50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biizm müüdür 9-12 12 den 1 dk önce bile göndermez ya.......9dan sonra gelenlere de herese değil ama,,bana falan kızar(akrabam olur kendileri de,gücü bana yeter...)

yaa akrabayla calısmak hıc ıstemzdım hatta memleketımde ogretmenlık de yapmak ıstemem o yuzden hıc memlekete tayın ıstemedım sen akraba oldugun ıcın çifte standart yapıyor derler dıye o da ıstemeden kızıyordur bence

kızlar benım balkondan gunes gıttı hatta hafıf yagmur atıstıryr kıtap okumak ıcın super ortam oldu ben balkona cıkıp kıtap okuyayım bıraz sonra zaten kesın uykum gelır:) yaa bu aralar ole uykum varkı anlatamam sureklı uyumak ıstıyorum

vayyy guzel dusunce bızde senı gordukce yesıl cay ıcerız bende tam sımdı yesılcay ıcıyorum

afiyet olsun,ben de birazdann yapcam da klakmaya üşeniyommmmm..

evevt ya,,sırf laf gelemsin diye ben şamar oğlanım,alıştım amam 33 yıldırr,kendi köyümdeyimm,tabiki zor yanları var,,ama artısı daha çokkkk...

oku canım,hazır ortam oluşmuşken,,bu aralar ben deöyleyim dememk ki sorun bende değil,havalarda,,,insanı uyuşturuyo....

ben de kahve apıcaktım o kadar bahsettik diye ama sütsüz türk kahvesi pek içemiyorum. süt bitmiş. bitki çayından da gına geldi artık :S

selam kızlarr..

menümü yazayım kötü ama yazacağım genede

kahvaltı: 1 tane ev yapımı brovni

öğle: 1 tabak semizotu yemeği, 3kaşık yoğurt, 1dilim ekmek

ara: rezene çayı

akşam: etli kuru fasulye( bu mevsimde :bbo: ama eşim istedi etin kendi yağıyla pişirdim, salata)

çok kötü değilmiş canım. ama kahvaltı için brovni olmamış sadece :)
başka bii şey yemiceksen iyi bence bu menü.
spor?? :)

N**** (Siyahi) yapmaaa ben N**** (Siyahi) çok severim.canım çekerr.buzlu soda falan yap

ayy tamam kıyamam. başka bi şey bulurum ben. buzlu soda mı? o nerden geldi yavrum aklına. kaydirigubbakcemile3

slim in 6 yapıcam ,ip atlıcam.

içim yandı sanırsam ben gidip bi soda içeyim barii kaydirigubbakcemile3

bugun ve yarın menum asagıdski gibi..ondan detoxtan cıkana kadar yazmıycam..bugun iidi bakalım yarın ne olcak

11:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

12 salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su

14:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

15 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

17:00: 1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 adet portakal veya 1 avuc yas üzüm +1 bardak su

18 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

20:00: salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su

Yatarken: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

slim in 6 yapıcam ,ip atlıcam.

içim yandı sanırsam ben gidip bi soda içeyim barii kaydirigubbakcemile3

maaşalah canım güzelmiş. ben spor yapmıyorum ya. yediklerimi azaltıcam. onu daha rahat yaparım heralde. (allam kimse duymasın böyle dediğimi P)

kayısıyla yapıorum..plates, slim pack, callan karın yaptım bide pusetle yuruyus

iyiyimiş canım bu da. ne çok spor yapmışsın bi de bebeğn var sanırım. ben de istiyorum azcık enerji ya :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…