 1 saat sora kendime geldim bide 9dan 12 e kadar ayakta bekledik 12 buçukda küçük tabak kepekli makarnayla annem ayran detoxsu yapcakmış ayran yapmıştı bir tabakta onu yedim arkasından 300 kez ip atladım akşamda gene detoxs çorbası yerim yeter zaten çikolatayı yedime pişmanım:sinifsinif::umursamaz:

ne guzel benım cıkolatadan bıkmama ımkan yok heralde cok sevıyrm

ne guzel benım cıkolatadan bıkmama ımkan yok heralde cok sevıyrm

evet cnm vlla bende çok seviodum babam geçen sene koca bi poşet almişti bide fındıklı ozamanlar 59 kiloydum oda elbiseyle tok karnına ayakkabılarla 59 geliodum ozaman kilo problemim pek yok die tartılmazdım 2 ay içinde düşün 69 kadar çıktım abur cubur çikolata cips felan derken kocaman bişi oldum ama insan uzun zaman yemeyince aramıo demekki tadını artık nedense dediğim gibi midem kaldırmıo aşırı tatlı şeyleri ondan waterspidercim sen bilirsin şimdi neyle dengeleyim bu çikolatayı akşam yemeğindebilmiyorumkismile

kızlar sesiniz çıkmıyor hiç...

çok sıkıldım ben yaaa...ve ofisin kliması bozuldu. deliricem şimdi...
acilen tatile çıkmam lazım....

bende almadım hiç kilkden haber.

bugün herkes çok çalışıyor

doktor 3 gun rapor yazdi demisti beki cuma-cmr. ve pzartesi icin yazmistir. dedigin gibi lachesiscigim evinde de internet yoktu.

iyi dusunelim.

insallah yarin haber aliriz klikcigimizden.

evet nilufertcigim, ben de biraz yogunum bugun,
sitede agir calisiyor; beni oyaliyor cok, o yuzden giremiyorum bugun fazlaa

cancagizlarim;

nedir bu
pump it up,
ramp it up,
start it up.

cosmussunuz,

ben geride kalmisim son haberlerden.

ama kendime haksizlik etmeyeyim;

gecen hafta pzt.ve cmrt haric hergun pilates yaptim;
40 ya da 50 dk.

benim icin buyuk basari )

belimi sorarsaniz bugun cook agriyor, ama doktor agriyabilir korkmadan devam et pilatese demisti.

anchusa winsor toplu pilates cok hosuma gitti, hem de kolay geldi-- ama hareketler zorluyor da ayni zamanda, bayag terliyorum
kac gundur onu yapiyorum. cok sago tekrardan.

canım aksam hafıf ye salata corba olabılır bence yada 3 kasık kadar sebze yemegı falan genelde aksam az yemek herzaman ıyı ben ne zaman aksam erken yemek yersem kılo veryrm

gecen hafta pers. ve cuma ayni durumdaydim canimmm

gecer merak etme,
ben bugun iyiyim meselaCADIARZU

aman iyi ol canım. belindeki umarım doktorun soylediği gibi geçici bir ağrıdır.
ben kaç gündür spor salonuna da gitmiyor. evde bişiler yapmaya çalışıyorum ama mutlaka. ben de şu winsoru filan indirsem iyi olacak sanırım.

ben de bugunku menumu oyle ortaya yazayim bari,
cezami da odulumu de siz arkadaslarim kesin; koc yok madem ;-))

sabah
kucuk kepekli panini sandwich
(zeytin ezmesi, kasar, dana jambon)

(ayni seyleri yemekten cokkk biktim aylardir, dana jambona kizmayin yani, belki kac aydir ilk kez yedim)

ara
1 avuc kuru uzum

ogle
3 ad. izgara kofte
1 kepce pilav
1 kase cacik

ara
1 top sade dondurma

aksam
esim mesaide, tekim, gayet hafif yerim sanirim

+pilates yapicam

sagol canim benim.
artik belim agrisa da birakmiyorum sporu; cunku spor yapsam da agriyorr yapmasam da.. bari yapayim da oyle agrisin diyorum )

cnm cok guzel videolar varmis, ben ebru salliyi begeniyordum; winsor onun pabucunu dama atti, belki de ebruyu cok yaptim, sikildim, winsor farkli geldi, bir de sanki daha ise yaracak gibi duruyor, bakalimmm

mrb bayanlar,
bugün ayran detoksu yapıyorum;ama şöyle ki,benbim akşamdan haşladığım baklitaların içine anneciğim sağolsun sbaha yoğurt ve su katıp çorba gibi pişirmiş,amacı bana iyilikk..(ben kızı değil de gelini olsaydım,tam bir kavga sebebiydi...)benimki artık pişmiş ayran detoksu olcakk,yanında da yarım salatalık yiyorum içine katsam kötü olcak gibi geldiii,ayy detoksuuu ne güzelllll kendime göre ayralamışım demi.......yarın çiğ olarak devam ederimmm,az önce yeniden yarın için bakliyat haşladımm..sabaha sağlam kalırlarsa ayranla karıştırcam
sabah kahvaltımı yaptım(yumurta+peynir+zeytin+domates+maydonoz+1/2 dilim kepek ekmek)
2 saat arayla da yiyorum çorbamı,hiç acıkmadım ,bırakın acımayı aksine fazla tokum,karnım çok şiştii.aslında yemek istemiyom ama tadı güzel oldu+nane+ pul biber kattım..
geçmişi okuyummm biraz.....

water h.sonu kilo vermen buyuk basari; tebriklerrrr

tesekkur ederım canım hafta sonu yolculuk yaptım ya ondan kaynaklanıyoır sanırım bırde pek bırsey yıyemedım gezmekten:)

canım detoksda yumurta yok dıye bılıyrm ben ama ayran detoksunda varmı

nesmecim biz senınle aynı kıloıyla baslamısız ve nerdeyse aynıyız:) bende buraya basladıgımda 53.5 fılandım ama cızelge zamanı 52 oldugum ıcın baslangız onu gostermıstım ama senın hedef 50 ne guzel benım daha yolum var

kızlar bırde gecmıse donmedım haftasonu herhangı bır sey oldumu ozetleyecek olan varmı ayy yesa olsaydı sımdı madde madde anlatırdı:) klık den hbr yok sanırım ınsaallah bebgıde kendısıde ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…