merhaba arkadaşlar bugün 8 buçukta kalktım babamın randevusu vardı doktorda hemen gel sıra gelio dedi bende kalkar kalkmaz giyindim koştum azda hastahaneye gidince midem felan bulandı tansiyonum düştü galiba cafeden kahve ile bir tane çikolatalı börek gibi bişidi ondan yedim boş yokmuş kremalı vardı sevmiorum kremalı midemi bulandırıo die çikolatayı aldım mecbur ama onuda yiyince midem dahada bulandı kaç aydır doğru dürüst yememiştim çikolata artık midem kaldırmıo gecen ayda böyle olmuştu artık sevmemeye başladım çikolatayıda nese 1 saat sora kendime geldim bide 9dan 12 e kadar ayakta bekledik 12 buçukda küçük tabak kepekli makarnayla annem ayran detoxsu yapcakmış ayran yapmıştı bir tabakta onu yedim arkasından 300 kez ip atladım akşamda gene detoxs çorbası yerim yeter zaten çikolatayı yedime pişmanım:sinifsinif::umursamaz:
ne guzel benım cıkolatadan bıkmama ımkan yok heralde cok sevıyrm
ay inşallah iyidir ya, belki izin alma probleminden dolayı işten çıkmıştır, ya da eşi çalışmasını istememiştir fenalaştığı için, evinde de internet yok ya o yüzden girememiştir. inşallah kötü bir şey olmamıştır
bende almadım hiç kilkden haber.
bugün herkes çok çalışıyor
kızlar sesiniz çıkmıyor hiç...
çok sıkıldım ben yaaa...ve ofisin kliması bozuldu. deliricem şimdi...
acilen tatile çıkmam lazım....
ahh canim benimmm;
cikarsin , daha yaz yeni basladi; sikma kendinii
öyle canım ama bugun gerçekten çok bunaldımakannehir
evet cnm vlla bende çok seviodum babam geçen sene koca bi poşet almişti bide fındıklı ozamanlar 59 kiloydum oda elbiseyle tok karnına ayakkabılarla 59 geliodum ozaman kilo problemim pek yok die tartılmazdım 2 ay içinde düşün 69 kadar çıktım abur cubur çikolata cips felan derken kocaman bişi oldum ama insan uzun zaman yemeyince aramıo demekki tadını artık nedense dediğim gibi midem kaldırmıo aşırı tatlı şeyleri ondan waterspidercim sen bilirsin şimdi neyle dengeleyim bu çikolatayı akşam yemeğindebilmiyorumkismile
cancagizlarim;
nedir bu
pump it up,
ramp it up,
start it up.
cosmussunuz,
ben geride kalmisim son haberlerden.
ama kendime haksizlik etmeyeyim;
gecen hafta pzt.ve cmrt haric hergun pilates yaptim;
40 ya da 50 dk.
benim icin buyuk basari)
belimi sorarsaniz bugun cook agriyor, ama doktor agriyabilir korkmadan devam et pilatese demisti.
anchusa winsor toplu pilates cok hosuma gitti, hem de kolay geldi-- ama hareketler zorluyor da ayni zamanda, bayag terliyorum
kac gundur onu yapiyorum. cok sago tekrardan.
gecen hafta pers. ve cuma ayni durumdaydim canimmm
gecer merak etme,
ben bugun iyiyim meselaCADIARZU
aman iyi ol canım. belindeki umarım doktorun soylediği gibi geçici bir ağrıdır.
ben kaç gündür spor salonuna da gitmiyor. evde bişiler yapmaya çalışıyorum ama mutlaka. ben de şu winsoru filan indirsem iyi olacak sanırım.
water h.sonu kilo vermen buyuk basari; tebriklerrrr
mrb bayanlar,
bugün ayran detoksu yapıyorum;ama şöyle ki,benbim akşamdan haşladığım baklitaların içine anneciğim sağolsun sbaha yoğurt ve su katıp çorba gibi pişirmiş,amacı bana iyilikk..(ben kızı değil de gelini olsaydım,tam bir kavga sebebiydi...)benimki artık pişmiş ayran detoksu olcakk,yanında da yarım salatalık yiyorum içine katsam kötü olcak gibi geldiii,ayy detoksuuu ne güzelllll kendime göre ayralamışım demi.......yarın çiğ olarak devam ederimmm,az önce yeniden yarın için bakliyat haşladımm..sabaha sağlam kalırlarsa ayranla karıştırcam
sabah kahvaltımı yaptım(yumurta+peynir+zeytin+domates+maydonoz+1/2 dilim kepek ekmek)
2 saat arayla da yiyorum çorbamı,hiç acıkmadım ,bırakın acımayı aksine fazla tokum,karnım çok şiştii.aslında yemek istemiyom ama tadı güzel oldu+nane+ pul biber kattım..
geçmişi okuyummm biraz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?